Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Sissoko
Kontakt:

Re: Real Madrid CF

Post Postao/la Sissoko » 22 mar 2015, 22:54

Kakva je rupa Casillas to je nehumano.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 22 mar 2015, 22:55

steta. do drugog gola imali smo ih u dzepu. Na kraju nas iker spasi.

I sjecam se da sam neposredno prije pocetka sezone otvoreno branio bejla, i upucivao salve pohvala na njegov racun. Sad otvoreno kazem da jedva cekam trenutak kad ce ovaj igrac otici iz reala, da ga vise ne gledam i ne nerviram se. Bolje da stavi malog odegaarda ili hesea dok se rodrigez ne vrati, yebes ovo. Covjek vise nema ni brzinu, nesto sto ga je nekoc jedino i krasilo.
naprijed rejal

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 22 mar 2015, 22:56

Tuga, ko da su amateri istrčali da igraju u drugom dijelu, koja razlika u odnosu na prvo, pa nisu spojili 2 pišljiva pasa :puke:

Vrijeme je da Karlo kupi prnje ovako više ne mere

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 22 mar 2015, 22:56

Previse fizicki pali u drugom. Prvo poluvrijeme odlicno, puno se trcalo i potpuno smo nadigrali Barcu. Morali smo voditi.
U drugom nakon gola potpuno fizicki mrtvi. Vidis ovih zadnjih par minuta gdje trebas ganjati rezultat a ono stoje svi.
A i nemas klupe. Oni cuvaju, mogu ubaciti Xavija da smiri igru. Mi ganjamo rezultat, ulazi Varane, Lucas i Jese.
Bale je jedan od rijetkih koji veceras nisu nista uradili. Ostali ok, nema zamjerke.

Garfield
Kontakt:

Post Postao/la Garfield » 22 mar 2015, 22:57

Nadam se da će Katalonci napokon shvatiti da su 2. klase ispod Reala.

Presudila je loša forma Bale i tek oporavljeni Modrić i Bale. Dok je Modrić igrao Real je dominirao. Ako se u LP preskoči Atletiko, siguran sam da osvajamo. Osim Atletika, Realu niko ništa ne može...
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 22 mar 2015, 22:57

Luka nazalost nedovoljno spreman, dosta je fizicki pao u drugom poluvremenu. A kad ne igra Luka, ne igra ni Real..
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 22 mar 2015, 22:57

Raul_64 je napisao/la:Jedan od gluplje ispusenih klasika.

Bale :tokralju:
Jel igro Bejl u drugom UOPSTE?

Kakva taraba braco moja,ovakva taraba u Maridu nije igrala jos od Thomasa Gravesena al on je bio neuracunljiv pa mu se ne moze zamjerit.
Kakav **** jbt,koliko je samo nepotreban taj lik,koliko je samo nevidljiv,koliko beskoristan ja jos uvijek ne mogu da vjerujem.
**** te onaj ko te dovede u Real a ti njega.

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 22 mar 2015, 23:01

Garfield je napisao/la:Nadam se da će Katalonci napokon shvatiti da su 2. klase ispod Reala.

Presudila je loša forma Bale i tek oporavljeni Modrić i Bale. Dok je Modrić igrao Real je dominirao. Ako se u LP preskoči Atletiko, siguran sam da osvajamo. Osim Atletika, Realu niko ništa ne može...
Vama niko nista ne moze.....

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 22 mar 2015, 23:02

U prvom smo igrali 4-4-2. I dok su imali snage u svakom segmentu su nadigrali Barcu. Ancelotti skonto prekasno.
Iako ce vec iduce kolo standard patnja 4-4-3.

Motokultivator
Kontakt:

Post Postao/la Motokultivator » 22 mar 2015, 23:02

Real mnogo bolji....jbg lopta je kurwa :kafa:

10 kola do kraja :kafa:
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:

x

Garfield
Kontakt:

Post Postao/la Garfield » 22 mar 2015, 23:03

sekretar je napisao/la:
Garfield je napisao/la:Nadam se da će Katalonci napokon shvatiti da su 2. klase ispod Reala.

Vama niko nista ne moze.....
Slažem se. :kafa:
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 22 mar 2015, 23:03

geoxx je napisao/la:U prvom smo igrali 4-4-2. I dok su imali snage u svakom segmentu su nadigrali Barcu. Ancelotti skonto prekasno.
Iako ce vec iduce kolo standard patnja 4-4-3.
ih, ako bude 4 4 3, niko nam nista nece moci :kafa:
naprijed rejal

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 22 mar 2015, 23:04

sad opet vidim gol suareza
pa ono bi ja obranio :facepalm:

SR4
Kontakt:

Post Postao/la SR4 » 22 mar 2015, 23:06

al realno i ovaj smrad od sudije nam je podjelio ove zute kljucnim igracama,da smo slucajno poveli iskljucio bi ramu ili pepea 100%,i pricu o umoru ne stoji,pa zadnji mjesec dana igraju jednom sedmicno,samo smo salke imali prosle sedmice. Carlo da bude 10 godina trener reala nece pobjedit niti jedno ozbiljnu ekipu u gostima u primeri :plac:

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 22 mar 2015, 23:06

Dzoni je napisao/la:
Raul_64 je napisao/la:Jedan od gluplje ispusenih klasika.

Bale :tokralju:
Jel igro Bejl u drugom UOPSTE?

Kakva taraba braco moja,ovakva taraba u Maridu nije igrala jos od Thomasa Gravesena al on je bio neuracunljiv pa mu se ne moze zamjerit.
Kakav **** jbt,koliko je samo nepotreban taj lik,koliko je samo nevidljiv,koliko beskoristan ja jos uvijek ne mogu da vjerujem.
**** te onaj ko te dovede u Real a ti njega.
Bale je od 60 minute do kraja utakmice imao 2 uspjesna pasa , valja to uspjet.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Motokultivator
Kontakt:

Post Postao/la Motokultivator » 22 mar 2015, 23:11

http://videos.marca.com/v/qP7Art7Ifln-e ... p-nou.html" onclick="window.open(this.href);return false;

:oops: :facepalm:
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:

x

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 22 mar 2015, 23:15

Kompletan Real sa Jamesom, Modrićem, Iscom i Kroosom i sredini i CR-om i Benzom u špicu je duplo jača ekipa od ove Barce. Uvjeren sam da bi ih bez ikakvih problema pojeli da je umjesto Balea James igrao. Čak bi ih dobili i da je Modrić 100% spreman da igra 90 minuta na svom nivou

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 22 mar 2015, 23:17

Ne znam jel bas duplo al jaci jesmo sigurno. Al dzaba. Pellegrini bi sa ovom ekipom uzeo titulu. Ruku u vatru bi stavio.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 22 mar 2015, 23:29

leorey je napisao/la:
Epidaurus je napisao/la:Kompletan Real sa Jamesom, Modrićem, Iscom i Kroosom i sredini i CR-om i Benzom u špicu je duplo jača ekipa od ove Barce. Uvjeren sam da bi ih bez ikakvih problema pojeli da je umjesto Balea James igrao. Čak bi ih dobili i da je Modrić 100% spreman da igra 90 minuta na svom nivou
Eh da je, da je :lol: Inace, vi dominirali u prvom poluvremenu, Barca u drugom, u drugom smo vas pobijedili vasom igrom tj kontrama.Pustili vam loptu i trebalo je biti bar 1-4 :zviz:
Ko vam je kriv što niste ni upola efikasni i ubitačni iz kontri ko Real ? Vaš vezni red iz snova u prvom poluvremenu pojeddu Modrić koji se tek oporavio od ozljede i Kroos i Isco koji su izmoreni do zla Boga. Još tome svemu dodaj Garetha koji igra za k.u.r.a.c i više ni Piquea j.e.b.e.n.o.g pretrčat, onda je sasvim jasno zašto je Barca dobila. Uglavnom, ja sam zadovoljan jer sam vidio da smo bolja ekipa od vas i to će se itekako pokazat ako se susretnemo u polufinalu/finalu Lige prvaka sa punim sastavima ;)

Garfield
Kontakt:

Post Postao/la Garfield » 22 mar 2015, 23:31

leorey je napisao/la:
Epidaurus je napisao/la:Kompletan Real sa Jamesom, Modrićem, Iscom i Kroosom i sredini i CR-om i Benzom u špicu je duplo jača ekipa od ove Barce. Uvjeren sam da bi ih bez ikakvih problema pojeli da je umjesto Balea James igrao. Čak bi ih dobili i da je Modrić 100% spreman da igra 90 minuta na svom nivou
Eh da je, da je :lol: Inace, vi dominirali u prvom poluvremenu, Barca u drugom, u drugom smo vas pobijedili vasom igrom tj kontrama.Pustili vam loptu i trebalo je biti bar 1-4 :zviz:
Teško tvoj mozak može shvatiti činjenicu da je jedini razlog dominacije Barcelone činjenica da su Isko i Modrić fizički pali nakon 50 minuta meča, padanjem Isca i Modrića, napadački trio ostaje bez ikakve potpore sredine i još gore bez upotrebljivih lopti. Sjeti se prvog meča na Bernabeu kada je cijela ekipa bila tu.

Barcelona je na najbolji mogući način iskoristila padanje Reala i zaslužena pobijedila.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.