od kad je Nijaz dosao mi ne ddobivamo kartoneOld tawn je napisao/la:Zna li neko kako stojimo sa kartonima
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
prije ovog kola neke računice su bile da nam je dovoljna 4 boda sa strane i sve pobjede kućiSeyo_TM je napisao/la:21.11.2009. F.K. Laktaši - F.K. Željezničar 0:1
29.11.2009. F.K. Željezničar - F.K. Leotar 3:1
27.02.2010. F.K. Željezničar - N.K. Čelik 4:1
07.03.2010. N.K. Široki Brijeg - F.K. Željezničar 0:2
17.03.2010. F.K. Željezničar - N.K. Zvijezda 2:0
21.03.2010 H.Š.K. Zrinjski - F.K. Željezničar 1:1
23.03.2010 F.K. Željezničar - H.Š.K. Zrinjski 3:1 kup
27.03.2010. F.K. Željezničar - F.K. Slavija 2:0
03.04.2010. F.K. Željezničar - N.K. Travnik 2:0
10.04.2010. F.K. Rudar P. - F.K. Željezničar 0:2
Predivan niz![]()
i onda gamad vladala (ko u ligi)pile87 je napisao/la:Jest pa je umroSeyo_TM je napisao/la: Samo je Tito, pored nas, skupio ovoliko ljudi...

u tuzli ćemo teško nešto uzeti jer je savez obećo slobodi opstanak

Kao sto se uvijek i radilo...al dzaba im pokusaji, nama krava krepat necepile87 je napisao/la:Pa dobro sad kad zasjedemo na prvo mjesto nece nas moci maknuti narednih 10 godina al prosto je nevjerovatno sa koliko se strana jos uvijek pokusava podkopati dosadasnji uspjeh i koliko se truda ulaze sa raznih strana da se mi ne bi dokopali prvog mjesta...

Meni je samo europa bitna...al sljedece godine titulu...a ako uleti ove godine, nece mi biti mrsko

Nogomet/fudbal je sportska igra u kojoj uvijek pobjedjuje Zeljo

Niz nepobjedivosti sam naglasio sa svojim postom...svaka pobjeda nad borcem nam odgovara jer cemo mi to rijesiti sa bodovnom prednosculisander je napisao/la:A da, al ti nam jedno 0-0 odgovara hladnoSeyo_TM je napisao/la:igramo kup prije 14.04.2010 H.Š.K. Zrinjski - F.K. Željezničar

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Gdje se slave ćupovi ove godine? Kažu raja neće pred vječnu jer nas pitari kopiraju. Onda bi logično bilo tamo gdje oni ne smiju da priđu osim sa kordonom.
Povreda jeste nezgodna,ali se to nikad ne zna,imam i ja slican info,ali to se fakat nikad ne zna...moze se desiti da Alen i ne zaigra ove godine,a moze se desiti da se stanje popravi...ovakve povrede se rjesavaju dobrom terapijom i radom u teretani gdje se jacaju ligamenti koljena i butni misic,tako da ovakve informacije nikada nisu sigurne u ovakvim slucajevima...mislim da nece moci protivtm_ludak je napisao/la:dobijam informaciju iz kluba da alen možda ne igra čitavu sezonual se još ništa ne zna
borca igrati,a za sve ostalo vidjecemo kako ce se situacija razvijati...valjda ce smoci snage da se pridruzi ekipi sto prije
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Ma ja bi ispred stadiona...zakrcimo sve do maltečamac je napisao/la:Gdje se slave ćupovi ove godine? Kažu raja neće pred vječnu jer nas pitari kopiraju. Onda bi logično bilo tamo gdje oni ne smiju da priđu osim sa kordonom.

boccaccio problem je sto je on u godinama i ovo je pravo ozbiljno...da je on mladji 10 godina ne bi bilo potrebe za velikom brigom...ali...
od ove godine nece imati radi cega da nas kopirajučamac je napisao/la:Gdje se slave ćupovi ove godine? Kažu raja neće pred vječnu jer nas pitari kopiraju. Onda bi logično bilo tamo gdje oni ne smiju da priđu osim sa kordonom.
evo i mene !
samo da pitam imal ko jaci ??? 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
neznam je li postavljeno dosad...
Bajić: Bodovi su najbitniji
Željezničar je nezaustavljiv. Danas je tim Amara Osima napravio krupan korak ka tituli prvaka, pobjedom 2:0 nad Rudarom u Prijedoru.
Čovjek odluke je bio Mirsad Bešlija koji je ušao u igru u finišu i evrogolom u posljednjim trenutcima donio veliko vodstvo, koje je kasnije poduplao Bekrić sa bijele tačke.
I zadnja linija Želje je i danas bila na nivou. Ibrahim Šehić ponovo nije savladan a zasluge za to pripadaju i Bajiću, Mešiću, Bogičeviću i Radovanoviću.
Zasluženo smo slavili nad timom Rudara, koji se pokazao kao dosta nezgodna ekipa. Osim toga ni teren nije bio baš pogodan za igru, pa je izostala neka lijepa igra i prilike. Međutim to je manje važno za nas. Najvažnija je pobjeda i nova tri boda za ostanak na čelu, kaže Delimir Bajić u razgovoru za Sp.ortin.ba.
Naredno kolo donosi veliki derbi Premier lige. Gost na Grbavici će biti drugoplasirani Borac.
Bit će to dobra prilika za nas da se odlijepimo od Borca i učvrstimo na čelnoj poziciji na tabeli Premier lige. Prethodno smo gosti Pod Bijelim brijegom u okviru Kupa, gdje branimo prednost od 3:1 nad Zrinjskim. Idemo od utakmice do utakmice, kaže Bajić.
Bajić: Bodovi su najbitniji
Željezničar je nezaustavljiv. Danas je tim Amara Osima napravio krupan korak ka tituli prvaka, pobjedom 2:0 nad Rudarom u Prijedoru.
Čovjek odluke je bio Mirsad Bešlija koji je ušao u igru u finišu i evrogolom u posljednjim trenutcima donio veliko vodstvo, koje je kasnije poduplao Bekrić sa bijele tačke.
I zadnja linija Želje je i danas bila na nivou. Ibrahim Šehić ponovo nije savladan a zasluge za to pripadaju i Bajiću, Mešiću, Bogičeviću i Radovanoviću.
Zasluženo smo slavili nad timom Rudara, koji se pokazao kao dosta nezgodna ekipa. Osim toga ni teren nije bio baš pogodan za igru, pa je izostala neka lijepa igra i prilike. Međutim to je manje važno za nas. Najvažnija je pobjeda i nova tri boda za ostanak na čelu, kaže Delimir Bajić u razgovoru za Sp.ortin.ba.
Naredno kolo donosi veliki derbi Premier lige. Gost na Grbavici će biti drugoplasirani Borac.
Bit će to dobra prilika za nas da se odlijepimo od Borca i učvrstimo na čelnoj poziciji na tabeli Premier lige. Prethodno smo gosti Pod Bijelim brijegom u okviru Kupa, gdje branimo prednost od 3:1 nad Zrinjskim. Idemo od utakmice do utakmice, kaže Bajić.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Poslije one kradje u Prijedoru, namjernog davanja zutog kartona Kordicu da ne igra protiv Zelje u kupu (mislim da Kordic moze igrati kup) nasao sam sudijsku nepravdu i u BL.
Ocekujem vrlo brzo da neko objavi kako je sudija u BL namjerno dao zuti karton Stanceskom da ne moze igrati na Grbavici. Ipak je Stanceski, kao i Kordic u Zrinjskom, glavni saraf u Borcevoj masini i bez njega je Borac nula!
P.S. Molio bih one koji ne prepoznaju ironiju da ne repliciraju na post.
Ocekujem vrlo brzo da neko objavi kako je sudija u BL namjerno dao zuti karton Stanceskom da ne moze igrati na Grbavici. Ipak je Stanceski, kao i Kordic u Zrinjskom, glavni saraf u Borcevoj masini i bez njega je Borac nula!
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Meni sinoc rekose da nemoze igrati u kupu...ako bude igrao neznam sta cemo...
Stole iz Bora je napisao/la:Poslije one kradje u Prijedoru, namjernog davanja zutog kartona Kordicu da ne igra protiv Zelje u kupu (mislim da Kordic moze igrati kup) nasao sam sudijsku nepravdu i u BL.
**** Chucka,Nijaz istovremeno na tri utakmice,Prijedor ,Tuzla,BL

Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ti odmah okreces vodu na nas mlin. Svjesno se kaznjavaju GLAVNI igraci ekipa da ne igraju protiv Zelje. To znaju anamo oni a mi se pravimo budale.Seyo_TM je napisao/la:Meni sinoc rekose da nemoze igrati u kupu...ako bude igrao neznam sta cemo...
AMAR OSIM
Stole iz Bora je napisao/la:Ti odmah okreces vodu na nas mlin. Svjesno se kaznjavaju GLAVNI igraci ekipa da ne igraju protiv Zelje. To znaju anamo oni a mi se pravimo budale.Seyo_TM je napisao/la:Meni sinoc rekose da nemoze igrati u kupu...ako bude igrao neznam sta cemo...

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
pa zato i kazem, ako bude ipak mogao igrat nayebali smo...mada ce se u tom slucaju sredit da padne niz stepenice...Stole iz Bora je napisao/la:Ti odmah okreces vodu na nas mlin. Svjesno se kaznjavaju GLAVNI igraci ekipa da ne igraju protiv Zelje. To znaju anamo oni a mi se pravimo budale.Seyo_TM je napisao/la:Meni sinoc rekose da nemoze igrati u kupu...ako bude igrao neznam sta cemo...
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Najlakse je glavu pred kradjama okretati i praviti se fin .. 

AMAR OSIM
Nek nam je na cast!
- samir_tm87
- Kontakt:
nezz kako mozemo spavati , pored toliko kradja , cc 

Zadnja izmjena: samir_tm87, dana/u 11 apr 2010, 12:38, ukupno mijenjano 1 put.
sad me vec zabrinjavate...jeste jos ironicni ??? 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Trenutno korisnika/ca: Austinpowers, EmirTM87, ZaZelju i 69 gostiju.