Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC
Aj ti traži spoiler 

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
E za ovo nema spoilera, taman kad bi vam svima pocrkali kompjuteri. Zbog ubleha iz Telekoma sam propustio drugo pol i sad mi samo preostaje da ovako odam priznanje momcima na ovoj pobjediBelmin6 je napisao/la:Aj ti traži spoiler

Al' im je LVG usadio taj timski duh, u skoro svakom tweetu nakon tekme spominju tim, jedinstvo, zajedništvo, lijepo je to vidjeti

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Iskoristiti ću priliku i pozdraviti sve hejtere Juana Mate, koji su dugo vremena, u stilu klasičnih fudbalskih neznalica, prosipali svoje budaštine i pljuvali dotičnog fudbalskog gospodina. Navedenim fudbalskim analfabetima ostavljam da se sami prepoznaju, mada, s obzirom na dosadašnje iskustvo, lako je zaključiti da se radi o miniobrazima koji nemaju ni mrvu intelektualnog poštenja, pa je uzaludno očekivati da se pred svima ovdje pospu pepelom. 

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Vratija se Šime tj, Andreas (šta će reći Ulrike
), i to nakon vikenda u kome su njegov Velež i United slavili najveće pobjede ove sezone, klasični gloryhunter 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Prikice ne znam kako da ti kažem, ali povezivanje Veleža i gloryhunterstva predstavlja paradoks epskih proporcija, svemirsku anomaliju i potencijalno otvaranje crne rupe na sred foruma
Budimo realni, uz Velež se veže isključivo bol, ali dok je nas mazohista, biće i boli !

Budimo realni, uz Velež se veže isključivo bol, ali dok je nas mazohista, biće i boli !

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ma dobro, znam, zezam se malo, jer te nije bilo dok je Velež gubio, a došao si čim je palo Saraj'vo i Liverpool 
Nemoj da bježiš ubuduće, neka te

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Pređi na Arsenal Opozicijo naša pa da začarani krug bude kompletiranBaader je napisao/la:Prikice ne znam kako da ti kažem, ali povezivanje Veleža i gloryhunterstva predstavlja paradoks epskih proporcija, svemirsku anomaliju i potencijalno otvaranje crne rupe na sred foruma![]()

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
rio_Ferdy88 je napisao/la:Ma dobro, znam, zezam se malo, jer te nije bilo dok je Velež gubio, a došao si čim je palo Saraj'vo i Liverpool
Ma prikice nije se više moglo bosti sa rogatim Virtualom, čovjek je predominantan i načisto neoboriv u diskusiji. Dugotrajna rekuperacija mi je bila prijeko potrebna.

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Dragi moji unitedovci, neka je i ovo prošlo. zadovoljan s rezultatom i igrom (pogotovo u prvom poluvremenu). Svi obavili odličan posao, posebno kapa dole Mati majstoru i Fellainiju, koji je svojeručno demolirao bilo kakav pokušaj organizacije napada scousera. Mada ga mnogi na ovom forumu ne mirišu, danas je stari LVG majstorski uradio posao i ubio Brendana u pojam. Visoki presing na njihovu zadnju liniju, jednostavna rješenja, ma odlično. NJihove udarne igle Sterling i Henderson nisu postojali na terenu. Posebno pominjanje za Gerarda i njegov doprinos današnjem slavlju
. Danas malo slabiji kapiten i David, ali toliko su nam valjali da se i njima može oprostiti jedno malo slabije izdanje. U stvari, osim primljenog gola, De Gea je sve ostalo odradio prekorektno. Valjda smo navikli na čovjekova nadljudska izdanja, pa smo razmaženi, šta li...
Uglavnom, sve 5, vrlo rizična utakmica i jedno od najtežih gostovanja apsolvirano bez ozljeda i kartona. Nažalost, nijedan od direktnih rivala danas nije kiksao pa idemo sa onom "ista meta isto odstojanje". Biće ovo ludo do kraja.

Uglavnom, sve 5, vrlo rizična utakmica i jedno od najtežih gostovanja apsolvirano bez ozljeda i kartona. Nažalost, nijedan od direktnih rivala danas nije kiksao pa idemo sa onom "ista meta isto odstojanje". Biće ovo ludo do kraja.
Rio hajde stavi te tweetove ako ti nije mrsko, ne pratim baš tu stranicu. I naravno stavite ako imate nekih analiza Nevilla i ostale ekipe iz studija. Hvala 

Lose mi kada pogledam da Swansea ove sezone pravi duplu pobjedu nad nama, da smo bacili iz ruku 3 boda protiv Leicestera, onda zadnjih 25 minuta na strani protiv Burnleya domaci ne mogu da hodaju, jedva pogledom prate loptu mi ne iskoristimo, Villa ima igraca manje veci dio drugogo poluvremena a mi nikako da iskoristimo. Stvarno nekoliko preglupih kikseva smo napravili, muka mi dok vracam film unazad. 

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
[youtube][/youtube]
Ne znam da li je neko objavio, ali ubjedljivo najjaca zajebancija vezana za danasnju tekmu
Ne znam da li je neko objavio, ali ubjedljivo najjaca zajebancija vezana za danasnju tekmu

- OnlyUnited
- Kontakt:
Mata u 25 utakmica (od toga 6 sa klupe) postigao 7 golova te upisao 3 asist uz 31 kreiranu sansu. Al' znamo da moze mnogo bolje.
Npr. u prosloj sezoni 6 golova / 6 asist, '12/13., 12/12 (plus 3/3 u lp), te sezonu prije 13 asist.
Uz dobar sistem, te napadaca u top formi, Juan moze po sezoni izaci na 15 + asistencija. Kada na ovo se dodamo prodorna krila te bekove koji pomazu u ofanzivim zadatcima, vidimo da ovaj tim ima svijetlu buducnost.
Al' naravno igru treba graditi na stabilnoj defanzivni. Tu se podrazumijevaju pojacanja u vidu desnog beka / stopera.
Npr. u prosloj sezoni 6 golova / 6 asist, '12/13., 12/12 (plus 3/3 u lp), te sezonu prije 13 asist.
Uz dobar sistem, te napadaca u top formi, Juan moze po sezoni izaci na 15 + asistencija. Kada na ovo se dodamo prodorna krila te bekove koji pomazu u ofanzivim zadatcima, vidimo da ovaj tim ima svijetlu buducnost.
Al' naravno igru treba graditi na stabilnoj defanzivni. Tu se podrazumijevaju pojacanja u vidu desnog beka / stopera.
- Ed Woodward for Prime Minister !
Slazem se,i slazem se za beka ,stopera tu i tamo,juce smo vidjeli odlicnu igru stopera,tu je jos i Rojo koji je sve sigurniji i bolji. Dovesti Hummelsa recimo bi bilo bacanje parw,po meni,mislim da mozemoiz ova nasa tri stopera izvuci mnogo. Ja bi doveo Clynea i jednog BTB veznjaka tipa Radje najprije.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
- OnlyUnited
- Kontakt:
Rojo moze izrasti u pouzdanog stopera al' za klupe (sto je takodjer vazno, jer sezone je duga, plus moze igrati beka) dok je Jones na staklenim nogama. Ove sezone odigrao 17 meceva, prosle 26 a sezonu prije 18.
Podatak da je, od decembra 2010. do danas bio povrijedjen ukupno 355 (+) dana, je strasan.
Podatak da je, od decembra 2010. do danas bio povrijedjen ukupno 355 (+) dana, je strasan.
- Ed Woodward for Prime Minister !
Pa recimo Hummels ima probleme sa povredama ,jedino Varanea da dovedemo to bi bio dobar rransfer. Smalling izgleda najbolje do sad,samo da ga zdravlje posluzi.
Zeljeznicar! 1921 !
Iznenadjujuca pobjeda protiv Liverupla. Jako, jako vazna tri boda...
Kerik je uprkos kiksu poslije Mate bio igrac utakmice. Ukupno gledano, poslije Runija i De Gee je najbolji ihrac kluba. Ekipa sa njim djeluje mnooogooooo sigurnije.
Herera se malo popravio, Blind je na beku mnogo bolji nego u vezi. Drago mi je sto se momak malo trznuo. Vidjet cemo kako ce napredovati u buducnosti.
Bilo je tu dosta gresaka, dosta bezidejnosti, svega loseg sto gledamo cijelu sezonu... al je ovo opet najbolja partija Junajteda u sezoni s obzirom na protivnika i vaznost utakmice.
Kerik je uprkos kiksu poslije Mate bio igrac utakmice. Ukupno gledano, poslije Runija i De Gee je najbolji ihrac kluba. Ekipa sa njim djeluje mnooogooooo sigurnije.
Herera se malo popravio, Blind je na beku mnogo bolji nego u vezi. Drago mi je sto se momak malo trznuo. Vidjet cemo kako ce napredovati u buducnosti.
Bilo je tu dosta gresaka, dosta bezidejnosti, svega loseg sto gledamo cijelu sezonu... al je ovo opet najbolja partija Junajteda u sezoni s obzirom na protivnika i vaznost utakmice.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Ma Junajted vapi za igracem koji zna odigrati zadnji pas. Ako ce Glavati ostati u narednoj sezoni, a nadam se da nece, hitno mu je potreban igrac profila Snajdera. Bice tesko naci takvog igraca, nema ih puno na trzistu, ali je za ovakvu formaciju jedan takav ofanzivni veznjak NEOPHODAN. To je apsolutni prioritet.
Meni se jako svidja Marko Verati. On nije tip Snajdera, ali je savrsen centralni veznjak. On se ubio za Barsu i njihov stil igre. Bez razmisljanja bi dao Di Mariju za njega.
Meni se jako svidja Marko Verati. On nije tip Snajdera, ali je savrsen centralni veznjak. On se ubio za Barsu i njihov stil igre. Bez razmisljanja bi dao Di Mariju za njega.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Valencia je napisao/la:Iznenadjujuca pobjeda protiv Liverupla. Jako, jako vazna tri boda...
Valencia je napisao/la:Ma Junajted vapi za igracem koji zna odigrati zadnji pas. Ako ce Glavati ostati u narednoj sezoni, a nadam se da nece, hitno mu je potreban igrac profila Snajdera. Bice tesko naci takvog igraca, nema ih puno na trzistu, ali je za ovakvu formaciju jedan takav ofanzivni veznjak NEOPHODAN. To je apsolutni prioritet.

⭐
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl i 1 gost.