Najgore od svega je sto smo poslije toliko godina docekali da nam klub stoji na cvrstim nogama, igraci imaju sve pozele ali je problem sto smo mi takav klub kod kojeg uvijek nesto fali, pritisak je ogroman ( nesto poput Real Madrida u Spaniji ). Ja sam svjestan da pola ovih igraca ne moze igrati srcem, ali kad vidim kako Leon Benko ganja cijelu utakmicu a niko da mu od veze pomogne onda mi se zaista ne ide na utakmice. Duljevic i Alispahic su jedni veliki majstori, ali brate oni su toliko lijeni i igraju preko qrca (pogotovo Alispahic). Pa brate sto igras fudbal, ako te nikad niko nije vidio da se nasmijes. Uvijek si nekakav nezadovoljan i mrtav, a znas lopte. Ja sam opet optimista i nesto mi govori da cemo osvojiti titulu, jer ce i Siroki negdje kiksati, a mi cemo ih dobiti na Kosevu. Sve u svemu, trebamo igracima dati samo jos jednu sansu. Na njima je da iskoriste.
Sto se tice jucerasnje tekme. Leon je bio ubjedljivo najborbeniji, i mali Samir je je bio jako dobar kad je usao. Neka mi neko objasni sta se desava sa Cimiriotom. On vise nije onaj igrac od prosle sezone. Pa protiv Borusije je cuda pravio, a ne moze protiv Veleza da primi lopte. Alispahic je veliki majstor, ali on nije igrac za Sarajeva, jer njemu izgleda neko kriv sto igra u nasoj ligi, pa misli da ce ga neko trpiti onakvog. Dulji treba dva tri samara opalit da se opameti. Ostali solidno.
Ova luda glava ce jos jednu sansu dati ovim momcima, i otici cu protiv Mladosti, samo da vidim jeli ima ista ovaj proraz propudio u glavama.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...