Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC
Ni top4 nije siguran a neki lete fkt previsoko, preslatko je dobiti Liverpool pa razumijem.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
O prvom mjestu ćemo ako nam se pruži prilika. Potencijalnih 11 bodova zaostatka nije prilika. Top 4 nije još završen posao.
Kakva pobjeda, napokon smo i odigrali nešto, svaka čast svima koji su danas igrali, top 4 još nije osiguran ali smo mu jako blizu
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena
teško pohvaliti zamisao LvG-a u ovoj utakmici? Nije da sam očekivao od tebeDukeOfWellington je napisao/la:O prvom mjestu ćemo ako nam se pruži prilika. Potencijalnih 11 bodova zaostatka nije prilika. Top 4 nije još završen posao.

Al ovaj Di Maria je katastrofalan, da nije one asistencije pljuvali bi ga sad uveliko ja mislim..
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Pročitaj moj post sa teme za živo praćenje pa se onda kulturno izvini ako imaš obraza.LvG je napisao/la: teško pohvaliti zamisao LvG-a u ovoj utakmici? Nije da sam očekivao od tebe
Nipošto, on ima samo pad forme koji traje neko vrijeme. Ipak, vremenom će se u potpunosti uklopiti, a svi znamo kakva je Angel zvijerFCUM je napisao/la:pokusati prodati di mariu , kriminalan je

''Neka me mrze samo da me se boje''
Imam obraza i ne zasluzujes izvinjenje. Na ovoj temi si konstanto kritikovao, a sada se usutio.DukeOfWellington je napisao/la:Pročitaj moj post sa teme za živo praćenje pa se onda kulturno izvini ako imaš obraza.LvG je napisao/la: teško pohvaliti zamisao LvG-a u ovoj utakmici? Nije da sam očekivao od tebe
Polahko, rezulatit ce doci, United ce uci u LP. Za dalje cemo vidjeti.
Za vas sto ovoliko kritikujete Di Mariu, on je igrac koji igra na rizik. Zato ima i mnogo asistencija i golova, naravno da ce grijesit dosta kad svakom prilikom proba nesto stvorit. Ide naprijed, igra brzo, ne dodaje najblizem sebi po svaku cijenu. Di Maria nam treba. Ova danasnja postava sa Di Mariom umjesto Younga je idealna do kraja sezone. To maksimalno uigrat. Naravno volio bi i Rafaela umjesto Valencie, ali van Gaal je zapeo.
U glavnom svaka cast ekipi na zadnje dvije tekme. Sada da se svi vrate zdravi i da nastavimo do kraja sezone. Prije ovog tezeg perioda sam rekao da nema potrebe da se bojimo bilo koga. Sa svima mozemo igrat. Iza toga stojim, mozemo do pobjeda i protiv Citya i Chelsea. Za titulu je kasno vec odavno, ali do drugog mjesta mozemo.
U glavnom svaka cast ekipi na zadnje dvije tekme. Sada da se svi vrate zdravi i da nastavimo do kraja sezone. Prije ovog tezeg perioda sam rekao da nema potrebe da se bojimo bilo koga. Sa svima mozemo igrat. Iza toga stojim, mozemo do pobjeda i protiv Citya i Chelsea. Za titulu je kasno vec odavno, ali do drugog mjesta mozemo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- DukeOfWellington
- Kontakt:
LvG je napisao/la: Imam obraza i ne zasluzujes izvinjenje. Na ovoj temi si konstanto kritikovao, a sada se usutio.
Polahko, rezulatit ce doci, United ce uci u LP. Za dalje cemo vidjeti.
Obraz = đonDukeOfWellington je napisao/la: Al' nije to važno uopšte, važno je da smo došli do najvažnije pobjede u sezoni i da smo se psihološki vratili u igru za CL, jer iako smo bili na tim pozicijama igre u prije Tottenhama su nas mogle zabrinuti i ličilo je da možemo izletiti sa tih pozicija. Van Gaal je danas bio naš najbolji pojedinac, konačno jedna taktička pobjeda za njega ove sezone, odigrali smo najpametniju utakmicu u sezoni. Lijepo bi bilo da ovaj veliki moralni boost iskoristimo i završimo sezonu tamo gdje smo i zamislili, tj. na CL pozicijama.

- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Eh, ovo je ključno. Odlično rečeno.Cartman je napisao/la:Za vas sto ovoliko kritikujete Di Mariu, on je igrac koji igra na rizik. Zato ima i mnogo asistencija i golova, naravno da ce grijesit dosta kad svakom prilikom proba nesto stvorit. Ide naprijed, igra brzo, ne dodaje najblizem sebi po svaku cijenu. Di Maria nam treba. Ova danasnja postava sa Di Mariom umjesto Younga je idealna do kraja sezone. To maksimalno uigrat.

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Ja znam samo da Di Maria ove sezone nije nista ama bas nista uradio, a to kako i sta igra je nebitno.. Pricamo o najskupljem igracu koji je dosao u United i Englesku opcenito i kao takav trebao bi do sada da se uveliko nametne..Cartman je napisao/la:Za vas sto ovoliko kritikujete Di Mariu, on je igrac koji igra na rizik. Zato ima i mnogo asistencija i golova, naravno da ce grijesit dosta kad svakom prilikom proba nesto stvorit. Ide naprijed, igra brzo, ne dodaje najblizem sebi po svaku cijenu. Di Maria nam treba. Ova danasnja postava sa Di Mariom umjesto Younga je idealna do kraja sezone. To maksimalno uigrat. Naravno volio bi i Rafaela umjesto Valencie, ali van Gaal je zapeo.
Mene je Valencia iznervirao danas par puta,nije nijednom pokušao probiti,uvijek se okreće gleda gdje je Mata ili Herrera,mislim inače to radi,ali mogao je barem jednom pokušati,iako je u odbrani bio dobar,al s obzirom da je čovjek do ove sezone bio klasično krilo,očekivao bi neko da barem jednom pokuša u napadu nešto uraditi,pogotovo ako ima priliku..
Slazem se sa Cartmanom,trenutno u ekipi imamo jedino Di Mariu koji smije povuci loptu i praviti visak.On to zna raditi izvrsno al jbg trenutno nije u dobroj formi da vidimo najbolje od njeg.Njemu nije problem krenuti na 2 3 igraca i proci ih i tako stvoriti nama potreban visak.
Mislim da trebamo imati stprljenja sto se njega tice,i mene je danas nervirao sa nekim glupim greskama ali kad bi samo povratio formu bili bi jaci barem za 30% od trenutne forme i tek tad bi imali jako dobar tim uz jos par igraca za visoke domete
Mislim da trebamo imati stprljenja sto se njega tice,i mene je danas nervirao sa nekim glupim greskama ali kad bi samo povratio formu bili bi jaci barem za 30% od trenutne forme i tek tad bi imali jako dobar tim uz jos par igraca za visoke domete
Ma strasno jarane, ni jedan igrac me ne moze frustrirat kao on. Priznajem da mozda nisam objektivan po pitanju Rafaela, ali stvarno ne mogu prihvatit da je Valencia bolja opcija od njega. I defanzivno ima vrlo lose pozicioniranje cesto. Na primjer danas kod one prilike Lallane kada mu je Sturridge vratio loptu. Mislim da uopste nije znao da je Sturridge iza njega. Ili je vidio a totalno pogresno procjenio.Narin je napisao/la:Mene je Valencia iznervirao danas par puta,nije nijednom pokušao probiti,uvijek se okreće gleda gdje je Mata ili Herrera,mislim inače to radi,ali mogao je barem jednom pokušati,iako je u odbrani bio dobar,al s obzirom da je čovjek do ove sezone bio klasično krilo,očekivao bi neko da barem jednom pokuša u napadu nešto uraditi,pogotovo ako ima priliku..
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 22 mar 2015, 19:44, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Možda ste me pogrešno shvatili, ali u mom postu ja nisam kritikovao Angela. Ako mene ubrajate u kritičare.Patrice_Evra_3 je napisao/la:Eh, ovo je ključno. Odlično rečeno.Cartman je napisao/la:Za vas sto ovoliko kritikujete Di Mariu, on je igrac koji igra na rizik. Zato ima i mnogo asistencija i golova, naravno da ce grijesit dosta kad svakom prilikom proba nesto stvorit. Ide naprijed, igra brzo, ne dodaje najblizem sebi po svaku cijenu. Di Maria nam treba. Ova danasnja postava sa Di Mariom umjesto Younga je idealna do kraja sezone. To maksimalno uigrat.Ne znam kako pojedinci to ne vide.

''Neka me mrze samo da me se boje''
- OnlyUnited
- Kontakt:
Angel je odlican igrac, al' se uklopio u rasulo koje je vladao ovaj dio sezone. Mislim da mora poraditi na vodjenu lopte pri visokom tempu, a to je cini se vise do psihe. Cesto daje prejak for pa gubi loptu na mjestima koja mogu biti kaznjena kontrama i polukontrama.
Mislim da, kada udje u formu (iduce sezone) ce biti od velike koristi. Ova formacija sa dva potpuno razlicita tipa krila je, bar po meni, pun pogodak. Sa jedne strane imas brzinu, prodornost u vidu Angela/Younga, dok s druge Matu kao vrsnog tehnicara, koji zna stati na lotpu, proigrati saigrace,... U vrhu Wazza, a ispod radna trojka, koja ce vjerovatno i mocnije da izgleda nekim pojacanjima u vidu btb veznjaka.
Mislim da, kada udje u formu (iduce sezone) ce biti od velike koristi. Ova formacija sa dva potpuno razlicita tipa krila je, bar po meni, pun pogodak. Sa jedne strane imas brzinu, prodornost u vidu Angela/Younga, dok s druge Matu kao vrsnog tehnicara, koji zna stati na lotpu, proigrati saigrace,... U vrhu Wazza, a ispod radna trojka, koja ce vjerovatno i mocnije da izgleda nekim pojacanjima u vidu btb veznjaka.
- Ed Woodward for Prime Minister !
Sve si tacno rekao,i potpuno se slazem sa tobom da je ova formacija pun pogodak.Sljedece sezone ovako postavit ekipu na pocetku,dolaskom npr Depaya Mata moze preci u vezni red u laksim utakmicama i plus neko dobro pojacanje u vezi.Mislim da bi tad bili kompletirani i sa pravim prustupom mozemo napadati trofeje(ovdje se podrazumijevaju i pojacanja u odbrani)OnlyUnited je napisao/la:Angel je odlican igrac, al' se uklopio u rasulo koje je vladao ovaj dio sezone. Mislim da mora poraditi na vodjenu lopte pri visokom tempu, a to je cini se vise do psihe. Cesto daje prejak for pa gubi loptu na mjestima koja mogu biti kaznjena kontrama i polukontrama.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Dovesti namanje tri igraca: stopera, btb i napadaca (mladjeg, dobrog za rotacija, jer pored Wazze ni Pelle ne bi izborio mjesto u pocetnom).
- Ed Woodward for Prime Minister !
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Ode Can tražit pola marke

Kakva magija, kakva pobjeda

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.