FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

simon
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la simon » 22 mar 2015, 18:23

THEC je napisao/la:
fundament je napisao/la:i jos jednom smo gubitnici kola, a u maju cemo biti gubitnici i sezone jer kad nismo u stanju dobiti veleza kojeg bi vrbanjusa dobila nakon bolnog poraza od zrinje sta ocekivati dalje...evo raspadnuti celik dobio zvijezdu u gradaccu a mi kontamo neki podvig dobiti zvijezdu tamo...sta tek ocekivati od sirokog i zrinje kad dodju na kosevo, ima da nas rastave na proste faktore...
ko sto su nas i kuci rastavili, how yes no, dajte ba malo realnosti ako smo kiksali utakmicu dvije odmah smo najgori u ligi, polahko ba, nista jos nije izgubljeno jer dovoljno kola ima do kraja a hocemo li uspjeti ili ne to cemo vidjeti na kraju, dotad tekma po tekma
Upravo tako, idemo lagano od utakmice do utakmice svi zajedno :thumbup:
Ti si opet šampion !

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 22 mar 2015, 18:25

Imal kakvih vijesti sa sjednice ba?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

BoskoAntic
Kontakt:

Post Postao/la BoskoAntic » 22 mar 2015, 18:30

uNbx je napisao/la:Imal kakvih vijesti sa sjednice ba?
Završena je davno, ali niko nista ne zna...
U INAT SVIMA 1946

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 22 mar 2015, 18:50

BoskoAntic je napisao/la:
Vjerovatno onda se nije ništa veliko ni desilo. :?
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 22 mar 2015, 19:01

Citam kako pojedinci pisu da su Ibrak, Kusta, Dino nastimali utakmicu, prodali sta vec... Pa kako vas bolan nije stid pljuvati po tim ljudima?! Ljudi dovedu Tana, TA, milion sponzora, pokrenu Akademiju...i dodje lik i pljuje te ljude :o Pa jeste li toliki sljam od ljudi pa tako pisete? Jeste li toliko slijepi, pa ne vidite da ljudi rade bogovski posao za nas klub (ne govorim o rezultatima ovdje, ali to ionako nije nesto za sto su oni krivi)... Kad procitam sta pojedinci pisu, kontam da mi mozda i ne zasluzujemo Dinu, Kustu, TA, Tana, Akademiju... Vratiti se u doba afere ''virsle'', kad vam ne valjaju ljudi koji ginu za klub... SRAM NEK VAS BUDE !
Ostaloj braci izvinjenje zbog duzeg posta
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Mirso1197
Kontakt:

Post Postao/la Mirso1197 » 22 mar 2015, 19:03

DrustveniParazit je napisao/la:
BoskoAntic je napisao/la:
Ne, desila se ta sjednica, a šta se govorilo na njoj nije ni bitno ;)
uprava trenutno radi najbolju moguču stvar. Smiruju stvari, tišina, mir, bez pritiska..
Slijedi pauza, treba da se konsolidujemo svi, igraci, strucni stab, uprava, mi navijaci. Smiriti strasti, vidjeti sta je to zapelo, sta ne stima, rijesiti to i spremno docekat utakmicu protiv Obarske.

MIR MIR MIR. ne treba nam dodatni pritisak. Najvise bi volio kad se FKS ne bi spominjao ni na jednom portalu u naredne dvije sedmice ;)
BOLEST 1946
sarajevo horde bog i čaršija!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 mar 2015, 19:05

Ma Bela oni su krivi koliko smo ti i ja..tako da :?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 22 mar 2015, 19:09

Znam mortem. Ja kazem, igracima se ima dosta toga zamjeriti, pa cak i Kodri neke stvari, ali prozivati Upravu nakon svega sto je uradila ?! Dno dna, vjeruj mii...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 22 mar 2015, 19:12

horde su protiv ibrakovica tako da se nece ovo tek tako smiriti a na infu sarajevski(hasic novinar) rece da su igraci zestoko kaznjeni, a nekima je zadnji ukor pred izgon i Mehi puna podrska
Pyro is not a crime !

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 22 mar 2015, 19:15

Uz dozno postovanje kao adminu i samo tako...moram ti reci aco DA POJMA NEMAS I DA SI ZLONAMJERAN. Nije tvoje da bistris polituku kluba kojeg toliko mrzis....mrzim i ja tvoj i zelim mu sve najgore na ovom svijetu. A ti sad banuj jer sam ti reko istinu.
Kao prvo ne znas kako je doslo do Dupijevog transfera i zasto klub nije htio produziti ugovor sa njim. Pa da ti malo otvorim oci ljubomorni aco...Dupovac je bio voljan potpisati novi ugovor ali KLUB nije...to ti je jedina istina. Lova koja je legla u klub je dovoljan da tvoj klub isplati plate za sve igrace i uposlenike u narednih 6 mjeseci...
a ti sad banuj a ja ti opet kazem da si zlonamjeran i kvarnjak samo takav
Jos malo da te razocram ...Ibrak ima podrsku uprave , nece biti smijenjen ali ce biti cistka 3 igraca. Vidim da ne znas pa da te malo razocaram. Taj otpad tvoj mali klub bi rado uzeo ali nema para da ih plati tako da vjerovatno idu dalje trbuhom za kruhom. Meho ima podrsku kao i ostali igraci ali nece dobiti martovsku platu 99%. Nas sjever je uz upravu i BP tako da te i tu moram razocarati. Klub je jedinstven i nema frakcija...i cekamo vas opet da vam uzmemo mjeru.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 22 mar 2015, 19:19

ma krivi su svi ,sve je to povezano uprava ,trener ,igraci stvarno nisam pametan da kazem tacno sta i kako treba al je cinjenica da negdje nesto ne stima .ovako lajicki nekako mi se cini da nam se najvise obije o glavu previse smo prepotentni al svi uprava ,treneri ,igraci

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 22 mar 2015, 19:25

@bordobijeli
Upravo, najvise nas je oholost i qrcevitost kostala.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 22 mar 2015, 19:28

Pitanje za ove što su visili na temama komšija, šta je sad? Maca pojela jezik?
Tamo potpaljujete vatru pa kad kiksamo po dva dana vas nema, miševi jedni. Zbog vašeg bezobrazluka svi ispaštamo!!!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

poskok86
Kontakt:

Post Postao/la poskok86 » 22 mar 2015, 19:31

HordeBL je napisao/la:Uz dozno postovanje kao adminu i samo tako...moram ti reci aco DA POJMA NEMAS I DA SI ZLONAMJERAN. Nije tvoje da bistris polituku kluba kojeg toliko mrzis....mrzim i ja tvoj i zelim mu sve najgore na ovom svijetu. A ti sad banuj jer sam ti reko istinu.
Kao prvo ne znas kako je doslo do Dupijevog transfera i zasto klub nije htio produziti ugovor sa njim. Pa da ti malo otvorim oci ljubomorni aco...Dupovac je bio voljan potpisati novi ugovor ali KLUB nije...to ti je jedina istina. Lova koja je legla u klub je dovoljan da tvoj klub isplati plate za sve igrace i uposlenike u narednih 6 mjeseci...
a ti sad banuj a ja ti opet kazem da si zlonamjeran i kvarnjak samo takav
Jos malo da te razocram ...Ibrak ima podrsku uprave , nece biti smijenjen ali ce biti cistka 3 igraca. Vidim da ne znas pa da te malo razocaram. Taj otpad tvoj mali klub bi rado uzeo ali nema para da ih plati tako da vjerovatno idu dalje trbuhom za kruhom. Meho ima podrsku kao i ostali igraci ali nece dobiti martovsku platu 99%. Nas sjever je uz upravu i BP tako da te i tu moram razocarati. Klub je jedinstven i nema frakcija...i cekamo vas opet da vam uzmemo mjeru.

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: Nema te radi cega banovat sve istina ziva :thumbup:

Gojkara
Kontakt:

Post Postao/la Gojkara » 22 mar 2015, 19:34

Šta je reći,još nikakvih vijesti sa današnje sjednice :crazy:

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 22 mar 2015, 19:34

Dobro je hilmo jbo ga ti, pisali su i sta sad? Pisat ce ponovo, pa kad opet kiksamo opet ce nam se skretnicari krvi napit. Isto ko sto ce se oni njima napit krvi u obrnutoj situaciji. Ja se vec naviko da nas prcaju svi redom ove sezone i je.bajga. Uopste me ne dotice, dosta mi je sto lizem rane koje su mi zadali nasi ljubimci.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 22 mar 2015, 19:39

Najgore od svega je sto smo poslije toliko godina docekali da nam klub stoji na cvrstim nogama, igraci imaju sve pozele ali je problem sto smo mi takav klub kod kojeg uvijek nesto fali, pritisak je ogroman ( nesto poput Real Madrida u Spaniji ). Ja sam svjestan da pola ovih igraca ne moze igrati srcem, ali kad vidim kako Leon Benko ganja cijelu utakmicu a niko da mu od veze pomogne onda mi se zaista ne ide na utakmice. Duljevic i Alispahic su jedni veliki majstori, ali brate oni su toliko lijeni i igraju preko qrca (pogotovo Alispahic). Pa brate sto igras fudbal, ako te nikad niko nije vidio da se nasmijes. Uvijek si nekakav nezadovoljan i mrtav, a znas lopte. Ja sam opet optimista i nesto mi govori da cemo osvojiti titulu, jer ce i Siroki negdje kiksati, a mi cemo ih dobiti na Kosevu. Sve u svemu, trebamo igracima dati samo jos jednu sansu. Na njima je da iskoriste.

Sto se tice jucerasnje tekme. Leon je bio ubjedljivo najborbeniji, i mali Samir je je bio jako dobar kad je usao. Neka mi neko objasni sta se desava sa Cimiriotom. On vise nije onaj igrac od prosle sezone. Pa protiv Borusije je cuda pravio, a ne moze protiv Veleza da primi lopte. Alispahic je veliki majstor, ali on nije igrac za Sarajeva, jer njemu izgleda neko kriv sto igra u nasoj ligi, pa misli da ce ga neko trpiti onakvog. Dulji treba dva tri samara opalit da se opameti. Ostali solidno.

Ova luda glava ce jos jednu sansu dati ovim momcima, i otici cu protiv Mladosti, samo da vidim jeli ima ista ovaj proraz propudio u glavama.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

Nagio
Kontakt:

Post Postao/la Nagio » 22 mar 2015, 19:40

uze borusija bajerna :twisted:

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 22 mar 2015, 19:43

Mirso1197 je napisao/la:
DrustveniParazit je napisao/la:
Ne, desila se ta sjednica, a šta se govorilo na njoj nije ni bitno ;)
uprava trenutno radi najbolju moguču stvar. Smiruju stvari, tišina, mir, bez pritiska..
Slijedi pauza, treba da se konsolidujemo svi, igraci, strucni stab, uprava, mi navijaci. Smiriti strasti, vidjeti sta je to zapelo, sta ne stima, rijesiti to i spremno docekat utakmicu protiv Obarske.

MIR MIR MIR. ne treba nam dodatni pritisak. Najvise bi volio kad se FKS ne bi spominjao ni na jednom portalu u naredne dvije sedmice ;)
Čuj desilo se nešto, sjednica se desila. :rol:

Moj mirso, mislio sam na to da se nije desilo ništa veliko na toj sjednici odnosno nije se desila niti jedna smjena. Nemoj pametovati Boga ti. :wave:
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

Head
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la Head » 22 mar 2015, 19:43

hilmo je napisao/la:Pitanje za ove što su visili na temama komšija, šta je sad? Maca pojela jezik?
Tamo potpaljujete vatru pa kad kiksamo po dva dana vas nema, miševi jedni. Zbog vašeg bezobrazluka svi ispaštamo!!!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Vire ti noge pasa. :guz:
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.