FK Velež (opšte diskusije)

let3
Kontakt:

Re: FK Velež (opšte diskusije)

Post Postao/la let3 » 22 mar 2015, 00:05

Chinaglia je napisao/la:promjene rezultata u Mostaru, izazvale su aplauze na Tušnju

možda ste nam pali u očima, al' daleko od toga da vas mrzimo, kao npr. Selju
auufff znaš koliko nekoga boli q što vi tuzlaci mrzite Želju, najveci bh klub ;) nisi ni svjestan ;) pogotovu što to pišeš na Veležovoj temi :rol: :rol:

a vi veležovci ...šta se ovo izvinjavate pitarima :o :shock: ma jel to moguce :shock:
izvinjavate im se za pobjedu svog tima, nemojte me zayebavati....oni se vama ne izvinjavaju kad vas pobjede.

a niste se nama izvinjavali kad ste nas lani nategnuli i tako otvorili autoput Zrinjskom za titulu :nene: i nek niste.

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 22 mar 2015, 00:07

let3 je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:promjene rezultata u Mostaru, izazvale su aplauze na Tušnju

možda ste nam pali u očima, al' daleko od toga da vas mrzimo, kao npr. Selju
auufff znaš koliko nekoga boli q što vi tuzlaci mrzite Želju, najveci bh klub ;) nisi ni svjestan ;) pogotovu što pišeš na Veležovoj temi :rol: :rol:

a vi veležovci ...šta se ovo izvinjavate pitarima :o :shock: ma jel to moguce :shock:
izvinjavate im se za pobjedu svog tima, nemojte me zayebavati....oni se vama ne izvinjavaju kad vas pobjede
.

a niste se nama izvinjavali kad ste nas lani nategnuli i tako otvorili autoput Zrinjskom za titulu :nene: i nek niste.
Daj taj post da ga vidimo gdje se to mi nekome izvinjavamo
Postavi to molim te
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 22 mar 2015, 00:10

eno tamo brate, na temi pitarluka

:puke: :puke: grozno vidjeti

al dobro, možda su to neki pacijenti, a ne pravi navijaci

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 22 mar 2015, 00:38

let3 je napisao/la:eno tamo brate, na temi pitarluka

Jbg ti mi opet nepostavi taj post/ove :oops:
Volio bih vidjeti pasha moj tog "navijaca"Veleza ,da mu objasni pastrmka,BMV22 pa i ja i mnogi nasi
To sto ste vi djeca sebe nafurali da mi kao vise gotivimo jedne od drugih,to su vase djecje furke,mi NAVIJACI VELEZA volimo i navijamo iskljucivo i jedino za Velez,a drugi i to probrani,dokazani klubovi imaju samo rivalsko postovanje i tu sva prica zavrsava.Mi smo Velez i mi smo za ovu drzavu dali najbolji Evropski klupski rejting u historiji ove igre

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 22 mar 2015, 00:53

rodjenisa je napisao/la:
let3 je napisao/la:eno tamo brate, na temi pitarluka

Jbg ti mi opet nepostavi taj post/ove :oops:
Volio bih vidjeti pasha moj tog "navijaca"Veleza ,da mu objasni pastrmka,BMV22 pa i ja i mnogi nasi
To sto ste vi djeca sebe nafurali da mi kao vise gotivimo jedne od drugih,to su vase djecje furke,mi NAVIJACI VELEZA volimo i navijamo iskljucivo i jedino za Velez,a drugi i to probrani,dokazani klubovi imaju samo rivalsko postovanje i tu sva prica zavrsava.Mi smo Velez i mi smo za ovu drzavu dali najbolji Evropski klupski rejting u historiji ove igre

jel to misliš da lažem :shock: :mrgreen: pa šta je ovo buraz :?: ljudi prakticno žale što im je klub pobjedio :facepalm: nešto ne vidim da pitari žale vas, kad vas pobjede - niti trebaju (da se razumijemo)

Postao/la kimbo dana 21 mar 2015, 18:22
Zao mi je sto smo vam otezali put ka prvom mjestu al ovi nedostatci bi se pokazali prije ili kasnije.

Meho nije perfektan al sta ako stvari stoje ovako.....

Od 10 najbrzih igraca na terenu mozda je bilo 8 Velezovih. Svi igraci sredine terena nasi brzi od vasih. Najbolje krilo na terenu Hebibovic. Najbolji odbramebni igrac na terenu Darko Maletic koji je podobro bolji od vasih Tatomirovica itd ...

I sta ce Meho sa takvim materijalom u jednoj otvorenoj trkackoj tekmi ?????? A mora napadati. Neselektivna kupovina igraca zvana Ibrakovic ..
Postao/la rodjak dana 21 mar 2015, 18:49
Pozdrav bordo raji.Zao mi je sto smo vam malo umanjili sanse za sampionski naslov,ali nemojte jos odustajati,malo se trgnite,imate vi kvalitet za prvo mjesto samo se tim mora jos dodatno iskristalizovati i uigrati.Doce i Siroki i zrinjski i Zeljo kod nas,probat ce mo i njih dobiti.Odbrana vam je puno sabija nego napad i tu morate poraditi.Niste danas imali ni srece(pogotovo u prvom poluvremenu kad ste morali zabiti jbga).Radovac mali je strasan igrac i on mora biti u timu.Duljevic prenapuhan igrac kao i Cimirot.Benko dobar centarfor(danas nije imo srece).Onaj bek Protic vam je los(po meni)Alispahic onako(moze igrati u ovoj ligi ali nije neki igrac)Velkovski nije los.Treba vam jedan dobar stoper,lijevi bek(mjesto ovog protica) i jedan pravi "zadnji- pas" igrac sredine terena i mislim da bi tada bili super jaki.Morate istrpiti ovu polusezonu i novog trenera i pojedine igrace pa onda donositi odluke,a ne ovako cim se izgubi sve mjenjati.

Nemate nista od bojkota(ne bih vam preporucio) ali trazite kazne za sviju zbog ovog loseg rezultata.Zivili
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... art=147120" onclick="window.open(this.href);return false;

evo pa se sam uvjeri

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 22 mar 2015, 01:03

Pa buraz njima je samo zao sto smo ih poprilicno udaljili od titule ,a nisu se ljudi nikome izvinjavali.Ima vjerovatno jos raje kojima je zao sto Sarajevo vjerovatno nece biti prvak,al se niko bolan ne izvinjava.Pa bolan @rodjak kojeg si citira je mrtvi rodjeni koji je se s Velezom druzi dugo dugo i koji je za Velez dao para kolko nemozes zamisliti.S obzirom da nas Velez nije konkurentan za vrh,svi mi imamo neke svoje potajne ili javne favorite.Evo recimo moj je favorit Zeljo,msm volio bih da Zeljo uzme titulu,ali bih jos vise od toga volio da mi tog istog Zelju dobijemo u 11 kolu.Nadam se da ti je malo jasnije

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 22 mar 2015, 03:58

@Let 3 care gdje ti vidis da se neko izvinjavo za pobjedu.Meni jeste zao (radi Kodre najvise )sto smo ih odmakli od titule ali daleko od toga da se nekome izvinjavamo za pobjedu.Ja bi cacu,brata,majku pobjedio sa sto vecom razlikom ako su u suprotnom taboru ;) .
Recimo meni je lani bilo zao i Zelje sto smo vas pobjedili jer smo vas udaljili od titule(a to sam isto negdje tamo kod vas napiso).Nije nam bila zelja da vas udaljimo od titule,ni vas ni sarajevo ali nam je bio veliki merak da vas pobjedimo jbga.Vratite nam istom mjerom ,sta da se radi
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 22 mar 2015, 05:03

@let3
Meni jeste zao sto smo ih udaljili od titule, zato sto su iz raznih razloga imam neke simpatije prema FK Sarajevo i HZ kao grupi . Recimo prosle godine za vas kada smo vas tuknuli nije mi bilo nimalo zao cak sami uzivao dok smo vam razvaljivali guzove onako i nabili na nos neku aroganciju i tu vasu navijacku VELIKOGLAVSKU fudbalske kulturu koja se razvila zadnjih godina.

Al iznad svega je Velez i postena sportska fudbalska igra. Jer i bez jedno i bez drugog meni ovaj sport nije zanimljiv.

Slobodno mogu reci da smo ovim jakim, i postenim tekmama sa FK Sa sada i protiv vas prosle godine dali doprinos ovoj ligi da se sve digne na neki sportskiji i posteniji nivo. To je daleko bitnije za ovu nam zemlju na duge staze nego bilo ciji trenutni interes.

Srce danas ogromno za ono danas posteno kulturno gradski kako na terenu tako i na tribinama ... vraca vjeru ne samo u sport nego i u ovaj grad.
Tema je za novinarske tekstove i pozitivnu pricu preko sportskih stranica jer su ovakve sportske priredbe raritet u zemlji . Al BH fuck.ing amateri novinari nemaju takta za takvo nesto. To je za njih visa skola..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

BMV22
Kontakt:

Post Postao/la BMV22 » 22 mar 2015, 10:28

Ne nazivaj me pogrdnim imenima ko si ti da se meni tako obračaš imaš ti mnogo zgamo da imaš ne bi lupao ovde umjesto da igračima **** mater protiv Zrinjskog vi se našli vaditi na Sarajevu sad kad vam dođu u prvenstvu ili im odete nebitno Široki i Zrinjski dobro im se naguzite i onda opet grizite protiv "prijatelja".Pazi malo čitaj šta pišem govorim sa nacionalnog aspekta ako gledam sportski sve je OK ali kad vidim kako su Široki i Vitez odigrali e tu vas ne mogu shvatiti da vam je draže da zajebete Sarajevo pa da vaši kako ih zovete neprijatelji sportski budu prvaci.Razumio bih da vam je trebalo ali nije za razliku od vas Vitezu su trebali bodovi za opstanak ali se kod nekih bez uvrede stavlja nacionalno ispred sportskog i prijateljskog što nažalost nije slučaj sa nama.Pitanje:1.Je li Velež može u Europu(ja mislim da ne),2.Jeste li zajebali Sarajevo(ja mislim da jeste)i šta je nonda tu pogrešno što sam napisao?Našim igračima želim sve najgore oni su isključivi krivci ne krivim vas nego sam govorio o tom nacionalnom nema veze ne razumijemo se izgleda.Je li sportski da želim da vam treba za titulu,kup UEFA ili opstanak a zavisite od utakmice sa nama da ja želim da vas uništimo kao što ste vi nas a kad gledam sa te strane "prijatelji" i nacionalno nigdje rezona.Nisam bio u Mostaru iz razloga što čekam saobračajnu (registracija) ali znam da je sve bilo ok što se RA tiće i vi če te ovde uvijek biti dobro dočekani ali da Bog da se ostvari moje da vam treba a mi vas naguzimo.Eto toliko i nemoj se vrijeđati ja nigdje nikog uvrijedio nisam samo sam povukao paralelu neku naših "prijateljskih" odnosa i neprijateljskih između Širokog i Viteza.Da i usput upravo povucIte onog Petrovića iz Viteza nek ispadnu molim vas.A ovo nam šalju prijatelji iz Mostara tačnije Pravnik :evo ti jedna da za laku noc..." onclick="window.open(this.href);return false; ako neka dobri smo mi prijatelji nema veze.DA NE BUDE ZABUNE NISAM ZA NAŠTIMANE UTAKMICE AKO IKO MOŽE KUPITI UTAKMICU ONDA TO MOŽEMO MI JA SAM NAPROTIV PONOSAN ŠTO TAKO NE RADIMO NISAM TO JEDNOM NAPISAO.ALI KAD SAM JUČE GLEDAO UTAKMICU NISAM MOGAO DA VJERUJEM ŠTA SE RADI OD NAŠE SRAMOTNE IGRE DO NEPREPOZNATLJIVOG VELEŽA U DVA DANA (MISLIM NA TRUD I ZALAGANJE) AFERIM TAKO SE BRANE BOJE KLUBA. :oops:
Ajde umobolnice rokni se ti mi navijac pa ko linafo nemas saobracajne sta hoces reci da u bosni nema voz autobus a kakav si kreten ociglednio nenas ni frendova sa kojima bi lagano do starmo to ti je samo 100tinjak kilometara e vala i sugo zesci kad nemas skim, I da polupo si ovdje svasta naciju vjeru politiku ma tebi i takvima se nikad nece moci neke stvari objasniti hebe se nas za sve klubove u ovoj ligi, ma hebe se nas za sve titule ako nisu nase, razumi covjece u nas je zajebancija prva opcija i kad gubimo i kad dobijamo, nama to nije kao tebi. Vi ste titulu u januaru osvojili pa sad malo steka a prije mjesec je bilo sve ko plitak potok 15 od 15 svemirci, divovi, genijalci, vanzemaljci, nadljudi, nadigraci sam si se pitao zasto igrate ovu ligu vi niste za to vi ste za euro lige a ovdje da igra vas drugi tim.Moras ako mozes skontat bice ti a i svima koji misle kao lakse
MI SE SA SVIMA VAMA SAMO IGRAMOOOOO IGRAMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, za tebe malo cudno tesko shvatljivo ali nadoces ti.
Samo je jedna riba- Pastrmka!!!

salmy

Post Postao/la salmy » 22 mar 2015, 11:12

rodjak je napisao/la:@Let 3 care gdje ti vidis da se neko izvinjavo za pobjedu.Meni jeste zao (radi Kodre najvise )sto smo ih odmakli od titule ali daleko od toga da se nekome izvinjavamo za pobjedu.Ja bi cacu,brata,majku pobjedio sa sto vecom razlikom ako su u suprotnom taboru ;) .
Recimo meni je lani bilo zao i Zelje sto smo vas pobjedili jer smo vas udaljili od titule(a to sam isto negdje tamo kod vas napiso).Nije nam bila zelja da vas udaljimo od titule,ni vas ni sarajevo ali nam je bio veliki merak da vas pobjedimo jbga.Vratite nam istom mjerom ,sta da se radi
Ma bolan rodjak sta se pravdas provokatoru, zalibo nas taki za njegove nebuloze i Mehi Kodri je juce bilo drago jer mu je Velez u srcu i Mostar do groba, a to sto on dobija platu od Tana , to je drugi par cipela i zavrsite vise sa tim ko kako igra :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sarajevo je juce nadigrano i Velez je posteno pobijedio, a timovi poput Drine i Viteza neka se naguzuju kome hoce, a Velez neka svi zapamte nece nikomeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee i ende :nene: :nene: :nene: :nene: .
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

virtuoz
Kontakt:

Post Postao/la virtuoz » 22 mar 2015, 12:33

salmy je napisao/la:
Sarajevo je juce nadigrano i Velez je posteno pobijedio, a timovi poput Drine i Viteza neka se naguzuju kome hoce, a Velez neka svi zapamte nece nikomeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee i ende :nene: :nene: :nene: :nene: .
Uz malo sreće,ubrzo će Liga12 i onda Liga10 pa takvih klubova poput Drine i Viteza neće biti u ligi.
Svi će se borit ili za Europu ili za ispadanje, teško će bit prodat utakmicu bez da sebi naštetiš.

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 22 mar 2015, 15:13

virtuoz je napisao/la:
salmy je napisao/la:
Uz malo sreće,ubrzo će Liga12 i onda Liga10 pa takvih klubova poput Drine i Viteza neće biti u ligi.
Svi će se borit ili za Europu ili za ispadanje, teško će bit prodat utakmicu bez da sebi naštetiš.
e to se ceka,kakvo bola davanje i prodavanje.Ako smo prijatelji onda smo prijatelji dok utakmica pocne,cim pocne ja nikoga ne poznam i boli me racku za svakoga osim za Velez.Poslije utakmice se opet prijetelji sastanu na pivi i malo se tu raspravlja i jedan drugog zayebaye na neki primjeren nacin.Kakvo bola davanje ikom(ni nama ne treba niko davati nista),bas ovi veci klubovi trebaju da se bore protiv toga,jer su ovi manji klubovi tipa Viteza,Sirokog,zrinjskog,Goska,Slavije,Drine skloni namjestanju radi "visih"interesa. ;)
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Ex1t
Kontakt:

Post Postao/la Ex1t » 22 mar 2015, 15:33

Bravo rodjeni!
Neka ste nam odrzali lekciju i ako Bog da da nikada nepustamo jedni drugima jer jednostavno to nama tradicija i istorija nedozvoljavaju i prije ili kasnije dodje na naplatu.
Jedna stvar je problem kod vas a bogami i kod nas. Uzasni tereni na kojima je tesko i povuci loptu. To je ono u cemu sportski prijatelji trebaju da pomognu jedni drugima a za onih 90 minuta tekme mi treba da se nepoznajemo. Niste vi nama krivi sto je nama pola tima zavrsilo tekmu suhog dresa a vasi su ih natopili znojem i posteno pobijedili. Od mene respekt za to. Nek se ostale gnjide bave namjestanjima, mi to sebi nesmijemo dozvoliti.
Neka vam je sa srecom i da Bog da sve nase konkurente sa istim zarom docekali jer je to posten nacin kojime nam mozete pomoci.
pozdrav Raja. :thumbup:
Numquam Desistemus!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 22 mar 2015, 16:23

Izvinjavam se svim navijaćima Veleža što ovde pišem.Nisam imao namjeru nikog da uvrijedim ali samo sam konstatovao šta se radi u našoj ligi.Molim vas nemoj te živjeti u ubjeđenju da mi je žao što nismo-te naštimali utakmicu.Poraz mi je teško pao i po meni je propala sezona za Sarajevo ali i neka je bolje nismo ni zaslužili igrali smo kao pićke.Ako ste sportisti i volite svoj klub (u šta ne sumnjam) onda razumite da i ja volim svoje Sarajevo i živim za dan da vam se revanširamo istom i gorom mjerom mislim na igru i rezultat i važnost istog.Ko god želi kad dođe u Sarajevo nek mi se javi u PP ja ču lićno sa njim na piće otići ali na terenu vam ne želim dobro kad budete sa nama igrali.Ja ako niste znali sam jedan od onih što smo zagovarali "sami protiv svih" .Žao mi je što su me neki svrstali u nacionaliste ili političare ili one što plaču za naštimanim utakmicama to mi nije bila namjera samo sam konstatovao neke stvari nadajuči se da ču naći nekog sa kim možeš diskutovati na tu temu ali....Nisam naišao na razumijevanje samo na uvrede i pljuvanje mislim da nisam to zaslužio ali dobro vidim opijeni ste pobjedom neka i treba da budete dobili ste pošteno bez i jedne mrlje a sad što je nas to koštalo to je nešto drugo niste nam vi klrivi za to nego ove naše pićkice od igrača. Izvinite još jednom nikad vam više slova neču postaviti na stranicu a ne vjerujem da ču i na našu jer puno je uvreda i pogrdnih naziva palo bez razloga :thumbdown: :( Ostajte mi u zdravlju i veselju a nadam se da ču dočekati dan da vam se revanširamo :salut:
Sarajevo ljubavi moja!

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 22 mar 2015, 16:48

sekac je napisao/la:Izvinjavam se svim navijaćima Veleža što ovde pišem.Nisam imao namjeru nikog da uvrijedim ali samo sam konstatovao šta se radi u našoj ligi.Molim vas nemoj te živjeti u ubjeđenju da mi je žao što nismo-te naštimali utakmicu.Poraz mi je teško pao i po meni je propala sezona za Sarajevo ali i neka je bolje nismo ni zaslužili igrali smo kao pićke.Ako ste sportisti i volite svoj klub (u šta ne sumnjam) onda razumite da i ja volim svoje Sarajevo i živim za dan da vam se revanširamo istom i gorom mjerom mislim na igru i rezultat i važnost istog.Ko god želi kad dođe u Sarajevo nek mi se javi u PP ja ču lićno sa njim na piće otići ali na terenu vam ne želim dobro kad budete sa nama igrali.Ja ako niste znali sam jedan od onih što smo zagovarali "sami protiv svih" .Žao mi je što su me neki svrstali u nacionaliste ili političare ili one što plaču za naštimanim utakmicama to mi nije bila namjera samo sam konstatovao neke stvari nadajuči se da ču naći nekog sa kim možeš diskutovati na tu temu ali....Nisam naišao na razumijevanje samo na uvrede i pljuvanje mislim da nisam to zaslužio ali dobro vidim opijeni ste pobjedom neka i treba da budete dobili ste pošteno bez i jedne mrlje a sad što je nas to koštalo to je nešto drugo niste nam vi klrivi za to nego ove naše pićkice od igrača. Izvinite još jednom nikad vam više slova neču postaviti na stranicu a ne vjerujem da ču i na našu jer puno je uvreda i pogrdnih naziva palo bez razloga :thumbdown: :( Ostajte mi u zdravlju i veselju a nadam se da ču dočekati dan da vam se revanširamo :salut:
Ziv ti nama bio drug,potpuno razumijem tvoju ljutnju i razocarenje.Emocije ne mozes prikriti cak i dok tipkas po forumu a ja licno volim i cjenim takve ljude.I meni je iskreno malo zaparalo oci sinoc citajuci komentare raje nakon tekme,jer sam tebe dozivljavao i dozivljavam kao ozbiljnog forumasa koji uvijek pise o sustini i temi i sa velikom ljubalju prema svom klubu.Dakle nisi ti uvrijedio nijednog forumasa niti nas klub,pa samim tim nemas razloga nikome se pojedinacno izvinjavati.Uredu je to sto zeliz potpuni ili cak izrazeniji revans,i ja sam za takav rivalitet bar ovih poznatijih klubova.Mi smo prije samo 3 dana bili syebani do bola i mnogi od nas ukljucujuci mene smo izgovorili u momentu ljutnje ruzne stvari mnogima,ali jbg kad se glava ohladi drugacije se razmislja.
Meni je izuzetno drago da su mnogi forumasi iz Sa koji su juce bili dole izrazili zadovoljstvo docekom od strane raje,uprave i prateceg osoblja na stadionu i gradu.Te stvari po meni treba potencirati i nastojati nadograditi u buducnosti.Evo dadoh sebi za pravo da repliciram na tvoj post u nadi da ces i ti nas shvatiti i pored svega ja ti zelim i licnu i navijacku srecu :salut:

BMV22
Kontakt:

Post Postao/la BMV22 » 22 mar 2015, 16:55

sekac je napisao/la:Izvinjavam se svim navijaćima Veleža što ovde pišem.Nisam imao namjeru nikog da uvrijedim ali samo sam konstatovao šta se radi u našoj ligi.Molim vas nemoj te živjeti u ubjeđenju da mi je žao što nismo-te naštimali utakmicu.Poraz mi je teško pao i po meni je propala sezona za Sarajevo ali i neka je bolje nismo ni zaslužili igrali smo kao pićke.Ako ste sportisti i volite svoj klub (u šta ne sumnjam) onda razumite da i ja volim svoje Sarajevo i živim za dan da vam se revanširamo istom i gorom mjerom mislim na igru i rezultat i važnost istog.Ko god želi kad dođe u Sarajevo nek mi se javi u PP ja ču lićno sa njim na piće otići ali na terenu vam ne želim dobro kad budete sa nama igrali.Ja ako niste znali sam jedan od onih što smo zagovarali "sami protiv svih" .Žao mi je što su me neki svrstali u nacionaliste ili političare ili one što plaču za naštimanim utakmicama to mi nije bila namjera samo sam konstatovao neke stvari nadajuči se da ču naći nekog sa kim možeš diskutovati na tu temu ali....Nisam naišao na razumijevanje samo na uvrede i pljuvanje mislim da nisam to zaslužio ali dobro vidim opijeni ste pobjedom neka i treba da budete dobili ste pošteno bez i jedne mrlje a sad što je nas to koštalo to je nešto drugo niste nam vi klrivi za to nego ove naše pićkice od igrača. Izvinite još jednom nikad vam više slova neču postaviti na stranicu a ne vjerujem da ču i na našu jer puno je uvreda i pogrdnih naziva palo bez razloga :thumbdown: :( Ostajte mi u zdravlju i veselju a nadam se da ču dočekati dan da vam se revanširamo :salut:
Ne trebas se ti dragi prijatelju nikom ovdje izvinjavat, žao mi je stavrno ako je bolest u pitanju zelim ti brz oporavak ali saobraćajnu neću da uzmem u argument što nisi mogao doci u nas grad.U nas se to kaze i pjeske bi otišao. Uglavnom želim ti brz oporavak a mi smo već drugu godinu zaredom navikli da nas iz tvog grada žestoko optužuju i da silom traže da im se daju bodovi.Prošle smo godine dobili sve do kraja i dlaka je falila da ne odemo u Evropu. Moraš samo znati da je taj naš tim bio jači za Merzića, Oštrakovića, Letića i Okića a ako pošteno sagledaš to je ogroman gubitak. Zato ti ne mogu sa sigurnošću tvrditi da ćemo i ove godine dobiti sve do kraja ali da ćemo igrače tjerati da poginu u svakoj utakmici to ti mogu obećati. I da ti dam jedan primjer zašto je fudbal najvažnija sporedna stvar a za mene i najljepša a ujedno i da ti pojasnim šta se desilo u srijedu ako uspijes shvatit. Ukratko, prvo poluvrijeme protiv Svinjskog tri kolosalne šanse promašene i onda u 45+ neshvatljivo primljen fušerski gol. Kao što vi stalno tvrdite da su vam igrači pod pritiskom naši su se u tom trenutku smrzli od straha i od tada je utakmica što se tiče psihe naših igrača bila gotova nažalost. Jučer vi ste imali incijativu imali ste i neke šanse prvo pol. i to je to. Početkom drugog pol. primate rani gol i vjeruj mi od tad ne postojite, zašto ne znam to bi vi trebali znati. To je prijatelju moj fudbal ja bi dao 100 pobjeda od jučer za jednu pobjedu od srijede. Vjeruj mi da od srijede nisam znao ni kako se zovem ni gdje sam pošao ni gjde sam došao. I na kraju ako moj klub neće biti prvi savršeno mi je svejedno ko će to biti, ali igrači mog tim moraju se ubiti da svima dokažu ono što sam ti gore naveo. Hvala svim navijačima FKS koji su pohvalili jučerašnju utakmicu i mi smo jesenas imali super gostoprimstvo puštale su se pjesme o Mostaru i sve je bilo za 10. Ono sto me raduje je da je jucer kakav stranac zalutao na tekmu mogao bi pomisliti da je u Evropi a ne na Balkanu. I da ima ova drzava novinara od imena i prezimena od ugleda i formata pa da danas napise kako je to bilo jucer e to bi bilo ono pravo a ne samo sto pisu i bljuju o neredima i problemima. Medjutim tesko je od ovakvih moralnih i intelektualnih spodoba to ocekivat. Zato svima vama u rajvosa veliki pozdrav dabogda vi uspjeli u svemu a mi cemo nadam se do kraja sve dobit. Zaboravih ti napomeniti ako se mozes sjetiti mi ispadosmo iz lige jer u ovoj drazavi nismo niciji dobiste nas i vi bez pardona ali tako treba nema molit.Zivio, brzo ozdravio i sretno tebi i FKS kao i svim navijacima istog.
Samo je jedna riba- Pastrmka!!!

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 22 mar 2015, 18:04

Upravo tako. 3-4 kola prije nego sto smo ispali nabi nas Sarajevo mislim 0:3 u vrapcicima. Obuca nam tri gola zavali iako smo imali sanse da ostanemo. Taj poraz kuci nas je fakticki i dotukao ali vidi ovo @sekac niko nije optuživao Sarajevo koje nas je posteno dobilo. Nismo ni kmečali ko pojedine brnjoze iz Tuzle cekajuci druge i misleci da ce drugi igrati za nas ili pustati nam. Nego smo progutali tu knedlu iz grla i u maniru velikih pruzili ruku i nastavili dalje. Mogli smo i prije 15 godina ugasit ovaj naš komšijski klubić da smo pustili Rudaru iz Kaknja nego smo igrali za ceif raje,za sebe i ostavili ih u ligi. Nego sekac ne krivi Velež što je juce 11 spartanaca igralo protiv vasih 11 pica. Tu vam je problem najveci bio. I kakva su odricanja od titule u 18 kolu. Kakav si bola ti navijac. Dolaze vam Široki Željo i konjušari isto kao nama i tu imate veliku šansu. Ja se nadam protiv tih ekipa da cemo odigrati kao juce jer nam i oni svi dolaze. Baci se s avaza ako tako razmišljas

Pozz za druga Exita :salut:
From father to son

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 22 mar 2015, 18:07

Utakmica za primjer.Ali to nije zanimljivo medijima,zanimljivi su im incidenti.
Gotovo sam siguran,da su juče HZ bile na tribini sa RA da ne bi bilo incidenta.
Dobar odnos između klubova,dobar odnos između navijača,bez ikakvog skidanja gaća.
Mi smo ove sezone u dvomeču sa Sarajevom osvojili 4 boda,a neki levati i brnjaši su nas zvali njihovom filijalom.
Ne da mi se sad kopirati sa drugih portala...namješteno,Velež im daje...Velež je svima vama koji ste tako mislili dao jednu veliku čundaru.Glođite.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 22 mar 2015, 18:55

Imam osjecaj da je 99,9% navijaca za da Maletic nosi kapitensku . Super bi bilo kada bi uprava poslusala taj glas i po hitnom postupku ga proglasili za kapitena.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Primorac
Kontakt:

Post Postao/la Primorac » 22 mar 2015, 19:11

Nikad i nikom necemo pustiti utakmicu u mostaru,igra mi ya sarajevo neko vrlo drag ali VELEZ DO GROBA

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: fks74, ronaldo99, Zidnisatzidni i 31 gost.