FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

obiteljskicovjek
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la obiteljskicovjek » 22 mar 2015, 14:36

aleksandar_veliki je napisao/la:Klasicno za navijace Sarajeva, no u isto vrijeme i razumljivo jer dugo godina se ceka titula. Nakon pobjede na Grbavici, protiv Partizana, u Gradaccu svi su bili majstori. Kodro je bio Mourinho, Ibrakovic je bio Ariedo Braida, Dino u najmanju ruku Jose Angel Sanchez, a vec danas nemaju veze, uzimaju lovu, peru pare i slicno. Klub, koliko god to vi ne mozete da shvatite s razlogom jer navijace u kranjem slucaju i ne interesuje taj smjer, ide u dobrom smjeru. Titula nedostaje, i po svemu sudeci ce Sarajevo jos cekati na istu. Ali, malo realnosti nijev na odmet. Igra se fudbal i u Mostaru i Banjoj Lucci, pa i u Širokom, na Grbavici. Dominaciju slicnu Dinamovoj, o kojoj od vas mnogi sanjaju, nikada Sarajevo nece moci napraviti jer nema novaca kao sto vas vecina misli. Kazu neki, zasto smo prodali Dupovca? Mozda ste ga morali prodati, razmislite malo i o toj opciji. Uglavnom, ne bih duljio :), spustite loptu i polako. Do danas ste nakon svakog poraza ili ne znam cega jos, samo mijenjali, tjerali. Mislim, ne vi, ali pod vasim pritiskom se to radilo i sta se dobilo. Po meni ce se u ovih par dana pokazati da li je ova Uprava Uprava ili je pak mahala. Sretno i nemojte zamjeriti...
Moram i osjecam se duznim odgovoriti na ovaj post u svoje ime.
Imputiranje da mi navijaci FKS pisemo da gospoda Selimovic, Ibrakovic, Kodro "nemaju veze, uzimaju lovu, peru
pare i sl." ne stoji. Autor ovog teksta je (ne) svjesno izostavio reci, da i ako je bilo takvih pisanja (ja se ogradjujem
jer ne citam te postove) da se radi o iznimkama, i da velika vecina navijaca ne misli tako.
Da mi navijaci mozemo shvatiti. Citiram: Klub koliko god to vi ne mozete da shvatite s razlogom jer navijace u krajnjem slucaju i ne interesuje taj smjer, ide u dobrom smjeru. zavrsen citat. I itekako nas interesuje.
Slazem se da titula nedostaje i po svemu sudeci ce Sarajevo jos cekati na istu kako kaze autor teksta.
To je njegovo misljenje ali ponovo izostavlja reci da borba za titulu jos nije izgubljena, razlog ne znam.
Da se fudbal ili nogomet igra i u Banjoj Luci, Mostaru i Sirokom to je bar jasno pa ne igraju kriket, skvos itd.
To za dominaciju slicnu Dinamovoj u HNL-u mozda je neko neupucen i napisao ali da je mnogi od nas sanjaju
krajnje je licemjerno napisati. A da tu dominaciju kako kaze autor Sarajevo nikad nece moci napraviti jer nema novaca, niko ozbiljan ne moze izjaviti ni za Veliku Obarsku (uz duzno postovanje) ako nema saradnike, gleda
u kasike, viljuske, ratkape i sl. Nasa uprava po misljenju autora posta pod pritiskom navijaca mijenja trenere sto apsolutno ne odgovara istini. Insinuacija "po meni ce se u ovih par dana pokazati da li je ova uprava uprava ili
pak mahala" ne zvuci nimalo dobronamjerno, a samo poredjenje nase uprave sa mahalom :facepalm:
Na kraju ne mogu se oduprijeti utisku da ovaj post i nije bio neophodan, pogotovo u ovo vrijeme.
Pozdravljam autora teksta i nadam se da mi nece zamjeriti samo sam napisao svoje misljenje i mislim da se
mnogi pravi navijaci najveceg kluba na svijetu slazu sa ovim sto sam napisao.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 22 mar 2015, 14:43

Ako budu bilo kakvi otkazi, mi nismo onda zreli za veliki rezultat...

@miden zaobidji me drug, ja imam svoje misljenje, ti neko sasvim drugo.. ne slazemo se i boze moj...
Ja sam na strani kluba..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Mirso1197
Kontakt:

Post Postao/la Mirso1197 » 22 mar 2015, 14:53

Ljudi moji bit ce ovo dobro :) gore ne moze.. :roll:
BOLEST 1946
sarajevo horde bog i čaršija!

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 22 mar 2015, 14:56

Mirso1197 je napisao/la:Ljudi moji bit ce ovo dobro :) gore ne moze.. :roll:
to si nažalost upravu :lol:
1946

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 22 mar 2015, 15:03

Mirso1197 je napisao/la:Ljudi moji bit ce ovo dobro :) gore ne moze.. :roll:
Vjeruj i kad mislis da ne mpze biti gore, ono bude...
Medjutim, mora biti bolje mora se razgovarati i otkriti uzrok ovakvih igara...
Zao mi ba ljudi koji ti dovedu TA za sponzora, a ti im se ne mozes oduziti borbenom igrom :(

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 22 mar 2015, 15:09

Osim Protica koji su to igraci y klase ? - Benko,Alispahic, ili mozda Rustemovic ? - sa Mehom od -7 dosli do -2, igrali odlicno, i na sve to sad na zimu doveli par jos kvalitetnijih igraca i odjednom ne znamo igrati, raspad sistema kao da su preko noci zaboravili...za ovo sigurno postoji razlog, treba samo malo razmisliti i zapitati se zasto ovako igraju, ocito je da ne stima sve medju njima i da postoje odredjeni krugovi unutar same ekipe zbog kojih na terenu izgledaju kao da su se prvi put susreli i ako uprava ne odreaguje na pravi nacin i ne rijesi ovaj problem mi titulu sad odmah mozemo zaboraviti dok u normalnim okolnostima 5 bodova bi se dalo stici
Pyro is not a crime !

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 22 mar 2015, 15:15

Samo pogledajte raspored do kraja i recite da ne moze biti gore...

Prvo kuci Mladost koju moramo pobjediti ako ista mislimo napraviti, a onda dva gostovanja zaredom Drina, Travnik.

Dolaze nam Celik, Siroki, Zrinjski, Zeljo, Sloboda, ... a prije toga Idemo Olimpiku sa kojim nece biti lako.

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 22 mar 2015, 15:20

THEC je napisao/la:Osim Protica koji su to igraci y klase ? - Benko,Alispahic, ili mozda Rustemovic ? - sa Mehom od -7 dosli do -2, igrali odlicno, i na sve to sad na zimu doveli par jos kvalitetnijih igraca i odjednom ne znamo igrati, raspad sistema kao da su preko noci zaboravili...za ovo sigurno postoji razlog, treba samo malo razmisliti i zapitati se zasto ovako igraju, ocito je da ne stima sve medju njima i da postoje odredjeni krugovi unutar same ekipe zbog kojih na terenu izgledaju kao da su se prvi put susreli i ako uprava ne odreaguje na pravi nacin i ne rijesi ovaj problem mi titulu sad odmah mozemo zaboraviti dok u normalnim okolnostima 5 bodova bi se dalo stici
Ja stvarno ne znam, predpostavljam kao i vecina navijaca za bilo kakve krugove unutar ekipe.
Cisto sumnjam da postoje jer bi to bilo rijeseno vrlo brzo.
Ali je cinjenica da je uzrok losih partija upravo unutar ekipe i nadam se da ce se to rijesiti na vrijeme.
Mozda je vec kasno za titulu ali kad ekipa bude na nivou bolji rezultati moraju doci ako nista za buducnost.
Kvalitet je na nasoj strani i kad tad mora doci do izrazaja. SAMO SARAJ¨VO

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 22 mar 2015, 15:26

Ono sto sam i govorio nekad davno, jako tesko je uklopiti 22 igraca podjednako dobra.. Svi zele igrati, svi smo mislili da ce to Kodro uspijeti da uskladi.. Medjutim, kad dodas nas mentalitet, karakter i mogucnosti onda shvatis da je ljubomora neizbjezna...
Nzm kakvi su kao osobe ovi nasi igraci, al sumnjam da su svi podjednako jaki u glavi da bi mogli podnijeti neigranje i klupu odnosno tribine...

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 22 mar 2015, 15:30

Zip je napisao/la:Ako budu bilo kakvi otkazi, mi nismo onda zreli za veliki rezultat...

@miden zaobidji me drug, ja imam svoje misljenje, ti neko sasvim drugo.. ne slazemo se i boze moj...
Ja sam na strani kluba..

Ti imaš svoje mišljenje, ja imam svoje mišljenje i argumente.
Boli me briga budi i dalje na strani kluba, tako što ceš sjediti kuci i pljuvati preko foruma.

Ovo je moja zadnja replika i komentar upucen tebi.
Das Ist Walter

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 22 mar 2015, 15:33

Ja kao ogromna vecina 1000% Sam uz upravu. Svaka cast (kusturica juce rece Kakocu prezivit) to je Prava ljubav I sa takvim ljudima je nebo Samo granica

Mi moramo trazit krivce medu Nama, nikako u drugima.

Moze bit do strucnog staba
Moze bit do igraca
Moze bit do ne kvaliteta
Moze bit do bojkota
Moze bit da su drugi jaci
Moze bit do navijaca
Moze bit do jos mnogo cega

Nadam se da ce uprava, I strucni stab sa igracima sjest I vidjet doceg je Dali se moze izlijecit odma I sta je lijek

Sto se tice prvenstva mi se nesmijemo predavat do zadnje..

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 22 mar 2015, 15:51

DrustveniParazit je napisao/la:Haj' još jednom pročitajte postove @sekac-a na temu 'Velež nas treb'o pustit' pa možda skontate šta je čovjek htio reći. 5 likova mu odgovara a ni jedan nije skont'o šta je pisac htio reći. :yawn:
Hvala na razumijevanju brate ne znam da sam koga uvrijedio to mi nije namjera bila nikad ali ako jesam javno se izvinjavam i od ovog momenta neče biti pisanja više ipak nisam toliki balavac da trpim razne nadimke i uvrede hvala tebi još jednom brate.
Sarajevo ljubavi moja!

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 22 mar 2015, 16:12

Ne mogu replicirati preko telefona, sekac Sarajevo jeste jucer namjestilo utakmicu. Ibrakovic i Kusturica..... ne BiH javno detalje da iznosim. Srce me boli ali tako je
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 22 mar 2015, 16:15

Da se ponovim od nocas,niko nece dobiti nogu,niti Meho funkcionise na taj nacin. Covjek ce se sam ispaliti onog momenta kad i ako do toga dodje i shvati da je beskoristan,odnosno da se njegove zamisli u vezi sa svim sto se tice tima ne mogu ostvariti kao i sam krajnji cilj.

Ono sto treba i sto ce se vrlo vjerovatno desiti je da ce se donijeti zakljucak da se nivo discipline i odnosa prema dresu mora podici na najvisu mogucu razinu,ali nikakvim sankcionisanjem sto bi se destimulativno odrazilo na igrace,nego kroz odredjene programe koje ce donijeti SŠ. To nece biti klasicni vojnicki rezim ( citaj blazi oblik karantina) ali naputak kako se igraci moraju ponasati kako na terenu tako i van njega,s akcentom na svoje slobodno vrijeme. Ukoliko se ne bude pridrzavalo takvog programa,slijedi sankcija,pa do najostrije,suspenzija!

Definitivno kao sto sam vec rekao jedini problem koji je blokirao zacrtane ciljeve je u samom rosteru,ali ne i u cijelokupnom. Ova Uprava je sposobna izaci na kraj s tim,medjutim i mi navijaci ako zelimo,a zelimo evropsko Sarajevo moramo se poceti ponasati evropski.
Svi zajedno k'o jedan do konacnog cilja,ne smijemo ici iz krajnosti u krajnost,i mora postojati toliko visok prag tolerancije s nase strane ( razumijem da je ovo lakse reci nego uraditi,ali moramo) da niko ne upire prstom u nas kao jedinu crnu mrlju kluba,a u biti to veze nema s mozgom.

Moramo im pruziti podrsku,i pokazati im da su oni nasi ljubimci i kad nam stvaraju glavobolje,pokazimo im to. Rasteretimo ih tako da im jedno oko nije na tribini a drugo na terenu.
Samo tako mozemo ostvariti zajednicki cilj,u kojem praticipiramo kao jedna porodica.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 22 mar 2015, 16:24

socrates je napisao/la:Da se ponovim od nocas,niko nece dobiti nogu,niti Meho funkcionise na taj nacin. Covjek ce se sam ispaliti onog momenta kad i ako do toga dodje i shvati da je beskoristan,odnosno da se njegove zamisli u vezi sa svim sto se tice tima ne mogu ostvariti kao i sam krajnji cilj.

Ono sto treba i sto ce se vrlo vjerovatno desiti je da ce se donijeti zakljucak da se nivo discipline i odnosa prema dresu mora podici na najvisu mogucu razinu,ali nikakvim sankcionisanjem sto bi se destimulativno odrazilo na igrace,nego kroz odredjene programe koje ce donijeti SŠ. To nece biti klasicni vojnicki rezim ( citaj blazi oblik karantina) ali naputak kako se igraci moraju ponasati kako na terenu tako i van njega,s akcentom na svoje slobodno vrijeme. Ukoliko se ne bude pridrzavalo takvog programa,slijedi sankcija,pa do najostrije,suspenzija!

Definitivno kao sto sam vec rekao jedini problem koji je blokirao zacrtane ciljeve je u samom rosteru,ali ne i u cijelokupnom. Ova Uprava je sposobna izaci na kraj s tim,medjutim i mi navijaci ako zelimo,a zelimo evropsko Sarajevo moramo se poceti ponasati evropski.
Svi zajedno k'o jedan do konacnog cilja,ne smijemo ici iz krajnosti u krajnost,i mora postojati toliko visok prag tolerancije s nase strane ( razumijem da je ovo lakse reci nego uraditi,ali moramo) da niko ne upire prstom u nas kao jedinu crnu mrlju kluba,a u biti to veze nema s mozgom.

Moramo im pruziti podrsku,i pokazati im da su oni nasi ljubimci i kad nam stvaraju glavobolje,pokazimo im to. Rasteretimo ih tako da im jedno oko nije na tribini a drugo na terenu.
Samo tako mozemo ostvariti zajednicki cilj,u kojem praticipiramo kao jedna porodica.
:clap:
Ti si opet šampion !

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 mar 2015, 16:45

egocentrik je napisao/la:Ne mogu replicirati preko telefona, sekac Sarajevo jeste jucer namjestilo utakmicu. Ibrakovic i Kusturica..... ne BiH javno detalje da iznosim. Srce me boli ali tako je
:? :problem:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 22 mar 2015, 17:49

Sta bi na sjednici.
1946

fundament
Kontakt:

Post Postao/la fundament » 22 mar 2015, 17:57

i jos jednom smo gubitnici kola, a u maju cemo biti gubitnici i sezone jer kad nismo u stanju dobiti veleza kojeg bi vrbanjusa dobila nakon bolnog poraza od zrinje sta ocekivati dalje...evo raspadnuti celik dobio zvijezdu u gradaccu a mi kontamo neki podvig dobiti zvijezdu tamo...sta tek ocekivati od sirokog i zrinje kad dodju na kosevo, ima da nas rastave na proste faktore...

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 22 mar 2015, 17:58

obiteljskicovjek je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Klasicno za navijace Sarajeva, no u isto vrijeme i razumljivo jer dugo godina se ceka titula. Nakon pobjede na Grbavici, protiv Partizana, u Gradaccu svi su bili majstori. Kodro je bio Mourinho, Ibrakovic je bio Ariedo Braida, Dino u najmanju ruku Jose Angel Sanchez, a vec danas nemaju veze, uzimaju lovu, peru pare i slicno. Klub, koliko god to vi ne mozete da shvatite s razlogom jer navijace u kranjem slucaju i ne interesuje taj smjer, ide u dobrom smjeru. Titula nedostaje, i po svemu sudeci ce Sarajevo jos cekati na istu. Ali, malo realnosti nijev na odmet. Igra se fudbal i u Mostaru i Banjoj Lucci, pa i u Širokom, na Grbavici. Dominaciju slicnu Dinamovoj, o kojoj od vas mnogi sanjaju, nikada Sarajevo nece moci napraviti jer nema novaca kao sto vas vecina misli. Kazu neki, zasto smo prodali Dupovca? Mozda ste ga morali prodati, razmislite malo i o toj opciji. Uglavnom, ne bih duljio :), spustite loptu i polako. Do danas ste nakon svakog poraza ili ne znam cega jos, samo mijenjali, tjerali. Mislim, ne vi, ali pod vasim pritiskom se to radilo i sta se dobilo. Po meni ce se u ovih par dana pokazati da li je ova Uprava Uprava ili je pak mahala. Sretno i nemojte zamjeriti...
Moram i osjecam se duznim odgovoriti na ovaj post u svoje ime.
Imputiranje da mi navijaci FKS pisemo da gospoda Selimovic, Ibrakovic, Kodro "nemaju veze, uzimaju lovu, peru
pare i sl." ne stoji. Autor ovog teksta je (ne) svjesno izostavio reci, da i ako je bilo takvih pisanja (ja se ogradjujem
jer ne citam te postove) da se radi o iznimkama, i da velika vecina navijaca ne misli tako.
Da mi navijaci mozemo shvatiti. Citiram: Klub koliko god to vi ne mozete da shvatite s razlogom jer navijace u krajnjem slucaju i ne interesuje taj smjer, ide u dobrom smjeru. zavrsen citat. I itekako nas interesuje.
Slazem se da titula nedostaje i po svemu sudeci ce Sarajevo jos cekati na istu kako kaze autor teksta.
To je njegovo misljenje ali ponovo izostavlja reci da borba za titulu jos nije izgubljena, razlog ne znam.
Da se fudbal ili nogomet igra i u Banjoj Luci, Mostaru i Sirokom to je bar jasno pa ne igraju kriket, skvos itd.
To za dominaciju slicnu Dinamovoj u HNL-u mozda je neko neupucen i napisao ali da je mnogi od nas sanjaju
krajnje je licemjerno napisati. A da tu dominaciju kako kaze autor Sarajevo nikad nece moci napraviti jer nema novaca, niko ozbiljan ne moze izjaviti ni za Veliku Obarsku (uz duzno postovanje) ako nema saradnike, gleda
u kasike, viljuske, ratkape i sl. Nasa uprava po misljenju autora posta pod pritiskom navijaca mijenja trenere sto apsolutno ne odgovara istini. Insinuacija "po meni ce se u ovih par dana pokazati da li je ova uprava uprava ili
pak mahala" ne zvuci nimalo dobronamjerno, a samo poredjenje nase uprave sa mahalom :facepalm:
Na kraju ne mogu se oduprijeti utisku da ovaj post i nije bio neophodan, pogotovo u ovo vrijeme.
Pozdravljam autora teksta i nadam se da mi nece zamjeriti samo sam napisao svoje misljenje i mislim da se
mnogi pravi navijaci najveceg kluba na svijetu slazu sa ovim sto sam napisao.
Šta mu se obiteljski ulizuješ, vidiš da je na kulturan način pokušao da se izruguje ignoriši ga i ćao ;)
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 22 mar 2015, 18:17

fundament je napisao/la:i jos jednom smo gubitnici kola, a u maju cemo biti gubitnici i sezone jer kad nismo u stanju dobiti veleza kojeg bi vrbanjusa dobila nakon bolnog poraza od zrinje sta ocekivati dalje...evo raspadnuti celik dobio zvijezdu u gradaccu a mi kontamo neki podvig dobiti zvijezdu tamo...sta tek ocekivati od sirokog i zrinje kad dodju na kosevo, ima da nas rastave na proste faktore...
ko sto su nas i kuci rastavili, how yes no, dajte ba malo realnosti ako smo kiksali utakmicu dvije odmah smo najgori u ligi, polahko ba, nista jos nije izgubljeno jer dovoljno kola ima do kraja a hocemo li uspjeti ili ne to cemo vidjeti na kraju, dotad tekma po tekma
Pyro is not a crime !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: GangEvil, rimljanin90 i 47 gostiju.