FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
[youtube][/youtube]
- mentalitet87
- Kontakt:
[quote="Labatm87"][youtube][/youtube][/quote
Daj linkk....
Daj linkk....
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
Ma nema nigdje linka,ista situacija kao protiv Olimpica.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ubijamo brasno u njima...
P.S. Joj levata, koja sreca... Marijan poletio u prazno, ovog niko cuvao nije, dvojica su sama na lopti bila... Ebga, moze se ovo dobiti, slavija je kanta...
P.S. Joj levata, koja sreca... Marijan poletio u prazno, ovog niko cuvao nije, dvojica su sama na lopti bila... Ebga, moze se ovo dobiti, slavija je kanta...
Zadnja izmjena: Baja_Zvjerka, dana/u 22 mar 2015, 16:13, ukupno mijenjano 3 puta.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- savatihotece
- Kontakt:
Znao sam, poslije svih promasaja...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Džaba što ubijamo kad ne dajemo golove 1:1
Baja gdje ti pratis,na tv-u?
Baja gdje ti pratis,na tv-u?
Šteta za promašene šanse, ne mogu da vjerujem da je Sadiković ovo zapucao preko gola.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
vi sto imate link a necete da nam date daBogda vam za hljeba i ljekova trebalo pickice jedne mame vam se najebem
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
samo treba igrati nek se oni bore doce rezultati... nema pritiskaa ... samo gazi zeljo sve do pobjedee...
Ne moze im bog Allah sad dat gol
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Sad ću poslati svima osim tebi.brile je napisao/la:vi sto imate link a necete da nam date daBogda vam za hljeba i ljekova trebalo pickice jedne mame vam se najebem
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Hajd posalji ako imas , ziv bioVirtu4l je napisao/la:Sad ću poslati svima osim tebi.brile je napisao/la:vi sto imate link a necete da nam date daBogda vam za hljeba i ljekova trebalo pickice jedne mame vam se najebem
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
-
- Kontakt:
ZAr stvarno nema niko?
- mentalitet87
- Kontakt:
Koje razmisljanjeAsharaK je napisao/la:Ne moze im bog Allah sad dat gol

jednom pitar-uvijek supak
i menisekula je napisao/la:Hajd posalji ako imas , ziv bioVirtu4l je napisao/la:Sad ću poslati svima osim tebi.brile je napisao/la:vi sto imate link a necete da nam date daBogda vam za hljeba i ljekova trebalo pickice jedne mame vam se najebem

Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
ajde šalji brateeeVirtu4l je napisao/la:Sad ću poslati svima osim tebi.brile je napisao/la:vi sto imate link a necete da nam date daBogda vam za hljeba i ljekova trebalo pickice jedne mame vam se najebem
Dajte link ovaj moj crko
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Ahrefs [Bot] i 18 gostiju.