Toni Sunjic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Cartman
Kontakt:

Re: Toni Sunjic

Post Postao/la Cartman » 07 mar 2015, 16:51

Edol je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Nema. Rusija 7. na listi UEFA-e, Belgija 10. A svi znamo kako Belgijanci razvijaju igrace, a kako Rusi. Imaju vise para (ili su imali barem), ali nesto bolji nisu.
Francuska je od Rusa jača samo za PSG i sad Monaco, a Portugal će na toj listi još malo biti ispred zbog nekih starih zasluga, pa će grohnuti. Samo im fali neki klub top klase i mogli bi se porediti i sa najjačim ligama.
Lova je ipak najbitniji faktor, Ajax je pokazatelj dokle se maksimalno može dogurati oslanjajući se na razvoj igrača.
Stvar je u tome sto Rusi nemaju nikakve rezultate unatoc parama. Koliko Zenit trosi, pa nikad nista. Sada je Rusija na aparatima i bice manje i para.

Pricam o tome da je bolje za mladog igraca da igra u Belgiji nego Rusiji. Bolje ce se razvit i lakse ce se prodat u jacu ligu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 07 mar 2015, 16:53

Zato je Toni i igrao kao mladji u Belgiji. Dalje ako zelis napredovati moras ici iz nje.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 mar 2015, 16:56

Sabinho je napisao/la:Zato je Toni i igrao kao mladji u Belgiji. Dalje ako zelis napredovati moras ici iz nje.
Jest, on je otisao iz Belgije da igra za Zrinjski. :rol: :rol: :rol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 07 mar 2015, 18:17

Sto se ispostavilo kao odlican potez, vratio se u zivot i nakon sest mjeseci otisao u Ukrajinu.

Feridagic
Kontakt:

Post Postao/la Feridagic » 07 mar 2015, 20:33

Inace bi ti pametnjakovicu pozvao svog oca da se preda.
Prvo, moj otac nikada ne bi ubio neduznog, nenaoruzanog covjeka, a ako bi bio optuzen za to naravno da bih ga pozvao da dokaze da je nevin.
Nema sve sami moralisti dok se ne dirne u njihovo. Mani se supljanja, momak je prosao sve nase selekcije, a ako bi ga poredio sa ostalim sa njegove pozicije, on je za startnih 11.
Nije u pitanju startnih 11, da je najvazniji igrac reprezentacije, da je Misi ili Ronaldo dok se ne izjasni ja ga nebi volio vidjeti u reprezentaciji. Proslo je vrijeme kada smo vjerovali na slijepo i zbog toga platili ogromnu cijenu
Bas je morao Toni cekati novac sa SP da bi sakrivao oca, koje gluposti, isto kao da Toni nema para ako je to vec u pitanju.
Ne znam koliko ima para odnosno koliko se placa u Ukrajini, ali pretpostavljam da je skrivanje jako skupo.
Postoje institucije koje hapse ratne zlocince i ne sumnjam da ce se i njegov otac naci pred sudom pravde, ako je okrvavio ruke. SIPA svako malo uhapsi takve, a za pobjegulje postoji Interpol.
Ja i nisam rekao da treba Toni da ga hapsi, samo da ga pozove da izadje pred lice pravde i pobije optuzbe ili odgovara ako su tacne
Prema tome ne turaj nos gdje ti nije mjesto.
Smanji dozivljaj!
Sta je forum rekao: Ko je po vama najuspješniji selektor fudbalske reprezentacije BiH ikada?
1. Safet Sušić Pape
2. Miroslav Ćiro Blažević
3. Blaž Baka Slišković

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 07 mar 2015, 20:47

Sabinho je napisao/la:
arelinho je napisao/la: Po meni nije jaca od Belgijske.Nista mu ne fali gore,ali eto po meni je bolje da je ovamo.
Prijatelju Rusija ima bar duplo jacu ligu nego Belgija.
Rusija je po kvaliteti odmah iza liga petica, znaci 6. liga Evrope. A ispred Belgije su jos i Turska, Portugalska i Holandska.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 07 mar 2015, 20:48

@Feridagicu dragi

Toni je imao 2-3 godine(maksum) kad mu je otac cinio to sto je cinio , i apsolutno nemas pravo momka ni za sta da optuzujes.
Tesko da bi iko ikada nesto uradio protiv roditelja. Nisam ni rekao da bi tvoj otac uradio tako nesto, nego sam samo pokusao staviti tebe na njegovo mjesto, a siguran sam da bi i ti sutio, koliko god pokusavao da to negiras.

A njegov otac da je ikoliko covjek, nebi vlastitom dijetu svoje necovjestvo stavljao na pleca. Za sve sto je uradio danas Toni koji je ni kriv ni duzan to breme mora da nosi.

Nemojte dzaba momka dirati.
Kao sto sam rekao, postoje ljudi koji su zaduzeni za takve stvari, a nase je da potrzimo nase momke na terenu.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Feridagic
Kontakt:

Post Postao/la Feridagic » 07 mar 2015, 20:52

emir79 je napisao/la:@Feridagicu dragi

Toni je imao 2-3 godine(maksum) kad mu je otac cinio to sto je cinio , i apsolutno nemas pravo momka ni za sta da optuzujes.
Tesko da bi iko ikada nesto uradio protiv roditelja. Nisam ni rekao da bi tvoj otac uradio tako nesto, nego sam samo pokusao staviti tebe na njegovo mjesto, a siguran sam da bi i ti sutio, koliko god pokusavao da to negiras.

A njegov otac da je ikoliko covjek, nebi vlastitom dijetu svoje necovjestvo stavljao na pleca. Za sve sto je uradio danas Toni koji je ni kriv ni duzan to breme mora da nosi.

Nemojte dzaba momka dirati.
Kao sto sam rekao, postoje ljudi koji su zaduzeni za takve stvari, a nase je da potrzimo nase momke na terenu.
Necemo se sloziti te je svaka daljna diskusija kotraproduktivna.
Sta je forum rekao: Ko je po vama najuspješniji selektor fudbalske reprezentacije BiH ikada?
1. Safet Sušić Pape
2. Miroslav Ćiro Blažević
3. Blaž Baka Slišković

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 07 mar 2015, 21:44

Feridagic je napisao/la: Nije u pitanju startnih 11, da je najvazniji igrac reprezentacije, da je Misi ili Ronaldo dok se ne izjasni ja ga nebi volio vidjeti u reprezentaciji. Proslo je vrijeme kada smo vjerovali na slijepo i zbog toga platili ogromnu cijenu
ti i slicni tebi se ne pitaju nista, vec mesa i vjerujem da ce ga i dalje pozivati u reprezentaciju. vama ce i dalje toni biti trn u oku :wave:

slika
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 08 mar 2015, 00:31

STEVIE je napisao/la:
Feridagic je napisao/la: Nije u pitanju startnih 11, da je najvazniji igrac reprezentacije, da je Misi ili Ronaldo dok se ne izjasni ja ga nebi volio vidjeti u reprezentaciji. Proslo je vrijeme kada smo vjerovali na slijepo i zbog toga platili ogromnu cijenu
ti i slicni tebi se ne pitaju nista, vec mesa i vjerujem da ce ga i dalje pozivati u reprezentaciju. vama ce i dalje toni biti trn u oku :wave:

slika
jašta nego pozivat :bih:
#Salihović

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 08 mar 2015, 00:43

BozePetra je napisao/la:
STEVIE je napisao/la:

slika
jašta nego pozivat :bih:
Je li minuticu Petra? :D :D :D

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 08 mar 2015, 00:49

dubrovnik je napisao/la:
BozePetra je napisao/la: jašta nego pozivat :bih:
Je li minuticu Petra? :D :D :D
može ovaj duže izdržat :mrgreen:
#Salihović

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 08 mar 2015, 01:05

@dubrovnik
Nemoj tako. Minutica je vec rezervisana za jednog giganta.

1950
Kontakt:

Post Postao/la 1950 » 09 mar 2015, 11:00

Vidim da ste Tonijeva oca već proglasili krivim mada optužnica još nije ni podignuta. Pojedinci kad ste već takvi moralisti onda pozovite vojnike armije bih što su ubijale Hrvatske civile za vrijeme rata da se predaju. A, u ostalom nije tema tonijev otac već igre Tonija Šunjića. A, Toni razvalj7uje u Rusiji i zaslužio je poziv , a vi paćenici patite. :cool:
HNK HAJDUK SPLIT & HNK BROTNJO ČITLUK

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 09 mar 2015, 16:01

Sunjic danas od prve minute protiv Mordovie.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 mar 2015, 16:05

Ako neko hoce da gleda:

http://www.sportingvideo.tv/20150309/vv ... 22073.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 mar 2015, 16:46

E moj Almeida pa koliko ti treba prilika da zabijes jedan yebeni gol :facepalm: :facepalm: :facepalm:

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 10 mar 2015, 09:59

Yebo majku ko ste vi normalni. Pa ovo je tema o reprezentativcu BIH a ne tema o ratnim zlocinima, ko je prljao ruke nek odgovara taman da je moj otac a ne Tonijev. U ostalom sta Toni ima sa djelima ili nedjelima svog oca ,jel' mu mogao reci sa 3-4 godine nemoj to raditi. Ja bih imao po vasoj prici ogroman razlog da budem protiv Tonija ali nisam i necu biti dok posteno nosi sveti dres reprezentacije i dok gine na terenu. A njegov caca nek svoje grijehe placa pred sudom ili pred bogom .

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 22 mar 2015, 16:21

Sunjic danas na klupi u domacoj utakmici protiv Tereka.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bing [Bot], General505, Proximic, ZmajOdBosne33 i 60 gostiju.