gogineman je napisao/la:Stole iz Bora je napisao/la:Sjecas li se kako ste uzeli bod na Grbavici? Jednom presli centar i greskom Cocalica dali go. Jesi li i tada govorio da je bod potpuno nezasluzen?
Sjecas se da je SEMAFOR UGASEN da Zeljo postigne gol a nije ga postigao?

pametnjakovicu, toreticaru, "avdukicu" mali, semafor je star, kad bude para to ce se mijenjati. Cesto zajebaje, desilo se da se pokvari u po tekme. Ja sam imao sat i zavrsila je na vrijeme. Bilo je podosta nadoknade, ali igralo se koliko je i pokazao pomocni. Nadoknada opravdana zbog izmjena i vaseg valjanje. Bod ste uzeli tako sto ste igrali bunker, mi se pomirili s tim, i vi cete sa ovim.
rudarprijedor je napisao/la:Ni u 37-38 minuti kad je lopta prosla pored same stative gola Rudara? Sta li je onda onaj komentatro na BH radiju gledao ..

e da ta jedina prilika...sut iskosa sa desne strane...i to je to..ne moze se bas sve zapamtiti

ali potpuno nezasluzena pobjeda...[/quote]
Sjecas li se kako ste uzeli bod na Grbavici? Jednom presli centar i greskom Cocalica dali go. Jesi li i tada govorio da je bod potpuno nezasluzen?[/quote]
imam cd sa utakmice na grbavici i nemoj mi srati kako smo tamo uzeli bodove...prov pol nije bilo suta ni jednog na obe strane...u drugom pol po jedan sut i gol...i ne serite vise...[/quote]
s tim cd-om mozes guzicu obrisat kad nisi vidio stativu koju je Mesanovic pogodio, avdukic i odbrana vadili sve zivo, ta prica da ste imali isto prilika ko i mi ti ne pije vode. Ajd idi umij se i smiri se malo. Realno, simpatican ste klub ali i los. Nestorovic je to fino vodio, ali tanka ekipa pravo.Ali opet izmedju vas i laktasa, vise bih volio da vi ostanete.