Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Chinaglia
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Chinaglia » 22 mar 2015, 14:36

badblueboylivno je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:
samo_lijevo je napisao/la:Ah kada se samo sjetim "brace" iz Banovica prije 2 godine koji sasvim slucajno dobiju Slobodu na Tusnju u zadnjem kolu i tako opstanu u ligi.
odakle ti da je tekma namještena?
A jašta je, lipi moj? Budućnost do te utakmice imala ravno NULA pobjeda 13 utakmica u gostima. :D
malo se pravim grbav k'o Duke, nema dokaza, nije namješteno :lolno:

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 22 mar 2015, 14:37

:rol:
Hayley <3

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 22 mar 2015, 14:38

Ovi iz Tuzle su posebna priča. Još malo pa će biti da je Sloboda pokradena. Pravi cirkus.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 22 mar 2015, 14:44

badblueboylivno je napisao/la: A jašta je, lipi moj? Budućnost do te utakmice imala ravno NULA pobjeda 13 utakmica u gostima. :D
Ja i kome si ti odgovorio, svaka ti cast za trud.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 22 mar 2015, 14:48

tuzlak1987 je napisao/la:@ManciniKoga je to Sloboda kupila i gdje tacno u Federalnoj ligi. Ekipa je u toj ligi bila nesto kao Sarajevo u ovoj, cak i dominantnija igracki..

Sam vas trener kaze da Sloboda nema nikakve veze sa ovim penalom i uopste jos nije dokazano jel bio penal ili nije. Vidjet cemo veceras..

Ja bar za vase stvari imam neke podatke koje vam iznesem, ne znam zasto bjezite od toga? kako vama navijacima ne dotuze prodaje bodova kako se sezona blizi kraju, a imate ekipu u rangu Sarajeva i Zelje godinama. Poenta je da vas niko ne zakida kada se uzme duzi vremenski period od npr 5 godina. Svakom se desi jedna utakmica ili dvije na koje se moze ljutiti i gdje je sudjenje domacinsko.

@samo lijevo. Za njih bar znamo da su nam provjereno braca i komsije. Ako bude opet trebalo za opstanka nekad Sloboda ce dati svojima, a ne onima koji su nas drzali po logorima kao Velez.
I ti stvarno mislis nekoga ubjedjivati kako je sve bilo ok prosle godine u Federalnoj ligi :oops:
Pa sam gospodin Husic na vasoj skupstini poludio i htio vas napustiti javno govoreci kako je te polusezone potrosio 1 milion maraka na ulazak Slobode u PL.Pa vi forumasi ste o tome raspravljali na vasoj temi,i sad se ti naso nekom objasnjavati kako ste vi Real za tu ligu bili,a Branitelj i sl ekipe ste morali odraditi za bodove.
Da se razumijemo,ja nemam nista protiv ambicioznih ljudi poput vaseg predsjednika,njemu su ljudi objasnili kako se ulazi u veci rang i covjek je odradio posao za 10,doveo par pojacanja,doveo zvucno trenersko ime,dao lovu gdje je trebalo i svaka mu cast.Ali se onda u jednom momentu malo pogubio kad je zavrno pipu na kraju prosle sezone,da ste ostali u jesenjem sastavu vjerovatno bi se expresno vratili u cvajtu.
Nemozes drugom drzati govor a svoju bastu nisi pocistio :eh:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 22 mar 2015, 14:49

Mancini je napisao/la:Ovi iz Tuzle su posebna priča. Još malo pa će biti da je Sloboda pokradena. Pravi cirkus.
Gdje je onaj navijac Slobode sto je pisao kako ce od sljedece sezone Sarajevo i Sloboda da budu u vrhu a svi ostali iza dugo vremena, kao to su jedina dva kluba koja imaju pare i rade na poboljsanju, pitari imaju Vincenta Tana a oni Azmira Husica.

Kad pogledas ovako razumno to moze postici Sarajevo inekako sa Tanovim parama, turskim avionima i ostalim sponozirima ali evo pokaza se da ni to ne ide kako treba, Ali ovi tuzlaci sa Husicem. :urnebes:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 22 mar 2015, 14:56

Mancini je napisao/la:Ovi iz Tuzle su posebna priča. Još malo pa će biti da je Sloboda pokradena. Pravi cirkus.
Sačekaj izvještaj večeras, pa ćeš vidjeti koliko je (i kakvih) prilika napravio Olimpic, pa onda piši ko je pokraden. Odigrali ste 4 utakmice u 10 dana, možda da malo snizite kriterij ?
Dva žuta Handžić opravdano dobio, a kod penala Regoja je ispao tako naivan.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 22 mar 2015, 15:12

Elegant je napisao/la:
Gdje je onaj navijac Slobode sto je pisao kako ce od sljedece sezone Sarajevo i Sloboda da budu u vrhu a svi ostali iza dugo vremena, kao to su jedina dva kluba koja imaju pare i rade na poboljsanju, pitari imaju Vincenta Tana a oni Azmira Husica.

Kad pogledas ovako razumno to moze postici Sarajevo inekako sa Tanovim parama, turskim avionima i ostalim sponozirima ali evo pokaza se da ni to ne ide kako treba, Ali ovi tuzlaci sa Husicem. :urnebes:
Ne dolazim na druge teme, nemam vremena, info za tebe.....iz prve ruke, taj tip kome se ti smijes moze kupiti tvoj klub sa kompletnom infrastrukturom, igracima i kompletnom skupstinom i plus kad vas kupi da vas proda i da vas opet kupi......jedno naravoucenje, ne provaljuj se jer ne znas, covjek ima prijavljenje prihode oko 25 milona dolara neto na godisnjem nivou.
🔴⚫️

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 22 mar 2015, 15:24

Coraco je napisao/la:
Sačekaj izvještaj večeras, pa ćeš vidjeti koliko je (i kakvih) prilika napravio Olimpic, pa onda piši ko je pokraden. Odigrali ste 4 utakmice u 10 dana, možda da malo snizite kriterij ?
:lol: A ne pada mi napamet da gledam lakrdiju na sportskom pregledu. :roll:
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 22 mar 2015, 15:26

Skver je napisao/la:
Elegant je napisao/la:

Ne dolazim na druge teme, nemam vremena, info za tebe.....iz prve ruke, taj tip kome se ti smijes moze kupiti tvoj klub sa kompletnom infrastrukturom, igracima i kompletnom skupstinom i plus kad vas kupi da vas proda i da vas opet kupi......jedno naravoucenje, ne provaljuj se jer ne znas, covjek ima prijavljenje prihode oko 25 milona dolara neto na godisnjem nivou.
Ma sta mu objasnjavas bolan...strumfovska posla....smije se Husicu a za njihovu kupovinu zainteresovan kralj banana....mislim :urnebes: ....a sto se Husica tice moze ih kupit sa sve prvim timom,drvenom tribinom,onim raspalim stadionom i smjesnim VOZOM na njemu....zaraslim u korov,naravno ...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 22 mar 2015, 15:50

I vjerovatno još pola države pride. I došao u Bosnu da ulaže a ljudi bježe iz ove zemlje.

tuzla87
Kontakt:

Post Postao/la tuzla87 » 22 mar 2015, 15:57

Mancini je napisao/la:
Coraco je napisao/la:
:lol: A ne pada mi napamet da gledam lakrdiju na sportskom pregledu. :roll:
Jesmo vam mi krivi sto ste imali 2 suta za 90 minuta
Svaka nicija lopta je za vas faul sviran.. 5 puta udarate rukom loptu ni jednom nije svirano, onaj glavonja pomocni samo dize zastavicu , ali nema veze mi se okrecemo Sirokom i nadamo se da cemo se vratiti neporazeni, a vama sretno u nastavku.. pozz :bih: :kafa:

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 22 mar 2015, 16:14

Ma da, sve je tako ti kažeš. A Široki pobjeđujete 3:0 ni manje ni više i tražite izlazak u Evropu. I nemoj nam ti željeti sreću jer mi je to veoma sumnjivo.

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 22 mar 2015, 16:35

@Tuzla87 - gori ti sto se upustas u raspravu s nekim ko niti je bio na Tusnju niti je gledao utakmicu, vec je cuo Mirzu Varesanovica kako place i trabunja i odmah je tako, ne moze biti da Midja pogrijesi. Pusti ih neka placu, neka vjeruju kako je namjestena uktamica i kako su svi protiv njih, jer je tako Mirza rekao. :wave:
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 22 mar 2015, 16:40

Evo počele su i uvrede od ublehaša iz Tuzle. Evo ja vas ignorišem jer nakon onakve lakrdije bolje je šutiti nego se raspravljati.

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 22 mar 2015, 16:52

sloboda72 je napisao/la:
anel81m je napisao/la:
Od kako ste napustili PL prestalo se igrati sistemom 3za3, to je jedna od najpozitivnijih stvari koja se desila.
Sve ste imali u svojim rukama i onda očekujete da se Velež bori za vas jer vi nemožete izdržati da ne izgubite više od 1 razlike, ja bi se sramio.
Mi smo igrali nemotivisano, protiv jedne male ekipe koja nas je kroz nekoliko mjeseci ponovo dobila na istom terenu kad smo bili puno više motivisani.
Nemogu garatovati da je sve bilo čisto 100% tada, ali su postojale priče da je Velež vratio vaš dug Gošku kojeg ste dobili kolo prije u Gabeli, jer drugčije nebiste imali šansu da zadnje kolo odlučujete o svojoj sudbini.
Uglavnom priča je uvijek bilo i bit će ih dok ti i takvi kao ti idu gledati utakmice.Da smo juče izgubili većina vas bi rekla da je Sarajevo podmazalo!
Nije Sarajevo ali jesu vaša "braća" iz Lištice.E moj maksume ,obiće se to vama o glavu ,upamti.
Ti si zalutao na sportski forum majstore!Kad vidiš ovakve ljude pitaš se šta si zgriješio pa si se morao u istoj zemlji roditi.Fuj!!! :puke:

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 22 mar 2015, 17:54

Ma stipu ih...ja većih pekinezera ne vidjeh nigdje.Država Tuzla,folovi golovi.Rame uz rame sa onim seljačinama iz Viteza.Svi im krivi,Sarajevo,Mostar.Imaju ljudi strašne komplekse,to je evidentno.I nikakve veze sa sportom.
Sara Garda...hej...ako ovaj levat uistinu jeste stara garda,onda ne želim ni pomisliti kakva je mlada garda.
Ako je deCku 13 godina,onda razumijem.
Mujkić Trans-Tuzla,Gornja Tuzla. :ljepota:
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 mar 2015, 19:28

tepsija je napisao/la:Ma stipu ih...ja većih pekinezera ne vidjeh nigdje.Država Tuzla,folovi golovi.Rame uz rame sa onim seljačinama iz Viteza.Svi im krivi,Sarajevo,Mostar.Imaju ljudi strašne komplekse,to je evidentno.I nikakve veze sa sportom.
Sara Garda...hej...ako ovaj levat uistinu jeste stara garda,onda ne želim ni pomisliti kakva je mlada garda.
Sa koje si strane svijeta brato? Ištok il' žapad? :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 22 mar 2015, 19:32

Skver je napisao/la: Ne dolazim na druge teme, nemam vremena, info za tebe.....iz prve ruke, taj tip kome se ti smijes moze kupiti tvoj klub sa kompletnom infrastrukturom, igracima i kompletnom skupstinom i plus kad vas kupi da vas proda i da vas opet kupi......jedno naravoucenje, ne provaljuj se jer ne znas, covjek ima prijavljenje prihode oko 25 milona dolara neto na godisnjem nivou.
Ne može ni da je Bill Gates, tako kaže statut. 49% plafon, javi mu ako je zainteresovan.

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 22 mar 2015, 19:33

Probisvjet je napisao/la:
tepsija je napisao/la:Ma stipu ih...ja većih pekinezera ne vidjeh nigdje.Država Tuzla,folovi golovi.Rame uz rame sa onim seljačinama iz Viteza.Svi im krivi,Sarajevo,Mostar.Imaju ljudi strašne komplekse,to je evidentno.I nikakve veze sa sportom.
Sa koje si strane svijeta brato? Ištok il' žapad? :urnebes:
Pa tamo dje je RAja bola :urnebes: :urnebes: :lol: :lol:
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.