Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
kada bi ga juve kupio ne bi bilo sretniujeg od mene... Na stranu to mislim da bio dzeko napravio odlicnu karijeru tamo
SemPer_fi je napisao/la:heh o cemu vi Bog vas pomogo pa ja da sam na Dzekinom mjestu nikad u Italiju nebi osim kad bude imao tako oko 35-36 u Milan zavrsiti karijeru,u Italiji se njeguje odbrambeni fudbal tamo je tesko biti uspjesan napadac,nek on gleda prema Spaniji ,a ni u Bayernu mu ne bi bilo lose,ima tu dosta mjesta za napredak a i igrat ce LP...
Maradona, Van Basten, Gullit, Batistuta, Viali, Baggio, ADP, Totti, Trezegol... samo neki od njih

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Statistika pokazuje da u Serie A u prosjeku bude vise golova nego u engleskoj Premier league.
Serie A - 2,6 golova po utakmici
Premier league - 2,48 golova po utakmici
A ako vec pricamo o stereotipovima, u Italiji bi Dzeko ponekad dobio loptu na nogu dok bi ga u Engleskoj samo gadjali dugim loptama pa ako nesto napravi dobro je
Serie A - 2,6 golova po utakmici
Premier league - 2,48 golova po utakmici
A ako vec pricamo o stereotipovima, u Italiji bi Dzeko ponekad dobio loptu na nogu dok bi ga u Engleskoj samo gadjali dugim loptama pa ako nesto napravi dobro je

Dzeko sutra ima priliku da se izdvoji na listi strijelaca!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
i nadamo se da hocearmin je napisao/la:Dzeko sutra ima priliku da se izdvoji na listi strijelaca!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
i takodje se nadamo da kad se sutra osami na toj listi da ga vise niko i ne stigne do kraja, akobogda.Mirza_Hordas je napisao/la:i nadamo se da hocearmin je napisao/la:Dzeko sutra ima priliku da se izdvoji na listi strijelaca!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Valjda će ga uvaliti Nurnbergu, bio bi red nakon posta protiv Fulhama da on i Miske urade nešto vrijedno spomena.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Moja prognoza nuernberg-wolfsburg 1-3 dva gola dzeke i jedan misketa
Zaboravio si tu dodati i Misketovu asistenciju za Edina...dudlas74 je napisao/la:Moja prognoza nuernberg-wolfsburg 1-3 dva gola dzeke i jedan misketa

Definitions belong to the definers, not the defined
- miralem444
- Kontakt:
mislim da je vrijeme da se dzeko odlijepi od kislinga i kuranjia...dansa dzekan 2 komada ce zabit 100%
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Slazem se da je vrijeme. Dovoljno je da postigne jedan gol.miralem444 je napisao/la:mislim da je vrijeme da se dzeko odlijepi od kislinga i kuranjia...dansa dzekan 2 komada ce zabit 100%
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
edina je napisao/la:Zaboravio si tu dodati i Misketovu asistenciju za Edina...dudlas74 je napisao/la:Moja prognoza nuernberg-wolfsburg 1-3 dva gola dzeke i jedan misketa
ma to se podrazumjeva i mislis na asistencije a ne asistenciju posto ce edin 2 da zabije

hajde kralju

Jedino me smeta sa Dzekom to sto je malo ljen. Ne pravi pritisak na igrace, nego stalno hoda kad ga vidis. Mora se malo vise trudit
E vala ako se on nije trudio u onim vukovima nije onda niko.fico45 je napisao/la:Jedino me smeta sa Dzekom to sto je malo ljen. Ne pravi pritisak na igrace, nego stalno hoda kad ga vidis. Mora se malo vise trudit

Trebao bi i umjesto Barzaghlija stati da mu pomogne.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nije to, nego stalno kad ga vidim dok ima opozicija loptu on hoda. Mora malo da pravi pritisak na njihovu zadnju liniju. Ali u napadu je jedan od 5 najbolji na svijetuharishp je napisao/la:E vala ako se on nije trudio u onim vukovima nije onda niko.fico45 je napisao/la:Jedino me smeta sa Dzekom to sto je malo ljen. Ne pravi pritisak na igrace, nego stalno hoda kad ga vidis. Mora se malo vise trudit
Pa, dobro, mislila sam neće li se Grafite prevariti pa i on dodati Džeki jednu korisnu loptu ali hajde eto, može i Miske 2 asist.... Dogovorenodudlas74 je napisao/la:ma to se podrazumjeva i mislis na asistencije a ne asistenciju posto ce edin 2 da zabije

Definitions belong to the definers, not the defined
To je jedino razlog sto mu je sve preko one stvari.Da zabija,trci,zalaze se i onda oni njegovi marsovci prime jeftine golove.Kad nece oni necu ni ja...ha ja.fico45 je napisao/la:Nije to, nego stalno kad ga vidim dok ima opozicija loptu on hoda. Mora malo da pravi pritisak na njihovu zadnju liniju. Ali u napadu je jedan od 5 najbolji na svijetuharishp je napisao/la:E vala ako se on nije trudio u onim vukovima nije onda niko.fico45 je napisao/la:Jedino me smeta sa Dzekom to sto je malo ljen. Ne pravi pritisak na igrace, nego stalno hoda kad ga vidis. Mora se malo vise trudit

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
jel ima na eurosportu
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
Trenutno korisnika/ca: jasmin10, napapijri1987 i 27 gostiju.