tuzlak1987 je napisao/la:@ManciniKoga je to Sloboda kupila i gdje tacno u Federalnoj ligi. Ekipa je u toj ligi bila nesto kao Sarajevo u ovoj, cak i dominantnija igracki..
Sam vas trener kaze da Sloboda nema nikakve veze sa ovim penalom i uopste jos nije dokazano jel bio penal ili nije. Vidjet cemo veceras..
Ja bar za vase stvari imam neke podatke koje vam iznesem, ne znam zasto bjezite od toga? kako vama navijacima ne dotuze prodaje bodova kako se sezona blizi kraju, a imate ekipu u rangu Sarajeva i Zelje godinama. Poenta je da vas niko ne zakida kada se uzme duzi vremenski period od npr 5 godina. Svakom se desi jedna utakmica ili dvije na koje se moze ljutiti i gdje je sudjenje domacinsko.
@samo lijevo. Za njih bar znamo da su nam provjereno braca i komsije. Ako bude opet trebalo za opstanka nekad Sloboda ce dati svojima, a ne onima koji su nas drzali po logorima kao Velez.
I ti stvarno mislis nekoga ubjedjivati kako je sve bilo ok prosle godine u Federalnoj ligi
Pa sam gospodin Husic na vasoj skupstini poludio i htio vas napustiti javno govoreci kako je te polusezone potrosio 1 milion maraka na ulazak Slobode u PL.Pa vi forumasi ste o tome raspravljali na vasoj temi,i sad se ti naso nekom objasnjavati kako ste vi Real za tu ligu bili,a Branitelj i sl ekipe ste morali odraditi za bodove.
Da se razumijemo,ja nemam nista protiv ambicioznih ljudi poput vaseg predsjednika,njemu su ljudi objasnili kako se ulazi u veci rang i covjek je odradio posao za 10,doveo par pojacanja,doveo zvucno trenersko ime,dao lovu gdje je trebalo i svaka mu cast.Ali se onda u jednom momentu malo pogubio kad je zavrno pipu na kraju prosle sezone,da ste ostali u jesenjem sastavu vjerovatno bi se expresno vratili u cvajtu.
Nemozes drugom drzati govor a svoju bastu nisi pocistio

.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..