FK Drina Zvornik

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Re: FK Drina Zvornik

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 15 mar 2015, 21:40

flagrantus je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Sto se nadas da ce to biti neko iz FBiH?
A sto se ti nadas da ce to biti neko iz RS?Nista licno.sto sve povezujete sa politikom ?Meni je bitno samo da ne ispadne Drina,neka ispadne bilo ko drugi :mrgreen:
Ali ako se Radnik spasi,a izgleda da hoce a Drina ne planira ispasti i sigurno nece ako nebude neke velike mutljage,sta mislis ko ce onda ispasti? Nece valjda Borac,znaci neko iz federacije.
A sad sto bi ti mozda volio da u PL BIH nema niko iz RS,sta da se radi?
Smiri se, zaboli me k. ko ce ispasti, za razliku od tebe koji si rekao da se nadas da ce ispasti neko iz FBiH. Ko bude imao najmanje bodova, on ispada... ;)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Drina1945
Kontakt:

Post Postao/la Drina1945 » 15 mar 2015, 22:02

Izgleda da će to biti Zvijezda, daleko je kraj sezone ali u prva tri kola izgleda se rješava prvenstvo u borbi za opstanak a Zvijezda je tu za sada "donja". Mladost je za mene već ispala!

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 16 mar 2015, 10:12

Baja_Zvjerka je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Sto se nadas da ce to biti neko iz FBiH?
A sto se ti nadas da ce to biti neko iz RS?Nista licno.sto sve povezujete sa politikom ?Meni je bitno samo da ne ispadne Drina,neka ispadne bilo ko drugi :mrgreen:
Ali ako se Radnik spasi,a izgleda da hoce a Drina ne planira ispasti i sigurno nece ako nebude neke velike mutljage,sta mislis ko ce onda ispasti? Nece valjda Borac,znaci neko iz federacije.
A sad sto bi ti mozda volio da u PL BIH nema niko iz RS,sta da se radi?
Smiri se, zaboli me k. ko ce ispasti, za razliku od tebe koji si rekao da se nadas da ce ispasti neko iz FBiH. Ko bude imao najmanje bodova, on ispada... ;)
Nemas potrebu da koristis te rijeci,ajde citiraj me gdje sam ja rekao da se nadam da ce ispasti neko iz FBIH.
Prijatelju bar pazljivo citaj,to nisam napisao ja vec Drinamen.On je napisao da se nada da ce ispasti neko iz federacije.
Ali ocito da smo mi tebi svi isti.Ti si covjeka pitao sto se nada da ce ispasti neko iz Federacije,jer te valjda pogodila njegova izjava.
Sad pripisujes tu izjavu meni,nemoj se ljutiti ali barem pazljivo procitaj ako nekoga optuzujes za nesto!

Drina1945
Kontakt:

Post Postao/la Drina1945 » 17 mar 2015, 10:31

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 mar 2015, 16:53

Cernica je napisao/la:Samo da pozdravim mog druga flagantrusa. Reko ja da necete ispast a evo bogami izgleda imate finu ekipu. Mislim da ce borba biti između Slobode i Radnika ko uz Obarsku napusta PL
Hahahaha niste vala ni vi puno daleko ..evo maru gataru vam komsije zadaju u kupu ..moglo bi vam se to odrazit na prvenstvo :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 21 mar 2015, 17:00

Samo da se odjavim sa foruma,izasao sam sa stadiona u 30 minutu kod 0-1 jer je sve bilo jasno vec tada.
Moja noga vise nece krociti na stadion danas sam se zakleo.Imam 4 banke i dovoljno sam pametan da shvatim o cemu se radi.Niko me ne moze ubijediti da nisu u pitanju neke mutne radnje ,naravno od pojedinih igraca ne svih.
Dovoljna su 3-4 kljucna igraca.Toliko od mene ,banda me nece varati za moje pare!
Pozdrav svima !Jedina vijest koja bi me obradovala je da Micic ode,da neko drugi vodi tim u ligi RS.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 21 mar 2015, 17:17

Cernica je napisao/la:
emirzlaTu je napisao/la:
Cernica je napisao/la:Samo da pozdravim mog druga flagantrusa. Reko ja da necete ispast a evo bogami izgleda imate finu ekipu. Mislim da ce borba biti između Slobode i Radnika ko uz Obarsku napusta PL
Cuj Sloboda... :facepalm: :facepalm: :facepalm: :rol:
Nebi da trolam temu ljudima ali gostujete Želji Sarajevu Širokom Veležu zrinjevcima i neznam kome jos a dolaze vam Olimpic Borac i dosta ekipa koje se bore za opstanak i koje ce glavom ici na bod. Moje misljenje ne uzimaj za raspravu a gledao sam vas juce trebali ste i od onako slabog Celika popusit
Samo ti svoj poso
Nad tobom sunce najljepše sja

drinamen
Kontakt:

Post Postao/la drinamen » 21 mar 2015, 19:55

Ovo danas je strašno ali stršno "smrdilo" na namještaljku. I ako je tako bolje je jer je onda lako objasniti današnju igru. Ako nije onda svi trebaju debelo da se zabrinu.

Drina1945
Kontakt:

Post Postao/la Drina1945 » 22 mar 2015, 13:23

Moja pretpostavka je da su određeni fudbaleri učestvovali u namještaljci jer znam sigurno da uprava nije, to bi se brzo saznalo, ali ko zna, saznaće se ubrzo prava istina.

Drina1945
Kontakt:

Post Postao/la Drina1945 » 22 mar 2015, 14:48

% ЗА ЈАВНОСТ: $ " " " тренер & $

" $ $ ? $ је на $ $ $ 22. ' 2015. $ ($), & ? стања у ? " " ? на & / $ првенства "& ?" " ? ", $ $ са ' тренера првог " " $ ".

" $ се / $ тренеру на $ " ' % је $ $ $ за ?.

" $ - " " на $ новог тренера, а " - $ " новог тренера $ $ " Светорар ".

http://fkdrinazv.****/2015/03/blog-post_22.html" onclick="window.open(this.href);return false;

drinamen
Kontakt:

Post Postao/la drinamen » 22 mar 2015, 17:17

Ovo je davno ali davno trebalo uraditi. Sa boljim trenerom lagano bi bili 8-9.

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 22 mar 2015, 19:06

Nisam se mislio vise javljati jer mi se ogadila ova cirkus liga ,ali evo moram kad ovo vidim.
Sto se tice Micica trebalo je davno da bude smijenjen,jer je los trener ali na ovakav nacin mi se gadi.
Banda iz uprave namjestila utakmicu,i sad smijenise covjeka kao on je kriv.Naravno i ovaj put lopovi su sacuvali svoje dupe.
Micica ne volim,ali nije on prodao utakmicu zbog koje sam izasao sa stadiona u 35 minutu utakmice prvi put u zivotu!
Ovo je dokaz da pravde nema ni u zivotu ,ni u sportu.Ovo je svijet u kojem caruju lopovi,zato mene do daljnjeg nece biti na stadionu.
Evo da pogodim jedan rezultat i veliko iznenadjenje u narednom kolu ove cirkus lige.Olimpik -Zvijezda cista dvojka.
Olimpik nece imati svoj dan,tako to ide.
Nista ovo nije upereno ni protiv Olimpika ,ni Zvijezde .Ovo je liga lopova i uglavnom su svi isti.
Zivi bili pa vidjeli!

Drina1945
Kontakt:

Post Postao/la Drina1945 » 26 mar 2015, 18:43

Drina dobila novog trenera?

Iz dobro obavještenih krugova portal Zvornik Danas saznaje da je Fudbalski klub Drina rješila pitanje novog šefa stručnog štaba.

Naime, radi se o bivšem fudbaleru Sarajeva i nekadašnjem treneru Leotara i Radnika, Srđanu Bajiću.

Kako se nezvanično saznaje, Uprava FK Drina i Bajić su postigli načelan dogovor o budućoj saradnji.

Konačan sporazum dvije strane bi trebao biti ozvaničen u ponedjeljak, 30. marta.

Srđan Bajić je u septembru prošle godine podnio ostavku na mjesto šefa stručnog štaba bijeljinskog Radnika. Zvornička publika ga je upamtila prilikom gostovanja Radnika u Zvorniku u okviru 4. kola Premijer lige BiH, avgusta prošle godine.

Upravni odbor Drine je u nedjelju smjenio Dragana Mićića sa mjesta trenera prvog tima nakon poraza od poslednjeplasirane ekipe na tabeli, Mladosti iz Velike Obarske.

Drina1945
Kontakt:

Post Postao/la Drina1945 » 29 mar 2015, 16:23

Sutra promocija Bajića

trnovica
Kontakt:

Post Postao/la trnovica » 30 mar 2015, 19:49

[youtube][/youtube]

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 04 apr 2015, 15:46

flagrantus je napisao/la:Nisam se mislio vise javljati jer mi se ogadila ova cirkus liga ,ali evo moram kad ovo vidim.
Sto se tice Micica trebalo je davno da bude smijenjen,jer je los trener ali na ovakav nacin mi se gadi.
Banda iz uprave namjestila utakmicu,i sad smijenise covjeka kao on je kriv.Naravno i ovaj put lopovi su sacuvali svoje dupe.
Micica ne volim,ali nije on prodao utakmicu zbog koje sam izasao sa stadiona u 35 minutu utakmice prvi put u zivotu!
Ovo je dokaz da pravde nema ni u zivotu ,ni u sportu.Ovo je svijet u kojem caruju lopovi,zato mene do daljnjeg nece biti na stadionu.
Evo da pogodim jedan rezultat i veliko iznenadjenje u narednom kolu ove cirkus lige.Olimpik -Zvijezda cista dvojka.
Nista ovo nije upereno ni protiv Olimpika ,ni Zvijezde .Ovo je liga lopova i uglavnom su svi isti.
Zivi bili pa vidjeli!
Samo da podsjetim na moju prognozu za mec Olimpic-Zvijezda,koju sam dao prije dvije sedmice.
Evo prije utakmice,zato mi je ova liga :guz:

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 04 apr 2015, 20:19

flagrantus je napisao/la:Nisam se mislio vise javljati jer mi se ogadila ova cirkus liga ,ali evo moram kad ovo vidim.
Zivi bili pa vidjeli!
Samo da podsjetim na moju prognozu za mec Olimpic-Zvijezda,koju sam dao prije dvije sedmice.
Druže ne znam da li si primjetio da si napisao glupost, danas je bio čisti kec na Olimpic nikakva dvojka, Olimpic dobio utakmicu 3:0..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 04 apr 2015, 20:29

Željooooo je napisao/la:
Zivi bili pa vidjeli!
Druže ne znam da li si primjetio da si napisao glupost, danas je bio čisti kec na Olimpic nikakva dvojka, Olimpic dobio utakmicu 3:0..
Primjetio sam ,samo ja sam to napisao prije utakmice.
Iskreno bio sam siguran da je tu dvojka na Zvijezdu,kod nas je u vecini kladionica bila blokirana ta utakmica.
Ja sam licno odigrao singl dvojku na kvotu 7, i izgubio 10 km.
Ali nije mi zao ,jer ipak u nasoj ligi nije znaci sve tako crno.A i Zvijezda nam je direktni rival za opstanak.
Ja sam to napisao jos prije 15 dana,kada sam to saznao iz "dobro obavijestenih krugova" koji izgleda i nisu bas tako dobro obavijesteni :mrgreen:

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 04 apr 2015, 21:10

Drug @flagrantus prati svoju Drinu sa puno emocija ,pa se onda desi i lapsus da iz revolta napise neke poprilcno neozbiljne stvari,tipa da je siguran u pobjedu Zvijezde .Moram ti priznati da sam i ja iz nekog razloga mislio da ce na Otoci sjevnuti dvica (to mozes vidjeti na mojoj prognozi kola)ali eto bi danas regularno.Ja te potpuno razumijem s obzirom na iskustva koja imamo iz ranijih sezona,ali hajmo se bar nadati da ce sezona proci sa najmanje prljavstine do sad.Ako tako bude vjerujem da ce Drina ostati,jer mene su zaista prijatno iznenadili kako sa finom igrom tako jos vise sa sportskim drzanjem i fer igrom.Evo da iskoristim priliku i jos jednom vam zazelim opstanak u PL :salut:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 04 apr 2015, 21:13

Zvijezda platila da ih namlatimo. #LikeABoss
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.