FK Rudar Prijedor

amer_zeljoo
Kontakt:

Re: FK Rudar Prijedor

Post Postao/la amer_zeljoo » 10 apr 2010, 22:12

rudarprijedor je napisao/la:maloprije gledam pregled na rtrs penal je na fazon onog sto im je sviran protiv Slavije... :( :( :(
PLACIIIIIIIIIIIIIII, PLACIIIIIIIIIIIIIIIIIII... sta je bilo u 36. minuti? popovic oboren u sesnestercu i penal cist ko SUZA... onda ste sutili... de ba vi ste samo josh 1 u nizu... protutnjali smo kroz priedor... razvalili vas i nema price... zdra'o
ko sto osim kaze... igru birisi BODOVE pisi!:... i nemozes reci da pobjeda nije bila zasluzena :D

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 10 apr 2010, 22:28

gogineman je napisao/la:Ma mi cemo i ispasti nema ko drugi :mrgreen:
? ' $ се ? са ' ". све је - $ &, " $ " & су " са $, ? $ $ " сте " ? " за $

& - $ не $ &, ?...
"" ПУТ ""

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 10 apr 2010, 22:39

amer_zeljoo je napisao/la:
rudarprijedor je napisao/la:maloprije gledam pregled na rtrs penal je na fazon onog sto im je sviran protiv Slavije... :( :( :(
PLACIIIIIIIIIIIIIII, PLACIIIIIIIIIIIIIIIIIII... sta je bilo u 36. minuti? popovic oboren u sesnestercu i penal cist ko SUZA... onda ste sutili... de ba vi ste samo josh 1 u nizu... protutnjali smo kroz priedor... razvalili vas i nema price... zdra'o
ko sto osim kaze... igru birisi BODOVE pisi!:... i nemozes reci da pobjeda nije bila zasluzena :D
pa da sigurno si ti bio u blizini pa vidio...
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

amer_zeljoo
Kontakt:

Post Postao/la amer_zeljoo » 11 apr 2010, 00:03

rudarprijedor je napisao/la:
amer_zeljoo je napisao/la:
pa da sigurno si ti bio u blizini pa vidio...
nisam bio... ali su reporteri rekli da je bio...

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 11 apr 2010, 00:10

nego rudari da vas pitam kakvi smo bili,jel dobar rezultat :lol:

drug

Post Postao/la drug » 11 apr 2010, 00:44

gogineman je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:Sjecas li se kako ste uzeli bod na Grbavici? Jednom presli centar i greskom Cocalica dali go. Jesi li i tada govorio da je bod potpuno nezasluzen?
Sjecas se da je SEMAFOR UGASEN da Zeljo postigne gol a nije ga postigao? ;)
pametnjakovicu, toreticaru, "avdukicu" mali, semafor je star, kad bude para to ce se mijenjati. Cesto zajebaje, desilo se da se pokvari u po tekme. Ja sam imao sat i zavrsila je na vrijeme. Bilo je podosta nadoknade, ali igralo se koliko je i pokazao pomocni. Nadoknada opravdana zbog izmjena i vaseg valjanje. Bod ste uzeli tako sto ste igrali bunker, mi se pomirili s tim, i vi cete sa ovim.
rudarprijedor je napisao/la:Ni u 37-38 minuti kad je lopta prosla pored same stative gola Rudara? Sta li je onda onaj komentatro na BH radiju gledao .. :?
e da ta jedina prilika...sut iskosa sa desne strane...i to je to..ne moze se bas sve zapamtiti :? ali potpuno nezasluzena pobjeda...[/quote]

Sjecas li se kako ste uzeli bod na Grbavici? Jednom presli centar i greskom Cocalica dali go. Jesi li i tada govorio da je bod potpuno nezasluzen?[/quote]
imam cd sa utakmice na grbavici i nemoj mi srati kako smo tamo uzeli bodove...prov pol nije bilo suta ni jednog na obe strane...u drugom pol po jedan sut i gol...i ne serite vise...[/quote]

s tim cd-om mozes guzicu obrisat kad nisi vidio stativu koju je Mesanovic pogodio, avdukic i odbrana vadili sve zivo, ta prica da ste imali isto prilika ko i mi ti ne pije vode. Ajd idi umij se i smiri se malo. Realno, simpatican ste klub ali i los. Nestorovic je to fino vodio, ali tanka ekipa pravo.Ali opet izmedju vas i laktasa, vise bih volio da vi ostanete.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 11 apr 2010, 00:51

rudarprijedor je napisao/la: imam cd sa utakmice na grbavici i nemoj mi srati kako smo tamo uzeli bodove...prov pol nije bilo suta ni jednog na obe strane...u drugom pol po jedan sut i gol...i ne serite vise...
Ne treba ti takav riječnik, ali svejedno da kažem da ŽELJO tada na Grbavici nije zaslužio pobjedu, pa ni taj bod. Sudija nam je dao milion nekih faulova i produžio bar 10 min. Semafor je radio, samo što jedini put u poslijeratnoj istoriji ŽELJE, na semaforu nisu pisale minute utakmice, već standardno vrijeme(npr. 20:38), što nije ni sumnjivo, već je sigurno urađeno upravo zbog te nadoknade, koja bi i više trajala da je ŽELJO i uz tu sudijsku pomoć sa faulovima bio imalo opasan. Jednostavno, bili smo nemoćni. Sad je već drugačije i taj penal za 0:2 što spominješ i nije vrijedan nekog spomena, kakav god da je bio. Bilo je sve gotovo, a i da je sudija šiljio, dao bi penal ranije za taj faul na Popoviću koji svi spominju.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 11 apr 2010, 01:40

Ma najjaci su mi ovi navijaci malih plavih koji ovako pokusavaju da nas sviju uvjere da Zeljeznicar je dobio (valjda) 9 utakmica u nizu sasvim zasluzeno na kvalitet svoje igre :mrgreen: :mrgreen:

Uvjeren sam da vecina vas ,kao i svi mi koji ne navijamo za Zeljeznicar,znamo da barem 30% bodova niste zasluzili na terenima,nego ste imali svesrdnu pomoc sudija.

Ali nema veze ,mozete vi nas viju uvjeravati bilo sta,mozete i sada mene i pokusati demantovati,ali svi skupa znamo o cemu se zapravo radi ;) :D

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 11 apr 2010, 01:45

-A- je napisao/la:Ma najjaci su mi ovi navijaci malih plavih koji ovako pokusavaju da nas sviju uvjere da Zeljeznicar je dobio (valjda) 9 utakmica u nizu sasvim zasluzeno na kvalitet svoje igre :mrgreen: :mrgreen:

Uvjeren sam da vecina vas ,kao i svi mi koji ne navijamo za Zeljeznicar,znamo da barem 30% bodova niste zasluzili na terenima,nego ste imali svesrdnu pomoc sudija.

Ali nema veze ,mozete vi nas viju uvjeravati bilo sta,mozete i sada mene i pokusati demantovati,ali svi skupa znamo o cemu se zapravo radi ;) :D

Kanim se napisati ovaj post odavno pa cu ga "istovariti" ovdje..

-Svake druge sedmice kada je gostovanje na kojem igra zeljeznicar sa teme npr (zrinjskog,rudara) cujem komentare
namjesteno zeljo kupio ovu,zeljo kupio onu utakmicu :roll:

Ljudi para nema za kupovanje utakmica to je sigurno,ko vam je kriv sto nemate strucnjaka poput amara osima,koji se radja svake druge decenije u nasoj premier ligi.

Mozete vi svi pusiti qrac ali Zeljo je ispred vas i na terenu a Bogme i na tribinama ;)
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 11 apr 2010, 01:46

radi se o tome da vi njanje ne znate sta cete od muke :D

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 11 apr 2010, 01:47

Za -A-
Najslađe je od svega što ti očekuješ da tebe neko uvjerava :mrgreen: Baš si slatkiš! Namjestili smo duplu krunu ove sezone i za deset narednih, jer mi to možemo! 8-) Navijajte vi slobodno za svoje klubove, ali prva mjesta su rezervisana! ;)
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Don Corleone
Kontakt:

Post Postao/la Don Corleone » 11 apr 2010, 03:46

" je napisao/la:
gogineman je napisao/la:Ma mi cemo i ispasti nema ko drugi :mrgreen:
? ' $ се ? са ' ". све је - $ &, " $ " & су " са $, ? $ $ " сте " ? " за $

& - $ не $ &, ?...
ipak oni mogu jos mnogo toga da dobiju na guzove ! :)
TI SI NAJBOLJA, TEBI DAJEM SVE, BIĆEŠ PRVAK TI, ZEMLJE NIČIJE

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 11 apr 2010, 03:58

-A- je napisao/la:Ma najjaci su mi ovi navijaci malih plavih koji ovako pokusavaju da nas sviju uvjere da Zeljeznicar je dobio (valjda) 9 utakmica u nizu sasvim zasluzeno na kvalitet svoje igre :mrgreen: :mrgreen:

Znamo :lol:

Najmanje poraza u ligi
najbolja gostujuća ekipa
najbolja odbrana lige
najbolja gol razlika lige
drugi napad lige
11 utakmica bez poraza(računajući i Kup)

Zanimljivo je da smo tek šesti na tabeli kao domaćin :mrgreen:

-A- sada odlepršaj da plačeš sa ostalih 1500 navijača manjeg sarajevskog prvoligaša :lol: :lol: Gledati njanje kako plaču, neprocjenjivo :lol:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 11 apr 2010, 04:04

rudarprijedor je napisao/la:.pa ovo jos nisam vidio...da ovako se moze krasti na domacem terenu :o :o :o a covjece pa ne znam sta da kazem... :shock: :shock: :shock:
Jesmo li barem dobro navijali u Prijedoru kad smo vas već tako "opljačkali" :lol: :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Arogantni
Kontakt:

Re: FK Zeljeznicar

Post Postao/la Arogantni » 11 apr 2010, 08:47

nikad_izvini je napisao/la:
rudarprijedor je napisao/la:.pa ovo jos nisam vidio...da ovako se moze krasti na domacem terenu :o :o :o a covjece pa ne znam sta da kazem... :shock: :shock: :shock:
Jesmo li barem dobro navijali u Prijedoru kad smo vas već tako "opljačkali" :lol: :mrgreen:

O nikad izvini sto ti lszes prvo pitas kakvo je navijanje bilo na temi Rudara a onda na temi Zelji pises svoje vidjenje utakmice sigurno poslije pregleda kola tj.golova i sansi
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 11 apr 2010, 11:24

Arogantni je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la:

O nikad izvini sto ti lszes prvo pitas kakvo je navijanje bilo na temi Rudara a onda na temi Zelji pises svoje vidjenje utakmice sigurno poslije pregleda kola tj.golova i sansi
Ne može se čovjek više ni našaliti. :D :D

Sarkazam (grč. σαρκασμός, sarkasmós; sarkazein = gristi usne od bijesa, sarx = meso) zlobna je, ljuta, zajedljiva, oštra i gorka poruga ("koja grize u meso"); pojačana ironija.
Ironija je fina prikrivena poruka koja se sastoji u tome što se njome kazuje baš suprotno onome što se u stvari misli i hoće da kaže (npr. kada se plašljivcu kaže da je hrabar, gladnom da je sit i sl.)
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 11 apr 2010, 11:31

Jesmo li barem dobro navijali u Prijedoru kad smo vas već tako "opljačkali" :lol: :mrgreen:[/quote]

O nikad izvini sto ti lszes prvo pitas kakvo je navijanje bilo na temi Rudara a onda na temi Zelji pises svoje vidjenje utakmice sigurno poslije pregleda kola tj.golova i sansi[/quote]

Ne može se čovjek više ni našaliti. :D :D

Sarkazam (grč. σαρκασμός, sarkasmós; sarkazein = gristi usne od bijesa, sarx = meso) zlobna je, ljuta, zajedljiva, oštra i gorka poruga ("koja grize u meso"); pojačana ironija.
Ironija je fina prikrivena poruka koja se sastoji u tome što se njome kazuje baš suprotno onome što se u stvari misli i hoće da kaže (npr. kada se plašljivcu kaže da je hrabar, gladnom da je sit i sl.)
[/quote]
sad se kofol salio :D joj joj ......nakon MOZD osvojene titule cekaju vas opet 7 godina izvlcenja iz dugova i taborenja na sredini PL tabele :D ista uprava ista prica :D
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 11 apr 2010, 11:33

Stvarno je teško dešifrovati to što ti pišeš. :roll:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 11 apr 2010, 11:41

tanzla je napisao/la:Stvarno je teško dešifrovati to što ti pišeš. :roll:

sad se kofol salio :D joj joj ......nakon MOZDa osvojene titule cekaju vas opet 7 godina izvlacenja iz dugova i taborenja na sredini PL tabele :D ista uprava,ista prica :D
ajd sjeti se malo :D nije bilo dvano... D: prije nekoliko godina :D ista uprava i dugovi :D
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

amer_zeljoo
Kontakt:

Post Postao/la amer_zeljoo » 11 apr 2010, 11:44

johnnyHZ je napisao/la:
tanzla je napisao/la:Stvarno je teško dešifrovati to što ti pišeš. :roll:

sad se kofol salio :D joj joj ......nakon MOZDa osvojene titule cekaju vas opet 7 godina izvlacenja iz dugova i taborenja na sredini PL tabele :D ista uprava,ista prica :D
ajd sjeti se malo :D nije bilo dvano... D: prije nekoliko godina :D ista uprava i dugovi :D
ajde ba idi gledaj svog klub... i moli boga da barem evropu izvucete... :lol: :lol: :lol: :lol: :roll:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”