Moram i osjecam se duznim odgovoriti na ovaj post u svoje ime.aleksandar_veliki je napisao/la:Klasicno za navijace Sarajeva, no u isto vrijeme i razumljivo jer dugo godina se ceka titula. Nakon pobjede na Grbavici, protiv Partizana, u Gradaccu svi su bili majstori. Kodro je bio Mourinho, Ibrakovic je bio Ariedo Braida, Dino u najmanju ruku Jose Angel Sanchez, a vec danas nemaju veze, uzimaju lovu, peru pare i slicno. Klub, koliko god to vi ne mozete da shvatite s razlogom jer navijace u kranjem slucaju i ne interesuje taj smjer, ide u dobrom smjeru. Titula nedostaje, i po svemu sudeci ce Sarajevo jos cekati na istu. Ali, malo realnosti nijev na odmet. Igra se fudbal i u Mostaru i Banjoj Lucci, pa i u Širokom, na Grbavici. Dominaciju slicnu Dinamovoj, o kojoj od vas mnogi sanjaju, nikada Sarajevo nece moci napraviti jer nema novaca kao sto vas vecina misli. Kazu neki, zasto smo prodali Dupovca? Mozda ste ga morali prodati, razmislite malo i o toj opciji. Uglavnom, ne bih duljio, spustite loptu i polako. Do danas ste nakon svakog poraza ili ne znam cega jos, samo mijenjali, tjerali. Mislim, ne vi, ali pod vasim pritiskom se to radilo i sta se dobilo. Po meni ce se u ovih par dana pokazati da li je ova Uprava Uprava ili je pak mahala. Sretno i nemojte zamjeriti...
Imputiranje da mi navijaci FKS pisemo da gospoda Selimovic, Ibrakovic, Kodro "nemaju veze, uzimaju lovu, peru
pare i sl." ne stoji. Autor ovog teksta je (ne) svjesno izostavio reci, da i ako je bilo takvih pisanja (ja se ogradjujem
jer ne citam te postove) da se radi o iznimkama, i da velika vecina navijaca ne misli tako.
Da mi navijaci mozemo shvatiti. Citiram: Klub koliko god to vi ne mozete da shvatite s razlogom jer navijace u krajnjem slucaju i ne interesuje taj smjer, ide u dobrom smjeru. zavrsen citat. I itekako nas interesuje.
Slazem se da titula nedostaje i po svemu sudeci ce Sarajevo jos cekati na istu kako kaze autor teksta.
To je njegovo misljenje ali ponovo izostavlja reci da borba za titulu jos nije izgubljena, razlog ne znam.
Da se fudbal ili nogomet igra i u Banjoj Luci, Mostaru i Sirokom to je bar jasno pa ne igraju kriket, skvos itd.
To za dominaciju slicnu Dinamovoj u HNL-u mozda je neko neupucen i napisao ali da je mnogi od nas sanjaju
krajnje je licemjerno napisati. A da tu dominaciju kako kaze autor Sarajevo nikad nece moci napraviti jer nema novaca, niko ozbiljan ne moze izjaviti ni za Veliku Obarsku (uz duzno postovanje) ako nema saradnike, gleda
u kasike, viljuske, ratkape i sl. Nasa uprava po misljenju autora posta pod pritiskom navijaca mijenja trenere sto apsolutno ne odgovara istini. Insinuacija "po meni ce se u ovih par dana pokazati da li je ova uprava uprava ili
pak mahala" ne zvuci nimalo dobronamjerno, a samo poredjenje nase uprave sa mahalom

Na kraju ne mogu se oduprijeti utisku da ovaj post i nije bio neophodan, pogotovo u ovo vrijeme.
Pozdravljam autora teksta i nadam se da mi nece zamjeriti samo sam napisao svoje misljenje i mislim da se
mnogi pravi navijaci najveceg kluba na svijetu slazu sa ovim sto sam napisao.