HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Jericho
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Jericho » 22 mar 2015, 13:44

ZrinjskiMostar je napisao/la:A protiv Laktaša 3:4 ??
uhh na tu sam zaboravio :D ... do 87.min se 3:1 gubilo, a onda preokret u stilu engleskih prvoligaša :cool:
[youtube][/youtube]

"biće gusto, biće tri-četiri, biće tri-četiri, biće tri-četiri !!!".... :D
#SuningOUT

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 22 mar 2015, 14:27

mala sara je napisao/la:evo ko nije gledo kako karamo podvelešce a nece u grad nek se zabavi veceras :D hehe

[youtube][/youtube]
na 49. minuti, navijanje i gol slika

mala sara
Kontakt:

Post Postao/la mala sara » 22 mar 2015, 14:33

Jericho je napisao/la:
ZrinjskiMostar je napisao/la:A protiv Laktaša 3:4 ??
uhh na tu sam zaboravio :D ... do 87.min se 3:1 gubilo, a onda preokret u stilu engleskih prvoligaša :cool:
[youtube][/youtube]

"biće gusto, biće tri-četiri, biće tri-četiri, biće tri-četiri !!!".... :D
Ovaj zadnji gol zrinje cisto zaledje ovo na centru cak 2 metra u zaledju ili ????? cak i ovaj zadnji pas mozda i to u zaledje ,hahaha
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:
2004./2005.
2008./2009.
2013./2014.

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 22 mar 2015, 14:41

@mala sara

igrač nije centar prešao u trenutku slanja lopte tako da ne može bit zaleđe...
#SuningOUT

mala sara
Kontakt:

Post Postao/la mala sara » 22 mar 2015, 14:49

Meni najdraza utakmica je ona u vrapcicima prva sto su navijaci mogli ici
Dakle na onoj skeli nas 300 spartanaca nabrijani do bola .ludilo svih 90 minuta
forca vodio navijanje sa onom ludom maskom ,haha ovo sad ici na livadu je nista naspram onoga :D :D

Kad je teren u pitanju najdraza mi je ona protiv slovana kad smo ih dobili,široki prosle godine takodjer 3:2 :clap:
u najgorem sjećanju mi je ostala utakmica u kupu protiv Leotara 2002. i nesretno ispadanje na penale te puštanje Širokom u kupu 2005...
slozio bi se sa ovim pogotovo ovo sa sirokim gdje 7000 ljudi napustilo stadion na poluvremenu :puke: :puke:
ne ponovilo se
2004./2005.
2008./2009.
2013./2014.

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 22 mar 2015, 15:10

objavljen sastav za Radnik
Dujković - Blaić, Graovac, Radeljić, Stojanović - Radulović, Šćepanović - Popović, Crnov, Todorović - Nikolić

odličan sastav, idemo dobit ovo... Stevo daje 2 komada ;)
#SuningOUT

mala sara
Kontakt:

Post Postao/la mala sara » 22 mar 2015, 15:18

a crnov jedan, da mu se vrati samopouzdanje ;) ;)
2004./2005.
2008./2009.
2013./2014.

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 22 mar 2015, 15:22

Ovako,ajmo mi dobiti pa makar neka ga oni i sami sebi dadnu. :D

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 22 mar 2015, 19:18

Cestitek momcima na bodu iz vise razloga,period turbulentan i neponovio se ,iza nas su teski dani bili i momcad je otisla u Ugljevik da se pobjedi,domaci bili blize pobjedi i bodom se mora biti zadovoljno,jedini kiks smo napravili protiv Drine a popravni smo odradili odlicno protiv kona tako da nema razloga da mi navijaci budemo previse nezadovoljni ,najavljivali su odbranu titule i kup,tu smo jos medju prve cetri ekipe i poravnati smo sa divovima a Zeljo nam dolazi za dva tjedna na megdan ,do tada ekipa se oporavlja uz novog trenera koji ce nadam se vratiti igru sa posjedom lopte jer tako smo lani i dosli do 1. mjesta,nikakva izbijanja i plasenja protivnika snagom ,nema od toga nista!
Sada lijepo rekuperacija i analiza loseg,polufinale kupa je tu ,Siroki nam je pobjegao 5 bodova sto nije nedostizno,ali po meni je prioritet izboriti euro scenu,od toga mi balkanci zivimo! :njanjanja:
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

zrinjevac365
Kontakt:

Post Postao/la zrinjevac365 » 22 mar 2015, 23:17

A kako je dobar bod? Kakve čestitke, jedini kiks protiv Drine. Pa odigrali smo tri utakmice protiv veoma slabih protivnika i uzeli 5 bodova. Ako me sjećanje ne vara mislim da je uprava skinula Branka jer nisu bili zadovoljni stanjem 3 mjesto,a sada da budem zadovoljan bodom? E pa neću, neću iz toga razloga, uprava je rekla da će napraviti iskorak tako sto su otjerali Branu i obećali titulu čak i duplu krunu. Čovjek je držao dobru atmosferu među igračima, navijačima i imao rezultat. Pošten je i dobar čovjek i nije zaslužio ovakvo ponašanje. Upravo radi gospodina Branka nisam zadovoljan bodom, a prema Maki, Dabi i igračima nema nikakvih zamjerki samo nek se trude. Neka budu pametni pri odabiru trenera bolje za sve i nek se ne miješaju u posao trenera.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

westherc
Kontakt:

Post Postao/la westherc » 22 mar 2015, 23:59

Očekivao sam tešku utakmicu, loš teren, protivnik u borbi za opstanak...
Totalno smo ispražnjeni emotivno, kup je ostavio trag to je definitivno, ali i odlazak trenera je svemu kumvao.
Idemo dalje.
Sledeće kolo će po meni riješit puno toga za nas
I have a dream

zrinjevac365
Kontakt:

Post Postao/la zrinjevac365 » 23 mar 2015, 00:29

Ma Bože pomozi, ako uzmemo kup ove sezone ja presretan i veliki uspjeh. Za kup imamo velike šanse i tu treba tražit priliku. Da nas oće zapast Borac ili Olimpic, to bi bilo savršeno. Al prvi imamo jako bitnu utakmicu u prvenstvu i nadam se punim tribinama i pobjedi, da nam se vrati samopouzdanje i naravno tri boda. JEDINI MOSTARSKI ŠAMPION!!

mala sara
Kontakt:

Post Postao/la mala sara » 23 mar 2015, 14:20

Oce li taj trener vise u pm, sinoc na izvjestaju pokazase samo 1 sut da smo imali u okvir gola i to nekakav jadan sa strane ,to je malo za prvaka drzave.
Ja nisam zadovoljan bodom moramo i mozemo bolje :salut: :salut:
slika
2004./2005.
2008./2009.
2013./2014.

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 23 mar 2015, 16:16

Svi bismo mi htjeli da pobjedjujemo iz kola u kolo ali to jednostavno nije moguće nigdje pa ni ovdje.Ja sam osobno zadovoljan sa ovim zadnjim tjednom.Plasirali smo se u polufinale , izbacili kone i pokazali tko je gazda u gradu (i predgrađu :lol: :clap:) , uzeli bod na onoj oranici u Ugljeviku a ja mislim da se tamo nitko neće naigrati i lako odnijeti bodove.
Vidim puno navijača ovdje piše kako nam titula mora ponovno biti cilj i vidim da osuđuju otkaz Branku Karačiću što je po meni apsurd.Brana je stalno ponavljao da je za njega primarni cilj (a po meni i jedini realan) izboriti euro takmičenja i ove godine i navodno je zbog toga dobio otkaz.Znači i ovi navijači koji laju na upravu rade istu stvar kao i uprava , postavljaju nerealne ciljeve i stvaraju nepotreban pritisak.Treba biti realan i reći da imamo ekipu koja jeste kvalitetna za sami vrh BiH lige ali ne dovoljno za obranu titule i to je realnost.Prije par mjeseci na temi "Tko će biti novi šampion" ja sam napisao da je za mene najveći favorit Široki i to se počinje polako ostvarivati.Nitko ne bi bio sretniji od mene da mi i Široki na Pecari u međusobnom duelu odlučujemo tko će biti novi-stari prvak ali to je malo vjerovatno.
Nadam se da će nas žrijeb napokon pomaziti u kupu i da se nećemo sa njima susresti u polufinalu.Ja u kupu vidim našu veliku šansu za novu titulu i puno veću nego u prvenstvu.Ako bismo i izbjegli Široki u polufinalu neće biti lako jer i ostali protivnici su nezgodni.Samo izbacivanje Sarajeva iz kupa te utakmice u prvenstvu pokazuju kako je Borac unatoč mnogobrojnim problemima idalje vrlo jak a Olimpic nam je često znao zagorčati život i pod BB uvaliti nam i po 4 komada i unatoč nekoliko pobjeda oni nam ne leže nikako i kad bih ja mogao birati ja bih izabrao Borac.
Ali idemo redom i treba se pripremiti za Želju ali i ono sada puno važnije a to je pronaći trenera.To sada nije nimalo lako i mislim da ćemo teško naći dobrog trenera koji će pristati preuzeti Zrinju u ovakvim uvjetima ali vidjet ćemo uskoro šta je uprava smislila.
"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 23 mar 2015, 18:16

Pročitah na ovom portalu da smo kažnjeni od strane Saveza sa 11.000 KM?!?! OK za utakmice protiv Slavije i Drine, 2000 KM odnosno 1000 KM (pirotehnika i to..) ali mi nije jasno kakvim su se kriterijima vodili kad su nas kaznili za utakmicu protiv Veleža 5.500 KM gdje smo imali situaciju da oni gunjaši sa gornje tribine čupaju stolice, gađaju bakljama, kamenjem i upaljačima ljude na donjoj tribini i direktno im ugrožavaju živote. Jedini koji tu snose odgovornost pored gore navedenih gunjaša jeste MUP koji je morao isprazniti taj dio tribine, odnosno strpati one tzv. navijače u svoje"Ko to tamo peva" autobuse i otpratiti ih do pojasa Gaze, dok isti taj klub iz Vrapčića dobiva kaznu od 5.000 KM u situaciju gdje njihovi navijači ulaze u teren i ugrožavaju sigurnost naših igrača te utakmica biva prekinuta iz sigurnosnih razloga...Žalosno, izgleda da u Savezu nisu isti kriteriji za sve klubove..Šta rade naši prestavnici u tom Savezu, radi li onaj Beus išta drugo osim što putuje sa reprezentacijom po Europi i svijetu?
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 23 mar 2015, 18:55

Sto se tice saveza i arsina to je ocito sa onim prekidom u Vrapcicima i utrcavanjam njihovih papaka u teren ali ja cu ovdje o nasim papcima.Kazes ok za Slaviju i Drinu.E pa nije ok , iz utakmice u utakmicu mi placamo kazne savezu zato sto neki id.ioti imaju svoje piromanske potrebe i lijece svoje komplekse i frustracije.Samo idi.iot koji kaze da navija za svoj klub moze baciti topovski udar na suca .Vrijeme je vise da uprava napravi sastanak sa ultrasima,mup-om i zastitarima jer oni pregledavaju na ulazu i da se odpepa sa stajanja nekolicina majm.una i zabrani im se ulaz jer ti su papci Zrinju kostali u zadnjih nekoliko godina bar 100 000 KM a to je za nas bruka love ili 5 % klupskog proracuna.

Zadnja izmjena: acovic2, dana/u 23 mar 2015, 19:05, ukupno mijenjano 1 put.
"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 23 mar 2015, 19:02

ultrasi upadnu na teren cijela zemlja bruji o tome , red army upadne i kazna im 5 000 KM , nama 5.500 KM na utakmici u kojoj njihovi navijači rade problem i kidaju stolice te ih kazne sa samo 2.000 KM .

mala sara
Kontakt:

Post Postao/la mala sara » 23 mar 2015, 19:04

Treba se žaliti na ovo ,stvarno ne znam na kojim su drogama ovi narkomani sto sjede u ovim komisijama
pa ovo je lud zbunjen normalan dakle :

Zrinjski - Velež
HŠK Zrinjski - novčana kazna u iznosu od 5.500,00 KM (propusti u organizaciji utakmica, upotreba pirotehničkih sredstava i neodgovorno ponašanje navijača);
FK Velež - novčana kazna u iznosu od 2.000,00 KM (neodgovorno ponašanje navijača i lomljenje stolica);

Velež - Zrinjski
FK Velež - novčana kazna u iznosu od 5.000,00 KM (propusti u organizaciji utakmica, upotreba pirotehničkih sredstava, neodgovorno ponašanje navijača i ulazak u teren dva navijača);
HŠK Zrinjski - novčana kazna u iznosu od 2.500,00 KM (upotreba pirotrhničkih sredstava i neodgovorno ponašanje navijača)

Za utakmicu u knauf areni dobijemo 2.500 a oni za utkmicu pod BB samo 2.000 e to mi nije jasno
ocito onaj kriminalac nije vidio da su vrapcicani bacali baklje po ljudima na donjoj tribini
2004./2005.
2008./2009.
2013./2014.

mala sara
Kontakt:

Post Postao/la mala sara » 23 mar 2015, 19:07

isto tako veci je grjeh onda baciti topovski nego uci na teren i gonjati nasega golmana
ma smjesno fuj :puke: :puke:
E moj beus iđi vrvi nonamo
2004./2005.
2008./2009.
2013./2014.

espresso
Kontakt:

Post Postao/la espresso » 23 mar 2015, 19:58

Sramotna odluka! Možda i najsramotnija ikad kad su kazne u pitanju. Zamislite samo kako bi Zrinjski prošao da je obrnuto bilo. Em bi bili jedno 4 puta više kažnjeni, em bi FTV emitirala poseban program 0-24h povodom napada na vrapčićka nevinašca.

Nadam se da je ono nedavno bilo zadnje gostovanje vrapčićana na BB jer nema smisla da oni uništavaju a mi plaćamo to što su uništili, i to što imaju divlje gene koji su ih natjerali na to. Uprava mora pod hitno reagirat na ovo.

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.