FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

klma1
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la klma1 » 22 mar 2015, 11:15

staragarda je napisao/la:
Batva je napisao/la:Sumnjam da je bilo vise od 3500 ljudi na Tusnju, maksimalno.

@Solinas - dacemo mi bodove Zvijezdi :D I ja gledam i ne vjerujem, koliko ofirni rezultati medju srpskim klubovima, nanijetili da ostanu po svaku cijenu :lol:
samo ovo oko zvijezde...dat cemo mi njima al k u r c i n u debelu..istu onoliku kakvu su oni nama dali kad smo ispadali iz lige a njima bilo ni gore ni dole....nego bilo ostrenje k u r c a i neko dokazivanje na Slobodi...gore otic u velikom broju i pomoc klubu maksimalno...uzet ih ako je ikako moguce...posteno i sportski
Koliko se sjecam, barem se tako pricalo, da je njihov tadašnji član uprave tada rekao da nece pomoci a Sloboda ce dobiti bodove samo ako se dobro potrudi...Cini mi se da na kraju izgubismo...
& $ ?

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 22 mar 2015, 11:51

klma1 je napisao/la:
Batva je napisao/la:Sumnjam da je bilo vise od 3500 ljudi na Tusnju, maksimalno.

@Solinas - dacemo mi bodove Zvijezdi :D I ja gledam i ne vjerujem, koliko ofirni rezultati medju srpskim klubovima, nanijetili da ostanu po svaku cijenu :lol:
samo ovo oko zvijezde...dat cemo mi njima al k u r c i n u debelu..istu onoliku kakvu su oni nama dali kad smo ispadali iz lige a njima bilo ni gore ni dole....nego bilo ostrenje k u r c a i neko dokazivanje na Slobodi...gore otic u velikom broju i pomoc klubu maksimalno...uzet ih ako je ikako moguce...posteno i sportski
Koliko se sjecam, barem se tako pricalo, da je njihov tadašnji član uprave tada rekao da nece pomoci a Sloboda ce dobiti bodove samo ako se dobro potrudi...Cini mi se da na kraju izgubismo...
ma ja bolan....oni bili sigurni hiljadu posto....mi se borimo za opstanak..bodovi nam ko za hljeb trebali....ljudi ginuli na terenu,jbt :wtf: :wtf: ...nisam mogao da vjerujem....imali su bolju ekipu i sve to stoji..al je bilo neko glumatanje velicina ovih iz gradacca...kao,sad cemo mi pokazati toj Slobodi ko je glavni baja...e sad fino posto imamo odlicnu ekipu a ovima ce ko sto gledam ko za hljeb trebati jer ce se borit za opstanak najvjerovatnije.. otic gore lagano i bez pritiska i opterecenja i odigrat maksimalno i posteno...pa ko koga mlatne...sve se vraca u votazi....vratilo se leotaru i onom nesretnom gosku,vratice se i selji i vrapcicanima a za par kola nadam se da ce se vratitit i KOMSIJAMA iz gradacca
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 mar 2015, 11:56

Ne bih bas rekao da su nas namjerno mlatnuli. Ne pricamo o Lukavcu ili Gracanici, znate da je izmedju Tuzle i (Banovica, Srebrenika te Gradacca) druga situacija..

Gradacac vise igra ovako jako ali bez zlih namjera. Nije im namjera da nas pod svaku cijenu izbace iz lige.. Protiv Banovica ste mogli vidjeti prosle godine, protiv Srebrenika apsolutnu prijateljska atmosfera. Mislim da je velikoj vecini u Gradaccu bilo zao kada je Sloboda ispala..

Ako vec nekog treba rasut onda bujrum Radnicki ili Bratstvo. Ovi ostali su okej i ako bude povoljna situacija moglo bi se izaci u susret za bolju buducnost. :thumbup:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 22 mar 2015, 12:04

tuzlak1987 je napisao/la:Ne bih bas rekao da su nas namjerno mlatnuli. Ne pricamo o Lukavcu ili Gracanici, znate da je izmedju Tuzle i (Banovica, Srebrenika te Gradacca) druga situacija..

Gradacac vise igra ovako jako ali bez zlih namjera. Nije im namjera da nas pod svaku cijenu izbace iz lige.. Protiv Banovica ste mogli vidjeti prosle godine, protiv Srebrenika apsolutnu prijateljska atmosfera. Mislim da je velikoj vecini u Gradaccu bilo zao kada je Sloboda ispala..

Ako vec nekog treba rasut onda bujrum Radnicki ili Bratstvo. Ovi ostali su okej i ako bude povoljna situacija moglo bi se izaci u susret za bolju buducnost. :thumbup:
nisam ni rekao da su imali namjeru da nas izbace iz lige nego su imali namjeru da nas po svaku cijenu pobjede...ako si bio na tekmi u gradaccu znas o cemu pricam....a nas bi i bod ostavio u ligi te godine....ljudi su nenormalno zapeli,grubi startovi,kartoni...tekma na rubu incidenta....ja sam samo za to da i mi gore odigramo posteno i maksimalno angazovano...imat ce Sloboda gore veliku podrsku i misljenja sam da smo puno kvalitetniji i da necemo zijanit,najmanje...a uvijek se moze odigrat i malo pod rucnom,jel tako

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 22 mar 2015, 12:08

I meni bi bilo zao kad bi Zvijezda ispala,al to ne znaci da bi volio da ih pustimo.Dat svoj maksimum pa nek pobjede ako su bolji.
Nad tobom sunce najljepše sja

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 mar 2015, 12:09

Ja sam za to da se isprave stvari ipak i da im se izadje u susret ako bude trebalo. Dosta mi je ovih sukoba po okolini zbog par ljudi po upravama.

A npr da bude situacija gdje Slobodi treba za Evrope, a Zvjezdi nekada za opstanka onda bih naravno rekao da treba pobjediti tu pod svaku cijenu. Ovako ako budemo mi u sredini tabele i ne mozemo niti gore niti dole onda treba otici pod rucnom jer bolje oni svakako nego neka prcija iz RS

Mada normalno shvatam i sta staragarda prica, razumijem i one koji tako misle :thumbup:
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 22 mar 2015, 12:10, ukupno mijenjano 1 put.

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 22 mar 2015, 12:10

Ako nama ne bude trebalo, a vjerovatno nece, ljudima treba dat utakmicu, jer ce nama vec u sledecoj sezoni trebati bodovi za vrh tabele i na tome treba graditi medju klubske odnose, a ne na nekim glupostima, mi cemo ovo, mi cemo ono! Nek nam bude Sarajevo primjer "Mi cemo pregazit ligu ko plitak potok", kad ono ne mogu ni guzice da operu u potoku nakon sto su se usrali. Ubise braca!
Obicno ko visoko leti nisko pada, zato se malo spustite!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 22 mar 2015, 12:11

tuzlak1987 je napisao/la:Ja sam za to da se isprave stvari ipak i da im se izadje u susret ako bude trebalo. Dosta mi je ovih sukoba po okolini zbog par ljudi po upravama.

A npr da bude situacija gdje Slobodi treba za Evrope, a Zvjezdi nekada za opstanka onda bih naravno rekao da treba pobjediti tu pod svaku cijenu. Ovako ako budemo mi u sredini tabele i ne mozemo niti gore niti dole onda treba otici pod rucnom jer bolje oni svakako nego neka prcija iz RS
tako je...isto su razmisljali i u gradaccu prije 2 godine :roll: :roll: ...pozzz

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 mar 2015, 12:12

tuzlak1987 je napisao/la:Ja sam za to da se isprave stvari ipak i da im se izadje u susret ako bude trebalo. Dosta mi je ovih sukoba po okolini zbog par ljudi po upravama.

tako je...isto su razmisljali i u gradaccu prije 2 godine :roll: :roll: ...pozzz
Shvatam i tvoje razmisljanje u potpunosti :thumbup:

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 22 mar 2015, 12:18

Ma ne treba pustiti utakmicu samo zato sto nekome treba a isto tako ne treba igrati na silu jer su oni nas zavalili,utakmica svaka,pa tako i ova treba da se odigra maximalno jako zbog nas,da mi pokazemo koliko znamo i koliko smo jaki a ne da bi njih zavalili..Mozda malo izmjeniti postavu,probati izgurati neko dijete u tim zadnjim utakmicama,jer nam treba to,ali nista previse!
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 22 mar 2015, 12:32

krmpotich je napisao/la:Prvo dečko ima govornu manu, drugo-ljaxe je. Ne znam kako ne mogu naći lika koji bi ovaj posao radio pristojno i koji moze na YT naci pjesmu a da nije hit iz 1999 :facepalm: Sto se tekme tiče prvi gol uopste nije golmanov, lijepo se culo kada je rekao stoperu da mu pusti loptu. Vec tada je bio podaleko od gola i desi se sta se desilo. Sreca pa smo uzeli cijeli plijen na ovako tvrdom meču. I sto se tice spikera, neka nadju pola od ovoga i puna šaka brade :thumbup:

" onclick="window.open(this.href);return false;
Kad budemo u pola ovog nivoa fudbala, naći ćemo nekog bez govorne mane i da nije ljakse, do tad smo klub za koji je čulo par miliona ljudi i to je to.
Ne znam je li onaj momak slučajno najavljivao ali je 100 puta bolje odradio od onog paše, čovjek je nepismen definitivno a ponekad dođe i pod gasom, barem tako izgleda :D

A isto sam na Zvijezdu pomislio kako su nas mogli onda ispoštovati a nisu. Ja htio igrati tiket na nas a utakmica bila blokirana, svi su samo čekali naše bodove al prc. Kako god da bude na Azmiru je nek odluči, svakako se promijenilo dosta Uprava od 2012 godine, kad se srpski klubovi čuvaju trebamo se i mi čuvati.

Eto ovi đerizi jučer plaču da je utakmica poklopljena zbog penala, a ušutarili se o stalnom sjeckanju igre, o udaranju Zebe i kome su ono razbili glavu? Plaču zbog crvenog, a zaboravili prvu utakmicu i suđenje, i naš crveni karton. Glupi Mirza ispao još gluplji što nije osvježio ekipu kojoj je ovo četvrta utakmica u 10 dana, treba ga tužiti zbog lajanja. Kad i nas svako tuži, de da i mi malo.

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 22 mar 2015, 13:42

razocaran u posjetu, vrijeme idealno ako nista zapad je trebao biti krcat, jer na sjever idu samo ludjaci gdje przi
sunce u tebe + par litara piva nije se znalo koji smo mi prvih 15 minuta :mrgreen: pojedinci su navijali za olimpic
dok nisu skontali da smo mi bijeli haha

sretan zbog tri boda, najteza utakmica kuci koju smo imali je iza nas, mogu oni stimati koliko hoce al valja im na
tusanj doci po petardu :opaopa:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 22 mar 2015, 13:56

nesvrstani je napisao/la:razocaran u posjetu, vrijeme idealno ako nista zapad je trebao biti krcat, jer na sjever idu samo ludjaci gdje przi
sunce u tebe + par litara piva nije se znalo koji smo mi prvih 15 minuta :mrgreen: pojedinci su navijali za olimpic

sretan zbog tri boda, najteza utakmica kuci koju smo imali je iza nas, mogu oni stimati koliko hoce al valja im na
Ali je zato ispred Mejdana bila masa omladine, razumijem i to da je jedan dio njih morao birati izmedju ta dva dogadjaja, novcano ogranicen.

Idemo dalje. Marljivo skupljati bodove i da pomrsimo racune nekome iz vrha, barem Selji u ovoj sezone, jer su se zahuktali.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 22 mar 2015, 14:36

Meni se nikako ne svidja ova kriza u Sarajevu. Ukoliko Kodro dobije otkaz prvi broj u imeniku je Musemicev.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 22 mar 2015, 14:46

staragarda je napisao/la: nisam ni rekao da su imali namjeru da nas izbace iz lige nego su imali namjeru da nas po svaku cijenu pobjede...ako si bio na tekmi u gradaccu znas o cemu pricam....a nas bi i bod ostavio u ligi te godine....ljudi su nenormalno zapeli,grubi startovi,kartoni...tekma na rubu incidenta....ja sam samo za to da i mi gore odigramo posteno i maksimalno angazovano...imat ce Sloboda gore veliku podrsku i misljenja sam da smo puno kvalitetniji i da necemo zijanit,najmanje...a uvijek se moze odigrat i malo pod rucnom,jel tako
Ma ok su oni i navijaci ali ima tu jedna politicka prica u pozadini koja je usko povezana sa interesima pojedinaca...Tipa situacija u kojoj Kanton 2008 ili 2009 cini mi se daje pare za stadione. I oni dobijaju pare mi ne, razlog nerijesena zemljisna situacija kod nas...A kod njih se preko noci papiri napravili...I onda to iskoristili kao glavni argument da Slobodi ne daju pare...Ah da cini mi se da je tad predsjednik skupstine TK bio ona Fazlic... Tj. citaj između redova, samo se trazio razlog da se Slobodi ne daju pare...Doduse mozda sam poceo zaboravljati pa ako je tako izvinjavam se. Ali evo @sloboda72 je pun informacija o nekim takvim odlukama pa se mozda sjeca.

A bilo je nas je dosta na tribinama cak sam i ja isao.
Zadnja izmjena: klma1, dana/u 22 mar 2015, 15:41, ukupno mijenjano 1 put.
& $ ?

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 22 mar 2015, 15:14

Čekao sam malo utakmica ,pa da dam svoj kometar,Ova ekipa se ne može porediti sa starom i vidi se veeeliki napredak.Da smo za Europu nismo, budimo realni.Zeba je naš glavni igrač i ne daj Bože kakve povrede ili njegovog izostanka-mi smo katastrofa.nemamo uopšte kreatora,momak trči za cijeli vezni red.ono što mene brine je što i dalje naši bekovi ne naprave ama baš nikavu trku tipa Mehanovića kad istrčiBeko isto defanziva nula-malo me je razočarao,Šta je stvarni razlog ne znam ,ali stagnacija je vidna-ivetić isto spor,crnja ga prelazi kako hoće.Golman Pirić jednostavno nema sigurnosti uopšte,mali Salihović mora imati mjesta jer po meni je daleko bolji od svih naših štopera, koji su sad došli,a da ne spominjem igru glavom.Mislim isto da je Ahmetović morao ranije ući,jer vidjelo se šta znači njegov boravak na terenu,

Sve u svemu dobri smo i po meni se ne bi tebali bojati za opstanak,

Ono što je meni juče zaparalo moj pogled prema loži na početku tekme,gdje viđoh velikog predsjednika Husića ,kako se bratski grli sa Husarićem,sreći nigdje kraja-mislim ovog drugog.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 22 mar 2015, 15:36

nesvrstani je napisao/la:razocaran u posjetu, vrijeme idealno ako nista zapad je trebao biti krcat, jer na sjever idu samo ludjaci gdje przi

Haj ne rise sa posjetom ba :D ...3500,4000....malo,sta :?

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 22 mar 2015, 16:02

Haj ne rise sa posjetom ba :D ...3500,4000....malo,sta :?

a brate mozda sam ja sebi umislio ili ne znam ni ja da ce biti 5-5500 ali prosao sam kroz grad, puno sve, baste pune
sjever prazan, uvijek isti ljudi znas svaku utakmicu gdje ce ko biti... tesko dati 5km za slobodu, al zato za colu 15 nije...
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 22 mar 2015, 16:15

ma zeznuo je i Colin koncert sigurno za 400-500 ljudi...ali kako god , dobro neko rece, obzirom na stanje na tabeli strasna posjeta..jedino ne znam sta se desava sa Fukara

a momak je meni bio jako dobar spiker, sastavi, izmjene, promjene rezultata, kartoni- ko nebo i zemlja u odnosu na ono sto smo imali do sada...bar jasno znam ko je usao, ko izasao, ko je dobio karton, koji broj koji igrac nosi kad cita sastave itd itd.. vjerovatno ce i napredovati jer mu je ovo bio debi, a bilo je dosta ljudi, tako da i tu stvari idu naprijed..

promo akcije, sloboda tv, spiker itd itd -krenulo se

a sto se tice ljubavi tuzlaka prema Slobodi , dovoljno je poslusati sponzore sto je momak citao. Prvo sto ih je jako malo, drugo nema 3-4 firme iz Tuzle, i to pola kompenzacije za dug..vise sponzora iz Kalesije, Zivinica itd nego iz TZ jbt led..bruka i sramota
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 22 mar 2015, 16:45

Hebo vas spiker vise :D :D urgirajte da i mi na sjeveru imamo taj ugodjaj :mrgreen: .Ja nista nisam cuo da se ista prica prego razglasa...opet,da me je neko pito da nasa Sloboda moze igrat iz 2 u 1 protiv ekipe iz vrha,pa i iz donjeg dijela tabele nikad ne bi pozitivno odgovorio.Pricate o koliko toliko losoj igri juce,ne igraju lijepo ko u prve dvije utakmice.Vecina te igre od juce je zasluzan Olimpic...pa ljudi su se branili i bunker citavu utakmicu igrali,nisu pokusali akciju da zapocnu a kamo li da urade sta...svjesno vjerovatno.Helem nejse,bice to dobro sve.
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.