Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Elegant
Kontakt:

Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Elegant » 22 mar 2015, 10:25

champions1921 je napisao/la:Svi su oni postali atomski fudbaleri onog momenta kada su zakoračili na Koševo.. To ti je kad imaš dobar budžet za marketing pa plaćaš medijima da naprdjuju šta je tebi ćejf.. Od igrača Leotara, Olimpika, Drine, Veleža, Borca, nizerazrednih Srbijanskih klubova, te istrošeni igrači propalih karijera preko noći postadoše materijal za liga petice koji vrijede milione eura.. Samo što tim ublehama skočiše sami sebi u stomak.. Da Bog da im Ibraković penziju zaradio u klubu na poziciji S.D.-a
I prije Tana, Ibrakovica, su se ovako ponasali, Melunovic najbolji igrac lige dace najvise golova, Dejan najbolji golman (sad ga ne mogu smislit), Radovac (vjeciti talenat) otisao na probu u Zenit odmah 2.5 mil € traze, Tadejevic, Dzakmic, (sta bi sa njima), Dupovac i Torlak u reprezentaciju, Said vanzemaljac... itd. Naravno i Dino Selimovic "mi smo najbolji u drzavi ali svi su protiv nas".
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

samozeljo1987
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la samozeljo1987 » 22 mar 2015, 10:30

Šta reći koju posluku porati kome ?

http://radio.sarajevo.ba/novost/183659/ ... lije-video" onclick="window.open(this.href);return false;

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 22 mar 2015, 10:50

Jedina prilika da privuku pažnju na sebe su ovakve utakmice, pogotovo ova sela kao što su Vitez. Ali, veći su problem ovi dječiji glasovi, eto kako roditelji odgajaju djecu i sve dok se djeca budu učila da je nešto hrvatsko u Bosni i Hercegovini ( tipa gradovi, u ovom slučaju sela ) nikad mi pomaka nećemo imati. Priznajem Hrvate odnosno bosanske kršćane kao narod, ali govoriti da je neki grad Hrvatski ili nešto, smiješno.

A da ne idemo dalje u historiju i da ne pričamo o tome koja država zapravo prije nije imala identitet za vrijeme Kraljevine Bosne i Srbije, Osmanlija, AU itd
Zadnja izmjena: shzna, dana/u 22 mar 2015, 10:50, ukupno mijenjano 1 put.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 mar 2015, 10:50

Varesanovic se zali na sudije u smislu da ih zakidaju za bodove, a nije takva situacija. Samo pravi atmosferu da je Olimpic ostecen za Evropu na kraju sezone, a znamo da Olimpic nece da ide uopste u Evropu i da im to nije cilj..cilj je komotna situacija u kojoj mogu dijeliti bodove kako se bude privodilo kraju. kao i prosle godine..

Dobra taktika moram priznati, ne vidim da se nesto ljute kada izgube bodove u utakmicama u kojima su favoriti ili egal. To ne vidim jer ih prodaju pa se ne ljute. A kada izgube, a ne dobiju nikakav novac onda se ljute...

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 22 mar 2015, 10:57

Nije bas tako.Igra se u prijateljskoj atmosferi a sudac ti nabije 6-8 zutih kartona i svira nepostojeci penal.Ne znam sta zelis postici ovim postom da nas prikazes lopovima a mi pokradeni ili da cemo ginuti na terenu za necije interese dok nas hladno pljackaju.

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 22 mar 2015, 10:59

"Sarajevo je medijski mnogo napuhano i već proglašeno šampionom. Nije to baš tako jednostavno. Bez obzira što imaju najbolji igrački kadar na terenu se igra s jednakim brojem igrača i neće im biti lako do kraja prvenstva. Široki Brijeg pobjedom je napravio ozbiljnu prednost i nisam ubijeđen baš da će Sarajevo na kraju slaviti", smatra Maletić.

Poceli su i profesionalci uvidjati neke stvari!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 mar 2015, 11:03

To i jeste poenta, Olimpic nije podmazan juce i igrao je za bodove, a otisao bez icega..

Sta je bilo onda ono na kraju prosle sezone? Olimpic ekipa iz gornjeg dijela tabele poraz za porazom zadnjih pet sest kola..

Jednostavno vi navijaci Olimpica morate shvatiti da sto ste vise gore pred kraj sezone vise ce vasi izvuci novca.

Neko ce reci gdje su ti dokazi ali je tako..svi znamo da je tako, niti za jednu stimaljku nema dokaza kada to neko radi ali Olimpic nema osnove da se zali na zakidanje izlaska u Evropu jer vec pet godina to nece iako ima kvalitetnu ekipu.. Ovdje je jedina zalost Olimpica u Tuzli sto su imali bespotrebne troskove za prevoz do Tuzle

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 mar 2015, 11:07

E ba Sarajevo nece podmazati, imaju pare za to ali imaju i principe. Za to svaka cast..

Znate dobro kako igra Velez kad dobije 50 hiljada.. Ako to neko od ovih sa vrha ponudi nece sigurno okljevati.

Ako ne ponudis kao Zeljo prosle godine igrati ce 110 % da te pobjede sto bolnije..

Liga ce biti ludilo sto se vise blizi kraju, ovo kolo ocita stimaljka u Zvorniku prodje bez paznje ikakve od medija..

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 22 mar 2015, 11:12

Stimaljku imamo jucer a sto ti pricas trazis podrsku vecine.Bezze ti je prica vise populisticka.Analiziraj da smo u zadnjih sest godina mnogo ispred vas a ne trazi lopovluk u nama i ne kukaj ako ti se vrati.Mi se okrecemo sebi.Podrsku neces sigurno dobiti od onih kojima ovo pises.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 mar 2015, 11:16

Prije dvije godine Olimpic ima odlicnu priliku jer je treci na tabeli ispred ostalih koji zele da izadju, Olimpic zadnjih par kola gubi 2 puta, 2 puta remizira i zavrsava izvan borbe za Evropu kratak za 2 boda.

Olimpic prosle godine zadnjih 6 kola uzima mislim 2 boda ..Normalno nakon odluke da ne ide u Evropu.

Prica mi itekako ima smisla.

Budi uvijeren samo da Sloboda jucer nije nista stimala, nije do nas. Ali niti Olimpic se ne treba osjecati kao zrtva jer u Olimpicove ambicije za visok plasman je tesko povjerovati vise. U ovoj ligi se ne treba nikom okretati, dobar si i najvecem neprijatelju i onom sa kim nemas nikakve dodirne tacke ako mu stavis novac na sto.

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 22 mar 2015, 11:23

Niti se ljutimo niti smo puno izgubili.U dvije tekme 16 kartona od toga 2 crvena 2 penala je malo previse.
Na svojoj kozi osjetimo a dali si ti objektivan meni svejedno.Mi smo mali klub ali biljezimo rezultate a kada se nama ovo desava ne ocekujte neku pogodnost da cete imati do kraja prvenstva.Nisi jedini koji vadi tuki i pokusava da se dodvori nekima,uzivaj i zelim vam sve najbolje.Mi mali znamo sta hocemo.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 mar 2015, 11:29

Zelim i ja vama sve najbolje. Ponavljam nije do navijaca, eto imate sanse za Evropu. Zivi bili i vidjeli da ce opet biti kao i proslih godina i da ce opet isti izaci u Evropu.

Generalno su svi isti. Ja bih volio da Sloboda izadje protiv Zvjezde i Sarajeva i lagano igra preko k citavu utakmicu..To bi bila jednostavno pametna odluka. Vjerovatno bih zelio to i protiv Celika ali je utakmica sa Celikom dosla rano kada se niti Sloboda nije obezbjedila..

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 22 mar 2015, 11:35

tuzlak1987 je napisao/la:E ba Sarajevo nece podmazati, imaju pare za to ali imaju i principe. Za to svaka cast..

Znate dobro kako igra Velez kad dobije 50 hiljada.. Ako to neko od ovih sa vrha ponudi nece sigurno okljevati.

Ako ne ponudis kao Zeljo prosle godine igrati ce 110 % da te pobjede sto bolnije..

Liga ce biti ludilo sto se vise blizi kraju, ovo kolo ocita stimaljka u Zvorniku prodje bez paznje ikakve od medija..
Vec su pokusali podmazati, pa im ljudi klempu opalili.

Sto se tice ovo u Tuzli, nisam gledao utakmicu. Ali ako je penal sporan ne treba to gledati na podmazivanje, meni je to vise plod nestrucnog sudije. Vecina ne zna svoj posao
Zadnja izmjena: lazar, dana/u 22 mar 2015, 11:39, ukupno mijenjano 2 puta.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 mar 2015, 11:38

Po meni Sarajevo ne podmazuje nista pa sad ne znam... :problem:

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 22 mar 2015, 11:39

tuzlak1987 je napisao/la:E ba Sarajevo nece podmazati, imaju pare za to ali imaju i principe. Za to svaka cast..

Tu šupačku priču o Veležovim namještanjima okači mačku o rep!!!
Velež igra časno i pošteno, to smo dokazali lani kad smo mogli uzeti vreću para, ali nismo ni pokušali!
Nemoj uzimati moj klub u usta molim te, trebaš ustati kad izgovaraš to ime!

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 22 mar 2015, 11:39

tuzlak1987 je napisao/la:Zelim i ja vama sve najbolje. Ponavljam nije do navijaca, eto imate sanse za Evropu. Zivi bili i vidjeli da ce opet biti kao i proslih godina i da ce opet isti izaci u Evropu.

Generalno su svi isti. Ja bih volio da Sloboda izadje protiv Zvjezde i Sarajeva i lagano igra preko k citavu utakmicu..To bi bila jednostavno pametna odluka. Vjerovatno bih zelio to i protiv Celika ali je utakmica sa Celikom dosla rano kada se niti Sloboda nije obezbjedila..
Mislis ono preko k ko Zeljo u Trebinju,kako je to sad uredu kad ste se obezbijedili igrat preko k.

Olimpic je predobra ekipa i sigurno je da se bore za Evropu, Gracic je za mene gospodin covjek, takodje mislim da bi izborili Evropu bar jednom u posljednje dvije-tri godine da nose bordo ili plave dresove.Olimpicu svaka cast,jednostavno respectujem to sto rade na celu sa Gracicem.
SLOBODA NAVIJAČIMA

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 22 mar 2015, 11:41

Pa nije bas da je neko iznenadjenje poraz Sarajeva u Vrapcicima. Nitko ozbiljniji osim Olimpica nije dole gostovao, al Velez nema ni jednog poraza kuci, a uzeli su bod i na Kosevu. Sarajevo je vise puta dokazalo da je daleko od one ekipe o kojoj se prica i Siroki je sve veci i veci kandidat za titulu, pogotovo ako Zrinjski danas ne dobije Radnika, a nije da je nemoguc kiks. Za vjeru u neizvjesnost mozemo zahvalit Zelji i nuli u proslom kolu. Da su to dobili ja bi bio 100% siguran da su prvaci.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 22 mar 2015, 11:42

tuzlak1987 je napisao/la:Po meni Sarajevo ne podmazuje nista pa sad ne znam... :problem:
Ma kako ne podmazuju, zar ne vidis.. 2 puta Borac podmazase i jucer Velez...
Kako ide glupa prica, prije utakmice pisu da je Sarajevo kupilo da bi u slucaju pobjede imali alibi, kad se kiksa onda prica ne znaju ni kupljenu utakmicu dobiti. Ali neka...
1946

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 22 mar 2015, 11:43

Hajde nam malo objasni inspektore SIPA-e kako to igra Velez i hajde se odluci jeli Zeljo kupuje ili ne kupuje :urnebes:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 mar 2015, 11:44

anel81m je napisao/la:

Tu šupačku priču o Veležovim namještanjima okači mačku o rep!!!
Velež igra časno i pošteno, to smo dokazali lani kad smo mogli uzeti vreću para, ali nismo ni pokušali!
Nemoj uzimati moj klub u usta molim te, trebaš ustati kad izgovaraš to ime!
Velez je od Goska uzeo pare. Stvari se ne mijenjaju za par godina tek tako, Zeljo je izgubio jer se nije sa vama dogovorio. Sa vama ko se ne dogovori vi namjerno igrate jos jace ..

ennis je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Zelim i ja vama sve najbolje. Ponavljam nije do navijaca, eto imate sanse za Evropu. Zivi bili i vidjeli da ce opet biti kao i proslih godina i da ce opet isti izaci u Evropu.

Mislis ono preko k ko Zeljo u Trebinju,kako je to sad uredu kad ste se obezbijedili igrat preko k.

Olimpic je predobra ekipa i sigurno je da se bore za Evropu, Gracic je za mene gospodin covjek, takodje mislim da bi izborili Evropu bar jednom u posljednje dvije-tri godine da nose bordo ili plave dresove.Olimpicu svaka cast,jednostavno respectujem to sto rade na celu sa Gracicem.
Normala kada svi ostali gledaju svoj interes i niko to ne osudjuje zasto ne bi i mi igrali protiv nasih komsija iz Gradacca jednu prijateljsku utakmicu?
I za Bosansko Sarajevo na stetu drugih..

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.