Feridagic je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:Ne odgovarajte ovom Feridu vidite i sami da se reggao samo da bi provocirao, ovoliko gluposti u par postova ne moze izvaliti niko, osim kad iskusno trolla.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Glupost je diskutovati o forumasu umjesto o temi ali si me natjero. E pa za ovo kratko vrijeme ti si mi se ucinio kao najceca ljiga ovoga foruma. Ko bajagi zavodis neki red, glumis neku srednju liniju, nit si vino nit' si voda. Kad ti nesto ne pase upadas sa ovakvim postovima. Svako zna da je najvece greska SAFETOVA sto je ubacio Medunjanina, a izvadio Kolasinca koji se jedini mogao tuci sa Emenikeom. Mislim da je to namjerno uradio. Je li treba crtati to ili je jasno. Nije Medunjanin kriv? Naravno da nije, samo bi budala odbila da igra utakmicu na SP. Vidim da se kuje u zvijezde sto je nesto dobro rekao. Lako je sada pricati sto nije pricao kad je trebalo. I nek se ostavi price, za pocetak makar da izbori klupu u svom timu, mada ce biti tesko.
Eh ako sam ja ljigavac, sta li si onda ti....

Sta reci za covjeka koji u svojih prvih 40 postova uputi hrpu uvreda na racun selektora i nasih reprezentativaca? Za razliku od tebe trudim se da ostajem neutralan sto se tice vecine tema, sto je za tebe strani pojam. Mesa nije ni sjeo na klupu repke kako treba, a vec si stigao da ga popljujes, prije da cu tebi prepustiti taj epitet ljigavca. Naravno da mi ne pase i da te ne uzimam za ozbiljno, sve se moze i na ''ljepsi'' nacin da objasni i argumentuje.. Ali izgleda i ne znas drugacije razgovarati.
Ne znam koji ti je ovo nick po redu, sigurno ti prvi nije, te ni ko si od ovih klonova, ali malo smiri strasti.