Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Kakva su ovo sranja u pm. Jel to opet Arsenal dobio zato sto je ovaj put Njukastl bio prelos...Kako pojedinci mogu bit go.vna, ne mozes da vjerujes...
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
bega_afc je napisao/la:Kakva su ovo sranja u pm. Jel to opet Arsenal dobio zato sto je ovaj put Njukastl bio prelos...Kako pojedinci mogu bit go.vna, ne mozes da vjerujes...

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Mene jos nerviraju ljudi koji nece sebi da priznaju da su Ziru i Koka nasi najbolji igraci ove sezone. 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
kapiten se vraca za 3 sedmice, idu bolji dani....A i Pero je dobio zasluzeni odmorbega_afc je napisao/la:Kakva su ovo sranja u pm. Jel to opet Arsenal dobio zato sto je ovaj put Njukastl bio prelos...Kako pojedinci mogu bit go.vna, ne mozes da vjerujes...
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ma goni vise u qrac qrcev, pojedince samo treba poslat u trilijepepizdematerine, nista bolje i ne zasluzuju. Debili sve vrijeme trolaju i navaljaju toliku kolicinu gluposti da se kamara bagerom ne moze pomjerit.
Ne znam samo umjesto koga kapitena ubaciti. Toliko izbora. Jos kad si u buduci kapiten vrati.anell je napisao/la:kapiten se vraca za 3 sedmice, idu bolji dani....A i Pero je dobio zasluzeni odmorbega_afc je napisao/la:Kakva su ovo sranja u pm. Jel to opet Arsenal dobio zato sto je ovaj put Njukastl bio prelos...Kako pojedinci mogu bit go.vna, ne mozes da vjerujes...

A i mi smo dobili danas. Bilo je i vrijeme.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Kapitena umjesto okonje, to mu je ionako prirodna pozicija. Hejteri bi rekli
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Samo nek Bellerin igra, sve ostalo je sporedno meni 

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
- Kontakt:
Da, prosle godine je bio iznadprosjecan a sad je svjetska klasaAllGunsBlazing je napisao/la:Pa i nije bio prosle godine na ovom nivou. Sad je klasa iznad onog od prosle godine kad je bio iznad prosjeka.

On je panj koji nikad u svojoj karijeri nije bio vise od prosjecan napadac, ej cetvrti napadac Francuske glavni igrac Arsenala

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Nije klasa kao Suarez ili Aguero ali jeste iznadprosjecan igrac.BigBigBang je napisao/la:Da, prosle godine je bio iznadprosjecan a sad je svjetska klasaAllGunsBlazing je napisao/la:Pa i nije bio prosle godine na ovom nivou. Sad je klasa iznad onog od prosle godine kad je bio iznad prosjeka.![]()
On je panj koji nikad u svojoj karijeri nije bio vise od prosjecan napadac, ej cetvrti napadac Francuske glavni igrac Arsenala
Koliko znam drugi je napadac Francuske iza Benzeme. A Benzema zna i krilo igrati da bi Giroud startao.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Bellerin je level vise za Chembersa. Da je bio od pocetka tesko da bi svrake onako lagano probijale sa desne strane.
Mogu ja shvatiti kritike, i treba da se kritikuju igraci i Wenger kada ne rade kako treba. Ali kada ljudi kritikuju igrace koji su trenutno najbolji ili momka koji je vec lagano ulazi u 4 mjesec a da nije jos jednu podbacio utakmicu?! Ee to ne mogu da shvatim... Jasan znak da su njima samo imena bitna a ne kako ko igra...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mogu ja shvatiti kritike, i treba da se kritikuju igraci i Wenger kada ne rade kako treba. Ali kada ljudi kritikuju igrace koji su trenutno najbolji ili momka koji je vec lagano ulazi u 4 mjesec a da nije jos jednu podbacio utakmicu?! Ee to ne mogu da shvatim... Jasan znak da su njima samo imena bitna a ne kako ko igra...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
-
- Kontakt:
Nikad nisam vidio neki takmicarski mec da je Benzema otisaona krilo zbog panja, mozda neke prijateljske...a sada su stvari ovakve Benzema, Griezman, Lacazette svi miljama ispred hrasta...Giroud je za nijansu bolji igrac mozda od Gignaca tu su negdje.
Joj samo jedva cekam neki bitan mec kad panj ponovo pokaze svoje pravo lice da ponovo gledam scene pokrivanja po usima ljubitelja ovog polovnjaka.
Joj samo jedva cekam neki bitan mec kad panj ponovo pokaze svoje pravo lice da ponovo gledam scene pokrivanja po usima ljubitelja ovog polovnjaka.
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 22 mar 2015, 00:56, ukupno mijenjano 1 put.
Santiago Cazorla ima 10 asistencija i drugi je asistent lige
. I to sve faktički od decembra mjeseca.
Pa definitivno smo bojkotovali ligu do decembra

Pa definitivno smo bojkotovali ligu do decembra

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
- Kontakt:
Laz, spanski peglator ima 8 asistencija...a u milion utakmica sto je odigrao ima jedan gol koji nije penal...
Hejteri bi rekli da Ziru cak vise i nije reprezentativac Francuske. Evo i slika koja to dokazuje.

-
- Kontakt:
Coqulein je nas spas ove sezone,da imamo Cavanija u napadu,bili bi 1. na na tabeli,ne bi nam trebalo nista vise za titulu,dok do idealnog tima nam treba vrhunski stoper,i Schniderlain,koji moze igrati nekad,a nekad Coq,a nekad i obojica zajedno,svakako imamo povreda puno !
Zadnja izmjena: arminarsenal, dana/u 22 mar 2015, 01:02, ukupno mijenjano 1 put.
Da ja tebe pitam dok nije @AGB te upitao. Kad smo mi izgubili ove sezone ijedan poen zbog Girouda, a gdje bi nam Cavani donio poene ? Hajde da te čujem momčinoarminarsenal je napisao/la:Coqulein je nas spas ove sezone,da imamo Cavanija u napadu,bili bi 1. ta na tabeli,ne bi nam trebala nista vise za titulu,dok do idealnog tima nam treba vrhunski stoper,i Schniderlain,koji moze igrati nekad,a nekad Coq,a nekad i obojica zajedno,svakako imamo povreda puno !
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ne smijem ni pomisliti šta bi se ovdje pisalo kad bi nedo Bog izgubili.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
-
- Kontakt:
Kad bude izasao album za evropsko prvenstvo u Francuskoj ljubimca ti nece biti na onom ogromnom gdje stane puno igraca upamti sta sam rekao, isplazi jezik u stilu panja i reci slijedece sezone bijeli Drogba donosi titulu...
Cuj strucnjaka kad smo izgubili jedan poen zbog Girouda
Evo ja se prvi sjecam utakmice protvi Stokea poveli su nas 1-0 haman iduci napad Bellerin ubacuje sa strane lopta prelazi preko stopera i panj glavom fula praznu stranu gola, naravno do kraja poluvremena smo primili dva komada umjesto da imamo momentum i izjednacenje ali pretpostavljam ti to panju ne racunas i koliko jos je bilo takvih sitaucija
Uostalom Monaco kuci, antologija
ali statisticki imao je jedan gol u dvije utakmice knock out faze isto ko Cavani dakle iigraci iste ili slicne kvalitete neki bi zakljucili.
Cuj strucnjaka kad smo izgubili jedan poen zbog Girouda

Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 22 mar 2015, 01:06, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.