@let3
Meni jeste zao sto smo ih udaljili od titule, zato sto su iz raznih razloga imam neke simpatije prema FK Sarajevo i HZ kao grupi . Recimo prosle godine za vas kada smo vas tuknuli nije mi bilo nimalo zao cak sami uzivao dok smo vam razvaljivali guzove onako i nabili na nos neku aroganciju i tu vasu navijacku VELIKOGLAVSKU fudbalske kulturu koja se razvila zadnjih godina.
Al iznad svega je Velez i postena sportska fudbalska igra. Jer i bez jedno i bez drugog meni ovaj sport nije zanimljiv.
Slobodno mogu reci da smo ovim jakim, i postenim tekmama sa FK Sa sada i protiv vas prosle godine dali doprinos ovoj ligi da se sve digne na neki sportskiji i posteniji nivo. To je daleko bitnije za ovu nam zemlju na duge staze nego bilo ciji trenutni interes.
Srce danas ogromno za ono danas posteno kulturno gradski kako na terenu tako i na tribinama ... vraca vjeru ne samo u sport nego i u ovaj grad.
Tema je za novinarske tekstove i pozitivnu pricu preko sportskih stranica jer su ovakve sportske priredbe raritet u zemlji . Al BH fuck.ing amateri novinari nemaju takta za takvo nesto. To je za njih visa skola..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,