HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
- hskzmostar
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Koje nam je ovo polufinale za redom?
Trece?
Meni se cini da smo bili 7 ili 8 puta u polufinalu kupa a samo jednom finalu protiv Slobode i osvojili,lani ispali od Sarajeva a preklani od Zelje,ove godine je malo slabija konkurencija pa je za ocekivati to drugo finale Kup-a u povijesti BiH!
Evo nasao sluzbeno!
Polufinale bilo kobno šest puta
Polufinale Kupa nije ništa novo za Zrinjski, jer će se Mostarci ove sezone već osmi put boriti za finale. Zanimljivo, Plemići su samo jednom izišli kao pobjednici iz polufinala, 2008. protiv Posušja, dok su čak šest puta zaustavljani – 2003. je bio koban Leotar, 2005. Široki Brijeg, 2009. Slavija, 2010. i 2013. Željezničar, dok se prošle sezone boljim pokazalo Sarajevo
Trece?
Meni se cini da smo bili 7 ili 8 puta u polufinalu kupa a samo jednom finalu protiv Slobode i osvojili,lani ispali od Sarajeva a preklani od Zelje,ove godine je malo slabija konkurencija pa je za ocekivati to drugo finale Kup-a u povijesti BiH!
Evo nasao sluzbeno!
Polufinale bilo kobno šest puta
Polufinale Kupa nije ništa novo za Zrinjski, jer će se Mostarci ove sezone već osmi put boriti za finale. Zanimljivo, Plemići su samo jednom izišli kao pobjednici iz polufinala, 2008. protiv Posušja, dok su čak šest puta zaustavljani – 2003. je bio koban Leotar, 2005. Široki Brijeg, 2009. Slavija, 2010. i 2013. Željezničar, dok se prošle sezone boljim pokazalo Sarajevo
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
evo ko nije gledo kako karamo podvelešce a nece u grad nek se zabavi veceras
hehe
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
2004./2005.
2008./2009.
2013./2014.
2008./2009.
2013./2014.
Moguće ali i danas gledam kako su se svi nalozili na Sarajevo , uplaćuju se cifre na dvicu ,velež im dužan , daće im bodove itd pa ih na kraju kone otresoše kao onu stvar.I tako svako kolo ja slušam priče ovaj pušta ovom onaj onom itd.99 % slučajeva od toga ne bude ništa i onda se obično poklope po ušima i šute.Kad , slučajno potrefe rezultat ne možeš ostati od njih i njihove priče "eto jesam ti rekao".mala sara je napisao/la:To su ti klubovi iz RS . moje misljenje da se dogovoraju
slaviju su dobili zato sto im je pustila,isto ko sto danas ta ista drina sto je bila bolja od nas prije samo 1 tjedan
pusti jednu mladost iz obarske pa presmjesno i prežalosno..na svakom mi tiketu bila ta j.ebena drina
Ja sutra ocekivam cistu dvicu ...
Nadam se stevo od 1 minute
takodjer acimovica bi volio viditi u prvih 11
Oce biti kakav link za utakmicu ,?
Ovo je sada liga u kojoj reaalno pa skoro svak može dobiti svakoga.Istina je da ima puštanja , dogovaranja itd ali puno manje nego se misli a uostalom ima toga i u ligama petice.
Ja se nadam da ćemo sutra iščupat pobjedu pa makar 0-1.Moji favoriti za strijelca su Mile Pehar ili Anto Radeljić.

Umjesto Zlatića upada Blajić ili imamo neko bolje riješenje

"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."
- hskzmostar
- Kontakt:
Ima umjesto Mumina Scepanovic ili Vukomanovic koji odlicno radi na treninzima,nesto nece niti Petrak moci igrat no on me i nije nesto odusevio!
....................Dujkovic..................
Blaic(nazalost).Radeljic..Graovac..Stoja
............Vukomanovic.Radul............
Todorovic.........Popovic(Djuric).............Crnov
....................Nikolic....................

ma fuj ja nist ne mogu pogoditi ove nase ligeacovic2 je napisao/la:Moguće ali i danas gledam kako su se svi nalozili na Sarajevo , uplaćuju se cifre na dvicu ,velež im dužan , daće im bodove itd pa ih na kraju kone otresoše kao onu stvar.I tako svako kolo ja slušam priče ovaj pušta ovom onaj onom itd.99 % slučajeva od toga ne bude ništa i onda se obično poklope po ušima i šute.Kad , slučajno potrefe rezultat ne možeš ostati od njih i njihove priče "eto jesam ti rekao".mala sara je napisao/la:To su ti klubovi iz RS . moje misljenje da se dogovoraju
slaviju su dobili zato sto im je pustila,isto ko sto danas ta ista drina sto je bila bolja od nas prije samo 1 tjedan
pusti jednu mladost iz obarske pa presmjesno i prežalosno..na svakom mi tiketu bila ta j.ebena drina
Ja sutra ocekivam cistu dvicu ...
Nadam se stevo od 1 minute
takodjer acimovica bi volio viditi u prvih 11
Oce biti kakav link za utakmicu ,?
Ovo je sada liga u kojoj reaalno pa skoro svak može dobiti svakoga.Istina je da ima puštanja , dogovaranja itd ali puno manje nego se misli a uostalom ima toga i u ligama petice.
Ja se nadam da ćemo sutra iščupat pobjedu pa makar 0-1.Moji favoriti za strijelca su Mile Pehar ili Anto Radeljić.![]()
Umjesto Zlatića upada Blajić ili imamo neko bolje riješenje![]()
,umjesto Pere Stoja ,umjesto Mumina možda mali Aćimović ......

ali na osnovu cega oni su stavili 1.6 na drinu
znaci drina dobila veleza 3.1 uzela nama bod
mladost izgubila od borca i nerjesila sa vel. kuci _(zakovana za dno ljestvice)
Ja stvarno ne mogu svatiti te kladionice,realno bi bilo 1.2 kvota
2004./2005.
2008./2009.
2013./2014.
2008./2009.
2013./2014.
-
Pozz svima, relativno sam novi na forumu, htio bih podjeliti sa vama neke informacije ili bolje rečeno "špekulacije" u vezi novog trenera...Naime, čuo sam da se za novog trenera Zrinjskog nudi jedan naš bivši trener, mostarac...Također sam čuo da je u igri i aktualni trener Borca koji je izgleda realnija opcija ( također sam čuo sam da smo za njegove usluge u borbi sa FK Sarajevom)...Pozdrav svim forumašima, pogotovu navijačima Zrinjskog...Sutra u Ugljevik po tri boda...moSa njaZri...Nemojte zamjeriti ako se ništa od ovoga ne pokaže kao tačnim...pozdrav još jednom
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
- hskzmostar
- Kontakt:
PiazzaGrande je napisao/la:Pozz svima, relativno sam novi na forumu, htio bih podjeliti sa vama neke informacije ili bolje rečeno "špekulacije" u vezi novog trenera...Naime, čuo sam da se za novog trenera Zrinjskog nudi jedan naš bivši trener, mostarac...Također sam čuo da je u igri i aktualni trener Borca koji je izgleda realnija opcija ( također sam čuo sam da smo za njegove usluge u borbi sa FK Sarajevom)...Pozdrav svim forumašima, pogotovu navijačima Zrinjskog...Sutra u Ugljevik po tri boda...moSa njaZri...Nemojte zamjeriti ako se ništa od ovoga ne pokaže kao tačnim...pozdrav još jednom
Tu smo svi da nagadjamo,ja samo znam da se Miso nece vracati !

Marinovic nije los trener ali cisto sumnjam da ce on doci u nas!
-
Da se nadovežem na svoj post, bio je još jedan kandidat ali on se sam diskvalificirao današnjim porazom od Širokog Brijega...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
- Kontakt:
Sutra ako Bog da pobijediti, pa na drugo mjesto. Hercegovački dvojac na čelu i još je rano za priču o tome, ali bi volio da se na Pecari igra za titulu. Naravno ne spoji li nas ždrijeb u polufinalu kupa, trebalo bi biti Hercegovačko finale kupa. Sve je otvoreno ove sezone, ali prvi u Ugljevik po tri boda.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
Ljudi moji, Zrinjevci..nakon što sutra uzmemo tri boda protiv Radnika u četvrtom mjesecu nas čeka pakleni tempo.Naime, igraćemo osam utakmica, šest prvenstvenih i dvije u kupu.Bukvalno ćemo igrati svaka tri dana.Hvala Bogu pa imamo dobar i širok igrački kadar..Naši konkurenti Š.B će takodjer igrati osam tekmi dok će FCS i Željo igrati "samo" šest...Nadam se da nećemo imati ozljeda i kartona,treba biti maximalno oprezan...
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
Čitam danas u Sportskim da...UEFA je odredila da će sljedeće tri sezone, počevši od ljeta 2015 u Europu ići klubovi po plasmanu u prvenstvu, ukoliko Kup osvoji neka od momčadi koje su već osigurale europski nastup kroz nacionalnu ligu...čisto informativno...
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
- Kontakt:
Re: Odg: HŠK Zrinjski
Imamo kadar od 25 26 igrača. Tu ce biti prilike za Ačimovića,Vukomanovića i još par kvalitetnih igrača koji nisu u početnih 11. Ruku na srce treba biti objektivan i reći da je Široki bolji od nas, ali oni nemaju širinu kao mi i tu trebamo tražiti priliku. Puno smo izgubili protiv Drine ali šta je tu je.PiazzaGrande je napisao/la:Ljudi moji, Zrinjevci..nakon što sutra uzmemo tri boda protiv Radnika u četvrtom mjesecu nas čeka pakleni tempo.Naime, igraćemo osam utakmica, šest prvenstvenih i dvije u kupu.Bukvalno ćemo igrati svaka tri dana.Hvala Bogu pa imamo dobar i širok igrački kadar..Naši konkurenti Š.B će takodjer igrati osam tekmi dok će FCS i Željo igrati "samo" šest...Nadam se da nećemo imati ozljeda i kartona,treba biti maximalno oprezan...
-
..to znači da uloga finalista Kupa nema nikakvo značenje za europski plasman...čisto informativno jer nama kao prvacima to neće ništa značiti ali eto, nek se zna..

Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
Slažem se s tobom zrinjevac356 u vezi Š.B. a pogotovo Željo to neće moći pratiti
..gledao sam Vukomanovića jednu utakmicu u Medjugorju i nije mi jasno kako do sada nije dobio priliku da igra...a Aćimović je vihor, brži je od Usaina Bolta...idealan za gostovanja..
..gledao sam Vukomanovića jednu utakmicu u Medjugorju i nije mi jasno kako do sada nije dobio priliku da igra...a Aćimović je vihor, brži je od Usaina Bolta...idealan za gostovanja..
Volim te bola'!
Volim te bola'!
ovo je odlicnih prvih 11 za sutrahskzmostar je napisao/la:Ima umjesto Mumina Scepanovic ili Vukomanovic koji odlicno radi na treninzima,nesto nece niti Petrak moci igrat no on me i nije nesto odusevio!

2004./2005.
2008./2009.
2013./2014.
2008./2009.
2013./2014.
-
- Kontakt:
U Miše je bilo kako je bilo, al u novog trenera se nadam više šanse za Vukomanovića, a posebno Ačimovića koji je suho zlato. A Dedića što dalje od Mostara, nije mu ovo skup alkoholičara.
-
- Kontakt:
Koja vam je najdraža utakmica Zrinje? Meni ova lani sa Širokim koju smo dobili 3:2, ali ima tu još nekoliko utakmica kad smo Slovana uzeli,prva pobjeda u Vrapčićima 0:2, finale kupa protiv Slobode. S druge strane najgora utakmica mi je protiv Orašja kada je Baka povukao momčad sa terena, da je bila regularna liga te godine bi osvojili.
- hskzmostar
- Kontakt:
Definitivno utakmica sa Sirokim,sto nam je i donijela na kraju trecu titulu u Mostar a ima tu dosta utakmica sto su ostale urezane duboko u pamcenje kao npr.zrinjevac365 je napisao/la:Koja vam je najdraža utakmica Zrinje? Meni ova lani sa Širokim koju smo dobili 3:2, ali ima tu još nekoliko utakmica kad smo Slovana uzeli,prva pobjeda u Vrapčićima 0:2, finale kupa protiv Slobode. S druge strane najgora utakmica mi je protiv Orašja kada je Baka povukao momčad sa terena, da je bila regularna liga te godine bi osvojili.
Gol Rajovica protiv Zelje i pobjeda,takodjer bitna utakmica za titulu!
Dva pogotka Leona Buhica protiv kona i atmosfera tada na utakmici!
Prva pobjeda u Vrapicicma Kreso i Djuric !
Od euro utakmica u gostima protiv Vaduza kada su nas svi otpisali,protiv Slovana !
Najgore utakmice pod Pericem i Bloudekom kad nas je Gosk i slicni njemu kantali,a euro kradje od Maribora i Brage u gostima kao i sramote protiv Dudelanga i Partizana!

zrinjski-đerzelez 99/00 0:0 za intertoto kup (jurjev i penali), zrinjski-željo 1-0 2005. i gol rajovića, zrinjski-velež 2:0 2000. golovi leona i juke te zrinjski-velež 1:0 2002. i eurogol Make... također izbacivanje čelika u kupu nakon 0:3 u zenici, preokret protiv širokog lani i pobjede protiv Jedinstva 7-2 i Slobode u Tuzli 0:6 pod Bakom 2006.zrinjevac365 je napisao/la:Koja vam je najdraža utakmica Zrinje?

u najgorem sjećanju mi je ostala utakmica u kupu protiv Leotara 2002. i nesretno ispadanje na penale te puštanje Širokom u kupu 2005...
#SuningOUT
-
- Kontakt:
A protiv Laktaša 3:4 ??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.