FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
zaboravio sam spomenut' Čolovića za ono vremena što je odigrao, ali na krilu, djeluje kao zanimljiv igrač, nisko težište, okretan igrač .. volio bih ga vidjeti više na terenu, da se za njega stekne pravi dojam, al' teško jebga, koga izbacit'? Mehidić i Čolović su opcije s klupe za te krilne pozicije, pa se nadam da će više igrat', tj. da će ga Husref češće ubacivat'
Dobar je momak ima glas, još debituje pred onoliko ljudiNKMramor je napisao/la:Spiker je bio OK, treba malo vremena da momak stekne iskustva.Coraco je napisao/la: Novi spiker, iako se i stari ubaci![]()
Bolji je dosta od dosadašnjeg u svakom slučaju...

ps. eto od popravke reflektora opet ništa jbg
Nažalost čuo sam, ako sam vidio dobro stadion kompletan popad'o od smijeha...

moram priznat' da me iznenadilo ono skandiranje na kraju 

Pozelilo se gledati majstorija na Tusnju ,a uz to jos i trci,ganja,uklizava ...igra coek ybgChinaglia je napisao/la:moram priznat' da me iznenadilo ono skandiranje na kraju

Razumijem ja da NLB Banka d.d., Tuzla, odavno nije tuzlanska, prije desetak dana je postala zvanični sponzor FK Sarajevo, a od jučer i Selji.De bolan, barem izbrišite ono "Tuzla" iz naziva banke .
I još saradnju promovišu kroz tuzlanske portale, kao da to treba biti nešto bitno za nas!!!
I još saradnju promovišu kroz tuzlanske portale, kao da to treba biti nešto bitno za nas!!!
- FranckRibery
- Kontakt:
Ja se izvinjavam sto nemam isto misljenje kao neki oko penala, ali sa sjevera se vidilo da se mehidic bacio al jbga boli nas ona stvar bitno je da smo pobijedili, meni licno je onaj sudija izvukao zivce, dosta sjeckanja igre i nekih sitnijih situacija koje nisu isle u nasu korist al et ugl katastrofa sudjenje iako je ispostovao penal hahaha
-
- Interni moderator
- Kontakt:
samo ovo oko zvijezde...dat cemo mi njima al k u r c i n u debelu..istu onoliku kakvu su oni nama dali kad smo ispadali iz lige a njima bilo ni gore ni dole....nego bilo ostrenje k u r c a i neko dokazivanje na Slobodi...gore otic u velikom broju i pomoc klubu maksimalno...uzet ih ako je ikako moguce...posteno i sportskiBatva je napisao/la:Sumnjam da je bilo vise od 3500 ljudi na Tusnju, maksimalno.
@Solinas - dacemo mi bodove ZvijezdiI ja gledam i ne vjerujem, koliko ofirni rezultati medju srpskim klubovima, nanijetili da ostanu po svaku cijenu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Zato sam i stavio smajli, nemamo razloga ikome davati bodove. Zajebi vise merhamet utakmice, zivim za dan da ponovo budemo medju prva 3, yebe nam se za drugima, kao sto se svima yebalo za nama.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
-
- Kontakt:
Kiso i Zeba
a šta će tek Stefan da radi u budućnosti

a šta će tek Stefan da radi u budućnosti

u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
Čestitam Predsjedniku Husiću, Šefu Musemiću, igračima , svim Slobodašima i Fukarama.Prva bitka je dobijena.
Ja volim FK Tuzla City
[quote="Coraco"
Dobar je momak ima glas, još debituje pred onoliko ljudi [/quote]
Prvo dečko ima govornu manu, drugo-ljaxe je. Ne znam kako ne mogu naći lika koji bi ovaj posao radio pristojno i koji moze na YT naci pjesmu a da nije hit iz 1999
Sto se tekme tiče prvi gol uopste nije golmanov, lijepo se culo kada je rekao stoperu da mu pusti loptu. Vec tada je bio podaleko od gola i desi se sta se desilo. Sreca pa smo uzeli cijeli plijen na ovako tvrdom meču. I sto se tice spikera, neka nadju pola od ovoga i puna šaka brade
" onclick="window.open(this.href);return false;
Dobar je momak ima glas, još debituje pred onoliko ljudi [/quote]
Prvo dečko ima govornu manu, drugo-ljaxe je. Ne znam kako ne mogu naći lika koji bi ovaj posao radio pristojno i koji moze na YT naci pjesmu a da nije hit iz 1999

" onclick="window.open(this.href);return false;
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Mehmedagic kriv za gol koji smo primili 100%, Pirija je istrcao i jasno i glasno povikao "Jaaaaa", jako se dobro culo i vidjelo sa zapada! Ne bih o losim stvarima pisao, dosta je igraca juce podbacilo, ali najvaznija su tri boda!
Olimpic nije došao da igra nego da nas spriječi da igramo. Tako su se ponašali cijelu utakmicu. I kod 0-0 i kod 0-1i nakon 1-1.Njihovi napadi su se sveli na slanje lopte onom "minasu" na desnom krilu.Zebu su zatvorili sa četiri strane. Ahmetović je oslobodio Zebu iz "pritvora".Dobro je da Musemić nije srljao nakon 0-1.Mujiću respekt za gol , prijem ,okret i šut u suprotni ugao,školski. Penal je čist ko suza jer je Regoje zakasnio i poduhvatio Mehidića po cjevanicama,podletio pod njega- dakle srušio ga. Pajić nije imao dileme. Sudije su nas tokom cijele utakmice zvocale greškama, očito sa namjerom. Navijači su bili strpljivi i na kraju došli na svoje.Dušmanima(domaćim) ostaje da tuguju. Mali Mirza , budala od čovjeka, umjesto da nakon plasmana u Kupu odmori ekipu on došo u Tuzlu igrat za Bijeljinu. Šibicar Gracić, nakon svih muka koje nam je napravio sa Gavarićem, jučer je na Tušnju popio gorko šerbe. Sve dođe na svoje mjesto, kad- tad.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 22 mar 2015, 11:12, ukupno mijenjano 2 puta.
Ja volim FK Tuzla City
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bravo momci, ovo su itekako vazna tri boda.
Sve preostale domace utakmice su lakse od ove sa Olimpicom tako da ni bodovi ne bi trebali izostati osim ako se ne desi neki los dan.
Drugi dio sezone je sjajan, maestralan, vjerovatno smo ovim dobrin rezultatima dali do znanja da se Sloboda nece boriti za opstanak do zadnjeg kola kao sto se predvidjalo.
Sve preostale domace utakmice su lakse od ove sa Olimpicom tako da ni bodovi ne bi trebali izostati osim ako se ne desi neki los dan.
Drugi dio sezone je sjajan, maestralan, vjerovatno smo ovim dobrin rezultatima dali do znanja da se Sloboda nece boriti za opstanak do zadnjeg kola kao sto se predvidjalo.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Velež je je prodao Drini na poluvremenu.solinas je napisao/la:drina rastima veleza,a nju mladost bez opaljenog metka...doce ta mladost u direktan okrsaj nama,tu ce potonut ko titanikBatva je napisao/la:Sumnjam da je bilo vise od 3500 ljudi na Tusnju, maksimalno.
@Solinas - dacemo mi bodove ZvijezdiI ja gledam i ne vjerujem, koliko ofirni rezultati medju srpskim klubovima, nanijetili da ostanu po svaku cijenu
Ja volim FK Tuzla City
Ja se pitam otkud njihova reklama na Tušnju, Vidim da nisu Slobodini sponzori. Izgleda da sponzorišu Šećera .Tuzlak04 je napisao/la:Razumijem ja da NLB Banka d.d., Tuzla, odavno nije tuzlanska, prije desetak dana je postala zvanični sponzor FK Sarajevo, a od jučer i Selji.De bolan, barem izbrišite ono "Tuzla" iz naziva banke .
Ja volim FK Tuzla City
Potpisujem ovo za" Zvezdu iz Gradačac".staragarda je napisao/la:samo ovo oko zvijezde...dat cemo mi njima al k u r c i n u debelu..istu onoliku kakvu su oni nama dali kad smo ispadali iz lige a njima bilo ni gore ni dole....nego bilo ostrenje k u r c a i neko dokazivanje na Slobodi...gore otic u velikom broju i pomoc klubu maksimalno...uzet ih ako je ikako moguce...posteno i sportskiBatva je napisao/la:Sumnjam da je bilo vise od 3500 ljudi na Tusnju, maksimalno.
Ja volim FK Tuzla City
Prvo dečko ima govornu manu, drugo-ljaxe je. Ne znam kako ne mogu naći lika koji bi ovaj posao radio pristojno i koji moze na YT naci pjesmu a da nije hit iz 1999krmpotich je napisao/la:[quote="Coraco"
Dobar je momak ima glas, još debituje pred onoliko ljudi

" onclick="window.open(this.href);return false;[/quote]
Ma ono je redar spikeriso.
Ja volim FK Tuzla City
Odlika velikih ekipa je da osvajaju bod(ve) i kada lose igraju.
Olimpic nije uzaludno medju prvih pet u ligi. Kiso je juce u tandemu sa Zebom bio odlican sto me posebno raduje jer proslu je Saric osigrao jako dobro. Mujic se vratio sa golom drago mi je zbog momka jer umirao je jesenas zbog onih mrtvaca.
Nije mi jasno zbog cega tolika polemika oko penala. Drukcije kad se gleda preko tv-a i uzivo, dinamika nije ista. Penal je cist ko suza lik je zakasnio sa startom i pokosio naseg sto je ovaj iskusno iskoristio.
Ne pamtim zadnji put kada smo okrenuli rezultat sto je jos jedna odlika dobrog tima i psihickog stanja u ekipi. Vidila se ona poslije drugog gola i zajednickog radovanja sa Dedom...ova ekipa je napravljena za vece domete. Ovoj ekipi pridruziti jos 4-5 igraca izmedju ostalog jos jednog kreativca jer previse ovisimo o Zebi. Ne dao bog povrede, kartoni 90% nase igre ide preko njega.
Sta bi za bus jel gotov ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Olimpic nije uzaludno medju prvih pet u ligi. Kiso je juce u tandemu sa Zebom bio odlican sto me posebno raduje jer proslu je Saric osigrao jako dobro. Mujic se vratio sa golom drago mi je zbog momka jer umirao je jesenas zbog onih mrtvaca.
Nije mi jasno zbog cega tolika polemika oko penala. Drukcije kad se gleda preko tv-a i uzivo, dinamika nije ista. Penal je cist ko suza lik je zakasnio sa startom i pokosio naseg sto je ovaj iskusno iskoristio.
Ne pamtim zadnji put kada smo okrenuli rezultat sto je jos jedna odlika dobrog tima i psihickog stanja u ekipi. Vidila se ona poslije drugog gola i zajednickog radovanja sa Dedom...ova ekipa je napravljena za vece domete. Ovoj ekipi pridruziti jos 4-5 igraca izmedju ostalog jos jednog kreativca jer previse ovisimo o Zebi. Ne dao bog povrede, kartoni 90% nase igre ide preko njega.
Sta bi za bus jel gotov ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.