FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
ma go vise ide na dusu Mehmedagica nego Pirica..bar ja na zapadu sam jasno i glasno cuo Piriju kako izlazi na loptu i galami na Mehmedagica da je pusti...ovaj je samo trebao pustiti loptu golmanu jer bi bez problema dosla do njega bez da je Mehmedagic i dira uopce...ili ako nista izbaciti loptu u aut , nikako ne na nogu igracu.
generalno Mehmedagic je bio prilicno nesiguran u pocetku utakmice, ali kasnije se sabrao..
a mnogi igraci su danas podbacili, Saric je podsjetio na starog Sarica iz prvog dijela sezone..haman bez obzira na sve ove nove igrace, njegov maksimum je da odigra dobro 1-2 utakmice protiv losijih ekipa i onda da ga opet nema nigdje protiv boljih ekipa, posebno ako zatvore Zebu kao sto su danas u prvom poluvremenu..Efendic takodjer i danas prilicno nesiguran, ispizdio je Husrefa par puta pravo dobro. Mislim da tu treba traziti drugo rjesenje dok nas nije kostao bodova. Jedva cekam povratak Mehanovica, a zasto ne i pokusati sa Colovicem.
Zrnanovic dobar i jako siguran danas, bice odlicno pojacanje kad udje u formu, dok je Kiso odigrao utakmicu karijere kako je u Slobodi. Bilo ga je svugdje, i stvarno fantasticna partija.. nadam se da ga onaj kreten nije puno udario, ali bilo je krvi..Ivetic takodjer maestralan, ono desno krilo Olimpika je strasan igrac i pravio bi nam puno problema da je bilo koji drugi igrac bio kraj njega. Ali Ivetic je uspio da ga ustopa. Zeba se probudio kad su mu sklonili Sarica i pokazao sta zna. Jednostavno od Buce Osmanhodzica onakvog tehnicara nisam gledao u Slobodi. Njemu nema da pobjegne lopta. Krpic se trudio, borio ko lav prvo pol, vracao do centra po loptu.. Beki je dugo trebalo da se oporavi od udarca u prvom pol..cak se razmisljao i o zamjeni u jednom momentu...
sve u svemu, dosta igraca je odigralo ispod nivoa, ali opet Olimpic je jak protivnik pa igras koliko ti protivnik dopusti. Najbitnija danas su 3 boda, i strasno dobro popunjen zapad..sta se desava sa Sjeverom ko zna...
a krenula je i pozitivna prica oko marketinga, malo sam pricao danas oko toga..uglavnom pocelo je ova akcija po tk, uradjen je pilot sloboda tv, nasli su i novog spikera danas (ne znam koliko ste primjetili)...+bus itd, uglavnom i tu se izgleda stvari pomijeraju naprijed.
generalno Mehmedagic je bio prilicno nesiguran u pocetku utakmice, ali kasnije se sabrao..
a mnogi igraci su danas podbacili, Saric je podsjetio na starog Sarica iz prvog dijela sezone..haman bez obzira na sve ove nove igrace, njegov maksimum je da odigra dobro 1-2 utakmice protiv losijih ekipa i onda da ga opet nema nigdje protiv boljih ekipa, posebno ako zatvore Zebu kao sto su danas u prvom poluvremenu..Efendic takodjer i danas prilicno nesiguran, ispizdio je Husrefa par puta pravo dobro. Mislim da tu treba traziti drugo rjesenje dok nas nije kostao bodova. Jedva cekam povratak Mehanovica, a zasto ne i pokusati sa Colovicem.
Zrnanovic dobar i jako siguran danas, bice odlicno pojacanje kad udje u formu, dok je Kiso odigrao utakmicu karijere kako je u Slobodi. Bilo ga je svugdje, i stvarno fantasticna partija.. nadam se da ga onaj kreten nije puno udario, ali bilo je krvi..Ivetic takodjer maestralan, ono desno krilo Olimpika je strasan igrac i pravio bi nam puno problema da je bilo koji drugi igrac bio kraj njega. Ali Ivetic je uspio da ga ustopa. Zeba se probudio kad su mu sklonili Sarica i pokazao sta zna. Jednostavno od Buce Osmanhodzica onakvog tehnicara nisam gledao u Slobodi. Njemu nema da pobjegne lopta. Krpic se trudio, borio ko lav prvo pol, vracao do centra po loptu.. Beki je dugo trebalo da se oporavi od udarca u prvom pol..cak se razmisljao i o zamjeni u jednom momentu...
sve u svemu, dosta igraca je odigralo ispod nivoa, ali opet Olimpic je jak protivnik pa igras koliko ti protivnik dopusti. Najbitnija danas su 3 boda, i strasno dobro popunjen zapad..sta se desava sa Sjeverom ko zna...
a krenula je i pozitivna prica oko marketinga, malo sam pricao danas oko toga..uglavnom pocelo je ova akcija po tk, uradjen je pilot sloboda tv, nasli su i novog spikera danas (ne znam koliko ste primjetili)...+bus itd, uglavnom i tu se izgleda stvari pomijeraju naprijed.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Jestel' culi izjavu Varesanovica nakon meca? Kaze, ovo je poklopljena utakmica od strne sudija, sramota kako su sudili protiv Olimpica i da danas Olimpic nije imao sanse pobijediti uz ovakve sudije, kako svi rade protiv njegovog kluba i nekome smeta Olimpic, pa je spomenuo i protiv Zvijezde da je isti slucaj... aludirajuci kako je i danas namjestena utakmica protiv njegovog tima od strane sudija, a Slobodi cestita i ne zeli uvlaciti nas tim u tu pricu, nego sudije...
Ccc, ja koliko sam sa Sjevera upratio, sudija je imao vise gresaka na nasu stetu, nekoliko puta nije svirao ''ruku'' za nas tim... a oni nisu napravili gotovo nista, iako nismo igrali dovoljno agresivno niti pravili neke jace faulove...
Ccc, ja koliko sam sa Sjevera upratio, sudija je imao vise gresaka na nasu stetu, nekoliko puta nije svirao ''ruku'' za nas tim... a oni nisu napravili gotovo nista, iako nismo igrali dovoljno agresivno niti pravili neke jace faulove...
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
- TzBulevar87
- Kontakt:
I ja maloprije gledam izjavu i ne vjerujem sta frajer prica... Dobro ga i ovi novinari isprozivase, frajer nije tacan 100%! Sta bi onda tek Husref treba izjaviti 

075
Zaslužena pobjeda, realno Olimpic nije ni zaprijetio kako treba i kao da su došli na bod, pogotovo nakon što su poveli u 7-8 minuti hajmo se branit.
Puno grešaka sudije, ja kako sam ispratio svaki kontakt sa njihovim igračem im se svira. Ne znam šta Mirza priča za crveni karton, potpuno opravdan i to su dobro prošli. Ljudi ubiše Zebu jbt, ne znam kome ono razbiše glavu jbt ?
Mehidić kako je izvukao penal
mislio sam da je sudija pogriješio za penal, al evo sad gledam snimku usporeno i vidi se kako Mehdić izbacuje loptu u stranu i onda udarac po nogama.
Novi spiker, iako se i stari ubaci
ultrasstyle, ako misliš na cjelokupan sjever a ne na Fukare, onda je jasno što je više ljudi na zapadu. Gore su uklonili biletarnicu, a i cijene su iste za obje tribine.
Puno grešaka sudije, ja kako sam ispratio svaki kontakt sa njihovim igračem im se svira. Ne znam šta Mirza priča za crveni karton, potpuno opravdan i to su dobro prošli. Ljudi ubiše Zebu jbt, ne znam kome ono razbiše glavu jbt ?
Mehidić kako je izvukao penal

Novi spiker, iako se i stari ubaci

ultrasstyle, ako misliš na cjelokupan sjever a ne na Fukare, onda je jasno što je više ljudi na zapadu. Gore su uklonili biletarnicu, a i cijene su iste za obje tribine.
Ma Hari Mata Hari vjesto koristi priliku da malo izvrsi pritisak na sudijsku organizaciju, uskoro ce se i Gracic oglasiti, vidjeli sansu u kupu poslije ispadanja Sarajeva.TzBulevar87 je napisao/la:I ja maloprije gledam izjavu i ne vjerujem sta frajer prica... Dobro ga i ovi novinari isprozivase, frajer nije tacan 100%! Sta bi onda tek Husref treba izjaviti
🔴⚫️
Jel neko zna koji je rezultat u Bijeljini, Gradjanski - Sloboda ?
47-34 za Slobodu
http://live.fibaeurope.com/www/Game.asp ... 437&lng=en" onclick="window.open(this.href);return false;tuzla87 je napisao/la:Jel neko zna koji je rezultat u Bijeljini, Gradjanski - Sloboda ?
ima drugi tamo topic za kosarku....Chinaglia je napisao/la:http://live.fibaeurope.com/www/Game.asp ... 437&lng=en" onclick="window.open(this.href);return false;tuzla87 je napisao/la:Jel neko zna koji je rezultat u Bijeljini, Gradjanski - Sloboda ?
Hvala staragarda danas prvi put provukao...
& $ ?
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Molim,ma jaran si ti mojklma1 je napisao/la:ima drugi tamo topic za kosarku....Chinaglia je napisao/la:http://live.fibaeurope.com/www/Game.asp ... 437&lng=en" onclick="window.open(this.href);return false;tuzla87 je napisao/la:Jel neko zna koji je rezultat u Bijeljini, Gradjanski - Sloboda ?
Hvala staragarda danas prvi put provukao...

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
svaka cast,tvrda tekma ali pobjedi se negleda u zube,ovaj varesanovic ko izlizana ploca,pobjedi u kupu ma real,ma sjajno,izgubi,sudije,savez,urota,nlo,
ali **** majku sto stimaju srbi izmedju sebe rezultate
najebace il zvijezda il celik

ali **** majku sto stimaju srbi izmedju sebe rezultate

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- TzBulevar87
- Kontakt:
Jos jednu stvar bi zelio da naglasim a to je POSJETA danas. Da napomene drugovi moji da smo mi prije ovog kola zauzimali 12. (DVANAESTU) poziciju !!! Ne znam koji klub u BiH, u ovoj situaciji, bi doslo gledati 4000+ ljudi 

075
Sumnjam da je bilo vise od 3500 ljudi na Tusnju, maksimalno.
@Solinas - dacemo mi bodove Zvijezdi
I ja gledam i ne vjerujem, koliko ofirni rezultati medju srpskim klubovima, nanijetili da ostanu po svaku cijenu 
@Solinas - dacemo mi bodove Zvijezdi

Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
igra nije bila lijepa (progledat' ću im kroz prste zbog pobjede), ostalo sam pogodioChinaglia je napisao/la:danas ako Bog da, pobjeda protiv Olimpica, uz lijepu igru svakako, vrijeme je za Zebin prvijenac i to pred Tušanjskom publikom4000 očekujem, pa sad, vidjeti ćemo

Odbrana klimava i poprilicno neuigrana,Olimpic je u par navrata u II pol malo jace krenuo prema naprijed i frka u odbrani...tu ce se morati malo poraditi,primimo opet bezvezni gol i posle toga jos jedna situacija i petljanija oko naseg 16 kada smo umalo mogli biti kaznjeni ,sreca pa nismo.
Zeba dr. sc. ,cim dobije par metara prostora prilika je za Slobodu i danas su ga poprilicno udarali ali je bolje prosao nego kontra Celika
,majstor nema sta.
Mujic odigrao dobru tekmu ,trcao nudio se otvarao ,driblao i po meni jedan od najboljih danas kruna svega onaj gol ,bravo
,Killer Suljo uradio koliko je mogao onaj rani gol nas je shebao ,dobro se hrvao s vukovima.
Zrnanovic u odbrani mi djeluje nekako najsigurnije uz Ivetica
,ostali tu i tamo moglo je i bolje.
Mehidic ,kao i protiv Celika unio svjezinu i na kraju izborio penal
,dug korak ima i sada puno vise prostora uz Zebu,Beku i co. nego u prosloj polusezoni kada se od njega ocekivalo da povuce i nije se bas dobro snalazio,uostalom kao i vecina ostalih.
I da Ahmetovic je otprilike na 70 %
.
Zeba dr. sc. ,cim dobije par metara prostora prilika je za Slobodu i danas su ga poprilicno udarali ali je bolje prosao nego kontra Celika

Zrnanovic u odbrani mi djeluje nekako najsigurnije uz Ivetica

Mehidic ,kao i protiv Celika unio svjezinu i na kraju izborio penal

I da Ahmetovic je otprilike na 70 %

Spiker je bio OK, treba malo vremena da momak stekne iskustva.Coraco je napisao/la: Novi spiker, iako se i stari ubaci![]()

drina rastima veleza,a nju mladost bez opaljenog metka...doce ta mladost u direktan okrsaj nama,tu ce potonut ko titanikBatva je napisao/la:Sumnjam da je bilo vise od 3500 ljudi na Tusnju, maksimalno.
@Solinas - dacemo mi bodove ZvijezdiI ja gledam i ne vjerujem, koliko ofirni rezultati medju srpskim klubovima, nanijetili da ostanu po svaku cijenu

- TzBulevar87
- Kontakt:
Imas pravo da sumnjas, sve i jedan medij je napisao da je bilo oko 4000 hiljade. Ja i jos 5 ljudi sto smo bili na utakmici danas smo se takodje slozili da je prisutno oko 4kBatva je napisao/la:Sumnjam da je bilo vise od 3500 ljudi na Tusnju, maksimalno.
@Solinas - dacemo mi bodove ZvijezdiI ja gledam i ne vjerujem, koliko ofirni rezultati medju srpskim klubovima, nanijetili da ostanu po svaku cijenu

075
4 000 ,ispod nije sigurno ,zapad odlicno popunjen a na sjeveru sve po hladovini bilo
...ja prezadovoljan posjetom
.

kako sam ja vidio,zapad prima 4400,brat bratu bilo je 3 milje
sjever malo zaostaje ali bilo je 1000 +

sjever malo zaostaje ali bilo je 1000 +
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.