AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

milanist
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la milanist » 21 mar 2015, 22:15

:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: skonto blento da zamijeni.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

muxa
Kontakt:

Re: Odg: AC Milan

Post Postao/la muxa » 21 mar 2015, 22:21

Sudija 8-)
Il Club più titolato al mondo!

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 21 mar 2015, 22:26

Rekoh ja da cemo zabiti tri komada, al sam se zeznuo sto sam mislio da necemo primiti gol..

Sudija ispostovao hahhahaa
FORZA MILAN!

Tu sei tutta la mia vita!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 21 mar 2015, 22:32

Ebo ga crnjo daj priliku mladićima

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 21 mar 2015, 22:43

Na svu sreću ne gledah ni ovu utakmicu.Al' pročitah nekoliko komentara na par stranica,i mogu zaključiti tri stvari na osnovu toga.Prva-haman poklonjen penal.Druga-igra i dalje očajna.Treća-Suso i dalje bez minute.Ne znam što ne ostaviše momka i Liverpoolu,i tamo je mogao sjediti na klupi.
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 21 mar 2015, 22:46

Pobjeda k'o pobjeda, nista nam ne znaci, samo ovog sluntu ostavlja sto duze na klupi pa ajd.
Igra onako, k'o malo na nesto lici, pogotovo zadnjih par minuta kada smo istrcali 2 extra kontre, ali Cerci i Pazzo masise nemoguce, tako da je cagliari dobro i prosao kada se sagleda :mrgreen:
Ni govora o penalu, ali neka ga je svirao radi hejtera, eno ih odmah se digli, jedni te isti uvijek, dezuraju :mrgreen:
Forza Milan
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 21 mar 2015, 22:48

Sta promasivamo na kraju :crazy:
Tacno kad idemo i 6 na 1 ako je lopta u Honde mozes se pozdravit sa prilikom. Kako me ljuti lik :oops:
Pobjeda koja produzava zivot Pipu i daje nastavak sivilu.

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 21 mar 2015, 22:53

I publika koja je dosla gledati tekmu rekla je svoje, od 3 izmjene samo de Jong dobio aplauz, ostalima zvizduci. Essienu zvizde cak i kad je primio loptu.

Sve receno.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 21 mar 2015, 22:54

Haj napokon neka ubjedljivija pobjeda, ali daleko od toga da je to nesto savrseno odigrano. U trenutcima kad je Cagliari napadao, kad su pogodili i stativu, nama se sudi nepostojeci penal i to im je presudilo, inace ko zna kako bi zavrsilo. I nevezano za ono, ja ne znam za koji ku.rac onolike sudije sluze, ja sa mobitela vidio da je prekrsaj bio van sesnaeterca, a oni par metara udaljeni ne vide. :roll:

Honda se izvadio ranije da ima snage i za veceras... :zviz:
Steta sto Cerci onaj zicer ne pogodi, ovako ce mu jedva cekati prebaciti za to i ponovo staviti Hondu od prve. Inace, uradio je vise nego Honda za dvije utakmice, a vjerujem da bi uz kontinuirano igranje bio jedan od najboljih, al' dzabe, njemu opet klupa slijedi.

I za kraj, yebo li im Essien oca ocevog :roll: umjesto da se onom Susu dala sansa umjesto recimo premorenog Menezu (kad ce ako ne sad dok vodimo sa dva razlike) on ovog ebolasa uvodi. E lasalamet, neke stvari nikad necu skontati... :facepalm:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Labatm87
Kontakt:

Post Postao/la Labatm87 » 21 mar 2015, 22:57

I ona opublika iza gola vecinom djecurlija bila culo se kad su navijali Milan,Milan..

Onaj mali Suso vise statusa na twiteru objavio kako je dosao u Milan nego sto je dobio minuta za igranje haha :D

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 21 mar 2015, 22:58

Ovako je Pipo uvijek trebao kada vodi ubaciti nekog ofanzivca i ici na kontre. A ne kao do sada zabijemo gol u 52. a od 53. igramo bunker, Pipo ubaciju Muntarija, Esiena i Zakarda da brane gol, a na kraju ga uvijek primimo. Po prvi puta da kod vodstva ubacuje ofanzivce.
Pazzo i Cerci namjerno fulili da malo jb Pipu živce. Uvođenje Esiena "naći Bože". A ovaj Suso je mogao komotno i u Liverpoolu sjediti na klupi ne kontam zašto je dolazio kod nas da sjedi na klupi, možda su udobnije stolice na San Siru nego na Anfildu.

PS
Japanac mrš u Kinu iz Milana!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 21 mar 2015, 23:38

109 - AC Milan missed 109 passes vs Cagliari, only vs Lazio they had more unsuccessful passes in this Serie A. Inaccuracy

Boze sacuvaj :crazy: ovo je previse cak i za nas. :urnebes:

Inace da pohvalim gol Kaljarija, odnosno kontru koja je prethodila, kamo srece da mi onako mozemo...brzo, tacno, efikasno odradjena kontra :thumbup: a ne da nam svaki kontranapad izgled kao mucenje, da ona lopta zna plakati, plakala bi.
Imamo 5 puta bolje napadace koji su u stanju istrcati kontre, ali problem je neuigranost, ostat ce mi vjecna misterija sta to oni ustvari rade na treninzima. :yawn:

Vazna 3 boda za opstanak u ligi :zzz: sad neka im je bog na pomoci.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Re: Odg: AC Milan

Post Postao/la muxa » 22 mar 2015, 00:41

Prema misljenju naseg strucnjaka sad nam je glavni cilj sezonu završiti dostojanstveno. Vidiš, naredne godine bi mogli igrati ligu dostojanstvenih :shock:

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 22 mar 2015, 09:42

Galliani ljut na navijače,kao oni zaboravljaju šta je pedofil uradio za njih,za nas.Al' Galliani haman zaboravlja da navijači već OSAM GODINA trpe mizerno ulaganje,mizerne igrače i mizerne rezultate.
Zaboravlja ćelo da smo u zadnjih osam godina osvojili ČITAVA DVA TROFEJA.

Zaboravlja ćelo da su rasprodali sve što valja u zadnjih par godina.

Zaboravlja da su deset projekata započeli i upropastili u zadnjih par godina.
Zaboravlja da zbog njega niti jedna legenda ne može dobiti neku funkciju u klubu.

Zaboravlja da smo sve češće bez učešća u Ligi prvaka.
Zaboravlja da svake sezone imamo cilj to famozno TREĆE MJESTO.Pa par mjeseci EVROPSKU LIGU,pa sada je cilj ponosno završiti sezonu.
Mogao bi nabrojati još mnogo stvari,ali neću,jer svi mi znamo sve o tome.

DVA TROFEJA U OSAM GODINA JE PREMALO ZA MILAN!!

I kao on je lju?! Mrš pseto lažljivo!
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 22 mar 2015, 11:44

Ostao sam duzan komentar vezano za priče o mogućem dolasku mihajlovića na klupu Milana.
Radije bi i sljedeću sezonu gledao Inzagija na klupi nego tog četnika!!!

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 22 mar 2015, 11:52

S' obzirom da sam u ratu izgubio pola porodice,istog sam mišljena.Ako nas taj preuzme,ne da neću gledati mečeve Milana(jer to ne radim ni sad),već neću ni podržavati ovaj klub.Preko nekih stvari čovjek ne može nikad preći.
@francobaresi

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 22 mar 2015, 12:31

Otkad je sad i on cetnik? Ne znam stvarno, ne atakujte me :mrgreen: je li sta pricao, izjavljivao, sta je u pitanju?

Ali mislim da nece, sam je rekao da su to spekulacije i da ga svake sedmice premjestaju u neki drugi klub.

FORZA MILAN !

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 22 mar 2015, 13:17

I Milan pobijedio :bow:

oskarboy
Kontakt:

Post Postao/la oskarboy » 22 mar 2015, 13:25

jao vam price ccc,kao da italijani znaju jel mihajlovic cetnik ili ne.kao da znaju sta je cetnik.bas cete naskodit sto necete navijat za milan.eno silvio ne moze da spava od muke sto necete navijat za milan :mrgreen: jaki ste mi navijaci.pa i da dodje na klupu bice samo u prolazu.ac milan ostaje a treneri prolaze.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 mar 2015, 13:49

dva gola Saponare, očigledan dokaz da je problem u vama :thumbup:

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.