RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

AlemC85
Kontakt:

Re: FK Velež: Stadion i infrastruktura

Post Postao/la AlemC85 » 21 mar 2015, 22:05

MCMXLVI je napisao/la:je.bat ga bice bolje, ja bio vec kante boje pripremio da farbam. Al izgleda ofarbao sam qurac. Sorry za off temu :D
:rol: :rol: :rol:

Brato bit će bolje, danas mi, sutra vi. Ipak je ovo pored derbija Zvezda-Partizan i Dinamo-Hajduk najdugovječniji derbi na Balkanu. ;) Danas je bila super tekma, i kao što čujem nije bilo ama baš nijedan incident između navijača, što je veliki plus, ali nisu svi kao ova dva velikana. :bih:

Cernica
Kontakt:

Re: FK Velež: Stadion i infrastruktura

Post Postao/la Cernica » 21 mar 2015, 22:07

MCMXLVI je napisao/la:je.bat ga bice bolje, ja bio vec kante boje pripremio da farbam. Al izgleda ofarbao sam qurac. Sorry za off temu :D
Ma normala brato šalimo se malo. Pozz :thumbup: :wave:
From father to son

AlemC85
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la AlemC85 » 21 mar 2015, 22:09

emil02in je napisao/la:RAja pošto smo i ovu tekmu po ko zna koji put "prodali",sad ako je neko voljan da isemo u Travnik prije tekme da i nju pazarimo?Daj neko ako ima gdje snimak utakmice ja još svojim očima ne vjerujem da je to ona ekipa od srijede :?: Da slažem se sa ostalima Darko treba biti kapiten!
Maleta mora ostati barem još jednu godinu. Pa onaj penzioner Wagner što stariji, to bolji. Šta fali Maleti koji ima 33 godine? NIŠTA. MALETA OSTANI! ;)

BMV22
Kontakt:

Post Postao/la BMV22 » 21 mar 2015, 22:10

rodjenisa je napisao/la:@BMV22 brat si moj netrebas mi nista objasnjavati,kunem ti se sve te razumijem,ista smo mi japija buraz moj.To za Feju takodje potpisujem i vjerujem da bez obzira na svakog pojedinca,koliko god nekome drag ili mrzak bio,na kraju preteze interes VELEZA.Evo posucu se pepelom pred svima za one uvrede nasim igracima,samo neka nastave izgarati za nas klub pa kakav god rezultat da bude,ali ginuti MORAJU
Brate rodjeni, ja sam bio toliko razočaran već poslije Drine, čak sam i prokleo igrače da se survaju sa autobusom u ambis.Protiv MVO su me totalno bacili u depru i od tad nisam više pisao, nisam mogao jer sam se malo pribojavao kupa, ne zbog samog ispadanja nego upravo zbog ovoga svega što se dešavalo poslije utakmice u srijedu.I ja ću se posuti pepelom, **** i svim i svačim za sve što sam izgovorio ružno, ako će naši igrači nastaviti izgledati kao danas.Meni čak nije ni bitno, da li ćemo dobiti ili izgubiti, meni je samo bitno da kad sudija odsvira kraj igrači u svlačionici ne mogu skinuti dres koliko je mokar od znoja.Poderana koljena, natopljen dres, zadnji atom snage na teren i dragi moji igrači niko vas nikad neće kuditi ako izgubite.Samo borba, požrtvovanje, trud, karakter, jak mentalni pristup svakoj utakmici, to je to što sve nas mislim zadovoljava.I da, na kraju žao mi je što se ono sve onako odigralo u srijedu, ali ako je stvarno došlo do toga da ne može više onda šta da radimo.Ako je u srijedu bila 0 za onu predstavu i odnos igrača prema utakmici onda danas apstraktno suprotno od toga.
Pastrmka što se tiče posjete, ovi što danas nisu došli, ja ti brato nešto ovako mislim:ima među nama dosta zlopogleda, boga mi mog koji očima našoj lopti ne daju u protivnički go, oni su ti zlopogledi.Onda, ima tu dosta težaka koji su brate mili teški do boga, i sebi i svima oko sebe.Dalje, ima tu onih nepopravljivih i neizlječivih pesimista u kojih je uvijek čaša na pola prazna a nikad neće reći do pola puna.A ima tu i brato onih koji 7 dana ne smiju kući pisnuti, pa dođu gore 2 sata izrondaju i hajmo 7 dana opet kući slušati ženu.O da, nađe se tu i onih koji osim žuganja i **** apsolutno ništa drugo ne zanju sročit.Eto to ti je moj prikaz tribine kad je puna, ostaje nas "bolesnika", "umobolnika", "pačenika", "zaljubljenika" i do groba opredjeljenih za crvenu boju našeg Veleža svega 500-ak.Možemo se nadati da će ova brojka od 500 rasti, a da svi ostali sve više vremena provode kući.
P.S. RedOne vidim te, samo ne znam je l ito pišeš izvještaj ili nas pratiš, ako pišeš de bona živa bila pohiti malo, a ako nas samo gledaš uhvati se tastature i opet pohiti :lol: :wave:
Samo je jedna riba- Pastrmka!!!

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 21 mar 2015, 22:13

rodjenisa je napisao/la:
... ali ja sam toliko razocaran ispadanjem iz kupa,nemam rijeci da opisem to moje stanje.A ti i nasa dobra RAja koji ste nakon svega pozivali na podrsku VELEZU,dakle nasem cedu,a ne igracima koji su onako lose odigrali samo jedno poluvrijeme,zasluzujete sve pohvale i respekt.Ti znas da sam ja pocesto u trenutcima loseg raspolozenja na forumu pozivao raju na slogu i podrsku ,ali su me brato SLOMILI u Srijedu.Danasnja pobjeda mi je naravno draga,ali sanjam pobjedu u pravom trenutku,kad nam puno vise znaci od cistog prestiza.Ova danasnja mi ponovo vraca nadu i vjeru da mozemo nesto znacajno napraviti u bliskoj buducnosti,ali ocigledno moramo sjesti i napraviti pravi plan i svi udruzeni napasti taj izlazak u Evropu.
Jos jednom ljubi brat sve moje crvene djavole koji se ne stede i kad je tesko i kada ne ide
To i mene drzi i ne prolazi...taj poraz od hinjavaca koji se ponose rušenjem simbola grada.Nikako da se pomirim sa tim...doće s vremenom.Pizda mu materina,samo nismo morali izgubiti,0:0,1:1, pa i 2:2 pa lutrija...mi smo to prosuli.Igrali smo kao pizde to drugo poluvrijeme.A trebali smo suprotno,ginuti pa šta bude.Nešto slično kao kad je reprezentacija izgubila od Nigerije...puno vremena mi trebalo da se vratim u normalu...pobjeda nad Iranom je bila kao ova naša današnja nad Sarajevom,flaster na ranu.Imali smo sve...Olimpik,Borac i Široki kao ptotivnike u nastavku kupa...i da smo izbjegli Široki u polufinalu,došli bi do finala.
Ali da su babi muda,da smo prošli...niti baba ima muda,niti smo prošli...idemo dalje.
Samo Velež,samo BiH! :bih:
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 21 mar 2015, 22:19

BMV to je to brat moj. Sto kazes nezari usta im se poserem :D ostanite kuci i gledajte engleski premiership :yawn:

Đavolica nam suce burek desnom a lijevom tipka :urnebes: :urnebes: salim se. Majka jedina :tokralju:
From father to son

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 21 mar 2015, 22:24

Možda i dogodi se čudooooo...možda i budemo gore visoko...
U svakoj utakmici,bila ona prijateljska ili natjecateljska,uvijek sanjam i želim pobjedu Veleža.
Kako su šanse minimalne da budemo u vrhu,želim konačno pobjedu nad Širokim,ako smo mogli Sarajevo,možemo i njih,kakva više loša tradicija,o pobjedi nad tzv. zrinskim da ne pričam...Slobodi da uvalimo petardu,Vitezu isto karinu do jaja...ostalo šta bude.Kolo po kolo ipak...idemo na Pirotu po pobjedu.
To je to!!!!! :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

http://sportsport.ba/bh_fudbal/fudbaler ... bav/157125" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: tepsija, dana/u 21 mar 2015, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.
Vječno u našim srcima.

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 21 mar 2015, 22:25

zizu1991 je napisao/la:
pravnik1981 je napisao/la:Hepok : Turkish Arleines 2:0 :lol: :lol: :lol: :crazy: :crazy:
:rol:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol:
From father to son

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 21 mar 2015, 22:25

Hajmo Dobojlija sta cekas ,hajmo javljanje iz srca Bosne,da cujemo ...evo nema Feje mi odmah bolji :lol:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 21 mar 2015, 22:28

rodjenisa je napisao/la:Hajmo Dobojlija sta cekas ,hajmo javljanje iz srca Bosne,da cujemo ...evo nema Feje mi odmah bolji :lol:
Stipu jazavca i onog metuzalema iz istočne Bosne...onu karinu od čovjeka ''staru grdu''...stipu ih.
Nemoj ih prizivati.
Vječno u našim srcima.

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 21 mar 2015, 22:30

zoranblagojevic1205 je napisao/la:Kao sto rekoh 166 hiljada puta, BLAGOJE MORA DA IGRA PREDNJEG VEZNOG, DELI LOPTE NA TACNU,A ONDA I SLEPAC BEZ JEDNE NOGE ZABIJA GOL, JEL TOLIKO TESKO SHVATITI, A NE STAVITI GA POZADI DA POPUNJAVA RUPE UMESTO DA KREIRA IGRU I NAMESTA GOLOVE !!!!! :wtf:
BRAVO RODJENI !!!

Druže, Velež trenutno osim njega nema igrača koji može mirno primiti loptu od stopera i iznijeti je i zbog toga igra tu gdje igra.

BTW: Samo da iskoristim PONOVO priliku kao i prošle sezone da se nayebem majke retardirane Kristicu.
Je li te stid svoje funkcije pizda li ti materina degenska ?!
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 21 mar 2015, 22:32

tepsija je napisao/la:
rodjenisa je napisao/la:
... ali ja sam toliko razocaran ispadanjem iz kupa,nemam rijeci da opisem to moje stanje.A ti i nasa dobra RAja koji ste nakon svega pozivali na podrsku VELEZU,dakle nasem cedu,a ne igracima koji su onako lose odigrali samo jedno poluvrijeme,zasluzujete sve pohvale i respekt.Ti znas da sam ja pocesto u trenutcima loseg raspolozenja na forumu pozivao raju na slogu i podrsku ,ali su me brato SLOMILI u Srijedu.Danasnja pobjeda mi je naravno draga,ali sanjam pobjedu u pravom trenutku,kad nam puno vise znaci od cistog prestiza.Ova danasnja mi ponovo vraca nadu i vjeru da mozemo nesto znacajno napraviti u bliskoj buducnosti,ali ocigledno moramo sjesti i napraviti pravi plan i svi udruzeni napasti taj izlazak u Evropu.
Jos jednom ljubi brat sve moje crvene djavole koji se ne stede i kad je tesko i kada ne ide
To i mene drzi i ne prolazi...taj poraz od hinjavaca koji se ponose rušenjem simbola grada.Nikako da se pomirim sa tim...doće s vremenom.Pizda mu materina,samo nismo morali izgubiti,0:0,1:1, pa i 2:2 pa lutrija...mi smo to prosuli.Igrali smo kao pizde to drugo poluvrijeme.A trebali smo suprotno,ginuti pa šta bude.Nešto slično kao kad je reprezentacija izgubila od Nigerije...puno vremena mi trebalo da se vratim u normalu...pobjeda nad Iranom je bila kao ova naša današnja nad Sarajevom,flaster na ranu.Imali smo sve...Olimpik,Borac i Široki kao ptotivnike u nastavku kupa...i da smo izbjegli Široki u polufinalu,došli bi do finala.
Ali da su babi muda,da smo prošli...niti baba ima muda,niti smo prošli...idemo dalje.
Samo Velež,samo BiH! :bih:
Sad gledajući sa ove distance,onaj gol u sudijskoj nadoknadi prvog poluvrmena je prelomio utakmicu jer se igrači nisu izgleda mogli nositi sa tim pritiskom,+ stadion nikad puniji,većina ih nije ni igrala pred tolikim brojem ljudi isl.Mislim da bi klub trebao imati psihologa jer to je nešto što je praksa u svim klubovima u evropi.
BMV brate i danas je bilo tih navijača koji su htjeli i da izgubimo da bi naši bili prvaci,a ne nji'ovi :evil: Pa ne mogu vjerovati kako ljudi razmišljaju i onda kaže da je navijač Veleža jesi K.U:R:AC!I danas smo mogli izgubiti vrlo lako da smo primili gol kod 0-0,ali smo imali sreće a i Bobić je bio svoj,ali danas je bilo trke,startova,akcija svega i to je Velež biće bolan još poraza ali ne smije biti onakvih kao protiv Drine ili sad u kupu!Izgubi bolan,nema veze ali izgubi muški poderanih koljena i nće biti problema!
FORZZAAA VELEEEEEEEEEEEEEEEEEEŽ
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 21 mar 2015, 22:32

Pastrmka glavni brato na forumu, jos jucer ja najavio ovu pobjedu. :kralj:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 21 mar 2015, 22:34

tepsija je napisao/la:
rodjenisa je napisao/la:Hajmo Dobojlija sta cekas ,hajmo javljanje iz srca Bosne,da cujemo ...evo nema Feje mi odmah bolji :lol:
Stipu jazavca i onog metuzalema iz istočne Bosne...onu karinu od čovjeka ''staru grdu''...stipu ih.
Nemoj ih prizivati.
Ma @tepsija burazeru imamo mi naseg Dobojliju cara,stara kajla,voli Velez ko oci svoje,samo ga Feja dobro nerviro pa reko da cujemo njegove impresije
Kakav bola sonjo ,ni na kraj pameti mi nije
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 21 mar 2015, 22:42

Raja moarm da čestitam Nikšiću na fin gest danas na stadionu kada je pomogao jednom navijaču HZ. :bih:

Meni se sve više čini da se Nikšić sve više okreće Veležu, pošto za 10-ak dana napušta mjesto premijera FBiH ili se varam?
Zadnja izmjena: AlemC85, dana/u 21 mar 2015, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 21 mar 2015, 22:43

Husko je napisao/la:
brate moj nije to bitno a posebno objektivno u ovim susretima. vi svakog mozete uzeti u mostaru kad hocete. uprava vam bila kod mene u restoranu danas jeli janjetinu a sarajevo sve platilo jos mi bilo baksisa zato te pitam.
Jesi taj bakšiš na dvicu tovario? :lol: :lol: uša žoharu

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 mar 2015, 23:05

Cestitam na zasluzenoj pobjedi, dokazalo se da je vrijednija ona ekipa koja pokaze vise na terenu, nikakvi drugi parametri nisu vjerodostojni ;) Puno srece u nastavku sezone!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 21 mar 2015, 23:06

ZAHVALNOST NAVIJAČIMA

Upravni odbor, menadžment, stručni štab i igrači Veleža ovim putem zahvaljuju se svojim navijačima koji su danas od prve minute bili 12-ti igrač svoga kluba. Nakon teškog poraza u gradskom derbiju svima nama je bilo teško i morali smo nastaviti živiti i raditi za klub. Fudbalski klub Velež je institucija koja postoji preko 90 godina i koja je u svojoj istoriji imala mnogo teških trenutaka, ali isto tako i bezbroj puta kada je bilo najteže ponovo se dizala.

Danas smo uz podršku naših vjernih navijača, koji su od prvog minuta utakmice bili naš „vjetar u leđa“ ponovo pokazali zbog čega i nakon teških trenutaka biti dio porodice Veleža predstavlja nešto posebno. Također zahvaljujemo se i našem dojučerašnjem treneru Nedimu Jusufbegoviću, koji je svojim dosadašnjim radom dao puni doprinos našoj današnjoj pobjedi.

Zajedničkim snagama idemo i u naredne utakmice u kojima ćemo u svakoj utakmici željeti i pružiti sve od sebe kao i do sada da ostvarimo pobjedu.

http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... Itemid=628" onclick="window.open(this.href);return false;

:clap: :thumbup: :bih:

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 21 mar 2015, 23:07

Elegant je napisao/la:Pastrmka glavni brato na forumu, jos jucer ja najavio ovu pobjedu. :kralj:
Stara škola brato :thumbup: shaman kako rukomet zavrsi
From father to son

BMV22
Kontakt:

Post Postao/la BMV22 » 21 mar 2015, 23:10

http://tacno.net/sport/nermin-niksic-za ... -sarajeva/" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo istine o današnjim događanjima, a hvala bogu evo da vidimo da ima još LJUDI.Očigledno da je nekima u ovo državi stalo da poentiraju na svemu i svačemu pa čak i na tome da bi oni uživali da je danas neko i pogino.Te ljude nikad neću moći shvatiti ni razumjeti.Što se tiče današnje utakmice ona se slobodno može nazvati engleskom, a u smislu toga da su navijači sjedili na istoj tribini, da su ti isti navijači dva različita tima čitav dan zundali i ispijali kafu i ostala pića na onom bogom datom, jedinom na svijetu mostarskom suncu koje ovaj grad miluje preko 30 dana godišnje.Žao mi je dušmana koji to nisu vidjeli ili neće da vide, žao mi je moralnih spodoba ovog društva koji ne mogu da shvate da i to može biti u Mostaru.Ološ će ostati uvijek ološ ma kako oni bogati bili i na kojim god položajima bili.Za novine koje su to objavile tako pompezno mi u Mostaru odavno kad hoćemo da kupimo kažemo daj mi to jedno smeće, a interesantno da ti prodavač nikad neće dati Oslobođenje, Dnevni List, nego nepogriješivo uzima smeće i kaže izvolite jedno smeće.E sad od mene ide molba RAji da svi koji hoće, žele, mogu podrže embargo na kupovinu tog smeća, a još bi bolje bilo kad ujutru rano to smeće dođe pa ga onako izbace pred trafiku koja još ne radi, a ko je rano budan da ga malo i podpali
STOP KUPOVINI SMEĆA
Samo je jedna riba- Pastrmka!!!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.