Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Virtu4l
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Virtu4l » 21 mar 2015, 22:00

Zar su u Borcu stekli uslove za dobijanje licence za učešće u Evropi?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 mar 2015, 22:03

Ma ko je god gledao utakmicu vidio bi kako smo agresivno igrali i da se nisu onako branili svi 90 minuta...
Nije namjesteno,ispali smo normalno a Borac treba jos da isplati nesto da dobije licencu
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 21 mar 2015, 22:05

Virtu4l je napisao/la:Zar su u Borcu stekli uslove za dobijanje licence za učešće u Evropi?
Imaju jos 10 dana da srede finansije (dugovanja prema igracima, uposlenicima, trenerima...) krajni rok je 31.03. Procitah negdje da imaju jos oko 450 000KM duga.

Edit: Mozda neke reprograme potpisu, nesto ce vjerovatno i isplatiti, sve je do njih...
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

firefirefirely
Kontakt:

Post Postao/la firefirefirely » 21 mar 2015, 22:07

Lampard8 je napisao/la:
KenoRob je napisao/la:izbaci ova g.ovna nacionalisticka vise iz lige (Vitez) i ova sela njihova

ps: svaka cast Wangeru meni je samo krivo kako ga nikad niko is saveza nije upitao bil igrao za bh
frajer ima 37-8 godina
Frajer ima sad 37-8 godina, al je frajer 10 godina najbolji igrac lige

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 21 mar 2015, 22:10

"Borac je ponovo u velikim finansijskim problemima. Igrači su prekinuli štrajk, ali niko ne garantira da poslije Travnika neće ponovo odbiti da treniraju. Dugovanja su ogromna, a gotovo svakodnevno stižu neke nove najave tužbi. Kako sad stvari stoje Borac će gotovo izvjesno ostati bez licence za Evropu.", tvrdi naš izvor.(SS.ba)

Ljudi nemojte suplje,oni ako skupe 450 hiljada za ovih 9 dana sto im je ostalo i sve ove tuzbe "alal im vera".Ne treba zaboraviti da igraci strajkuju zbog tri neisplacene plate za dec,jan,feb sto im je prioritet.

Nemojte sad suplje sredice im baja Dodik,ma nece,kad Vucic nije mogao Zvezdi ne moze ni mali Dodik Bojcu.
SLOBODA NAVIJAČIMA

Western
Kontakt:

Post Postao/la Western » 21 mar 2015, 22:12

Ma ja borac je vas posteno prosao a vi se borili a sad ce im se Zrinjski sageti :lol:

Stvarno ste za usatanove. Sta sve vasim umovima nece naumpasti. Ovaj sto je ovo objavio je to ucinio da sebi olaksa eto kao morao je Borac proci. Pa sto ih ne izbaciste? Ipak ste vi Galaktikosi ne vidim kako da vas puknu onako po usima. Jedan livadar u 3 utakmice nadmudri strucnjaka iz Spanije.

I ovaj bod sto su uzeli sa Koseva. Je li i to zbog toga sto su pristali ba smanjenj lige?

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 mar 2015, 22:19

To si zakljucio zato sto je jedan momak postavio sliku od igraca Borca koji tvrdi kako ce polufinale izgledati?
Naravno da su prosli zasluzeno..po igri naravno da ne ali su prosli i svaka cast

a kad smo kod ustanova preispitaj ti sam sebe prvo :damn:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 21 mar 2015, 22:20

ennis je napisao/la:"Borac je ponovo u velikim finansijskim problemima. Igrači su prekinuli štrajk, ali niko ne garantira da poslije Travnika neće ponovo odbiti da treniraju. Dugovanja su ogromna, a gotovo svakodnevno stižu neke nove najave tužbi. Kako sad stvari stoje Borac će gotovo izvjesno ostati bez licence za Evropu.", tvrdi naš izvor.(SS.ba)

Ljudi nemojte suplje,oni ako skupe 450 hiljada za ovih 9 dana sto im je ostalo i sve ove tuzbe "alal im vera".Ne treba zaboraviti da igraci strajkuju zbog tri neisplacene plate za dec,jan,feb sto im je prioritet.

Nemojte sad suplje sredice im baja Dodik,ma nece,kad Vucic nije mogao Zvezdi ne moze ni mali Dodik Bojcu.
Sakupit ce ne brini, Borac kao klub ima mnogo prijatelja i partnera tih 450.000 je nista. ;)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Western
Kontakt:

Post Postao/la Western » 21 mar 2015, 22:21

MortemHz je napisao/la:To si zakljucio zato sto je jedan momak postavio sliku od igraca Borca koji tvrdi kako ce polufinale izgledati?
Naravno da su prosli zasluzeno..po igri naravno da ne ali su prosli i svaka cast

Ne. Zakljucio sam po vasim izvlakusama MORAO JE BORAC PROCI. To vi pricate a ne ja. Ako je to istina izbaciti vas iz lige.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 mar 2015, 22:23

Pusti se bolan izjave od jednog,dva lika,sta je s' tobom? pa mora neko traziti neko izvlakusu,navijacki je to sve..ja sam recimo realan i govorim isto i za Drinu npr. a i za Sarajevo,naravno da je Borac zasluzeno prosao i da nije nikakva politika umijesana

Bordo46
Kontakt:

Post Postao/la Bordo46 » 21 mar 2015, 22:24

Western je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:To si zakljucio zato sto je jedan momak postavio sliku od igraca Borca koji tvrdi kako ce polufinale izgledati?

Ne. Zakljucio sam po vasim izvlakusama MORAO JE BORAC PROCI. To vi pricate a ne ja. Ako je to istina izbaciti vas iz lige.

to nisam ja rekao, samo sam prenio ono sto sam i ja dobio.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 21 mar 2015, 22:24

Uozbiljite se, ljudi su nas regularno izbacili i to je to.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 21 mar 2015, 22:25

drina -mladost :urnebes:
vitez-siroki :lolno:
velez-sarajevo :facepalm: :damn: :oops:
da me nebi djaba banovali,mislim da sam sve rekao,hebem ja nama sve ba po spisku,i vaku ligu i sve...bicemo povaljeni,i gore,i dole :urnebes:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 21 mar 2015, 22:26

Enise, Ako mogu (Borac) nek' srede i nek dobiju licencu sto se mene tice. Mi smo do skora bili u slicnoj situaciji i razumijemo ove probleme. Sigurno da je potrebno biti madjionicar i za ovo kratko vrijeme srediti silne dugove ali nikad ne znas, ako uspiju pronaci bar jedan dio novca onda imaju sansu.

Sto se tice ove prepiske oko kupa, rekao bih da su ovo vise bile zelje diskutanata nego neki nagovjestaj namjestanja.
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

Western
Kontakt:

Post Postao/la Western » 21 mar 2015, 22:27

Cemu onda prica da moraju u Evropu i da im se stima?

ljudi vas gladni u 3 utakmice u 9 dana nadmudrili. Uzeli vam bod na Kosevu i izbacili iz Kupa.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 mar 2015, 22:29

I Western odrasti malo molim te...zeljo kad je bio na bod razlike svi su govorili moguca titula ovo ono,to je ocekivanje i nadanje za svoj klub,svi iz vrha se nadaju tituli a mi najvise zbog sponzorstva i slicno,stvari su se malo poremetile ali boze moj,jos ima 12 kola do kraja pa cemo vidjeti iako su sanse sada znatno nize

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 21 mar 2015, 22:33

@western
Fudbal se ne bi toliko volio i ne bi bio toliko interesantan da nema takvih raspleta. E sad, sto smo mi bolesnici i taoci nekih kvazi zavjera pa od svega neocekivanog pravimo neke urote i smicalice, to je vec nas problem.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 21 mar 2015, 22:34

KenoRob je napisao/la:izbaci ova g.ovna nacionalisticka vise iz lige (Vitez) i ova sela njihova
Ja većih seljaka i paćenika ne vidjeh,još od rahmetli Boljave kraj Gruda.
Isto ih čeka,pa nek gradelaju na centru igrališta,neka se Lašva cijela skupi...mogu i kolo razbacati.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 mar 2015, 22:37

Posto se ceka na jos neko usvajanje za ligu 12...i ako se to na kraju usvoji sljedece sezone bi trebalo odmah ispasti 6 ekipa ili?

Western
Kontakt:

Post Postao/la Western » 21 mar 2015, 22:38

MortemHz je napisao/la:I Western odrasti malo molim te...zeljo kad je bio na bod razlike svi su govorili moguca titula ovo ono,to je ocekivanje i nadanje za svoj klub,svi iz vrha se nadaju tituli a mi najvise zbog sponzorstva i slicno,stvari su se malo poremetile ali boze moj,jos ima 12 kola do kraja pa cemo vidjeti iako su sanse sada znatno nize
Ja znam Zeljine domete. I znam da ne moze titulu uzeti uz to ima jos tezak raspored. Ali ja to znam i ne lazem sam sebe i ja to priznam. Za mene klub kojem su stub odbrane Bogdanovic i Kosoric ne moze biti favorit za titulu. Zeljo je vazda imao super igrace nazad kada je uzimao titule. Ali i mimo toga ja ih cijenim jer toliko se moglo i moze sa onoliko para sa koliko se raspolaze.

Isto tako znam da se vi cuna od kluba. Da vas Ibrakovic dere ko konje. I da Bog da sto onaj jedan vas kaze ostao u klubu jos 20 godina. Zato sam Hilmi rekao da se Radovac nece naigrati. Jer moraju Abdulahovi igraci igrati. Koliko ke sposoban dokaz su Bilbija i Benko. Vise plata a manje utakmica jos nigdje nisam vidio jos dodaj onoga Sirijca vi dodjete ko Svedski biro/socijala niko ne radi ali prima ja su redovna. Ali opet to je vasa stvar i nista me to ne interesuje osim sto mi je drago sto vas Bilbija u pm salje.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.