Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

AllGunsBlazing
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la AllGunsBlazing » 21 mar 2015, 21:43

Giroud ne trpa neke klubove vec redom ide i zabija golove. I to "trpa" covjek ne daje vise od 2 gola po utakmici, a i to vrlo rijetko, dakle vecinom je to jedan gol. Ove godine ja mislim da je u ligi dva puta dao dva gola. Od 13 golova 4 su bili na dvije utakmice, ostali na 9 utakmica.

I logika je tvoja da je Falcao bolji sa 4 od 17 jer je Falcao, a Giroud ne valja sa 13 jer je Giroud. Tkao da ta prica o Higuainu i sve ostalo je glupost.

A Alexisu niko drugi sem njeg nije kriv za losu formu. Ne grize kao sto je znao, driblinzi mu ne prolaze, ne suta izvan 16 metara(a polovinu golova dao iz te pozicije).
Celik!3,2,2.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 21 mar 2015, 21:45

Pa kad je Giroud bio povrijeđen, Arsenal je izgubio šansu za titulu. Joj logike majko mila :roll: .

Zbog njega ili ne, ali tako je.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Schneiderlin
Kontakt:

Post Postao/la Schneiderlin » 21 mar 2015, 21:47

BigBigBang je napisao/la:Otkako se vratio panj, Alexis u sansu nije usao i Gonzalo panjina Higuain je isto znao natrpati neke klubove i bildati statistiku ali je svejedno prevara i nedovoljno dobar igrac za klbu kalibra Reala isto tako je sa Giroudom i Arsenalom, pa da je zabio pet golova danas to ne moze oprati cinjenicu da smo zbog njega ispali od mrtvog Monaca, ne moze sakriti to da je krampa. Alexis ja klasa koja je mogla nas provesti kod Monaca ali naravno igranjem panja taj igrac je totalno van pozicije i forme i sada vise ni u sanse ne ulazi.

Kako bi samo volio da kojim slcuajem budemo u igri za titulu sa Chelseom pa da igramo bitan mec na Emiratesu sa njima pa da vidimo ponovo panja u pravom svjetlu.

panj im nije zabio gola u 3 sezone,jedino se možemo pohvaliti komičnim promašajima i gađanjem korner zastavice ili na emiratesu prve sezone bik napuca s 5 metara loptu u ptice na vrh emiratesa

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 21 mar 2015, 21:51

Od mogućih 30 bodova mi osvojili 27 al jok oni se raspravljaju i dalje, joj Bože :lol: :lol:

Schneiderlin
Kontakt:

Post Postao/la Schneiderlin » 21 mar 2015, 21:58

QUARTERBACK je napisao/la:Od mogućih 30 bodova mi osvojili 27 al jok oni se raspravljaju i dalje, joj Bože :lol: :lol:

i to će nam donijeti osvajanje lige :kafa: gleda se cijela sezona,ne samo periodi koji nekome odgovaraju,da se liga osvaja na igrama po 3 mjeseca,mi bi svake sezone osvojili onda ligu,ali u realnome životu mi smo miljama daleko od osvajanja titule

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 21 mar 2015, 22:03

E pa bas zato sto nije bilo Girouda bili su ti periodi bez bodova. Kad je dosao, Arsenal je proigrao.
Celik!3,2,2.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 21 mar 2015, 22:03

Schneiderlin je napisao/la:
QUARTERBACK je napisao/la:Od mogućih 30 bodova mi osvojili 27 al jok oni se raspravljaju i dalje, joj Bože :lol: :lol:

i to će nam donijeti osvajanje lige :kafa: gleda se cijela sezona,ne samo periodi koji nekome odgovaraju,da se liga osvaja na igrama po 3 mjeseca,mi bi svake sezone osvojili onda ligu,ali u realnome životu mi smo miljama daleko od osvajanja titule
ja mislim da smo 4 boda udaljeni od prvog mjesta. :kafa:

Schneiderlin
Kontakt:

Post Postao/la Schneiderlin » 21 mar 2015, 22:06

QUARTERBACK je napisao/la:

ja mislim da smo 4 boda udaljeni od prvog mjesta. :kafa:

:roll: 4+6=10

AllGunsBlazing je napisao/la:E pa bas zato sto nije bilo Girouda bili su ti periodi bez bodova. Kad je dosao, Arsenal je proigrao.
nije to samo ova sezona,svake sezone je ista priča,samo onaj koji treba izvuči neke pouke ko da nema mozga

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 21 mar 2015, 22:09

Pa što nismo osvojili sa vašim WC Van persijem. Nemate poentu i to je sva poenta priče.

Hejteri ste. Možete ga
slika

:mrgreen:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 21 mar 2015, 22:14

4+6=10
otkud ovih 6 bodova ovdje? ne znam ja nista, ja samo znam da smo mi 8-9 kola do kraja na 4 boda od prvog mjesta znači u borbi za titulu, zato ššššš

Schneiderlin
Kontakt:

Post Postao/la Schneiderlin » 21 mar 2015, 22:16

4+6=10
otkud ovih 6 bodova ovdje? ne znam ja nista, ja samo znam da smo mi 8-9 kola do kraja na 4 boda od prvog mjesta znači u borbi za titulu, zato ššššš

ljudi imaju 2 utakmice manje i ti očekuješ da neće tu boda uzeti :kafa: pogotovo jer su im titanski protivnici teška komedija

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 21 mar 2015, 22:25

slika

:kafa:

VOLIM TE ČELIK!!!!!

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 21 mar 2015, 22:27

4+6=10

ljudi imaju 2 utakmice manje i ti očekuješ da neće tu boda uzeti :kafa: pogotovo jer su im titanski protivnici teška komedija
ne znamo to ni ti ni ja, zato ne peri više, de pustite malo nas koji nismo optereceni s time da Arsenal mora biti najbolji klub u univerzumu da uzivamo u ovim rijetkim momentima.. :kafa:

Schneiderlin
Kontakt:

Post Postao/la Schneiderlin » 21 mar 2015, 22:34

imate i u čemu uživati :lol:

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 21 mar 2015, 22:43

gledaj ga, više voli kad arsenal izgubi da opravdano može kenjati :lol: :lol:

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 21 mar 2015, 22:49

Koji deja vu je postao Arsenal poslednjih godina. Uvijek znamo da ce zavrsiti u top4 i zna se ako lose pocnemo, da ce drugi dio sezone odigrati odlicno i u poslednjoj utakmici zacementirati top4 ili pocinjem odlicno sa sezonom i gruhnemo katastrofalno u drugom dijelu. Liga prvaka 1/8 plafon. Nekad nam igraju odron igraci, nekad "solidna" ekipa, ali uvijek isto. Kad se sjetim sa kakvim parmacima smo mi dolazili do top4 (Bendtner, Djouru, mali rus,chamakh itd,). Dobro, osvojili smo FA kup, ovu sezonu moze jedino isti i spasiti. Zacarani krug.

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 21 mar 2015, 23:09

Treba vam biti jasno da lakih utakmica nema, pogotovo pri kraju sezone, a dva razloga su:
  1. Klubovi na/pri vrhu, pokusavaju da budu sto bolji da dodju do titule ili mjesta koje vodi u evropsko takmicenje.
  2. Ovaj razlog je mozda cak i veci, naime, klubovi na dnu, ce igrati utakmice zivota i davati ce sve od sebe samo da ne ispadnu iz lige.
Ako je umor razlog za lose igranje, znaci da nema dobrih zamjena da se igraci odmore i rasterete.
Znaci, taman da igramo jos 8 utakmica protiv Leicestera, za ocekivati je da jednu izgubimo i da u jos kojoj uzmu bod, ali to velike ekipe ne smiju sebi da dopustaju, jer koliko je njima vazno da opstanu, nama treba biti jos vaznije da ih sve redom razbijemo. To ne vazi samo za nas vec i za druge. Arsenal se moze jedino trofeju BPL-a nadati da bukvalno pobijedi sve utakmice do kraja. Ja ocekujem od Arsenala da se do kraja bore, a drugo mjesto i FA Cup bi bio napredak, sto bi znacilo da ima potencijala za borbu na prvo mjesto iduce sezone, zavisno od toga kako se Arsenal, a kako drugi pojacaju na ljeto. Da smo imali manje peha sa povredama ili da smo malo drugacije poceli sezonu, ovo bi jos bolje izgledalo.
Ovi momci (a i klub) su zasluzili BPL titulu i nadam se da mogu to da ostvare!
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 21 mar 2015, 23:13

AllGunsBlazing je napisao/la:E pa bas zato sto nije bilo Girouda bili su ti periodi bez bodova. Kad je dosao, Arsenal je proigrao.
Da i prosle sezone i pretprosle nismo osvojili jer Girouda nije bilo :lol: :lol:

Profesor je fino rekao deja vu sve isto ali neki i dalje pozitivno izvlace...evo siguran sam da ce predvodjeni spodobom Wengerom na kraju ove sezone pisati da samo treba nastaviti po ovoj formi iz ovog dijela sezone i prenijeti to na slijedecu sezonu i trofeji su nasi :lol: I onda opet sve ispocetka ispasti iz svega pa onda se ko nesto fol dici u osmini ispusiti prvi mec a onda pobjediti drugi naravno pirovo i onda opet price o izvlacenju pozitivnog, onda period fol pobjedjivanja i ponovnog zavaravanja i tako u krug i tako u krug...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 21 mar 2015, 23:27

-4

:kafa:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 21 mar 2015, 23:55

Pa i nije bio prosle godine na ovom nivou. Sad je klasa iznad onog od prosle godine kad je bio iznad prosjeka.
Celik!3,2,2.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.