FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Opet ponavljam ne mogu podnjeti da se za trenera dovode ljudi koji peku trenerski zanat na nasem Sarajevu pocev od Jarnija, Uscuplica pa evo sad i Kodro. Sve dok je tako nema naprijed. Za ovakve prestave Sarajeva kakve su u ovih 5 utakmica ti ne treba ni Tan ni TA ni nista ovo si mogao bez i jednog pojacanja i sa Melunovicem u ekpi. Ovi igraci posjeduju kvalitet sto je fakat isto kao sto je fakat da je Kodro kao trener nula. Da je insan odma poslije tekme bi podnio ostavku. Mozete i ne morate se sloziti samnom al ja tako mislim. Ponavljam ne dovodite trenere da se uce na FK Sareajevu
Podnio ostavku nakon nekoliko mjeseci od dolaska u klubpitarSA je napisao/la:Opet ponavljam ne mogu podnjeti da se za trenera dovode ljudi koji peku trenerski zanat na nasem Sarajevu pocev od Jarnija, Uscuplica pa evo sad i Kodro. Sve dok je tako nema naprijed. Za ovakve prestave Sarajeva kakve su u ovih 5 utakmica ti ne treba ni Tan ni TA ni nista ovo si mogao bez i jednog pojacanja i sa Melunovicem u ekpi. Ovi igraci posjeduju kvalitet sto je fakat isto kao sto je fakat da je Kodro kao trener nula. Da je insan odma poslije tekme bi podnio ostavku. Mozete i ne morate se sloziti samnom al ja tako mislim. Ponavljam ne dovodite trenere da se uce na FK Sareajevu

Mijenjali smo non stop trenere i na klupi bili neki iskusni treneri, pa jel nam bilo sta bolje.
Bojao sam se ovakvog pocetka proljetnog dijela, jer previse dobro smo zavrsili jeseni dio, a i prijateljske nam nisu pomogle, jer kad tad je morao doci pad, a nama je dosao u najgorem mogucem trenutku.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Joj skandiranja dobit cete batine
a dje je ono i kada tesko je kad redas poraze... to se pjevalo u vrijeme baljka,blekica,kada igraci nisu imali struje u stanovima,a sada kada imamo sve oni o batinjanju.. Jednog od vodja hapse u njemackoj, msm da sa hordama nesto nije u redu,vec dvije utakmice slabo navijanje,danas od 30-og minuta nista. Nesto ima a sta je Bog ce ga znati
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Sve pokušavam da nešto napišem ali ne ide...
Mnogo pitanja a veoma malo ili ni malo odgovora. Gdje je nestala ona ekipa iz prve polusezone, gdje je ona ekipa s priprema, šta se dešava u njihovim glavama ili nogama???
Nažalost zbog stvari koje nam se ponavljaju iz godine u godinu smo ispali iz utrke za titulu prvaka, a možda je tako i bolje, sad mirne duže nastaviti borbu, kažem borbu, za Evropu.
Kada je izašao sastav nekako se u meni probudio neki optimizam da bi mi današnju utakmicu mogli riješiti u našu korist. I kada je utakmica počela sve se povećavao jer smo zaista dobro stajali na tertenu. Golman na visini zadatka tako da se ni jednog njihovog napada nisam bojao. Odbrana isto tako, Mihojević hrabar, siguran rekao bih perfektan. Vezni red rastrčan i borben, krila prijetila sa centaršutevima, Benko odličan. Jendostavno je sve išlo a naš mlin, nekoliko izglednih prilika, samo je bilo pitanje vremena kada će jedna ući. Poluvrijeme.
A onda kao da druga ekipa izlazi na teren, mnogo grešaka, malo borbe, malo trke. Gol nas je presjekao i uvijek nam se ponavlja ono pravilo kad primimo gol potpuno padnemo i odatle nam nema povratka. U drugom poluvremenu jedino Benko može dobiti prolaznu ocjenu, i Radovac od kako je ušao, ostali sve gori do goreg. A kada se sve to sabere dobiješ ovo što smo mi dobili, i ako bi gledali igru u drugom poluvremenu nismo bolje ni zaslužili, možda smo zaslužili i gore.
Vidim mnogi su pali u depresiju nakon ovog poraza, a jasno se vidi da su to oni koji su najavljivali 15 od 15 u proljetnom dijelu. E pa drugovi valjda ste se uvijerili da mi nismo ekipa sastavljena od svemiraca, nego od solidnih igrača. Kojima u ovim najtežim trenucima treba dati podršku, bezrezervnu. Svima.
Ljuti smo svi, moraju se malo trznuti ali se i mi svi moramo trznuti.
Nikada nemojte sebi da dopustite da nakon jedne ili dvije utakmice (ili nijedne) sudite o nekom igraču ili treneru. Meho od kako je došao je zaista napravio finih stvari, da ih ne ponavljam. Sada je napravio nekoliko grešaka ali će ih ispraviti u to sam siguran, možda će biti kasno ali nema veze.
Kako da Marku uzmemo za zlo što mu je Haurdić pobjegao i zabio drugi gol? Momak ima 19 godina i igra prvu sezonu na ovako visokom nivou i to radi jako dobro, a biće još bolji. Neko kaže što nismo pojačali odbranu, pa kako onda da priliku dobiju igrači iz Akademije u koju se kunemo? Marko, pogriješio si nema veze, dešava se i boljima.
Cimirot nas je nekoliko puta učinio ponosnim i može sebi dospustiti da neku utakmicu odigra ispod nivoa, naravno da mu za ozbiljnu karijeru to nije plus, ali ispravit će to on.
Duljević je prvo poluvrijeme bio na visini zadatka ali u drugom nula, velika nula. I danas nam se pokazalo da je mnogo bolji kao džoker s sklupe.
Alispahiću fali još treninga da bi ušao u pravu formu.
Benko i Rustemović ( a kasnije i Radovac) su bili najveći borci na terenu. Da bi nešto napravili svi moraju biti kao ova trojica. I da, Radovac mora igrati onu rolnu kao što je igrao jesenas.
Još mnogo stvari će se reći, ali drugom prilikom. Pošto pretpostavljam da ovo čitaju i ljudi koji imaju veoma važne uloge u klubu, neka upravi prenesu sljedeće:
Gospodo, sačekajte da se strasti slegnu, treba potez napraviti razumom a ne emocijama. Sačekajte koji dan pa onda vidite šta i kako dalje. Ishitrene odluke su nas koštale u prošlosti.
Što se mene tiče, puna, ali potpuna podrška šefu stručnog štaba gospodinu Mehi Kodri, i igračima, svima od prvog do zadnjeg.
Mnogo pitanja a veoma malo ili ni malo odgovora. Gdje je nestala ona ekipa iz prve polusezone, gdje je ona ekipa s priprema, šta se dešava u njihovim glavama ili nogama???
Nažalost zbog stvari koje nam se ponavljaju iz godine u godinu smo ispali iz utrke za titulu prvaka, a možda je tako i bolje, sad mirne duže nastaviti borbu, kažem borbu, za Evropu.
Kada je izašao sastav nekako se u meni probudio neki optimizam da bi mi današnju utakmicu mogli riješiti u našu korist. I kada je utakmica počela sve se povećavao jer smo zaista dobro stajali na tertenu. Golman na visini zadatka tako da se ni jednog njihovog napada nisam bojao. Odbrana isto tako, Mihojević hrabar, siguran rekao bih perfektan. Vezni red rastrčan i borben, krila prijetila sa centaršutevima, Benko odličan. Jendostavno je sve išlo a naš mlin, nekoliko izglednih prilika, samo je bilo pitanje vremena kada će jedna ući. Poluvrijeme.
A onda kao da druga ekipa izlazi na teren, mnogo grešaka, malo borbe, malo trke. Gol nas je presjekao i uvijek nam se ponavlja ono pravilo kad primimo gol potpuno padnemo i odatle nam nema povratka. U drugom poluvremenu jedino Benko može dobiti prolaznu ocjenu, i Radovac od kako je ušao, ostali sve gori do goreg. A kada se sve to sabere dobiješ ovo što smo mi dobili, i ako bi gledali igru u drugom poluvremenu nismo bolje ni zaslužili, možda smo zaslužili i gore.
Vidim mnogi su pali u depresiju nakon ovog poraza, a jasno se vidi da su to oni koji su najavljivali 15 od 15 u proljetnom dijelu. E pa drugovi valjda ste se uvijerili da mi nismo ekipa sastavljena od svemiraca, nego od solidnih igrača. Kojima u ovim najtežim trenucima treba dati podršku, bezrezervnu. Svima.
Ljuti smo svi, moraju se malo trznuti ali se i mi svi moramo trznuti.
Nikada nemojte sebi da dopustite da nakon jedne ili dvije utakmice (ili nijedne) sudite o nekom igraču ili treneru. Meho od kako je došao je zaista napravio finih stvari, da ih ne ponavljam. Sada je napravio nekoliko grešaka ali će ih ispraviti u to sam siguran, možda će biti kasno ali nema veze.
Kako da Marku uzmemo za zlo što mu je Haurdić pobjegao i zabio drugi gol? Momak ima 19 godina i igra prvu sezonu na ovako visokom nivou i to radi jako dobro, a biće još bolji. Neko kaže što nismo pojačali odbranu, pa kako onda da priliku dobiju igrači iz Akademije u koju se kunemo? Marko, pogriješio si nema veze, dešava se i boljima.
Cimirot nas je nekoliko puta učinio ponosnim i može sebi dospustiti da neku utakmicu odigra ispod nivoa, naravno da mu za ozbiljnu karijeru to nije plus, ali ispravit će to on.
Duljević je prvo poluvrijeme bio na visini zadatka ali u drugom nula, velika nula. I danas nam se pokazalo da je mnogo bolji kao džoker s sklupe.
Alispahiću fali još treninga da bi ušao u pravu formu.
Benko i Rustemović ( a kasnije i Radovac) su bili najveći borci na terenu. Da bi nešto napravili svi moraju biti kao ova trojica. I da, Radovac mora igrati onu rolnu kao što je igrao jesenas.
Još mnogo stvari će se reći, ali drugom prilikom. Pošto pretpostavljam da ovo čitaju i ljudi koji imaju veoma važne uloge u klubu, neka upravi prenesu sljedeće:
Gospodo, sačekajte da se strasti slegnu, treba potez napraviti razumom a ne emocijama. Sačekajte koji dan pa onda vidite šta i kako dalje. Ishitrene odluke su nas koštale u prošlosti.
Što se mene tiče, puna, ali potpuna podrška šefu stručnog štaba gospodinu Mehi Kodri, i igračima, svima od prvog do zadnjeg.
U ponedjeljak ce se raspravljati o Mehinom statusu. Da kazem ko trazi otkaz recete nek ti sa dalekog istoka znas. Sacekajte 2 dana.
Kako drug "nesto" pa grupa prati klub na svakom koraku daje podrsku klubu u svemu kao i svi, primaju batine od murije od usta se odvaja za kartu i za gostovanja, deres grlo 90 minuta i za uzvrat oni ovako igraju i izgube jako bitne bodove. Pa protiv Borca ligaska utakmica 90 minuta je bilo odlicno navijanje i opet su nas nasi igraci pocastili kiksom a uvijek smo svi uz klub imali su podrsku kada su gubili ali ovo sada je vec previse.esprit24 je napisao/la:Joj skandiranja dobit cete batinea dje je ono i kada tesko je kad redas poraze... to se pjevalo u vrijeme baljka,blekica,kada igraci nisu imali struje u stanovima,a sada kada imamo sve oni o batinjanju.. Jednog od vodja hapse u njemackoj, msm da sa hordama nesto nije u redu,vec dvije utakmice slabo navijanje,danas od 30-og minuta nista. Nesto ima a sta je Bog ce ga znati
Ti si opet šampion !
Kakav crni otkaz
pa to bi bio vrh neozbiljnosti 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sve receno...onakva dominacija iz Banja Luke odavno nije vidjena..ovo danas je smijesno i sramota realno + je Velez igrao otvoreno,uopste ono nije bunker bio kao sto su Banjalucani igrali,5 bodova je vec jako los zaostatak ali sada imamo 5 zaredom laksih utakmica i tu se nesto moze izvuci...zavrsili smo sa srednjim ekipama - Borac,Velez sad su na redu slabiji protivnici pa onda postepeno svi iz vrha dolaze,jos je ovo daleko od izgubljenog ali ova danas igra je sramotnadr.van nostrand je napisao/la:ako budu isli na pobjedu kao u B Luci, pobijedit ce 99,99%, ako budu kao danas, vjerovatno nece dobit nit jednu, cak mozda nece ni do gola... jasno.
@Zip,mozda ti je bolje da predjes na fk zeljeznicar forum,svakako tamo visis vise..ne trebaju nam tvoje gadosti u ovom trenutku
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Mislim da bi se problem riješio kada bi se u klub doveli profesionalni, školovani, pametni i inteligentni ljudi koji se, naravno razumiju oko fudbala i koji imaju veze u istom na svim poljima u klubu. IMAMO DVA GIGANTA (Dino&Kusta) ali ne mogu sami. Potrebna im je pomoć od nekog koji ima osobine koje sam gore napisao.
Svi ćete se složiti sa mnom da Kodrini pomoćnici nemaju veze s vezom. Ne znam uopšte kako su ti ljudi zalutali u Sarajevu. Opet pišem kao i u prošlom postu, ne može neko biti pomoćnik Kodri a ne znati sastaviti dvije rečenice. Kako se zove onaj što je protiv Zvijezde u prvom kolu na poluvremenu pričao o utakmici? Ako se sjećate sve će vam biti jasno.
Mislim da bi najbolje pojačanje bilo ubaciti sposone ljude u klub koji će pomoći igračima u bilo čemu, pratiti iste, savjetovati itd. Svi ozbiljni klubovi imaju jaku garnituru ljudi koji zasjedaju, zajedno analiziraju, predlažu na svim poljima, bio to teren - bilo to funkcionisanje kluba.
I da spomenem trenera golmana, Ibro Hodžić je prije nekoliko godina branio, odnosno sjedio na klupi, bio treći golman. Nije branio jer nije imao kvalitet, eh kao takav može biti trener, postavlja se pitanje KAKO? Ne zna braniti ali zna učiti nekoga i trenirati, nije to meni baš logično ali možda griješim. Zna se kritikovat golman, ali dosta toga zavisi od trenera.
Svi ćete se složiti sa mnom da Kodrini pomoćnici nemaju veze s vezom. Ne znam uopšte kako su ti ljudi zalutali u Sarajevu. Opet pišem kao i u prošlom postu, ne može neko biti pomoćnik Kodri a ne znati sastaviti dvije rečenice. Kako se zove onaj što je protiv Zvijezde u prvom kolu na poluvremenu pričao o utakmici? Ako se sjećate sve će vam biti jasno.
Mislim da bi najbolje pojačanje bilo ubaciti sposone ljude u klub koji će pomoći igračima u bilo čemu, pratiti iste, savjetovati itd. Svi ozbiljni klubovi imaju jaku garnituru ljudi koji zasjedaju, zajedno analiziraju, predlažu na svim poljima, bio to teren - bilo to funkcionisanje kluba.
I da spomenem trenera golmana, Ibro Hodžić je prije nekoliko godina branio, odnosno sjedio na klupi, bio treći golman. Nije branio jer nije imao kvalitet, eh kao takav može biti trener, postavlja se pitanje KAKO? Ne zna braniti ali zna učiti nekoga i trenirati, nije to meni baš logično ali možda griješim. Zna se kritikovat golman, ali dosta toga zavisi od trenera.
SiouxLukavac je napisao/la:Mislim da bi se problem riješio kada bi se u klub doveli profesionalni, školovani, pametni i inteligentni ljudi koji se, naravno razumiju oko fudbala i koji imaju veze u istom na svim poljima u klubu. IMAMO DVA GIGANTA (Dino&Kusta) ali ne mogu sami. Potrebna im je pomoć od nekog koji ima osobine koje sam gore napisao.
Doticni pomocni je Tufek
O tome sam govorio u predhodnom mom postu Sarajevo je skupa igracka da bi neko pekao zanat na njemu pa taman to bio i Kodro. Slazem se gospodnin i legenda BIH al kao igrac kao trener po meni potpuni promasaj.
- pravnik1981
- Kontakt:
Samo da pozdravim Horde koji su danas u KNRA bili...sto se tice tekme...bili smo borbeniji, rastrcaniji od vas i spretniji za ta 2 gola...a ovi provokatori sto su dosli na nasu temu da provociraju kao mi zagrizli protiv vas i slicno...samo da im porucim da mi se napuse kurc.ine Mostarske
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Prvo da hebem mater svim igračima danas, osim izuzetaka a te izuzetke ću za sad zadržati za sebe. PA JEL VAS STID P1CKE JEDNE?? JA SAM ZADNJI DINAR SVEGA MI DANAS DAO (KAO I JOS BRUKU RAJE) DA ODEM DA VAS GLEDAM A VI PONOVO DRKATE NEKU STVAR??? PA JEL VAS STID VIŠE? JEL DOSTA MAJKA MU STARA PA IMATE LI OBRAZA?
Kakva je krampa onaj Duljević hebo mater... frajer se utakmicama evo ne može sastaviti s loptom! Hebem li ti šišu da ti hebem i onog ko te stavi... Kodro goni se i ti u PM ako s ovakvim igračima meda ne možeš, i **** te Duljević da te **** pa jesi li ćorav da je on naš najgori igrač od kako je počela polusezona???????
Cimirot katastrofa!!! Rustemović borben, i ništa više od toga. Radovac i Stojčev moraju igrati od početka...
Ne znam svega mi, istrošen sam i umoran maksimalno... nažalost više od utakmice nego od puta... Nisam pametan više, ni da kažem otjeraj trenera ni ne otjeraj... a ovim manekenima se još jednom sjetim svega što im je drago i za kraj posta klošari jedni

Kakva je krampa onaj Duljević hebo mater... frajer se utakmicama evo ne može sastaviti s loptom! Hebem li ti šišu da ti hebem i onog ko te stavi... Kodro goni se i ti u PM ako s ovakvim igračima meda ne možeš, i **** te Duljević da te **** pa jesi li ćorav da je on naš najgori igrač od kako je počela polusezona???????
Cimirot katastrofa!!! Rustemović borben, i ništa više od toga. Radovac i Stojčev moraju igrati od početka...
Ne znam svega mi, istrošen sam i umoran maksimalno... nažalost više od utakmice nego od puta... Nisam pametan više, ni da kažem otjeraj trenera ni ne otjeraj... a ovim manekenima se još jednom sjetim svega što im je drago i za kraj posta klošari jedni

1946
FK Sarajevo
Dezurni advokatmiden je napisao/la:Nemam komentara na ovu današnju igru, baš kao i rezultat.
Zabrinjavajuca situacija, ali i ovo ce poci...
Samo da pitam dva forumaša(@Zip, @Mirso1197), koji bulje u monitor i prate utakmice.
Jel vas stid?
Sjedite za kompjuterom, ali zato sve u detalje znate šta se dešava u Vrapcicima.

Ja se ne stidim, stidis li se ti postupaka odredjenih navijaca?
Zalosno je da se poslije svake utakmice raspravljamo o navijacima...
Kako god, bruka i sramota u svakom smislu..
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 21 mar 2015, 22:00, ukupno mijenjano 1 put.
Gledao sam i ja rtekmu Bilbija nam fali pravo to je fakt a reči Krste tanak ne kontam frajer gore dole ganja a benko ganja u deset metara ne razumijem i još zapuca 3 sto posto šanse.**** ti to Krste mora biti par u špicu a ne krilo svatite to krila nemamo klasićnog pa i Duljević mada sere strada radi tog mora se vračati.Isto tako i Okić možda Bekić na krilu da bi mogao ali tanak je on dobro a Boga mi i Puzi fali i to dobro.Stroga klupa Cimirot,Stojčev,Protić,Džemo malo blaža klupa Bekić-Duljević-Okić,Barić ili Kallasi,a Boga mi i kapiten dobro tanak bio on ili Kovačević,Bandović ako sere nešto što je rezerva na tribine onda Oštraković na klupu,Alispahićkeno83 je napisao/la:evo me sa tekme, sta reci, prvo da sam ponosan na dan u Mostaru, setanje sa rodjenima po gradu, prije utakmice zajedno se zezalo pricalo, bas lijepa atmosfera, nijedne psovke prema nama nisam cuo, nicega, da su sve tekme ovakve, to bi bas radost bila, sto se tice nereda, previse raje su nakrcali na onu malu tribinu, ovamo se culo da ih se prebaci na onu veliku, rodjenim to nije smetalo, ne znam zasto to nisu ucinili, razlog je nemogucnost primanja tamo onolikog broja gledalaca..
sto se tekme tice, Benko jak ko tenk, ali sve se svelo da se nabija njemu, dok se drugi prikljuce ovi se vrate, niko centrirat ne zna, da imaju Benkina muda, lako bi, ali ovako slabo, i da, Sarajevo igra kad Bilbija ima svoj dan, definitivno nas najkonkretniji razigravac, jednostavno zna podvalit tu loptu, Okic je unio nesto svjezine, ali.. Radovac nas daleko najbolji igrac, mora imati vise prostora, Alispahic nije los, Velkoski tanko, Duljevic anemican, vidim da ga raja pomalo uzima na zub, ne valja to, mlad je jos.. Delac je bio dobar. centarsutevi su nam kriza mrtva, i pas nam je dosta neprecizan, sanse slabo rjesavamo, pucamo u golmana i to je to, velez dosta solidan, jak na kontre, njihovi igraci kao da su poletniji, borbeniji, sudjenje dobro, vrijeme lijepo, steta da se ovo nije bolje odradilo...
Sastav:
1.Delać (Oštraković Dejo)
3. lijevo Puzigaća (Protić) 2.desno Barić ili AK47(Džemo)
4. Mihojević(Kovačević)5.Tatko(Kovačević Barić)6.Rustemović(Cimirot Kovačević)
11. lijevo Bilbija (Okić Stojčev) 7.desno Duljević (Anđušić)
8.Radovac(Alispahić Stojčev)
10.Velkoski(Alispahić)
9.Benko(Velkoski Bekić)
Eto je li ovo neka pamet znaš šta imaš i nema filozofije rotirati u zavisnosti od situacije (rezultat,forma,povrede,kartoni)
Sarajevo ljubavi moja!
Nevjerovatno je stvarno da se jos prica o nakom pritisku i raznoraznim glupostima,a ne vidi se kako uprava sjebe samu kvalitetu sportskog rezultata prodavajuci kljucne igrace u sred yebene sezone i uz to ne dovodeci dostojne zamjene nego skandalozna pojacanja poput protica kostica i slicni.JAJALO,SAID,SULJIC,DUPOVAC pa to su kljucni igraci oko kojih se sve vrti sve i razumijem da takvi igraci zasluzuju transfer,ali ne dovesti im adekvatnu zamjenu i ostaviti djecu radovca,cimirota,duljevica i postaviti im toliko visoke ciljeve pa to je smijenso.SAMO JE UPRAVA KRIVA ZA SPORTSKI REZULTAT NIKO DRUGI VISE jer ne zna da napravi i zadrzi kvalitetan roster i ne zna da zadrzi neke bitne igrace par sezona oko kojih ce se vrtiti nasa igra.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
daj ba uozbilji sebordobro je napisao/la:Nevjerovatno je stvarno da se jos prica o nakom pritisku i raznoraznim glupostima,a ne vidi se kako uprava sjebe samu kvalitetu sportskog rezultata prodavajuci kljucne igrace u sred yebene sezone i uz to ne dovodeci dostojne zamjene nego skandalozna pojacanja poput protica kostica i slicni.JAJALO,SAID,SULJIC,DUPOVAC pa to su kljucni igraci oko kojih se sve vrti sve i razumijem da takvi igraci zasluzuju transfer,ali ne dovesti im adekvatnu zamjenu i ostaviti djecu radovca,cimirota,duljevica i postaviti im toliko visoke ciljeve pa to je smijenso.SAMO JE UPRAVA KRIVA ZA SPORTSKI REZULTAT NIKO DRUGI VISE jer ne zna da napravi i zadrzi kvalitetan roster i ne zna da zadrzi neke bitne igrace par sezona oko kojih ce se vrtiti nasa igra.
1946
-
- Kontakt:
Do juce najboljaa uprava na svijetu a sad najgora do juce kodro bih guardiola danaas potpuna neznalica
Tako ti je to kod nas, danas si pukovnik, sutra pokojnik.dzekooooTz je napisao/la:Do juce najboljaa uprava na svijetu a sad najgora do juce kodro bih guardiola danaas potpuna neznalica
@bordobro
Razmisli još jednom pa opet napiši post.
hilmo je napisao/la:Tako ti je to kod nas, danas si pukovnik, sutra pokojnik.dzekooooTz je napisao/la:Do juce najboljaa uprava na svijetu a sad najgora do juce kodro bih guardiola danaas potpuna neznalica
@bordobro
Razmisli još jednom pa opet napiši post.
ma uprava je najbolja ikada sto se tice same organizacije kluba covjece i to niko ne spori,ali sto se tice sportskog rezultata i dovodjenja igraca covjece tu ima ogromnih gresaka
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
ma mi smo svi negdje naograisali kolektivno... i klub a i mi njegovi bolesnici zajedno sa njima... eh Bože dragi pogledaj nas
1946
Trenutno korisnika/ca: laznokrilo, mire971 i 28 gostiju.