Ervin Zukanovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ervin Zukanovic
nemoj bolan pa dobro te je, uzeo si 2 puta kantu, sto si sebican pusti calciu jednu titulu 

12 sekundi @telkan izdrzao da se ne javi 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ide momcina po hattrick.mirzatele je napisao/la:nemoj bolan pa dobro te je, uzeo si 2 puta kantu, sto si sebican pusti calciu jednu titulu

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Kurtmo 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Koliko trebas biti los da te 2 puta biraju za najgoreg forumasa jbt 

On se sprema na još veći pothvat, treba osvojiti medalje sa dva nickname-a istovremeno
Uz to je top 5 svake godine.mirzatele je napisao/la:Koliko trebas biti los da te 2 puta biraju za najgoreg forumasa jbt

NeMeRe od Spaniulusabhsport je napisao/la:Neces to nikad docekati.Rios je napisao/la:Ja cekam da se @Elegant tuspasi na ovoj temi![]()
A i @harishp takodjer..Da pozele momku dobrodoslicu

P.S Kurtmo o topu

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
legenda kaze da je neko nekad razumio jedan kantin post
Danas je bio najbolji igrač na terenu bez sumnje, pojeo Dybalu, a ni ostali igrači Palerma se nisu naigrali.
Ervin je, uz Spahu, naš najbolji igrač ove sezone.
A jedini od svih igrača koji je najbolji u svojoj ekipi. 
Ervin je, uz Spahu, naš najbolji igrač ove sezone.

Harishp, prodaj nick na PIK-u !!!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Eh sta bi bilo da smo u kvalifikacije krenuli sa ova dva igraca. Umjesto da nam panj koji igra u prosjecnom klubu iz Rusije drzi "obranu".Sheyi je napisao/la:Danas je bio najbolji igrač na terenu bez sumnje, pojeo Dybalu, a ni ostali igrači Palerma se nisu naigrali.
Ervin je, uz Spahu, naš najbolji igrač ove sezone.A jedini od svih igrača koji je najbolji u svojoj ekipi.

- Consigliere
- Kontakt:
Sunjic je dio nase idealne odbrane (bez Kolasinca): Mujdza-Sunjic-Spahic-ZukanovicCartman je napisao/la:Eh sta bi bilo da smo u kvalifikacije krenuli sa ova dva igraca. Umjesto da nam panj koji igra u prosjecnom klubu iz Rusije drzi "obranu".Sheyi je napisao/la:Danas je bio najbolji igrač na terenu bez sumnje, pojeo Dybalu, a ni ostali igrači Palerma se nisu naigrali.
Ervin je, uz Spahu, naš najbolji igrač ove sezone.A jedini od svih igrača koji je najbolji u svojoj ekipi.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ako je panj onaj igrac koji je drugi po ocjenama (ispred samo Spahic) za prvi dio sezone od svih nasih reprezentativaca onda je jasno kakav je i sta je ostatak ekipe.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Zasto bez Kolasinca? I Bicakcic je ispred Sunjica po svim parametrima.Consigliere je napisao/la:Sunjic je dio nase idealne odbrane (bez Kolasinca): Mujdza-Sunjic-Spahic-ZukanovicCartman je napisao/la:Eh sta bi bilo da smo u kvalifikacije krenuli sa ova dva igraca. Umjesto da nam panj koji igra u prosjecnom klubu iz Rusije drzi "obranu".Sheyi je napisao/la:Danas je bio najbolji igrač na terenu bez sumnje, pojeo Dybalu, a ni ostali igrači Palerma se nisu naigrali.
@Gringo,@za raju,@Husika ode za bagatelu.I on o prodaji nickovaHusika je napisao/la:Harishp, prodaj nick na PIK-u !!!

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Consigliere
- Kontakt:
Zato sto je bio povrijedjen u tom periodu i svakako je bio nedostupan. Zukanovic bi naravno igrao da nije bilo onog kriminalca na klupi. Ne znam po cemu je Bicakcic ispred Sunjica.... Osim Izraela gdje je svakako bio raspad sistema, Sunjic je i vise nego korektno odradjivao svoj dio posla, u svim tekmama kad je dobijao priliku. Bicakcic mi je djelovao dosta nervozno i nesigurno, a i ono saginjanje kod autogola Kolasinca mi ne izlazi iz glave.Cartman je napisao/la: Zasto bez Kolasinca? I Bicakcic je ispred Sunjica po svim parametrima.

Fit Tony: I keep my friends close...
cesto se slazem s tobom, ali ne razumijem zasto komentiras igraca kad si za istog priznao da ga uopce ne volis kao igraca? to nije objektivno.Cartman je napisao/la:Eh sta bi bilo da smo u kvalifikacije krenuli sa ova dva igraca. Umjesto da nam panj koji igra u prosjecnom klubu iz Rusije drzi "obranu".Sheyi je napisao/la:Danas je bio najbolji igrač na terenu bez sumnje, pojeo Dybalu, a ni ostali igrači Palerma se nisu naigrali.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Komentira ga zato jer je njegovom pulenu na SP pokazao kako se igra fudbal.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bicakcic igra odlicno u Bundesligi ove sezone. Sunjic na momente nije bio ni standardan u Rusiji. Po meni Zukanovic treba igrat uz Spahica, ali dok je Seo povrijedjen, neka to bude Ermin. Slazem se da je podbacio za repku, ali bilo je nekoliko teskih okolnosti svaki put. Protiv Argentine je bio katastrofa, a to sam najavio da ce bit tako vec nakon Santosa, jer je momak ocito bio u katastrofalnoj formi nakon povrede. Ogromna zelja za igrom je presudila da ipak zaigra, a to nije trebao ni pod razno. Protiv Slovacke je ekipa bila kriminalna defanzivno i tako i on. Zelim da vidim zdravog Bicakcica u tandemu sa Emirom i sa Besicem ispred njih. Ako tada opet podbaci, pricat cemo.Consigliere je napisao/la:Zato sto je bio povrijedjen u tom periodu i svakako je bio nedostupan. Zukanovic bi naravno igrao da nije bilo onog kriminalca na klupi. Ne znam po cemu je Bicakcic ispred Sunjica.... Osim Izraela gdje je svakako bio raspad sistema, Sunjic je i vise nego korektno odradjivao svoj dio posla, u svim tekmama kad je dobijao priliku. Bicakcic mi je djelovao dosta nervozno i nesigurno, a i ono saginjanje kod autogola Kolasinca mi ne izlazi iz glave.Cartman je napisao/la: Zasto bez Kolasinca? I Bicakcic je ispred Sunjica po svim parametrima.
Eh sad sto se tice Sunjica. Da, ne volim ga ni sekunde. Ali ne volim ni Hajrovica pa sam zagovarao da bude u prvih 11 dok je to zasluzivao. Hajde ako mu nekako oprostimo apsolutno kriminalne partije prije SP-a (Amerika, Lihtenstajn), i nakon toga je daleko od dobar. Bio je dobar protiv Belgije i donekle Velsa, relativno, ostalo slabo. Protiv Kipra je bio kriminalan, protiv Izraela izgledao kao amater i protiv Nigerije je isto tako napravio veliku gresku kod gola kada je izasao na lika na mrtvom uglu, umjesto da cuva covjeka koji je sam ispred gola.
Prije svega je on kao tip igraca prevazidjen davno. Previse visok i spor. Nije ni dovoljno takticki pametan da to nadomjesti, to je pokazao bas u toj situaciji protiv Nigerije. I sa loptom vrlo, vrlo slab.
Mujdza - Spahic - Bicakcic/Zukanovic - Kolasinac
To je dobitna kombinacija, s tim da nam treba novi desni bek. Virto suti ziv bio. Ti komentarises Spahica svaki dan, a patoloski ga mrzis.