RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

RodeniZenica67
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la RodeniZenica67 » 21 mar 2015, 19:45

ma nemoze covjek doc sebi nikako :crazy: :crazy: :crazy:
Volim majko ja ZENICO tebe i VELEZA vise nego sebe :bih: :bih: :bih:
vidimo se u Travniku abd.. :salut: :salut: :salut: :salut:

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 21 mar 2015, 19:52

tepsija je napisao/la:I sretan i syeban.Sretan jer smo porazili jedno jako Sarajevo,koje je u svakom pogledu jače od nas jedno 5-6 puta...
Syeban jer smo ovako trebali protiv onih seljaka sa zapada.Za klasu su slabiji od Sarajeva,a onako lagano nas prođu.
Počinjem da sumnjam u sve i svašta.Dobijamo nebitne utakmice za nas,gubimo one koje nam sve znače.Ili trebamo dobrog psihologa jer nam igrači ne mogu igrati pod pritiskom,ili su neke druge radnje u pitanje.Volio bih da je ovo prvo.
Sve u svemu,svi na svemu,Forza Velež!
Tepsija brate, svjestan si i sam kako pritisak djeluje na ljude.Njima treba psiholog, imamo taj sindrom malih ekipa, i to treba promjeniti.Isto se ponavlja kao i lani.Nakon što su izgubili šanse za Evropu onda su počeli sve dobivati redom.
I normalno, nije isto igrati protiv jednog Sarajeva, i međugoraca, a nemaš šta izgubit.Danas nije bilo nikakvog pritiska i odam se to vidi na igri, nemožeš vjerovat da je to ista ekipa.
Ugalavnom odigrali smo muški i čisto, zasluženo dobili ekipu koja je puno jača od nas u svakom pogledu.
Nadam se da ćemo i one levate ovde namlatit i da će Sarajevo na kraju biti prvo!
Svaka čast za današnju igru i borbenost!!!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 21 mar 2015, 20:00

Moglo bi se desiti da sataremo sve sto dodje u Vrapcice do kraja sezone poslije ovoga.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

podhum
Kontakt:

Post Postao/la podhum » 21 mar 2015, 20:02

kimbo je napisao/la:Moglo bi se desiti da sataremo sve sto dodje u Vrapcice do kraja sezone poslije ovoga.
Zasto ne i na strani,...moglo bi zanimljivo biti do kraja

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 21 mar 2015, 20:17

pravnik1981 je napisao/la:Hepok : Turkish Arleines 2:0 :lol: :lol: :lol: :crazy: :crazy:
:rol:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 21 mar 2015, 20:47

Pa neznam sta se desava i kako objasniti ovaku transformaciju od ponora do sjaja danasnje utakmice i zasluzene pobjede.Ovako bi mi trebali izgledati na svakoj utakmici,bez obzira na protivnika i bez obzira kojih 11 igraca je na terenu.Mi smo Velez i mi imamo obavezu ginuti za nas dres.Nakon danasnje utakmice ostaje mi jos veci zal za Srijedom i uzasnog drugog poluvremena.Samo jedno poluvrijeme nam fali da sada imamo dramu oko Veleza,ovako nam preostaje da probamo dobiti sto vise utakmica do kraja i barem malo ublazimo gorak okus ove sezone.
Ponovo neznam definisati svoje osjecaje oko kompletne situacije ,samo jedno znam NAPRIJED NAPRIJED RODJENI
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 21 mar 2015, 21:01

Cernica je napisao/la:
rodjenisa je napisao/la:Nemogu vjerovati koliko sam hladan na sutrasnju utakmicu,da mi je to neko reko prije mjesec ismijao bih ga.
Sta mi uradise djilkosi koji osramotise nas dres,ime i navijace.Puuuuuuu mayku vam vasu
Brato uzimamo sutra. Imam neki predosjecaj žestok. Oni ce se isfulat a mi iz dvi sanse dva zavalit
Brato samo da citiram ovo mostarsko srce koje prati fudbal 48 kuka i koje me nikad nije slagalo. Rekao sam sinoc i to je tako kroz istoriju da smo najzayebaniji kad smo ranjeni. Brato ponosan na borbu i zalaganje danas a ovim sto zive u Mostaru a nisu dosli na tekmu kita u stau. Stidite li se grob vas yebo. Nemojte vise nikad doc na utakmicu
From father to son

Cernica
Kontakt:

Re: FK Velež: Stadion i infrastruktura

Post Postao/la Cernica » 21 mar 2015, 21:04

MCMXLVI je napisao/la:
RamizBegovic je napisao/la:
MCMXLVI je napisao/la:Jeste ovo ponovo farbali tribine? Izgleda dobro (:
ofarbat cemo vas u subotu :)
:lol: Sto me slatko nasmija. Neka neka, za sat vremena cemo saznati ko ce koga farbati.
Sretno, pa sta bude neka bude :salut:
Haj stani ispred ogledala i pogledaj se :urnebes: :urnebes:
From father to son

BMV22
Kontakt:

Post Postao/la BMV22 » 21 mar 2015, 21:06

rodjenisa je napisao/la:Pa neznam sta se desava i kako objasniti ovaku transformaciju od ponora do sjaja danasnje utakmice i zasluzene pobjede.Ovako bi mi trebali izgledati na svakoj utakmici,bez obzira na protivnika i bez obzira kojih 11 igraca je na terenu.Mi smo Velez i mi imamo obavezu ginuti za nas dres.Nakon danasnje utakmice ostaje mi jos veci zal za Srijedom i uzasnog drugog poluvremena.Samo jedno poluvrijeme nam fali da sada imamo dramu oko Veleza,ovako nam preostaje da probamo dobiti sto vise utakmica do kraja i barem malo ublazimo gorak okus ove sezone.
Ponovo neznam definisati svoje osjecaje oko kompletne situacije ,samo jedno znam NAPRIJED NAPRIJED RODJENI
Isti sam ti brato, potpuno isti. Toliko su me smanuli sa uma da ne znam ni kako mi je ime, bog me ubio od srijede ako znam gdje sam pošao gdje sam došao, i onda ovo danas kao slag na tortu da me do kraja sjebe i izludi.Stvarno i istinito veceras nemam pojma kako se osjecam. Jedna me stvar najviše muči, od svih ovih stvari koje su ovih dana iznesene o stanju u klubu na nasem pdf-u počev od igrača, uprave, navijača i svega ostalog meni pade još jedna stvar na pamet. Razmišljam znači ponavljam samo razmišljam da nije došlo do kratkog spoja i kuršlusa između Feje i igrača. Neću ništa govoriti na Feju hvala mu za sve što je uradio za naš klub i ne želim ništa loše govoriti o njemu i neću a i nemam šta reći ali u nekim trenucima možda mi se samo čini sticao sam utisak da je malo potežak za saradnju. Opet kažem samo mi se čini i to je samo moj utisak ali eto razmišljam pokušavam se vratiti u normalu poslije ove dvije utakmice jer definitivno nisam normalan odnosno blago rečeno sluđen sam. Alem, Pastrmka, RedOne znate li vi onu pjesmu: "hej hej, hajde bolan javi se".
Samo je jedna riba- Pastrmka!!!

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 21 mar 2015, 21:23

rodjenisa je napisao/la:Pa neznam sta se desava i kako objasniti ovaku transformaciju od ponora do sjaja danasnje utakmice i zasluzene pobjede.Ovako bi mi trebali izgledati na svakoj utakmici,bez obzira na protivnika i bez obzira kojih 11 igraca je na terenu.Mi smo Velez i mi imamo obavezu ginuti za nas dres.Nakon danasnje utakmice ostaje mi jos veci zal za Srijedom i uzasnog drugog poluvremena.Samo jedno poluvrijeme nam fali da sada imamo dramu oko Veleza,ovako nam preostaje da probamo dobiti sto vise utakmica do kraja i barem malo ublazimo gorak okus ove sezone.
Kad smo emocije smire, vrlo ti je lako objasniti to. Zajebao nas je onaj slučajni gol u 45 minuti utakmice protiv Zrinjskog. Da ga nismo primili, mi bi bili u polufinalu. I danas da je ušla neka od onih šansi Sarajeva ko zna šta bi bilo. Mi imamo problem sa napadom kada imamo negativan rezultat. Mislim, to je jednostavno fudbal.

Ali danas je ekipa sjajno reagovala, i nema potrebe sad sa žalom za onom utakmicom protiv Zrinjskog. Idemo sad u novu seriju. Ekipa je dobila novi elan, samopuzdanje i idemo da deremo, onako neopterećeni, durgima guzove :D

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 21 mar 2015, 21:24

rodjak je napisao/la:Pitari jaci ste na svim linijama od nas i to dobro ,ali lav je opasan kad je ranjen,cuvajte se ;) Nadam se da ih mozemo dobiti 1:0 ako bude danas Bobic na nivou(najgore mi je kad bezveze iz nicega popusimo gol sam bi sebi uho zubima rastrgo :twisted: )

IDEMOOOOOOOOOOOO RODJENIIIIIIIIIIIIIIIII :tokralju:
Ja sam ih upozorio ,niko ne slusa :) .Ko sto brat Pastrmka kaze,ja znam nas yebo ti nas.Velez je takav dugi niz godina,kad su svi 100% ubjedjeni da ce dobiti oni razocaraju i izgube,a kada ih svi odbace ili pomire se sa porazom oni odigraju bolje nego ikad.Ovo se ponovilo milion puta do sada :crazy:

Bravo Rodjeni za borbu na terenu i veliku pobjedu protiv velkog i jakog rivala iz SA.Ovakav Velez hocu da gledam(doduse jos se vidi da nemamo dovoljnog kvaliteta da igramo ravnopravno sa jacim ekipama,danas smo imali malo i srece za razliku od srijede)

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 21 mar 2015, 21:26

Cernica je napisao/la:
Cernica je napisao/la:
rodjenisa je napisao/la:Nemogu vjerovati koliko sam hladan na sutrasnju utakmicu,da mi je to neko reko prije mjesec ismijao bih ga.
Sta mi uradise djilkosi koji osramotise nas dres,ime i navijace.Puuuuuuu mayku vam vasu
Brato uzimamo sutra. Imam neki predosjecaj žestok. Oni ce se isfulat a mi iz dvi sanse dva zavalit
Brato samo da citiram ovo mostarsko srce koje prati fudbal 48 kuka i koje me nikad nije slagalo. Rekao sam sinoc i to je tako kroz istoriju da smo najzayebaniji kad smo ranjeni. Brato ponosan na borbu i zalaganje danas a ovim sto zive u Mostaru a nisu dosli na tekmu kita u stau. Stidite li se grob vas yebo. Nemojte vise nikad doc na utakmicu
Ama buraz imao si uvjek moj respekt,u tebe se ne sumnja,znas i da sam te proglasio kapitenom naseg forum tima :lol: ali ja sam toliko razocaran ispadanjem iz kupa,nemam rijeci da opisem to moje stanje.A ti i nasa dobra RAja koji ste nakon svega pozivali na podrsku VELEZU,dakle nasem cedu,a ne igracima koji su onako lose odigrali samo jedno poluvrijeme,zasluzujete sve pohvale i respekt.Ti znas da sam ja pocesto u trenutcima loseg raspolozenja na forumu pozivao raju na slogu i podrsku ,ali su me brato SLOMILI u Srijedu.Danasnja pobjeda mi je naravno draga,ali sanjam pobjedu u pravom trenutku,kad nam puno vise znaci od cistog prestiza.Ova danasnja mi ponovo vraca nadu i vjeru da mozemo nesto znacajno napraviti u bliskoj buducnosti,ali ocigledno moramo sjesti i napraviti pravi plan i svi udruzeni napasti taj izlazak u Evropu.
Jos jednom ljubi brat sve moje crvene djavole koji se ne stede i kad je tesko i kada ne ide

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 21 mar 2015, 21:34

BMV22 je napisao/la:
salmy je napisao/la:
BMV22 je napisao/la:Bordo tim je minimalno poražen od Veleža...
Ovo sam morao izvaditi iako mislim da nema svrhe, nikad maloumnika od samoproglašenog novinara, slijepo zaljubljenog u svoj klub ne možeš natjerati da trezveno sagleda i napiše izvještaj.Treba biti žešči kreten, vrhunski cinik i bezobraznik i ovakvu rečenicu staviti na početku teksta.Poslije svih dešavanja u našem klubu od srijede, poslije jednog velikog tektonskog udara na klub, poslije ataka navijača na igrače ne sagledati realno stanje u FK Veležu pred ovu utakmicu je ogromna bezobraznost.FK Velež je bez trenera, naša realna vrijednost igrača je oko milion i po eura, Sarajevo hvala bogu da može vrijedi pa bar 10 puta više.Zato moj novinaru, poraz od 2:0 nije minimalan nego ogroman kao što je ogromna pobjeda FK Veleža u ovom trenutku od 2:0.Kani se ti ovog posla, hajde ti odakle si šljago, kani se ti pisanja, jami se lopate i krampe i via kopat kanale, jer nisi ni za šta drugo ušljo ušljavi.
Morao sam ovo napisat, nisam mogao odtrpiti, pozdrav svim normalnim navijačima, akao što sami navijači Sarajeva kažu ovi novinari stvarno znaju zasrati.
Pastrmka pohiti čekamo te :kafa: :kafa: :kafa:
Brato ako mislimo na novinara Igora Kristića koji je prenosio utakmicu putem Moje TV mogu smo da kazem da vece pakuse i sline u zivotu nisam čuo a i vidio i koliki je to jad od novinara, samo sto nije poceo plakati sto Velez dere Sarajevo. Mozda mu je uzor Smiljko Sagolj :evil: :evil: :evil: :evil:

Pa bolan tako kvazinovinarstvo ima samo u BiH i za nepovjerovat je da vise nema onih legendi sportskih novinara koji su sasvim realno odslikavali situaciju na terenu svojim komentarima, jer iskreno od Sarajeva sam ocekivao vise a Velež me odusevio svojom leprsavoscu i borbenoscu koja ga je oduvijek krasila.

Zato Rodjeni moji slavite do zoreeeeeeeeeeeee. Forzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Druže moj salmy ne znam šta je ovo, ali izgleda da ću se večeras stalno morati prisjećati svojih tekstova koje sam prije pisao.Taj lik je toliki kreten i neznalica da to ne možeš vjerovati.Već par puta sam zvao urednika sportske redakcije da ga se makne što dalje od Mostara, međutim oni uzainat njega.Sad njemu kažem, idući put Igore Kristiću znaj da si nepoželjan u Mostaru, ovo je treći put i više nema oprosta.Brnjaš radi na TV samo što mu ime nije bošnjačko i što glumi da je Hrvat, a kakv je hrvat najbolje svjedoči komentar iz jedne utakmice,"na stadionu je prisutno 17 750 hiljada tisuća gledatelja.Sretan put i nastavi lizati pakšu Ibraku do Sarajeva, možda Ibrak baci za tvoj sto koji komadić mesa, ko što ja bacam svom psu.

Evo ti info iz prve ruke za Igora.Sjedio sam jednom prilikom Sa Igorom i Vehidom Spahom i pricali smo mozda vise od 2 sata o svemu.Igor Kristic ti je napolica(otac mu je cini mi se hrvat a stara bosnjakinja),i on nije pitar nego manijac 100%. ;)
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 21 mar 2015, 21:34

BMV22 tu sam brato :thumbup: otisao popit koju nakon velike pobjede kao u stara dobra vremena

@rodjenisa ma normala brat moj ali mi vokri pravo na ove satro navijace koji se nakon jednog poraza ponasaju ko neke pice. Srce mi ko Mostar i yebo pobjedu mada mi je jako drago sto mo dobili ali onu borbu i zalaganje koje sam danas vidio me hrani dovodi u extazu. Tako je rođeni moji tako se bori za sveti crvrni dres. Poderana leđa koljena i facom na kopačku. Ono danas je Velež radnički i ono zbog cega se živi
From father to son

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 21 mar 2015, 21:42

@BMV22 brat si moj netrebas mi nista objasnjavati,kunem ti se sve te razumijem,ista smo mi japija buraz moj.To za Feju takodje potpisujem i vjerujem da bez obzira na svakog pojedinca,koliko god nekome drag ili mrzak bio,na kraju preteze interes VELEZA.Evo posucu se pepelom pred svima za one uvrede nasim igracima,samo neka nastave izgarati za nas klub pa kakav god rezultat da bude,ali ginuti MORAJU

zoranblagojevic1205
Kontakt:

Post Postao/la zoranblagojevic1205 » 21 mar 2015, 21:52

Kao sto rekoh 166 hiljada puta, BLAGOJE MORA DA IGRA PREDNJEG VEZNOG, DELI LOPTE NA TACNU, JEL TOLIKO TESKO SHVATITI, A NE STAVITI GA POZADI DA POPUNJAVA RUPE UMESTO DA KREIRA IGRU I NAMESTA GOLOVE !!!!! :wtf:
BRAVO RODJENI !!!
Zadnja izmjena: zoranblagojevic1205, dana/u 21 mar 2015, 22:30, ukupno mijenjano 1 put.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 21 mar 2015, 21:53

rodjak je napisao/la:
Evo ti info iz prve ruke za Igora.Sjedio sam jednom prilikom Sa Igorom i Vehidom Spahom i pricali smo mozda vise od 2 sata o svemu.Igor Kristic ti je napolica(otac mu je cini mi se hrvat a stara bosnjakinja),i on nije pitar nego manijac 100%. ;)
Kristic je manijak koliko i ti pitar opste poznato.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 21 mar 2015, 21:55

I da, ja se ne sjećam zadnjih godina igrača koji je došao sa strane u Velež i ostavio tako dubok trag kao Darko Maletić.
Ma problem je sto su mediji i navijaci Sarajeva naduvali svoje igraca do zvijezda,a ni jedan taj igrac nije imao ni priblizno karijeru kao taj Maletic,plus sto je Maleta strogi profesionalac,iako u poznim godinama dace svoj maksimum gdje god igra,a za ovu ligu nije jos star,dokaz je Wagner iz Sirokog.

MCMXLVI
Kontakt:

Re: FK Velež: Stadion i infrastruktura

Post Postao/la MCMXLVI » 21 mar 2015, 22:01

je.bat ga bice bolje, ja bio vec kante boje pripremio da farbam. Al izgleda ofarbao sam qurac. Sorry za off temu :D
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 21 mar 2015, 22:05

RAja pošto smo i ovu tekmu po ko zna koji put "prodali",sad ako je neko voljan da isemo u Travnik prije tekme da i nju pazarimo?Daj neko ako ima gdje snimak utakmice ja još svojim očima ne vjerujem da je to ona ekipa od srijede :?: Da slažem se sa ostalima Darko treba biti kapiten!
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.