Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Pa od njihove prodaje je i zaradio pare i ostavio sebi,koliko smo samo u Ligi Prvaka zaradili a nikad nista nije uloženo. Mi smo i počeli padati od odlaska Ibre i Silve i pola ekipe koju su se vecinom oprostili. Sad samo daj sta je džabe,ne bi platio nekog nema šanse,ne znam šta će biti na kraju sa Destrom a kao obećana je kupovina. zao mi je od svih kloceva kakvih imamo da c eon npr produziti ugovor Boneri,a ko ebe De Jonga jednog od najjacih nasih igrača.oskarboy je napisao/la:ma spisko je on te love na alimentacije,na kurve i advokate.gdje lova od prodaje ibre i silve????zasto tad u milan nisu dovedena kvalitetna pojacanja od kojih ce se pravit dobra ekipa.doveli balotelija da malo navijacima zamaze oci i to je to.pa onda toresa kojeg su odmah posudili atleticu.i naravno doveli hrpu istrosenih staraca tip esien,alex.muntari.pa ebo ekipu kojoj je bonera kapitenLabatm87 je napisao/la:Pa eno bilo je d aje Berla u zadnjih 2 godine ja mislim stekao bogatsvo tj povecao za milijardu i ponama dok ne dodje kvalitetan trener znat cemo d apomaka nema,a plus iskreno ja nisma za ovog anonimusa Tajlanđanina koji se spominje svaki dan da će nas preuzeti. Radije bih ove kineze
rope11 je napisao/la:Ne moze me vise niko ubjediti da se Pippo i Honda ne guze.![]()
:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.