Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

AllGunsBlazing
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la AllGunsBlazing » 21 mar 2015, 18:32

Nije poenta u kontanju, vec u onom sto si napisao. Nije moj posao da ja mislim sta si ti htio reci, vec sta si rekao. A i to da nije mogao proci je relativno. Na kraju je bilo 3-3 i samo je sreca provukla Monaco.
Celik!3,2,2.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 21 mar 2015, 18:36

Uh ja sam i zaboravio da je pauza nakon ovog meča. Pa izuzetno izutetno bitna pobjeda je ovo danas.

Drugo poluvrijeme katastrofa, al treba uzeti u obzir Monako u utorak, tako da ih to može opravdat. Ospina nas na kraju spasi, al to mu je i posao.

Niz se nastavlja :thumbup: .

Nek čelzi sutra izgubi čisto da momci imaju morala :mrgreen:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 21 mar 2015, 18:41

Hejteri :mrgreen:
slika
Pld W D L
38 26 12 0

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 21 mar 2015, 18:47

Giroud nas najbolji igrac ove sezone. Cekaju hejteri jednu losu partiju pa ce se oglasiti. :kafa:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 21 mar 2015, 19:02

Coquelin fantastičan, Giroud mašina, Ospina spasilac. Tri boda se pišu, šesta pobjeda zaredom.

Sad - reprezentativna pauza pa Liverpool.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 21 mar 2015, 19:10

Od 7. februara nemamo poraza u ligi, ona od Totenhema, od te utakmice imamo 7. uzastopnih pobjeda, 9 u svim takmičenjima (izuzev poraz od monaka). Trenutno od te utakmice imamo 6 uzastopnih pobjeda.

U Cijeloj 2015. godini imamo 14 pobjeda i 3 poraza, i nevjerovatno ali niti jednog jedinog remija. Zadnji put smo remizirali sa Liverpulom. Zanimljivo da prije poraza od Sotona u ligi čitav decembar smo dobro odigrali i imali samo onaj užasan poraz od Stokea.
Tako da na našu formu komotno možemo gledati od početka Decembra, a ne od početka nove godine.

Kad se gleda šira slika (zanemarujući igre na terenu, nego jednostavno 3 boda ili ne) igramo 4 mjeseca veoma dobro te smo uzeli prikupili 43/54 bodova. Što opet kad stavimo u perspektivu dođemo do zaključka da smo u Septembru, Otkobru, Novembru, i dijelu augusta skupili 17 bodova, a u malo više od tog vremena smo prikupili 43, 26 više.

@SamoZeljo je često govorio da sporo napredujemo, a eto i demanta. Ne napredujemo mi sporo nego imamo i turbo u guzici ali jednostavno najgori start u zadnjih X godina je uzeo svoj danak.

Edit: Gabriel had 7 interceptions, 4 blocks, 11/11 clearances, 6/6 headed clearances. :clap:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 21 mar 2015, 19:55

Danas sam gledao samo prvo poluvrijeme i odigrali smo strasno. Da je Welbeck bio prisebniji imali bi prednost od 4 gola nakon prvih 45 minuta. Kada smo dali prvi gol napravili smo odlican pritisak i drugi gol je bio neminovnost. Mislio sam da cemo zabiti jos koji u drugom poluvremenu, ali vjerujem da je umor pokazao zube. Sada slijedi pauza i nadam se da nece biti povreda s obzirom da igraju reprezentacije.

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 21 mar 2015, 19:58

Jel vam dovoljno? Nastavi da trpas majstore.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 21 mar 2015, 20:16

AllGunsBlazing je napisao/la:Nije poenta u kontanju, vec u onom sto si napisao. Nije moj posao da ja mislim sta si ti htio reci, vec sta si rekao. A i to da nije mogao proci je relativno. Na kraju je bilo 3-3 i samo je sreca provukla Monaco.
Duboko se izvinjavam na pogresnom izrazavanju...naravno Arsene Wenger sa svojim timom nije mogao proci nikoga u osmini pa tako i Monaco jednom je losa sreca, cetiri puta zaredom znaci da je tim nedovoljno dobar kao i trener...

Jos sam nedefinisan po pitanju Gabriela Paulista a i prerano je za neke ostre zakljucke treba on jos da odigra ali vjerujem da i on i Chambers mogu igrati umjesto Mertesackera koji ce nadam se pakovati kofere na kraju sezone.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 21 mar 2015, 20:44

Pjesma ko Koku :lol: :lol: :lol:

[youtube][/youtube]
Pld W D L
38 26 12 0

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 21 mar 2015, 21:01

Ko kaze da nije Wengerova greska? Medjutim, Monaco je imao mnogo srece i nije bio ni blizu bolje ekipe u te dvije utakmice.
Celik!3,2,2.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 21 mar 2015, 21:08

To nema veze sa srecom ljudi su nas prvi mec takticki razbili, iskoristili svoje sanse, dok Arsenal nije imao napadaca koji moze zabiti gol, Monaco jeste i to je to, tu smo ispali ostalo je samo farbanje. uostalom i da jeste sreca ispasti od jednog Monaca koji je realno dosta slabija ekipa sveukupno gledajuci i vaditi se na srecu a nazivati se velikim klubom je tako plitko i ofirno. Arsenalu nema trofeja dok je Wenger i igraci koje on forsira su tu, mozete se vi vaditi na periode sezone kad Arsenal digne formu i pobjedjuje i iz toga izvlaciti neke pozitivne stvari koje svake godine izvlacite i zavaravati se ali cinjenica je da je ovaj Arsenal nedovoljno dobar da prodje jednog Monaca a kamoli napravi nesto vise sto su nam kao ambicije.

Siguran sam da bi pravi trener dosao na ljeto da pola od ovih igraca sto su sad u prvih 11 ne bi bilo u sirem rosteru mozda bi neki na klupi ostali...

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 21 mar 2015, 21:16

Nema trofeja? Sta je FA kup? Pretjerujes opet. I jos jedna stvar taj spic sto ne zna gola dati zadnjih 5 utakmica 6 golova. A to je bas bio jedan los los los dan za njeg.
Celik!3,2,2.

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 21 mar 2015, 21:21

Sta je sa Ozilom,izgleda da je povrijedjen,sta je povrijedio i kad se vraca :damn:

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 21 mar 2015, 21:22

Joj pola igrača ne bi bilo na širem rosteru :rol: . Mi se umjesto tebe crvenimo :facepalm:

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Schneiderlin
Kontakt:

Post Postao/la Schneiderlin » 21 mar 2015, 21:22

slika

panjina bi i ostao da zabije još 50 golova,nosata spodoba

vidim da fa cup ima težinu osvojene lige ili lige prvaka :lol: makar to dovoljno govori kolko je trenutno arsenal mali klub i koje ima opće ambicije,te ambicije pokazuje najbolje klada u špici :kafa:

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 21 mar 2015, 21:25

AllGunsBlazing je napisao/la:Nema trofeja? Sta je FA kup? Pretjerujes opet. I jos jedna stvar taj spic sto ne zna gola dati zadnjih 5 utakmica 6 golova. A to je bas bio jedan los los los dan za njeg.
Inace to mu je jedini takav dan u Arsenalu inace nismo se nagledali onakvih fula ovih sezona :lol: Moze cetvrti napadac francuske reprezentacije bildati statistiku na osnovu dobre forme Arsenala koliko hoce on je panj koji nije napadacka klasa i koji ne moze donijeti nikakav uspjeh, FA kup je fin trofej ali realno osvojiti FA kup nema ni deestinu tezine osvajanja Premier lige, taj kup je Wigan osvojio godinu prije to ej utjesni trofej za klub Arsenalovog kalibra...

Inace otkako se panj vratio Alexis Sanchez u nikakvoj formi...a optuzivao se ono Ozil i njegov povratak, pa zato smo i ispali zrtvovali Sanchezovu bolesnu formu za panja i zato nismo imali klasu koja moze da u velikoj utakmici natrpa Monaco...
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 21 mar 2015, 21:28, ukupno mijenjano 1 put.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 21 mar 2015, 21:28

Joj jeste dosadni :lol:

VOLIM TE ČELIK!!!!!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 21 mar 2015, 21:32

Covjece Boziji on je "kriv" za dobru formu Arsenala. Cuj bilda se na osnovu dobre forme, kakve forme? Jedino je protiv Monaca dobio veliki broj sansi, ovo ostalo je sve koristio. I naravno da je on kriv sto Alexis ne valja. Logicno jel.
Celik!3,2,2.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 21 mar 2015, 21:36

Otkako se vratio panj, Alexis u sansu nije usao i Gonzalo panjina Higuain je isto znao natrpati neke klubove i bildati statistiku ali je svejedno prevara i nedovoljno dobar igrac za klbu kalibra Reala isto tako je sa Giroudom i Arsenalom, pa da je zabio pet golova danas to ne moze oprati cinjenicu da smo zbog njega ispali od mrtvog Monaca, ne moze sakriti to da je krampa. Alexis ja klasa koja je mogla nas provesti kod Monaca ali naravno igranjem panja taj igrac je totalno van pozicije i forme i sada vise ni u sanse ne ulazi.

Kako bi samo volio da kojim slcuajem budemo u igri za titulu sa Chelseom pa da igramo bitan mec na Emiratesu sa njima pa da vidimo ponovo panja u pravom svjetlu.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.