Ne bi smela,jer mislim da se mora ostaviti nekoliko dana prostora u slucaju da Zeljo hoce da posalje zalbu na odluku apelacione komisije.Željovac je napisao/la:Apelaciona komisija koja 17.-og donosi odluku o mogućoj suspenziji Grbavice, umjesto kazne od 8.000 KM.
Zna li ko kad bi ta kazna stupila na snagu? Ne bi valjda isti dan, kad igramo s Borcem?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
tanzla je napisao/la:Zamisli koliko bi dobio da si čistu 2 odigraopajkan85 je napisao/la:http://williams-kladionica.ba/provjera_ ... i+listi%E6...![]()
ee bas si izabrao pravi nick,stoji ti

Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
Po meni imamo puno bolji raspored od Borca.Ne treba dizat euforiju ima jos da se igra i sve je otvoreno.Smiriti strasti i u Mostar po prolaz 

AMAR OSIM!
Na koga misliš?buja je napisao/la:tanzla je napisao/la:Zamisli koliko bi dobio da si čistu 2 odigraopajkan85 je napisao/la:http://williams-kladionica.ba/provjera_ ... i+listi%E6...![]()
ee bas si izabrao pravi nick,stoji ti

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Jeli Visca bijo napadac protiv Rudara posto vidim da ga je Osim izmjenio a ubacijo Rovcanin? 

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Član 104 Disciplinskog pravilnika FS BiH

Znači protiv Borca sigurno pred publikom!

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- bistrikboy
- Kontakt:
Nije,Igrao je lijevo krilo!sajo10 je napisao/la:Jeli Visca bijo napadac protiv Rudara posto vidim da ga je Osim izmjenio a ubacijo Rovcanin?
Sta reci?Ovo je mozda pobjeda za titulu!
U prvom su oni mogli povesti ali je Seha loptu pokupio na liniji,nakon toga Lazo i Culum promasili zicere,sve su svemu u prvom smo bili ravnopravni ako ne i bolji.Drugo smo od starta djelovali agresivno i zeljeli smo gol,dominirali smo nekih 20.-tak minuta drugog poluvremena sve dok Rudar nije krenuo malo ozbiljnije,stvorili su par polusansi i jednu sansu ali se napadac spetljao i opucao pored gola.Nakon te njihove inicijative sjevnula je kontra preko bajica koji dugom loptom upucuje besliju a ovaj bjezi pratiocu i zabija za nase vodstvo,par minuta kasnije ponovo ista stvar,opet kontra po desnoj strani Beslija prebacuje lijevo,Rovcanin laznjakom tjera igraca Rudara da napravi penal,koji Bekric pretvara u 0-2!
Kod nas najbolji ili najborbeniji Lazo i Culum,ali svi su se borili i ginuli za dres onako kako to i treba da rade,hvala im na tome!
Rudar je igrao pregrubo posebno u prvom poluvremenu,a sudije to nije sankcionirao niti nesto posebno opominjao,tek kada su nasi poceli vracati batine sredinom drugog odlucio se izvaditi kartone,na kraju mogu reci da je prijem u Prijedoru bio odlican,bez najmanjeg ispada...
Pozdrav za delegaciju FS RS,dođi te ponovo

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- BlueSharks
- Kontakt:
Ja sam mišljenja da bi bilo dobro da nam daju jednu utakmicu bez publike(Modriča) iako to nismo zaslužili, iz razloga što nam onda dušmani ne bi imali šta prigovarati, a i onda bi imali pravo u budućnsoti svaki sličan incident na drugim stadionima tražiti da se rigorozno kazni, kao što je bio u našem slučaju. A i utakmica sa Modričom nije bog zna šta atraktivna, skupilo bih se 5 milja u vrh glave, a to ćemo dobiti i bez publike.
EDIT
Vidim ovi iz BL, kukaju kako nemaju nikog u savezu, a ja kad pogledam sastav bilo koje ove komisije, uvijek se nađe neki Banjalučanin, a našeg Sarajlije(Željovca) ni na mapi. Ko je ovdje lud...
EDIT
Vidim ovi iz BL, kukaju kako nemaju nikog u savezu, a ja kad pogledam sastav bilo koje ove komisije, uvijek se nađe neki Banjalučanin, a našeg Sarajlije(Željovca) ni na mapi. Ko je ovdje lud...

Strauss Junior
- bistrikboy
- Kontakt:
Al je ovdje izgleda veselo bilo
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 2351, dana 10 apr 2010, 17:55.

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
bistrikboy je napisao/la:Al je ovdje izgleda veselo bilo![]()
Drzava Zeljo!
AMAR OSIM!
Tabela ti je u sustini ista kao stvarna. Uporedi pa ces vidjeti da si dzaba to racunaočamac je napisao/la:Evo npr. mi smo kući zijanili 7 bodova, ali smo donjeli sa strane 18 što znači da smo u plusu 11 bodova. Kontaš? Ovo je ustvari stvarna tabela, a ne ona klasična koja može zavarati.

Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Pa mogu vam i u cetvrtak saopstiti suspenziju ? Fino pise 24 sata prije utakmiceŽeljovac je napisao/la:Član 104 Disciplinskog pravilnika FS BiH

" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &
Komisija zasjeda na dan utakmice Zeljo-Borac.killer je napisao/la:Pa mogu vam i u cetvrtak saopstiti suspenziju ? Fino pise 24 sata prije utakmiceŽeljovac je napisao/la:Član 104 Disciplinskog pravilnika FS BiH
Znači protiv Borca sigurno pred publikom!Ili ja nesto nisam shvatio ili ce biti da si se ti zajebao
A volio bih da se igra pred publikom ,jer dolazim ,naravno

Seks je užitak, a gol je ekstaza.
-
- Kontakt:
i to je dobro, to su vjerovatno napravili tako da bi bio i vuk sit i ovce na broju, jer red je da zeljo dobije tu jednu utakmicu suspenzije, al nije red da derbi prvenstva bude bez publike. to je cist kompromis i to je vidljivo iz aviona. Al taj kompormis podrzavamgollum je napisao/la:Komisija zasjeda na dan utakmice Zeljo-Borac.killer je napisao/la:Pa mogu vam i u cetvrtak saopstiti suspenziju ? Fino pise 24 sata prije utakmiceŽeljovac je napisao/la:Član 104 Disciplinskog pravilnika FS BiH
Znači protiv Borca sigurno pred publikom!Ili ja nesto nisam shvatio ili ce biti da si se ti zajebao
A volio bih da se igra pred publikom ,jer dolazim ,naravno
TREĆI PUT ČASTIMO !
Da se ne nagađa, priželjkuje ovo ili ono, tekma sa Borcem igraće se na PREPUNOJ Grbavici. Prijedor je bio predaleko, naročito u povratku, respekt drugovima iz kopa, laku noć.
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...
Nikakve suspenzije i slicna sranja ne mogu zaustaviti Plavu Lokomotivu koja redom gazi sve pred sobom
Slijedeca mušterija koja ce nastadati je Borac ,cisto da se odlijepimo od njih jer su nam se prilijepili ko krpelj.
Miševi zapamtite ovo dobro sad
5 godina nas nije bilo,zayebancija sa Željinim imenom i renomeom je bilo i previše...platili smo cijenu sopstvenih zayebancija kada smo glupostima i zbog raznih podjela unutar otjerali ljude koji su se opet vratili tamo gdje su stali.
Pojeli smo sopstvena **** i sad nastavljamo tamo gdje smo stali prije 5 godina i zašta smo prirodno predoređeni- da dominiramo ovom ligom.

Slijedeca mušterija koja ce nastadati je Borac ,cisto da se odlijepimo od njih jer su nam se prilijepili ko krpelj.
Miševi zapamtite ovo dobro sad

Pojeli smo sopstvena **** i sad nastavljamo tamo gdje smo stali prije 5 godina i zašta smo prirodno predoređeni- da dominiramo ovom ligom.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
[youtube][/youtube]
Samo je Tito, pored nas, skupio ovoliko ljudi...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Odakle vadis seyo vishe, iz naftalina !Seyo_TM je napisao/la:[youtube][/youtube]

Kakva NOSTALGIJA !
... daj zaigraj, zaplesi na terenu, zabi tom kretenu da bude ludnica ...
- nikad_izvini
- Kontakt:
Sad sam sa utakmice i pive nakon toga
U prvom poluvremenu dvije šanse za Želju. Prekid i šut pored gola Ćuluma i šut pored desne stative Popovića. Navodni prekršaj na Popoviću nisam ni vidio, predaleko i prenisko je ona skela, pa ga neću ni komentarisati.
Jedna šansa za Rudar, mislim nakon auta i odlična intervencija Šehe.
U drugom poluvremenu smo imali prvu šansu, Stanić izlazi sam pred golmana ali dok se namjestio štoper ga je stigao i izbio loptu.
Nakon toga Željo je imao još jednu šansu kada je Popović lobovao golmana ali nije išla u gol.
Rudar je imao dvije šanse. Šut glavom tik preko prečke i izlazak Rudarovog igrača pred Šehu uz vrlo traljav šut.
Rudar se otvorio, krenuo po sva tri boda i dobio gol. Bešlija je kao brzi voz protutnjao desnom stranom na asistenciju(Bajića)? i zabio sa 0:1. Rudar kreće u potpunu ofanzivu i opet prodor preko desne strane, ubačaj u šesnaest, Rovčanin lijepo prima loptu, vara čuvara koji ga ruši.
Po meni, čist penal ko suza. Bekrić za 0:2.
Izmjene su nam donijele pobjedu. Bešlija i Rovčanin umjesto Stanića i Višće. Rudar je odigrao izrazito grubo, na momente krvnički. Kada smo vidjeli kako to funcioniše, nismo im ostai dužni. Znamo i mi da mlatimo
Šeha, briljantna odbrana u prvom poluvremenu i odlična istrčavanja. Sve visoke lopte je pokupio. Bez greške.
Bajić, ispao je par puta i lopta se opasno šetala po našem šesnaestercu. Dobar je kada ekipa napada nabijajući u naš šesnaesterac. Kada lopta ide po zemlji, zna da kiska.
Radovanović je odigrao solidnu utakmicu u defanzivi. U napadu nije ništa uradio.
Mešić-Bogičević, **** armirani beton
Imamo strašne startne štopere + Kerlu i Bajića.
Ćulum, Svaraka, defanzivni blok čini svoje. Vrlo nas je teško probiti u odbrani a ovi znaju da igraju i u napadu. Svraka je imao par dobrih driblinga. Po meni je odigrao bolju utakmicu nego Ćulum koji je imao par (beznačajnih) grešaka.
Stanić, Rudar je igrao vrlo grubu tako da su ga polomili već u prvom poluvremenu. Ništa nije napravio.
Višća, ista priča. Njih dvojica za startere protiv mesarkih ekipa ala Rudar P.
Popović,
Opet ista priča, čovjek ne koristi šanse. Imao je po jedan zicer u oba poluvremena s tim da je šansa u prvom poluvremenu bila
Mogao je da pusti loptu Staniću koji je utrčavao, nije je pustio. Mogao je da doda loptu Bekrići i Višći koji su bili sami na drugoj strani. Nije dodao. Morao je da zabije, nije zabio. Još jednu šansu je imao u drugom poluvremenu kada je izašao sam pred golmana Rudara, iskosa, pokušao da ga lobuje i dobro promašio.
Bešlija, Rovčanin, izmjene koje su donijele prevagu. Rovčanin je mnogo bolji igrač od Popovića. Al eto, srećom, nisam ja trener
Željo je odigrao "onako" utakmicu. Ništa specijalno. Mogli smo i da izgubimo i ne bi bilo nezasluženo jer smo promašili par izglednih šansi a i falio nam je zadnji pas u više navrata.
Borbenost, trka, u kost su već postale konstante u našoj igri
Ono što me raduje jeste činjenica da zabijamo više golova u drugom poluvremenu. Da ne idemo na bod nego na sva tri čak i kada ne odigramo dobru utakmicu. Ono što me raduje jeste klupa koja može da presudi i presuđivala je u zadnje dvije utakmice(Travnik, Rudar P.). Lomimo protivnike u drugom poluvremenu i to sada postaje "normalna stvar"(Čelik, Zrinjski x 2, Široki, Travnik, Rudar P).
Ono što me posebno raduje jeste gol razlika u zadnjih 8 utakmica, 18:3 uz samo jedan gol primljen iz igre
Ono što me ne raduje jeste Popović u startnih jedanaest.
Također, ova utakmica je naša najlošija gostujuća utakmica u drugom dijelu prvenstva. Odlika velikih ekipa jeste da dobijaju utakmice i kada ne igraju dobro
Za kraj, navijanje
U par navrata smo izazvali delirijum
Vrlo bučni i raspjevani tokom cijele utakmice. Oko 150 Manijaka je, bez problema, nadglasalo navijače Rudara iz Prijedora. Doduše, nisu ni bili dostojan protivnik 
SAMO HRABRO I PONOSNO

U prvom poluvremenu dvije šanse za Želju. Prekid i šut pored gola Ćuluma i šut pored desne stative Popovića. Navodni prekršaj na Popoviću nisam ni vidio, predaleko i prenisko je ona skela, pa ga neću ni komentarisati.
Jedna šansa za Rudar, mislim nakon auta i odlična intervencija Šehe.
U drugom poluvremenu smo imali prvu šansu, Stanić izlazi sam pred golmana ali dok se namjestio štoper ga je stigao i izbio loptu.
Nakon toga Željo je imao još jednu šansu kada je Popović lobovao golmana ali nije išla u gol.
Rudar je imao dvije šanse. Šut glavom tik preko prečke i izlazak Rudarovog igrača pred Šehu uz vrlo traljav šut.
Rudar se otvorio, krenuo po sva tri boda i dobio gol. Bešlija je kao brzi voz protutnjao desnom stranom na asistenciju(Bajića)? i zabio sa 0:1. Rudar kreće u potpunu ofanzivu i opet prodor preko desne strane, ubačaj u šesnaest, Rovčanin lijepo prima loptu, vara čuvara koji ga ruši.
Po meni, čist penal ko suza. Bekrić za 0:2.
Izmjene su nam donijele pobjedu. Bešlija i Rovčanin umjesto Stanića i Višće. Rudar je odigrao izrazito grubo, na momente krvnički. Kada smo vidjeli kako to funcioniše, nismo im ostai dužni. Znamo i mi da mlatimo

Šeha, briljantna odbrana u prvom poluvremenu i odlična istrčavanja. Sve visoke lopte je pokupio. Bez greške.
Bajić, ispao je par puta i lopta se opasno šetala po našem šesnaestercu. Dobar je kada ekipa napada nabijajući u naš šesnaesterac. Kada lopta ide po zemlji, zna da kiska.
Radovanović je odigrao solidnu utakmicu u defanzivi. U napadu nije ništa uradio.
Mešić-Bogičević, **** armirani beton

Ćulum, Svaraka, defanzivni blok čini svoje. Vrlo nas je teško probiti u odbrani a ovi znaju da igraju i u napadu. Svraka je imao par dobrih driblinga. Po meni je odigrao bolju utakmicu nego Ćulum koji je imao par (beznačajnih) grešaka.
Stanić, Rudar je igrao vrlo grubu tako da su ga polomili već u prvom poluvremenu. Ništa nije napravio.
Višća, ista priča. Njih dvojica za startere protiv mesarkih ekipa ala Rudar P.
Popović,

Bešlija, Rovčanin, izmjene koje su donijele prevagu. Rovčanin je mnogo bolji igrač od Popovića. Al eto, srećom, nisam ja trener

Željo je odigrao "onako" utakmicu. Ništa specijalno. Mogli smo i da izgubimo i ne bi bilo nezasluženo jer smo promašili par izglednih šansi a i falio nam je zadnji pas u više navrata.
Borbenost, trka, u kost su već postale konstante u našoj igri

Ono što me raduje jeste činjenica da zabijamo više golova u drugom poluvremenu. Da ne idemo na bod nego na sva tri čak i kada ne odigramo dobru utakmicu. Ono što me raduje jeste klupa koja može da presudi i presuđivala je u zadnje dvije utakmice(Travnik, Rudar P.). Lomimo protivnike u drugom poluvremenu i to sada postaje "normalna stvar"(Čelik, Zrinjski x 2, Široki, Travnik, Rudar P).
Ono što me posebno raduje jeste gol razlika u zadnjih 8 utakmica, 18:3 uz samo jedan gol primljen iz igre

Ono što me ne raduje jeste Popović u startnih jedanaest.
Također, ova utakmica je naša najlošija gostujuća utakmica u drugom dijelu prvenstva. Odlika velikih ekipa jeste da dobijaju utakmice i kada ne igraju dobro

Za kraj, navijanje

SAMO HRABRO I PONOSNO
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
ma ljudi imamo dobar raspored do kraja, imamo slabog konkurenta za titulu... Zasto ne dizati tenzije? Sada nam se ukazala 100% šansa za titulu, ko zna hoce li slijedece godine... Trebamo igrati po principu sad' ili nikad pa kud puklo jbg