Olimpik Sarajevo

Mokroguz
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mokroguz » 21 mar 2015, 19:37

Dino se nije ni bacio da uhvati loptu kad je bio prvi gol Slobode, mada se sve mozda brzo desavalo pa nije stigao reagovati, onaj igrac koji je markirao Mujica se okliznuo ili sta ono, kako?? Je li ga povukao Mujic ili o cemu se radi?
Mora da je bio pad u koncentraciji.

@ ultrasstyle_tz Slazem se od prilike sa svemu sto si napisao.
Ono protiv Zvijezde je izrezisirano ocito, pa smo svi iziritirani.

Mislim da je Mehidic ili ko je to bio pao, vidio da Regoje dolazi, pa je pozurio da loptu goni negdje, ali je lopta onda Regoju otisla na nogu jer ne vidim da je igdje drugo pobjegla, a onda je Mehidic naletio na njega i pao, vidim da savija koljeno/noge malo prije nego sto uleti, valjda se sprema za pad, nemam mu tu nista zamjeriti, ali je lopta kod Bojana zadnja bila prije pada:
[youtube][/youtube]

EDIT:
Vidim da je Mehidic loptu malo u zrak pokusao nabiti, i na kraju da odlazi na stranu. Da mi je neki bolji ugao. :crazy: Za sada mi izgleda da je lopta odskocila od Regoja, i on je uklizao prije nego sto je Mehidic stigao tu.
Zadnja izmjena: Mokroguz, dana/u 21 mar 2015, 19:48, ukupno mijenjano 2 puta.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 21 mar 2015, 19:38

Šta reče čovjek realno suđenje. Penal crveni, penal crveni, pa onda opet crveni. Iz utakmice u utakmicu krađa ali je bilo objektivno suđenje. Kako da ne!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

tuzla87
Kontakt:

Post Postao/la tuzla87 » 21 mar 2015, 19:44

Nije bio direktni, prvi zbog prekrsaja, drugi zbog udarca laktom

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 21 mar 2015, 19:45

Da, pise da je dva zuta dobio.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 21 mar 2015, 19:58

Mokroguz je napisao/la:Da, pise da je dva zuta dobio.
i nek zahvali Bogu na 2 zuta jer je momka nabio direktno laktom u glavu i bilo je za direktnog crvenog....inace,standardno..olimpik dobra skroz ekipa...mi nesretno primili go,poslije se vadili i uspjeli...vise srcem nego znanjem...penal po meni nije bio al et...nesto u fazonu bosanske smijesne lige...moglo se i svirat i ne svirat al malo domacinski i to je to.....i nas su zavaljivali mali milion puta pa ne vidim sta je problem...kad bi poceli ispravljat krive drine ova bi se liga ugasila...kazem...igrali smo srcem vise nego nogama i dosli do pobjede...vasi su se nekako ugasili poslije vodstva...mislim da bi i sa bodom bili zadovoljni al tako je to
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 21 mar 2015, 20:08

Da trebao je dobiti tri crvena kartona i onda pola godine zatvora. I onda dođu navijački objektivno da nam objasne kako su njihovi igrači zvečke a ovi naši grubijani. Šuplja standardna priča.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 21 mar 2015, 20:10

Dobro, ne trebamo dizati jos tenzija, gotovo je. Mi se okrecemo sada tom odmoru, da nam se kadar odmori dobro, moramo i mozemo pobjediti i protiv Zvijezde koju racunam kao novog rivala u ligi(zbog svih incidenata do sada u posljednjih nekoliko godina), i Veleza kod kuce takodjer mozemo pobjediti. Ova ekipa je sposobna to ostvariti.
staragarda je napisao/la: i nek zahvali Bogu na 2 zuta jer je momka nabio direktno laktom u glavu i bilo je za direktnog crvenog....inace,standardno..olimpik dobra skroz ekipa...mi nesretno primili go,poslije se vadili i uspjeli...vise srcem nego znanjem...penal po meni nije bio al et...nesto u fazonu bosanske smijesne lige...moglo se i svirat i ne svirat al malo domacinski i to je to.....i nas su zavaljivali mali milion puta pa ne vidim sta je problem...kad bi poceli ispravljat krive drine ova bi se liga ugasila...kazem...igrali smo srcem vise nego nogama i dosli do pobjede...vasi su se nekako ugasili poslije vodstva...mislim da bi i sa bodom bili zadovoljni al tako je to
Cestitam vam jos jednom, i kako sam vec rek'o nadam se da ce te pobjediti i protiv Zrinje, Veleza i Zelje. :salut:

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 21 mar 2015, 20:17

Dođu ovdje da provociraju kako su oni fini i bajni a protivnik nema pojma i još su grubijani.

PES2012
Kontakt:

Post Postao/la PES2012 » 21 mar 2015, 20:48

Jao penala majko moja..
Mirza potpuno upravu..
Handzic je takav igrac, borben..od njega se ocekuje da pravi te faule na sredini i prekida napade al brate sto je previse previse je..lik svaku tekmu zuti dobije..

Sto se tice golmana po meni je Hamzic bolji od Tomovica, ma da mi jr lik antipatican totalno..
Zao mi je sto ne dobiste slobodu, preostaje van kup [TROPHY] [FLEXED BICEPS]

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Toto Riina

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 21 mar 2015, 21:01

Sav ovaj lopovluk oko sudija je počeo od kritikovanja begića i odluke Komiteta za ublehe da se poništi odluka dva puta Apelacione komisije i dodijeli bod prevarantima iz Bijeljine. Moglo bi biti još dosta crvenih kartona i penala protiv Olimpica. A prava bi "zavala" mogla biti u polufinalu Kupa BiH.

WINDBREKER
Kontakt:

Post Postao/la WINDBREKER » 21 mar 2015, 21:21

posebna pričaje onaj linijski sudija kod one virtuelne tribine...kreten nad kretenima.....

nedelja 20.00 sati tv alfa intervju sa nijazom

biće vruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuće!!!!!!

i španski derbi su pomjerili za sat kasnije, u 21.00 sat :lol: :lol:

starina
Kontakt:

Post Postao/la starina » 21 mar 2015, 22:28

Ma jok ba sve to treba tjerati,kakvi igraci nidje veze,za sve su oni krivi danas ;) :( !Da nije smijesno bilo bi zalosno!

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 21 mar 2015, 22:51

Ja penala i go.v.ana majko mila pa ovo ne bih rodjenom bratu svirao :evil:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 21 mar 2015, 22:54

Neki ovdje daju sebi za pravo puno toga i javljaju se ovdje kao slučajno i kao neutralni posmatrači. A ustvari ništa nije slučajno.

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 21 mar 2015, 22:59

Danas smo imali sve.Rano vodstvo,protivnika koji nije nista posebno prokazao,publika zvizducima trazi od Husrefa izmjene i iz greske naseg Filipa primimo gol u ne vakat.Nasi igraci su najveci krivci.Sudija je bio katastrofa, grijesio i nama i njima a slag je penal koji niko ozbiljan ne bi svirnuo.Zalosno je koliko smo svi sebicni,Danas smo mi osteceni sudijskom odlukom,dugo je prvenstvo,hocemo li mi dizati glas vise kada bude Sloboda ostecena ili kao i svi prije nekoliko godina praviti se da to nije nas problem.Husrefe,ti si supljak malo veci isti si psovao sudijama i ukazivao na svoje postenje u Olimpicu a danas nikoga od nas nakon tekme nisi smio u lice pogledati.U Olimpicu koliko je meni poznato nijednu tekmu nisi vodio a da ti je bila poklopljena.Idemo dalje,nije problem izgubiti desava se i sto brine,biti ce puno pljacke do kraja prvenstva.Mi smo prvi na udaru ali ce svi doci na red neko vise neko manje ali sam potpuno siguran da ce neke mnogo vise boljeti nego nas.

starina
Kontakt:

Post Postao/la starina » 21 mar 2015, 23:03

Mancini je napisao/la:Biće ali malo sutra. I onda te onaj napadne kada kritikuješ. I onda će biti trener ne valja. Ima li koji da valja? Bitno je da su igrači dobri. Jesu ali malo sutra. Banda!
Poseri pa polizi ocigledno tvoj stav!Ja sam samo iz stare garde navijaca!Izvini ako sam te uvrijedio ali od tvog pisanja i pljuvanja po igracima kluba za koji navijas mi se iskreno povraca!Samo ti udri ba to si ti vjerni navijac jbg,ja cu ostati neutralan kako ti rece!

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 21 mar 2015, 23:20

Nebitan si faktor na ovoj temi.
@lupus To je tako nekako. A sjećaš li se kako se Husref protivio preseljenju kluba u Tuzlu prije dvije godine? Ali eto promijenio je mišljenje u međuvremenu pa mu se ista svidjela.

starina
Kontakt:

Post Postao/la starina » 21 mar 2015, 23:25

Hahahaha,jesam mnogo sam nebitan!Samo ti pljuj,ja sam uvijek tu,u sijenci! :damn:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 21 mar 2015, 23:29

Zasto klub ne organizuje press, pozove medije i iznese svoje viđenje situacije, probleme, ove optuzbe za namjestanje, potplacene sudije...itd.

Nijaz, Bisera, Varseanovic i ko je jos potreban, da budu pristuni da se javno prica o tome. To je po meni jedino rjesenje ako klub zeli nesto da postigne.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

starina
Kontakt:

Post Postao/la starina » 21 mar 2015, 23:33

Ovih dana ce i to da se desi dosta ****,sto je mnogo mnogo je!

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.