FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 21 mar 2015, 19:13

ma go vise ide na dusu Mehmedagica nego Pirica..bar ja na zapadu sam jasno i glasno cuo Piriju kako izlazi na loptu i galami na Mehmedagica da je pusti...ovaj je samo trebao pustiti loptu golmanu jer bi bez problema dosla do njega bez da je Mehmedagic i dira uopce...ili ako nista izbaciti loptu u aut , nikako ne na nogu igracu.

generalno Mehmedagic je bio prilicno nesiguran u pocetku utakmice, ali kasnije se sabrao..

a mnogi igraci su danas podbacili, Saric je podsjetio na starog Sarica iz prvog dijela sezone..haman bez obzira na sve ove nove igrace, njegov maksimum je da odigra dobro 1-2 utakmice protiv losijih ekipa i onda da ga opet nema nigdje protiv boljih ekipa, posebno ako zatvore Zebu kao sto su danas u prvom poluvremenu..Efendic takodjer i danas prilicno nesiguran, ispizdio je Husrefa par puta pravo dobro. Mislim da tu treba traziti drugo rjesenje dok nas nije kostao bodova. Jedva cekam povratak Mehanovica, a zasto ne i pokusati sa Colovicem.

Zrnanovic dobar i jako siguran danas, bice odlicno pojacanje kad udje u formu, dok je Kiso odigrao utakmicu karijere kako je u Slobodi. Bilo ga je svugdje, i stvarno fantasticna partija.. nadam se da ga onaj kreten nije puno udario, ali bilo je krvi..Ivetic takodjer maestralan, ono desno krilo Olimpika je strasan igrac i pravio bi nam puno problema da je bilo koji drugi igrac bio kraj njega. Ali Ivetic je uspio da ga ustopa. Zeba se probudio kad su mu sklonili Sarica i pokazao sta zna. Jednostavno od Buce Osmanhodzica onakvog tehnicara nisam gledao u Slobodi. Njemu nema da pobjegne lopta. Krpic se trudio, borio ko lav prvo pol, vracao do centra po loptu.. Beki je dugo trebalo da se oporavi od udarca u prvom pol..cak se razmisljao i o zamjeni u jednom momentu...

sve u svemu, dosta igraca je odigralo ispod nivoa, ali opet Olimpic je jak protivnik pa igras koliko ti protivnik dopusti. Najbitnija danas su 3 boda, i strasno dobro popunjen zapad..sta se desava sa Sjeverom ko zna...

a krenula je i pozitivna prica oko marketinga, malo sam pricao danas oko toga..uglavnom pocelo je ova akcija po tk, uradjen je pilot sloboda tv, nasli su i novog spikera danas (ne znam koliko ste primjetili)...+bus itd, uglavnom i tu se izgleda stvari pomijeraju naprijed.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 21 mar 2015, 19:26

Jestel' culi izjavu Varesanovica nakon meca? Kaze, ovo je poklopljena utakmica od strne sudija, sramota kako su sudili protiv Olimpica i da danas Olimpic nije imao sanse pobijediti uz ovakve sudije, kako svi rade protiv njegovog kluba i nekome smeta Olimpic, pa je spomenuo i protiv Zvijezde da je isti slucaj... aludirajuci kako je i danas namjestena utakmica protiv njegovog tima od strane sudija, a Slobodi cestita i ne zeli uvlaciti nas tim u tu pricu, nego sudije...

Ccc, ja koliko sam sa Sjevera upratio, sudija je imao vise gresaka na nasu stetu, nekoliko puta nije svirao ''ruku'' za nas tim... a oni nisu napravili gotovo nista, iako nismo igrali dovoljno agresivno niti pravili neke jace faulove...
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 21 mar 2015, 19:36

I ja maloprije gledam izjavu i ne vjerujem sta frajer prica... Dobro ga i ovi novinari isprozivase, frajer nije tacan 100%! Sta bi onda tek Husref treba izjaviti :roll:
075

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 21 mar 2015, 19:41

Zaslužena pobjeda, realno Olimpic nije ni zaprijetio kako treba i kao da su došli na bod, pogotovo nakon što su poveli u 7-8 minuti hajmo se branit.

Puno grešaka sudije, ja kako sam ispratio svaki kontakt sa njihovim igračem im se svira. Ne znam šta Mirza priča za crveni karton, potpuno opravdan i to su dobro prošli. Ljudi ubiše Zebu jbt, ne znam kome ono razbiše glavu jbt ?

Mehidić kako je izvukao penal :tokralju: mislio sam da je sudija pogriješio za penal, al evo sad gledam snimku usporeno i vidi se kako Mehdić izbacuje loptu u stranu i onda udarac po nogama.

Novi spiker, iako se i stari ubaci :urnebes:

ultrasstyle, ako misliš na cjelokupan sjever a ne na Fukare, onda je jasno što je više ljudi na zapadu. Gore su uklonili biletarnicu, a i cijene su iste za obje tribine.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 21 mar 2015, 19:44

TzBulevar87 je napisao/la:I ja maloprije gledam izjavu i ne vjerujem sta frajer prica... Dobro ga i ovi novinari isprozivase, frajer nije tacan 100%! Sta bi onda tek Husref treba izjaviti :roll:
Ma Hari Mata Hari vjesto koristi priliku da malo izvrsi pritisak na sudijsku organizaciju, uskoro ce se i Gracic oglasiti, vidjeli sansu u kupu poslije ispadanja Sarajeva.
🔴⚫️

tuzla87
Kontakt:

Post Postao/la tuzla87 » 21 mar 2015, 19:54

Jel neko zna koji je rezultat u Bijeljini, Gradjanski - Sloboda ?

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 21 mar 2015, 19:57

47-34 za Slobodu

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 21 mar 2015, 20:01

tuzla87 je napisao/la:Jel neko zna koji je rezultat u Bijeljini, Gradjanski - Sloboda ?
http://live.fibaeurope.com/www/Game.asp ... 437&lng=en" onclick="window.open(this.href);return false;

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 21 mar 2015, 20:23

Chinaglia je napisao/la:
tuzla87 je napisao/la:Jel neko zna koji je rezultat u Bijeljini, Gradjanski - Sloboda ?
http://live.fibaeurope.com/www/Game.asp ... 437&lng=en" onclick="window.open(this.href);return false;
ima drugi tamo topic za kosarku....
Hvala staragarda danas prvi put provukao...
& $ ?

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 21 mar 2015, 20:56

klma1 je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:
ima drugi tamo topic za kosarku....
Hvala staragarda danas prvi put provukao...
Molim,ma jaran si ti moj ;) ....i de zaobidzite ovu temu sa bevbim projektom aka OKK...ovaj klub NIJE Sloboda i imate tamo temu pa pratite
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 21 mar 2015, 22:20

svaka cast,tvrda tekma ali pobjedi se negleda u zube,ovaj varesanovic ko izlizana ploca,pobjedi u kupu ma real,ma sjajno,izgubi,sudije,savez,urota,nlo, :roll:
ali **** majku sto stimaju srbi izmedju sebe rezultate :tokralju: najebace il zvijezda il celik
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 21 mar 2015, 22:43

Jos jednu stvar bi zelio da naglasim a to je POSJETA danas. Da napomene drugovi moji da smo mi prije ovog kola zauzimali 12. (DVANAESTU) poziciju !!! Ne znam koji klub u BiH, u ovoj situaciji, bi doslo gledati 4000+ ljudi :bow:
075

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 21 mar 2015, 22:56

Sumnjam da je bilo vise od 3500 ljudi na Tusnju, maksimalno.

@Solinas - dacemo mi bodove Zvijezdi :D I ja gledam i ne vjerujem, koliko ofirni rezultati medju srpskim klubovima, nanijetili da ostanu po svaku cijenu :lol:
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 21 mar 2015, 22:56

Chinaglia je napisao/la:danas ako Bog da, pobjeda protiv Olimpica, uz lijepu igru svakako, vrijeme je za Zebin prvijenac i to pred Tušanjskom publikom :thumbup: 4000 očekujem, pa sad, vidjeti ćemo :cool:
igra nije bila lijepa (progledat' ću im kroz prste zbog pobjede), ostalo sam pogodio :P

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 21 mar 2015, 22:57

Odbrana klimava i poprilicno neuigrana,Olimpic je u par navrata u II pol malo jace krenuo prema naprijed i frka u odbrani...tu ce se morati malo poraditi,primimo opet bezvezni gol i posle toga jos jedna situacija i petljanija oko naseg 16 kada smo umalo mogli biti kaznjeni ,sreca pa nismo.

Zeba dr. sc. ,cim dobije par metara prostora prilika je za Slobodu i danas su ga poprilicno udarali ali je bolje prosao nego kontra Celika :mrgreen: ,majstor nema sta.
slika
Mujic odigrao dobru tekmu ,trcao nudio se otvarao ,driblao i po meni jedan od najboljih danas kruna svega onaj gol ,bravo :clap: ,Killer Suljo uradio koliko je mogao onaj rani gol nas je shebao ,dobro se hrvao s vukovima.

Zrnanovic u odbrani mi djeluje nekako najsigurnije uz Ivetica :clap: ,ostali tu i tamo moglo je i bolje.

Mehidic ,kao i protiv Celika unio svjezinu i na kraju izborio penal :njanjanja: ,dug korak ima i sada puno vise prostora uz Zebu,Beku i co. nego u prosloj polusezoni kada se od njega ocekivalo da povuce i nije se bas dobro snalazio,uostalom kao i vecina ostalih.

I da Ahmetovic je otprilike na 70 % :mrgreen: .

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 21 mar 2015, 22:59

Coraco je napisao/la: Novi spiker, iako se i stari ubaci :urnebes:
Spiker je bio OK, treba malo vremena da momak stekne iskustva. :kafa: Bolji je dosta od dosadašnjeg u svakom slučaju... :thumbup:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 21 mar 2015, 23:06

Batva je napisao/la:Sumnjam da je bilo vise od 3500 ljudi na Tusnju, maksimalno.

@Solinas - dacemo mi bodove Zvijezdi :D I ja gledam i ne vjerujem, koliko ofirni rezultati medju srpskim klubovima, nanijetili da ostanu po svaku cijenu :lol:
drina rastima veleza,a nju mladost bez opaljenog metka...doce ta mladost u direktan okrsaj nama,tu ce potonut ko titanik :kafa:

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 21 mar 2015, 23:09

Batva je napisao/la:Sumnjam da je bilo vise od 3500 ljudi na Tusnju, maksimalno.

Imas pravo da sumnjas, sve i jedan medij je napisao da je bilo oko 4000 hiljade. Ja i jos 5 ljudi sto smo bili na utakmici danas smo se takodje slozili da je prisutno oko 4k :salut:
075

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 21 mar 2015, 23:11

4 000 ,ispod nije sigurno ,zapad odlicno popunjen a na sjeveru sve po hladovini bilo :mrgreen: ...ja prezadovoljan posjetom :njanjanja: .

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 21 mar 2015, 23:11

kako sam ja vidio,zapad prima 4400,brat bratu bilo je 3 milje :tokralju:
sjever malo zaostaje ali bilo je 1000 +

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Tzhc075 i 3 gosta.