Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Mukiol
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Mukiol » 11 apr 2010, 00:02

Grozna noc za mene, pamtit cu ovu noc jos po necemu groznom...i zao mi je sto se ovo sve moralo desiti nocas bas meni.. :cry: :cry: :cry: al tako je kako je...
Missi je najbolji igrac to sada moram priznati, mada sam se pokusavao tjesiti da ce CR. dokazati da je bolji, medutim ovu noc moram da zaboravim :!: :cry: :arrow:
mB!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 11 apr 2010, 00:07

igraci reala kad se nadju ispred golmana barce kao da se u.s.e.r.u :roll: ono sto su ronaldo i vdv i alonso promasili lakse je pogoditi nego fuliti i jos kad se tu doda promasaj higuaina :o
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 11 apr 2010, 00:07

meni je onaj marcelo fakat smjesan lik. ne shvacam sta on radi u realu :shock:

bayernovac
Kontakt:

Post Postao/la bayernovac » 11 apr 2010, 00:11

Promjenite i sastav sljedeće sezone. Možda ponovo osvojite Peace Cup kao na početku i ove.
:lol: :mrgreen: :mrgreen:

Fakat Xavi bi i zazmirenih očiju izbacio sa jenim pasom čitavu ekipu reala
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 apr 2010, 00:14

Nebih da vam nasjedam na muku ali mislim da trebate izbjegavati utakmice koje se igraju 10-tog...vjerovatno sad pitate zasto evo zasto

10-tog novembra ste ispali iz kupa od famoznog Alorcona,da bi 10-tog marta tacno prije mjesec dana ispali ali ovaj put od Lyona u LP,veceras je takodjer bio 10-ti i opet ste izgubili ali usput vam je igrac sa brojem 10 zabio pogodak 8-)

Toliko za sad,nisam dosao da provociram ovo je vise zanimljivost :P
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 11 apr 2010, 00:14

ponovicu lopatu higuaina otjerat odmah danas onog balovog trenera otjerat dovest capela ili hidinka
dovest silvu i stopera nekog
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 apr 2010, 00:14

BoSna_pLayA je napisao/la:300 Miliona eura baceni u vodu :? :roll:
Nisu baceni u vodu ne brini se,Perezu ovo sve gleda kao svoj licni interes i njemu je bitno da se kroz marketing,prodaju dresova Ronalda,Kake i ostalih nazovimo ih "galaktikosa"vrati ulozeni novac.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 11 apr 2010, 00:15

Kako volim ove pametne :)

Prva je sezona, niko nije nista ocekivao kraj ovako mocne Barcelone :roll:

Znas postoji nesto sto se zove timska uigranost

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 11 apr 2010, 00:16

Wolverine je napisao/la:meni je onaj marcelo fakat smjesan lik. ne shvacam sta on radi u realu :shock:
on NE MOZE igrati na krilu, stvarno ne znam sto ga stavlja na toj poziciji :roll: :roll: :shock:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 11 apr 2010, 00:17

Mirza_Hordas je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:meni je onaj marcelo fakat smjesan lik. ne shvacam sta on radi u realu :shock:
on NE MOZE igrati na krilu, stvarno ne znam sto ga stavlja na toj poziciji :roll: :roll: :shock:
zato sto je trener odron odrona
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 11 apr 2010, 00:17

bayernovac je napisao/la:Promjenite i sastav sljedeće sezone. Možda ponovo osvojite Peace Cup kao na početku i ove.
:lol: :mrgreen: :mrgreen:

Fakat Xavi bi i zazmirenih očiju izbacio sa jenim pasom čitavu ekipu reala
Dobro ba, ti si se našao javljati. Rummenige je pokupovao sve što valja u BL, pa opet hebeni Wolfsburg osvoji :P

@miky_hz
Ma kakv 10-ti, nama bi najbolje bilo da nikako ne igramo :twisted:
Strauss Junior

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 11 apr 2010, 00:18

Casillas je napisao/la:
Kako volim ove pametne :)

Prva je sezona, niko nije nista ocekivao kraj ovako mocne Barcelone :roll:

Znas postoji nesto sto se zove timska uigranost
fudbalski gledano veliki promasaj jer je potrosio milione a nije doveo prvenstveno igrace koji mogu dobro odigrati u odbrani jer je to najslabiji dio tima sto znaci da on uopste nije gledao tim nego imena tih istih igraca ... a za kaku ne znam sto ga kritikuju ovi mediji u spaniji pa covjek igra krilo u realu a nije ni blizu krila...
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 11 apr 2010, 00:19

Navijaci Reala,nadam se da nEcu nikoga uvrijediti s ovim sta cu reci. Vasa uprava toliko smotana,i da imate sve najbolje igrace na svijetu,ostat cete bez titula.

P.S Casillas vi nemozete imati timsku uigranost jer imate takve igrace kojima je vazno samo da nabijaju statistiku i da zarade sto vise.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 11 apr 2010, 00:20

Kilavo!
Mesi je Tito za cr i jos pola ekipe Reala.

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 11 apr 2010, 00:22

Znaci Real na svom terenu gola nemoze zabit, mislim da se nebi trebala gledat jacina protivnika. FUJ ! (jos pado na kladionici(oba daju go)) :twisted: :evil: :cry: :x :oops: :(
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 11 apr 2010, 00:24

Necu da se naslađujem realovcima ali Casillas,Raul i Gutti to je Real.
Gago,Marcelo,Ronaldo,Higuain,Benzema,Arbeloa i ostali qrci-palci to je šminka obicna i pozeri.
Najmanje krivice tu ima trener...nije vam trener bio loš kad ste trpali po 4-5 komada drugim timovima - budite realni malo.
Samo cu još reci Iker je mangupski skinuo dva cista gola Messiju i Barca kad bi imala takvog golmana fudbal više nebi bio zanimljiv.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 11 apr 2010, 00:26

majestic24 je napisao/la:Navijaci Reala,nadam se da nEcu nikoga uvrijediti s ovim sta cu reci. Vasa uprava toliko smotana,i da imate sve najbolje igrace na svijetu,ostat cete bez titula.

P.S Casillas vi nemozete imati timsku uigranost jer imate takve igrace kojima je vazno samo da nabijaju statistiku i da zarade sto vise.
Ne bih se složio što kažeš o uigranosti. Čak i sa takvim igračima se može napraviti uigranost, a to su donekle pokazali i u ovoj sezoni sa 77 osvojenih bodova. Da samo mislie na statistiku ko što ti kažeš sigurni ne bih osvojili 77 bodova nego mnogo manje. A što se tiče iuprave tu se slažem, šta očekivati od uprave koja hoće da se riješi najboljeg strijelca, jer pobogu nije prodao dovoljnu količinu dresova, nije magnet za marketing i hajmo noga. Nama nema spasa bez Cappela, to je jedini čovjek koji ove zvijezde može dovesti ured, i donekle Mourinho, a dok to ne uradimo još duuuuuuugo godina ćemo ga pušiti Barci.
Strauss Junior

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 11 apr 2010, 00:28

77 bodova je plod ocajne spanske lige, isto vrijedi i za barcu.

el_fenomeno
Kontakt:

Post Postao/la el_fenomeno » 11 apr 2010, 00:29

BlueSharks je napisao/la:
majestic24 je napisao/la:Navijaci Reala,nadam se da nEcu nikoga uvrijediti s ovim sta cu reci. Vasa uprava toliko smotana,i da imate sve najbolje igrace na svijetu,ostat cete bez titula.

Ne bih se složio što kažeš o uigranosti. Čak i sa takvim igračima se može napraviti uigranost, a to su donekle pokazali i u ovoj sezoni sa 77 osvojenih bodova. Da samo mislie na statistiku ko što ti kažeš sigurni ne bih osvojili 77 bodova nego mnogo manje. A što se tiče iuprave tu se slažem, šta očekivati od uprave koja hoće da se riješi najboljeg strijelca, jer pobogu nije prodao dovoljnu količinu dresova, nije magnet za marketing i hajmo noga. Nama nema spasa bez Cappela, to je jedini čovjek koji ove zvijezde može dovesti ured, i donekle Mourinho, a dok to ne uradimo još duuuuuuugo godina ćemo ga pušiti Barci.
upravo to. ima negdje u ovoj temi sam to napisao, ali odma su uslijedili odgovori kako je Pellegrini dobar, kako ima Liga prvaka i ostalo .. ha hu..

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 11 apr 2010, 00:30

drop je napisao/la: Samo cu još reci Iker je mangupski skinuo dva cista gola Messiju i Barca kad bi imala takvog golmana fudbal više nebi bio zanimljiv.

ovo si dobro rekao, jos im samo fali odlican golman :D

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.