Ervin Zukanovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Motokultivator
Kontakt:

Re: Ervin Zukanovic

Post Postao/la Motokultivator » 16 mar 2015, 15:06

amorovski je napisao/la:Zuka brate moj dobro nam doso nazad!!!

Zdravo pape zdravo papetovci

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
:kafa:

slika
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.

x

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 16 mar 2015, 15:07

Nepravda je ispravljena, Safet na aparatima dok Zuka dijeli pljuske.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

SGD53
Kontakt:

Post Postao/la SGD53 » 16 mar 2015, 15:35

Radi Zuke mu halalim i Svena i Avdiju i Hadžića.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 16 mar 2015, 16:18

ne cijenim ga ni kao čovjeka ni kao igrača :pinokio:

:mrgreen:
#Salihović

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 16 mar 2015, 16:51

Dobrodošao nazad :bih:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 16 mar 2015, 17:00

Ovo vrijedi procitati: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=3460" onclick="window.open(this.href);return false;

Nasi poznati forumasi, poznati obozavatelji Susica i triosa Germanikusa. Kako se sprdaju Zukanovicu. :urnebes:
U tome eksklusiva: Kako Calcio objasnjava da Kolasinac ne treba u A repku. :urnebes: A kasnije se polomio da dokaze kako Svrsajevic, Hadzic i Tini moraju na SP.

Sta da kazem nego samo: :puke:

p.s. u tom postu sam tada (2012) mislio na Damira Vrancica, da se troll Calcio ne javi. :wave:

Zuka dobrodosao nazad. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 16 mar 2015, 21:20

Principatus je napisao/la:Ovo vrijedi procitati: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=3460" onclick="window.open(this.href);return false;

Nasi poznati forumasi, poznati obozavatelji Susica i triosa Germanikusa. Kako se sprdaju Zukanovicu. :urnebes:
U tome eksklusiva: Kako Calcio objasnjava da Kolasinac ne treba u A repku. :urnebes: A kasnije se polomio da dokaze kako Svrsajevic, Hadzic i Tini moraju na SP.

p.s. u tom postu sam tada (2012) mislio na Damira Vrancica, da se troll Calcio ne javi. :wave:

Procitao sam par postova, kakvi bolidi, sto je najgore i dalje tjeraju po svom, jednostavno ne mogu zamisliti kakav je to profil osobe. :crazy: Koga god su popljuvali napravio je karijeru, a ovi njihovi puleni za 2 i po godine ili su na istom ili otisli korak nazad.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 mar 2015, 21:26

Korak nazad, nesto mi to poznato :hmmmmm: :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 17 mar 2015, 05:46

Ha ja dok su neki vec toliko pozadi da nemogu vise korak nazad. :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 17 mar 2015, 05:49

Pivopija je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Ovo vrijedi procitati: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=3460" onclick="window.open(this.href);return false;

Procitao sam par postova, kakvi bolidi, sto je najgore i dalje tjeraju po svom, jednostavno ne mogu zamisliti kakav je to profil osobe. :crazy: Koga god su popljuvali napravio je karijeru, a ovi njihovi puleni za 2 i po godine ili su na istom ili otisli korak nazad.
Ma prejako. Komedija. :urnebes:
Kako poznata neznalica Adriano Leite pise o Zukanovicu, da covjek oplace.

Ili sta kaze Calcio za Kolasinca u istom threadu:
calcio je napisao/la:Igrao je u Schalkeovim juniorima prije par godina onaj Kodak, pardon Nikon Jevtic i bio oznacen kao super, mega, ultra, giga, naj naj naj talenat. Eno ga negdje u Madjarskoj, a do sada je realno trebao imati vec par titula lige prvaka iza sebe po prici od prije nekoliko godina. Imali smo i mi naseg Kucukovica u HSV-u kao slican primjer. Nadam se da nece i Besic tim putem....
Ako neko uspije kao igrac imacemo koristi od njega narednih 10-15 godina. Ne valja zuriti sa mladim igracima, par mjeseci, pola godine, godina, ne igra veliku ulogu sto se tice reprezentacije.
P.S. To je za ove koji misle da bi Kolasinac odmah trebao dobiti poziv u A repku.
:urnebes: :rol:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 17 mar 2015, 05:55

I jos jedan biser Calcia koji treba da dokaze kako Zukanovic nije neki igrac, a Avdija Vrsajevic jeste:
calcio je napisao/la: Ismijavas Vrsajevica ali on igra u klubu koji je gigant u poredjenju sa Kortrijkom. Ali ne samo on, i Sesar i Svraka igraju za klubove koji su giganti za taj mali belgijski klub. ;)
Morao sam postaviti ovo, za Zukana.
Suvise je nepravde napravljeno nad ovim momkom sa strane Susica i njegovih guzolizaca!

Motokultivator
Kontakt:

Post Postao/la Motokultivator » 17 mar 2015, 06:50

slika
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.

x

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 21 mar 2015, 18:32

Zukanovic i danas u prvih 11 na poziciji lijevog beka, igraju protiv Palerma.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 21 mar 2015, 18:38

Principatus je napisao/la:I jos jedan biser Calcia koji treba da dokaze kako Zukanovic nije neki igrac, a Avdija Vrsajevic jeste:
calcio je napisao/la: Ismijavas Vrsajevica ali on igra u klubu koji je gigant u poredjenju sa Kortrijkom. Ali ne samo on, i Sesar i Svraka igraju za klubove koji su giganti za taj mali belgijski klub. ;)
Suvise je nepravde napravljeno nad ovim momkom sa strane Susica i njegovih guzolizaca!

:rol: :rol: :rol:

definitivno bi se mogla napraviti kompilacija njegovih bisera, kao sto su da Adilovica treba zvati protiv Izraela pa da prvo igramo protiv Austrije pa Andore itd itd itd

doktor :tokralju:

sreca haris kanta je nakon 2 titule za kantu godinu shvatio da ne treba vise pisati pa ce calcio ove godine pomesti konkurenciju

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 21 mar 2015, 19:11

umalo gol, udarac glavom nakon kornera, dobra odbrana golmana

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 21 mar 2015, 19:12

Ovaj Calcio fakat nema granica. A ni obraza. Kako se covjek bruka iz dana u dan. :oops:

Aferim za Zukanovica. Odlicno se snasao u ligi gdje se mnogo zahtjeva od defanzivaca. Posto je Kolasinac povrijedjen, vidim ga mozda na beku protiv Andore. Sejo neka bude u veznom.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 21 mar 2015, 19:24

Oni nisu kante, oni su kanturine.

slika
DRUG NEBI TI PUNCA

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 21 mar 2015, 19:32

Brojevi su im najjači, 69, 87, 54... :bow:

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 21 mar 2015, 19:43

bagrcavi je napisao/la:Oni nisu kante, oni su kanturine.

slika
Stetocine, skupa sa selektorom, savezom i novinarskim otpadom. Sta smo mi zgrijesili da nas sve ovo snadje :roll:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 mar 2015, 19:48

mirzatele je napisao/la:
Principatus je napisao/la:I jos jedan biser Calcia koji treba da dokaze kako Zukanovic nije neki igrac, a Avdija Vrsajevic jeste:

:rol: :rol: :rol:

definitivno bi se mogla napraviti kompilacija njegovih bisera, kao sto su da Adilovica treba zvati protiv Izraela pa da prvo igramo protiv Austrije pa Andore itd itd itd

doktor :tokralju:

sreca haris kanta je nakon 2 titule za kantu godinu shvatio da ne treba vise pisati pa ce calcio ove godine pomesti konkurenciju
Dok ti kao @tele to neces shvatiti.Pa malo,malo u tudJu njivu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: adrenaline323 i 44 gosta.