amorovski je napisao/la:Zuka brate moj dobro nam doso nazad!!!
Zdravo pape zdravo papetovci
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
amorovski je napisao/la:Zuka brate moj dobro nam doso nazad!!!
Zdravo pape zdravo papetovci
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Procitao sam par postova, kakvi bolidi, sto je najgore i dalje tjeraju po svom, jednostavno ne mogu zamisliti kakav je to profil osobe.Principatus je napisao/la:Ovo vrijedi procitati: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=3460" onclick="window.open(this.href);return false;
Nasi poznati forumasi, poznati obozavatelji Susica i triosa Germanikusa. Kako se sprdaju Zukanovicu.![]()
U tome eksklusiva: Kako Calcio objasnjava da Kolasinac ne treba u A repku.A kasnije se polomio da dokaze kako Svrsajevic, Hadzic i Tini moraju na SP.
Sta da kazem nego samo:
p.s. u tom postu sam tada (2012) mislio na Damira Vrancica, da se troll Calcio ne javi.![]()
Zuka dobrodosao nazad.
Ma prejako. Komedija.Pivopija je napisao/la:Procitao sam par postova, kakvi bolidi, sto je najgore i dalje tjeraju po svom, jednostavno ne mogu zamisliti kakav je to profil osobe.Principatus je napisao/la:Ovo vrijedi procitati: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=3460" onclick="window.open(this.href);return false;
Nasi poznati forumasi, poznati obozavatelji Susica i triosa Germanikusa. Kako se sprdaju Zukanovicu.![]()
U tome eksklusiva: Kako Calcio objasnjava da Kolasinac ne treba u A repku.A kasnije se polomio da dokaze kako Svrsajevic, Hadzic i Tini moraju na SP.
Sta da kazem nego samo:
p.s. u tom postu sam tada (2012) mislio na Damira Vrancica, da se troll Calcio ne javi.![]()
Zuka dobrodosao nazad.Koga god su popljuvali napravio je karijeru, a ovi njihovi puleni za 2 i po godine ili su na istom ili otisli korak nazad.
calcio je napisao/la:Igrao je u Schalkeovim juniorima prije par godina onaj Kodak, pardon Nikon Jevtic i bio oznacen kao super, mega, ultra, giga, naj naj naj talenat. Eno ga negdje u Madjarskoj, a do sada je realno trebao imati vec par titula lige prvaka iza sebe po prici od prije nekoliko godina. Imali smo i mi naseg Kucukovica u HSV-u kao slican primjer. Nadam se da nece i Besic tim putem....
Ako neko uspije kao igrac imacemo koristi od njega narednih 10-15 godina. Ne valja zuriti sa mladim igracima, par mjeseci, pola godine, godina, ne igra veliku ulogu sto se tice reprezentacije.
P.S. To je za ove koji misle da bi Kolasinac odmah trebao dobiti poziv u A repku.
Morao sam postaviti ovo, za Zukana.calcio je napisao/la: Ismijavas Vrsajevica ali on igra u klubu koji je gigant u poredjenju sa Kortrijkom. Ali ne samo on, i Sesar i Svraka igraju za klubove koji su giganti za taj mali belgijski klub.
Principatus je napisao/la:Ovo vrijedi procitati: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=3460" onclick="window.open(this.href);return false;
Sta da kazem nego samo:
Zuka dobrodosao nazad.

Principatus je napisao/la:I jos jedan biser Calcia koji treba da dokaze kako Zukanovic nije neki igrac, a Avdija Vrsajevic jeste:
Morao sam postaviti ovo, za Zukana.calcio je napisao/la: Ismijavas Vrsajevica ali on igra u klubu koji je gigant u poredjenju sa Kortrijkom. Ali ne samo on, i Sesar i Svraka igraju za klubove koji su giganti za taj mali belgijski klub.
Suvise je nepravde napravljeno nad ovim momkom sa strane Susica i njegovih guzolizaca!
Stetocine, skupa sa selektorom, savezom i novinarskim otpadom. Sta smo mi zgrijesili da nas sve ovo snadjebagrcavi je napisao/la:Oni nisu kante, oni su kanturine.
Dok ti kao @tele to neces shvatiti.Pa malo,malo u tudJu njivu.mirzatele je napisao/la:Principatus je napisao/la:I jos jedan biser Calcia koji treba da dokaze kako Zukanovic nije neki igrac, a Avdija Vrsajevic jeste:
Suvise je nepravde napravljeno nad ovim momkom sa strane Susica i njegovih guzolizaca!
![]()
![]()
![]()
definitivno bi se mogla napraviti kompilacija njegovih bisera, kao sto su da Adilovica treba zvati protiv Izraela pa da prvo igramo protiv Austrije pa Andore itd itd itd
doktor![]()
sreca haris kanta je nakon 2 titule za kantu godinu shvatio da ne treba vise pisati pa ce calcio ove godine pomesti konkurenciju
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323 i 44 gosta.