FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Pique igrac utakmice!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
cestitam na osovjenoj tituli, svaka vam cast.....
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Rutinski odrađena utakmica
pobjeda nad najljucim rivalom u pravo vrijeme da se malo odmaknemo bodovno od njih.
Šta reci za Xavija tog doktora fudbala,nekoliko genijalnih asistencija...dvije su uspjeli realizovati Vanzemaljac i Pedro.
Kasiljas je nevjerovatno skinuo dva mrtva zicera Messiju
i pokazao zašto je ubjedljivo najjaci golman na dunjaluku.
Busquets kojeg inace redovno kritikujem i koji mi nikako ne leži kao igrac za Barce je veceras odigrao Vrlo dobro
Keita je bio možda najslabija karika u timu, ali srecom ni Real nije veceras briljirao.
Pique takođe Vrlo dobar
4+ ocjena.

Šta reci za Xavija tog doktora fudbala,nekoliko genijalnih asistencija...dvije su uspjeli realizovati Vanzemaljac i Pedro.
Kasiljas je nevjerovatno skinuo dva mrtva zicera Messiju

Busquets kojeg inace redovno kritikujem i koji mi nikako ne leži kao igrac za Barce je veceras odigrao Vrlo dobro

Keita je bio možda najslabija karika u timu, ali srecom ni Real nije veceras briljirao.
Pique takođe Vrlo dobar

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- BlueSharks
- Kontakt:
Dan ne moze biti bolji, ustvari mogao biti ali nije :DD
Rudar P. - Zeljo 0-2
Real M. - Barca 0-2
Jos samo da sam onaj ispit uradio kako treba bilo bi odlicno ali i ovako je odlicno :DDD
Rudar P. - Zeljo 0-2
Real M. - Barca 0-2
Jos samo da sam onaj ispit uradio kako treba bilo bi odlicno ali i ovako je odlicno :DDD
Mes Que Un Club
Ispada Barca od InteraT-MAC je napisao/la:tooooooooooooooooooooooooooooooooooo
pobjeda sasvim zasluzena
dalje ne zelim komentarisati
idem slavit pobjedu

Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.
Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!
ti si moje omiljeno biće.
Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!
dobrokurdt je napisao/la:Ispada Barca od InteraT-MAC je napisao/la:tooooooooooooooooooooooooooooooooooo
pobjeda sasvim zasluzena
dalje ne zelim komentarisati
idem slavit pobjedu
hvala na prognozi to mi je trebalo
idem slavit

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- el_fenomeno
- Kontakt:
Svaka cast Barci na vecerasnjoj tekmi a i inace.. Jednostavno treba priznati najbolji su i gotovo!
Igraju ekipno,imaju prejak timski duh i to je rezultat njihove igre.. Veceras Xavi pokazao koliki je majstor.. 2 asistencije i covjek odluci utakmicu..
Igraju ekipno,imaju prejak timski duh i to je rezultat njihove igre.. Veceras Xavi pokazao koliki je majstor.. 2 asistencije i covjek odluci utakmicu..

evo admine prijedlog za novi smajli

Vise od kluba
Pep Gurdiola ljubim mu cipelu,koji cojk nevjerovatno...poceti sa onim sastavom,kad se svi cudimo i pitamo pa Pep sta radis...savrseno,u drugom poluvremenu opet rokade radi Alvesa vraca na svoje mjesto,Puyola salje na lijevi bek time dobivamo jos vise snage u defanzivni,Max ide naprijed...savrseno
One lopte Xavia i za Messija koje 99% slucajeva prolaze,zahvaljucuci Ikeru je ovih 0-2,skinuo je dva mrtva zicera,ali i na drugoj strani super strasni i super smireni Valdes maestralan
Pique pa tom igracu treba spomenik dici za svoje nastupe kako je zatvorio Ronalda,zatim uz pomoc Millita i Higuaina, jeli taj toliko hvaljeni igrac uopste igrao veceras ,oh jest nabio je loptu preko tribina da da to je bio taj Higuain
To je ta Barcelona,to je to sto smo trazili...idemo sad utakmicu po utakmicu ako izgubimo titulu a dva puta smo ih uzeli onda cu stvarno sam sebi dobar samar opaliti jel smo jednostavno zasluzili da je osvojimo bolji smo od konkurenta
Idemo sada slaviti,a kasnije cemo jos analizirati utakmicu i nase zlatne momke...
P.S. Ramos nanu ti natakarim ,trebo si 12 crvenih dobiti za ona udaranja...**** ruzno

Pep Gurdiola ljubim mu cipelu,koji cojk nevjerovatno...poceti sa onim sastavom,kad se svi cudimo i pitamo pa Pep sta radis...savrseno,u drugom poluvremenu opet rokade radi Alvesa vraca na svoje mjesto,Puyola salje na lijevi bek time dobivamo jos vise snage u defanzivni,Max ide naprijed...savrseno
One lopte Xavia i za Messija koje 99% slucajeva prolaze,zahvaljucuci Ikeru je ovih 0-2,skinuo je dva mrtva zicera,ali i na drugoj strani super strasni i super smireni Valdes maestralan
Pique pa tom igracu treba spomenik dici za svoje nastupe kako je zatvorio Ronalda,zatim uz pomoc Millita i Higuaina, jeli taj toliko hvaljeni igrac uopste igrao veceras ,oh jest nabio je loptu preko tribina da da to je bio taj Higuain
To je ta Barcelona,to je to sto smo trazili...idemo sad utakmicu po utakmicu ako izgubimo titulu a dva puta smo ih uzeli onda cu stvarno sam sebi dobar samar opaliti jel smo jednostavno zasluzili da je osvojimo bolji smo od konkurenta
Idemo sada slaviti,a kasnije cemo jos analizirati utakmicu i nase zlatne momke...
P.S. Ramos nanu ti natakarim ,trebo si 12 crvenih dobiti za ona udaranja...**** ruzno
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
U pravo tako...majstor Xavi je i veceras pokazao da je zapravo on kljucni igrac Barce.el_fenomeno je napisao/la:Svaka cast Barci na vecerasnjoj tekmi a i inace.. Jednostavno treba priznati najbolji su i gotovo!
Bez Tourea i Ineste (koji je tek pred kraj ušao) je gotovo sam držao sredinu terenaa i još upisao dvije asistencije.
Dirigent Barcine igre

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- nidjo_barca
- Kontakt:
Hvala Bogu,pobjedismo.
Svaka cast sve do jednom igracu,odlicno odigrana utakmica.Vezna linija odlicna,kao i uvijek.Ali moram pohvaliti odbranu,kako su samo strasno odigrali,pogotovo Pique,svaka cast majstore,samo sam molio Boga da on bude spreman za utakmicu i perfektna igra,zatvorio Ronalda koji se nije vidio.Xavi,najbolji vezni igrac na svijetu definitivno,kako samo taj covjek dijeli lopte.Prvo za Messia,pa kasnije i za Pedra.Dalje,Valdes je extra golman,ulijeva samopouzdanje nevjerovatno,odlicno je branio veceras,tako je siguran u sebe.
Guardiola me iznenadio pocetnom postavom,ali kasnije je sve dobro ispalo,bravo majstore.Iniesta je isto bio predobar otkad je usao,ne mogu mu lopte uzet.
Al previse faulova je bilo veceras,pogotovo od strane Reala,pa ubili su i Messia i Pedra,pogotovo Ramos,igrali su preostro,trebao je biti barem jedan crveni za njih.
I opet,bravo za Messia,najboljeg igraca na planeti definitivno.
Svaka cast sve do jednom igracu,odlicno odigrana utakmica.Vezna linija odlicna,kao i uvijek.Ali moram pohvaliti odbranu,kako su samo strasno odigrali,pogotovo Pique,svaka cast majstore,samo sam molio Boga da on bude spreman za utakmicu i perfektna igra,zatvorio Ronalda koji se nije vidio.Xavi,najbolji vezni igrac na svijetu definitivno,kako samo taj covjek dijeli lopte.Prvo za Messia,pa kasnije i za Pedra.Dalje,Valdes je extra golman,ulijeva samopouzdanje nevjerovatno,odlicno je branio veceras,tako je siguran u sebe.
Guardiola me iznenadio pocetnom postavom,ali kasnije je sve dobro ispalo,bravo majstore.Iniesta je isto bio predobar otkad je usao,ne mogu mu lopte uzet.
Al previse faulova je bilo veceras,pogotovo od strane Reala,pa ubili su i Messia i Pedra,pogotovo Ramos,igrali su preostro,trebao je biti barem jedan crveni za njih.
I opet,bravo za Messia,najboljeg igraca na planeti definitivno.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- adas_barca
- Kontakt:
Toliko smo bolji od njih(realovaca) da ih razumijem kada kazu da nas mrze....

- Barcelona_1899
- Kontakt:
Pozdravimo nove stare šampione
Odlicna tekma, svi manje-više sjajni, iako je sudija sjeko utakmicu do daske. Još sam pod dojmom pobjede pa nemam nekog komentara
P.S.
Valdesu treba dat jedinicu Španije
šala, al trebo bi barem dobiti poziv za rezervnog golmana 

Odlicna tekma, svi manje-više sjajni, iako je sudija sjeko utakmicu do daske. Još sam pod dojmom pobjede pa nemam nekog komentara

P.S.
Valdesu treba dat jedinicu Španije

2:6 prepoznatljiv rezultat 
0:2 još uvijek frišak rezultat
David Villa #7

David Villa #7
imam osjecaj da valdes ne brani za spaniju radi nekih drugih razloga, koji nisu fudbalske prirode.
valdes je najpodcjenjeniji golman danasnjice, i to daleko.
pa pored onakvog kasiljasa nece nikad ni braniti realnoWolverine je napisao/la:imam osjecaj da valdes ne brani za spaniju radi nekih drugih razloga, koji nisu fudbalske prirode.
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
- Barcelona_1899
- Kontakt:
Katalonac čovjekWolverine je napisao/la:imam osjecaj da valdes ne brani za spaniju radi nekih drugih razloga, koji nisu fudbalske prirode.

2:6 prepoznatljiv rezultat 
David Villa #7

David Villa #7
mislim na poziv u repku, podrazumjeva se da je casillas pevi golman.buja je napisao/la:pa pored onakvog kasiljasa nece nikad ni braniti realnoWolverine je napisao/la:imam osjecaj da valdes ne brani za spaniju radi nekih drugih razloga, koji nisu fudbalske prirode.
Jest Valdes veceras pokupio sve što je išlo prema golu ali pošteno govoreci ti šutevi nisu bili velika opasnost...s lakocom je on to sve pokupio jer su bili po sredini gola i prosjecan golman bi to sve odbranio.Wolverine je napisao/la:imam osjecaj da valdes ne brani za spaniju radi nekih drugih razloga, koji nisu fudbalske prirode.
Govorim za odbrane iz vecerašnje utakmice...a inace je dosta dosta napredovao kao golman u zadnje dvije godine.
Ali ipak bi ja dao 5 Valdesa za jednog Casillasa na golu...vidjeli smo kako je skinuo ona dva zicera Messiju

Zadnja izmjena: drop, dana/u 11 apr 2010, 00:38, ukupno mijenjano 2 puta.
- el_fenomeno
- Kontakt:
da u potpunosti se slazem s tobom. Kako sam ja cuo, on se bori i deklarise kao Katalonac,Kastiljac kako li vec i s tim zatvara sebi vrata u Spanskoj repki.Wolverine je napisao/la:imam osjecaj da valdes ne brani za spaniju radi nekih drugih razloga, koji nisu fudbalske prirode.
Isto da neko kod nas dobije poziv za repku u BiH, i on kaze necu ja zelim za Rusiju da igram.. primjer samo dajem ..
Zadnja izmjena: el_fenomeno, dana/u 11 apr 2010, 00:39, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.