NK Široki Brijeg

xinxee
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la xinxee » 21 mar 2015, 17:48

Ma Wagnera pozvat u reprezentaciju :mrgreen: :kafa:

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 21 mar 2015, 17:49

Ja se nadam da ce Tai i Corluka krenuti od prve minute protiv Slobode, i zna li netko hoce li biti ista prijateljskih sad za vrijeme ove reprezentativne pauze?

Jedna bitna stvar, uzeli smo i Radnik i Vitez u gostima, prijasnih sezona smo redovito gubili bodove na protivnicima koji se bore za ostanak...

I malog Hrkaca ne bi bilo lose vratiti ovamo, a Vitez ima finu ekipicu, izborit ce oni ostanak sigurno, sretno im u nastavku prvenstva :)
slika
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

espresso
Kontakt:

Post Postao/la espresso » 21 mar 2015, 18:38

Pokrenite neku akciju za podizanje spomenika Wagneru negdje kod stadiona. Jer ovo što je za vas napravio zaslužuje najmanje to. ;)

1911
Kontakt:

Post Postao/la 1911 » 21 mar 2015, 18:51

Pa kako nije stid ovih nazovi novinara ovako pisati.. Gledao sam utakmicu i u jednom trenutku se cula pjesma "gazi balije" i to od strane navijaca Viteza.. I da ne bi bilo da ja toopravdavam mene je bilo stid za njih i to su obicne budale.. Al ovoliko pljuvanje po navijacima Sirokog ovoliko srati pa stidite se.. Napali domace navijace koji su bili udaljeni baarem 50m ovako od oka sto sam ja vidio preko tv.. I to izmedju njih bila spec. policija.. Smijesno bgmi..
A sto se tice utakmice zasluzena pobjeda, Zakarica na hladjenje, Corluku u prvi sastav.. Wagner Bog!!

tuzla87
Kontakt:

Post Postao/la tuzla87 » 21 mar 2015, 18:59

Vidimo se sljedeci vikend 0-1 :P :kafa:

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 21 mar 2015, 19:00

1911 je napisao/la:Pa kako nije stid ovih nazovi novinara ovako pisati.. Gledao sam utakmicu i u jednom trenutku se cula pjesma "gazi balije" i to od strane navijaca Viteza.. I da ne bi bilo da ja toopravdavam mene je bilo stid za njih i to su obicne budale.. Al ovoliko pljuvanje po navijacima Sirokog ovoliko srati pa stidite se.. Napali domace navijace koji su bili udaljeni baarem 50m ovako od oka sto sam ja vidio preko tv.. I to izmedju njih bila spec. policija.. Smijesno bgmi..
A sto se tice utakmice zasluzena pobjeda, Zakarica na hladjenje, Corluku u prvi sastav.. Wagner Bog!!
Kralju nije ovo prvi put da nas se napada bez razloga, zbog toga je jedan veci broj forumasa napustio ovaj forum(FIdelis, Kevin i jos par njih)

I treba vam zabraniti dolazak na nas stadion, jedva cekate da nas popljujete, i nesto nisam zapazio da ste pisali kako su navijaci Veleza pjevali fasisticke pjesme, a postoji i snimka na YT, sramite se vi kvazi novinari
tuzla87 je napisao/la:Vidimo se sljedeci vikend 0-1 :P :kafa:
Haha, a vidjet cemo, dobri ste otkad vas uzeo Musemic, ali velike su sanse da cete Pecaru napustiti praznih ruku, ali barem cete se lijepo suncati na hercegovackom suncu :tralala:

HRHB

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 21 mar 2015, 19:08

1911 je napisao/la:Pa kako nije stid ovih nazovi novinara ovako pisati.. Gledao sam utakmicu i u jednom trenutku se cula pjesma "gazi balije" i to od strane navijaca Viteza.. I da ne bi bilo da ja toopravdavam mene je bilo stid za njih i to su obicne budale.. Al ovoliko pljuvanje po navijacima Sirokog ovoliko srati pa stidite se.. Napali domace navijace koji su bili udaljeni baarem 50m ovako od oka sto sam ja vidio preko tv.. I to izmedju njih bila spec. policija.. Smijesno bgmi..
Ma smiješan novinar, ujedno i urednik portala. Ne treba nasijedati na provokacije, ovo dođe kao umjetna kompenzacija za sve što su napravili neki drugi "navijači". Jasno je svima odakle su dolazila skandiranja. Zao mi je gospon Šljivak Široki će biti prvak a ti frustracije na max.
Zadnja izmjena: maxmore, dana/u 21 mar 2015, 21:53, ukupno mijenjano 1 put.
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 21 mar 2015, 19:08

Kao sto se da na ovoj snimci cuti glasovi dolaze sa centralne tribine gdje su domaci navijaci ,a ovo skandiranje je stvarno dno dna ,ali pogresnog su optuzili! :crazy:

Wagner! :tokralju:
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

LeBronfan
Kontakt:

Post Postao/la LeBronfan » 21 mar 2015, 19:11

tuzla87 je napisao/la:Vidimo se sljedeci vikend 0-1 :P :kafa:
pa dosta, 3 boda su svakako sigurna u Andori sad kolko će dobiti

Za 2 tjedna dolazi Sloboda, Uskrsna subota, napunit Pecaru i vodit momke do nove pobjede, prve ovogodišnje na Pecari kobog da
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 21 mar 2015, 19:14

maxmore je napisao/la:
Ma smiješan novinar, ujedno i urednik portala. Ne treba nasijedati na provokacije, ovo dođe kao umjetna kompenzacija za sve što su napravili neki drugi navijači. Jasno je svima odakle su dolazila skandiranja. Zao mi je gospon Šljivak Široki će biti prvak a ti frustracije na max.
Jbg, voljeni klub kojeg toliko dizu u nebesa biljezi sjajne rezultate pa ocito vise ne znaju sta pisu, inace i ne citam ovaj portal, uletim samo na forum, naletio sam slucajno na ovu vijest, odnosno na ovaj smijesni clanak na faceu, vidim da se upravo zbog njega pljuju nasi navijaci, ma mars u picku materinu Sljivak

......

HRHB

1911
Kontakt:

Post Postao/la 1911 » 21 mar 2015, 19:25

Provodio sam na ovome forumu vise vremena nego igdje na portalima.. Dok me nisu banovali :tralala: :D

Ma smijesno je to.. Samo eto i vi sto ste cesce ovdje shvatiti ce te da se ne smije napisati nista.. Ne branim nikoga, da su Škripari pjevali prvi bih ih osudio kao sto sam i radio dok sam bio aktivan na forumu.. Al jbga Velež pobjedi pa odmah problemi.. Treba odvući pažnju.. Al ljudi ne radi se to na ovakav način da još više zahuktavate ionaku bolesnu situaciju u ovoj zemlji i još više podižete tenzije koje su ionako velike.. Pozdrav ljudima dobre volje bili naši, vaši, njihovi.. :wave: :wave:

Maloprije slao sa mob pa nisam imao smajlice pa da ponovim.. :D
WAGNER :tokralju: :tokralju:

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 21 mar 2015, 21:22

Ovaj diletant od novinara kojeg bi inače nazvao gospodinom nek se srami za objavljeni tekst jer niti je bilo onako kako je napisao niti ima bilo kakav dokaz za isto ,naravno da kritike idu i na adresu portala koji širi netrpeljivosti protiv kojih se načelno kao bore .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

felix123
Kontakt:

Re: Odg: NK Široki Brijeg

Post Postao/la felix123 » 21 mar 2015, 21:58

felix123 je napisao/la:Koja je ovo pizd'arija,ovaj članak SS.ba Škripari 12. igrač Širokog
Čemu ovo ulizivanje??? Je li ovaj novinarčić neki Željovac koji osjetio grižnju savjesti pa sad sam se udlaguje ???
Daj od?**** ,prvi ste kad treba neko pljuvanjem,tri članka kad je bila nacistička zastava

Pohvale momcima na trudu jučer jednostavno nije išla u gol ,Antolovic raspolozen i jbga ,glavu gore idemo dalje
Nisam džabe lajao prije par dana ,kad je izisao pohvalni članak o nama,jednostavno znam kako dišu ovi go?vnari koji sebe nazivaju novinarima na ovom portalu i forumu
Kao ne smije se pričati o navijačima na forumu ,a portalu svaki vikend plasira bar 3-4 članka o navijačima
Apsurdan je posao ovaj portal ,a nekad su bili najjaci u BiH :thumbdown:

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 21 mar 2015, 23:23

Ako imate kakvih lijepih cura u Širokom a nisu udane,dajte Wagneru da ih "oprashi" :lol: ,shteta bi bila da ostane covjek bez potomaka! :tokralju:
Godine prolaze jubav ostaje...

northfront96
Kontakt:

Post Postao/la northfront96 » 22 mar 2015, 11:24

I dalje nam ne sviraju penale, mislim da uprava treba malo prozvati ove sudije, koji k.... vise. Jucer su bile dvije situacije, a jedna od te dvije bas cisti penal. U sažetcima se to nigdje ne prikazuje ali NKŠB je konstantno zakinut kad su u pitanju penali.

Inace dobra igra jucer, malo mi je Zakaric oslabio, dok sa druge strane Markovic igra sve bolje i bolje. Wagner standardno, najbolji u ligi! :bow:

I da, neobična pojava, odavno ne viđena, bar na utakmici dva hr kluba, tu je i neka treca skupina pored stadiona, slicno onim isilovcima, svako malo alah ekber uzvici i neke provokacije, samo su im falili mačevi i jihadi john :thumbdown: :guz:

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 22 mar 2015, 12:37

Svaka cast SB. Imate sve u svojim rukama. Nadam se velikom finalu u zadnjem kolu. Sretno!

LeBronfan
Kontakt:

Post Postao/la LeBronfan » 22 mar 2015, 12:57

Kolko nam je penala svirano ove sezone? ja se ne mogu sjetit da je ijedan. Mislim da smo zadnji imali protiv Radnika lani na Pecari, oko ovih doba nekad

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 22 mar 2015, 12:58

Golovi od jucer ako netko nije vidio:

[youtube][/youtube]

HRHB

LeBronfan
Kontakt:

Post Postao/la LeBronfan » 25 mar 2015, 00:52

Oćemo igrat ikakvu prijateljsku za vikend?

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 31 mar 2015, 15:19

Wagner: Ma kakav stranac, ja sam pravi Širokobriježanin

slika

NK Široki Brijeg ima tradiciju dovođenja nogometaša iz Brasila, no jedan se snašao bolje od drugih. Wagner za sebe kaže da je Širokobriježanin, a pomaže i drugim svojim sunarodnjacima, poput Tai Welkera, da se prilagode životu u Hercegovini.

Nogometni klub Široki Brijeg je konstantno u samom vrhu Premijer lige Bosne i Hercegovine. U svojim vitrinama ima dva naslova prvaka i dva naslova osvajača kupa, te od 2002. konstantno, s iznimkom u sezoni 2003./04., predstavlja Bosnu i Hercegovinu u europskim natjecanjima. Svaki od ovih uspjeha odisao je i brazilskim štihom.

Na desetke njih je oblačilo dres Širokog Brijega, a zasigurno najveći trag je ostavio legendarni Wagner Santos Lago, koji i danas s 37 godina na leđima kapetanski predvodi momčad Širokog Brijeg ka trećem naslovu prvaka Bosne i Hercegovine. Osim toga odnedavno je postao najbolji strijelac u povijesti Premijer lige Bosne i Hercegovine i sada ga samo tri pogotka dijele od magične brojke od 100 ligaških pogodaka.

Pravi Širokobriježanin

Prije skoro jedanaest godina, na nagovor svoga brata Ricarda, također širokobriješke nogometne legende, došao je u Široki Brijeg i tako je sve krenulo. U ovom hercegovačkom gradu je sa svojom suprugom Lilian dobio kćer Lannu i sina Davija, stekao brojne prijatelje, postao najbolji nogometaš u povijesti bh. nogometa i doslovce klupska ikona. Toliko se naviknuo na život u Širokom Brijegu da se više ne smatra inozemnim igračem u klubu ili strancem u gradu.

" Ma kakav stranac, ja sam vam pravi Širokobriježanin", kaže uz smiješak.

Toliko dugo sam ovdje, dodaje, da se više ne smatra stranim igračem.

"Već skoro jedanaest godina s obitelji živim ovdje. Moja djeca Lanna i Davi su ovdje rođeni i ovdje odrasli, svi pričamo hrvatski i imamo brojne prijatelje među Širokobriježanima. Grad je maleno i mirno mjesto, sugrađani su ljubazni i pristupačni, Nemamo se na što požaliti", rekao je Wagner u razgovoru za Dnevnik.ba.

Kada „okači kopačke o klin", Wagner ima želju postati pastor (svećenik) protestantske crkve kojoj pripada. Svaku slobodno nedjelju koristi za odlazak na službu u njima najbližu baptističku crkvu, onu u Mostaru. Smatra kako mu je vjera u Boga najviše pomogla u životu i karijeru, pa tako sve daje u Božje ruke, čak i pitanje o ostanku u Širokom Brijegu.

"Nikad nisam krio koliko smo moja obitelj i ja zavoljeli Široki Brijeg. Sve je u Božjim rukama, nemamo ništa protiv da ostatak života provedemo ovdje. Djeca nam ovdje odrastaju i stječu svoje prijatelje, moja je želja postati trener u klubu po završetku karijere, dok bi žena, kad djeca još malo porastu, htjela pronaći posao", kazuje Wagner.

Toliko dugo sam ovdje, veli, da poznajem skoro cijelu povijest grada, a kamoli kluba.

"Dosta ljudi mi postavlja pitanje o ostanku u klubu. Ne krijem, želja mi je ostati dio ovog nogometnog kluba i svoja nogometna znanja prenositi talentiranoj djeci koja će u budućnosti činiti okosnicu momčadi", iskren je Brazilac koji je svojim doprinosom klubu odavno zaslužio takvo mjesto.

Tai Welker nije mogao ‘’zaustaviti punicu’’

No, Wagnerova obitelj trenutno nisu jedini Brazilci u Širokom Brijegu. Odnedavno im društvo pravi njegov suigrač Taianan Imbere Linhares Welker sa suprugom Alessandrom i desetomjesečnom kćerkom Kiarom. Popularni Tai je u Širokom Brijegu od prosinca prošle godine kada je potpisao dvoipolgodišnji ugovor, a nešto kasnije pridružio mu se i ostatak obitelji, i to u pratnji njegove punice.

"Nedugo nakon mog potpisa za Široki Brijeg pridružila mi se supruga s našom malenom. Tada je došla sa svojom majkom, mojom punicom. Obje su ostale iznenađene viđenim ovdje i pristupačnošću ljudi. Punici se toliko svidjelo da ju nisam mogao zaustaviti u tih nekoliko dana koliko je ovdje provela, sve je željela vidjeti. Obišli smo Široki Brijeg, Mostar, Sarajevo…,", sa smiješkom je Tai za Dnevnik.ba otkrio detalje puničina posjeta najdražem zetu.

"Zadovoljni smo u Širokom Brijegu. Prije dolaska ovdje igrao sam u Grčkoj i Srbiji, ali sigurno mogu potvrditi kako se ovdje osjećam puno bolje nego tamo. U klubu sam primljen fantastično, u svlačionici i među suigračima vlada odlična atmosfera. I to me najviše raduje i to mi dodatno pomaže u prilagodbi na život u novoj sredini. Često smo u šetnji gradom, ljudi su puno iskreniji nego, recimo, u Srbiji, gdje su se malo čudno odnosili prema meni", dodao je Tai.

Njegova obitelj većinu vremena provodi s Wagnerovima, ali i s obitelji suigrača Luke Bilobrka i Dine Kresingera. Slobodno vrijeme provode ispijajući kavu u širokobriješkom hotelu Park u čijoj blizini stanuju, a nerijetko znaju „skoknuti" do Mostara ili Blagaja i uživati u prekrasnoj hercegovačkoj prirodi.

Tai sa suigračima komunicira uglavnom na engleskom jeziku i polako upija hrvatske riječi. Olakotnu okolnost čini mu činjenica da je igrao u Srbiji, pa su mu neke riječi već u uhu, a ostale pomno bilježi u svoj rječnik na mobitelu.

"Ne brinem previše, u priliku razumijem kad mi netko nešto govori na hrvatskom jeziku i već polako memoriram te riječi. Uvelike mi pomaže Wagner, s njim je sve lakše. U lipnju mi dolaze moja trojica braće u posjet, pa očekujem kako ću im dobrodošlicu poželjeti na hrvatskom jeziku", dodaje Tai.

Ovi simpatični Brazilci su već pobrali simpatije kod Širokobriježana. Na ulici se uvijek s osmijehom pozdravljaju, rado se slikaju sa svojim obožavateljima i novi sugrađani ih uistinu doživljavaju kao svoje, tako da ih svi u gradu prepoznaju kao „širokobriješke Brazilce".

Kako su nam rekli na koncu ugodnog razgovora i kave, njih dvojica imaju veliku želju – u lipnju sa svojim sugrađanima na glavnom širokobriješkom trgu proslaviti naslov prvaka Bosne i Hercegovine.

HRHB

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”