FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- zeljeznicar1
- Kontakt:
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
VOLIM TE ZELJO
SVI U DOLINUUUUUUU

Zadnja izmjena: dejavu, dana/u 21 mar 2015, 17:42, ukupno mijenjano 1 put.
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
SVI, ALI BAS SVI SUTRA NA GRBAVICU. PRILIKA KOJU NIKAKO NE SMIJEMO PROPUSTITI. OLIMPIK IZGUBIO, "ONI" IZGUBILI, A NAMA PRAVA PRILIKA DA JOS JEDNOM POMOGNEMO KLUBU I IGRACIMA. SRCEM, GRLOM, I DLANOVIMA... OD SUTRA AKOBOGDA NA DRUGO MJESTO, A POSLIJE TOGA, KO ZNA... NITI JE POMPEZNO, NITI JE PRETJERANO, ALI SUTRA NAGURATI KOJU HILJADU VISE NEGO PROTIV OLIMPIKA. HAJMO 10000 MANIJAKA SUTRA. LJUDI, MI TO MOZEMO.
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...
-
- Kontakt:
Ne trebamo mi gledati ove druge. Smirite se ljud s tim najavama jer sve moze otici na drugu stranu. Mi idemo od utakmice do utakmice, imamo svoje protivnike i na to trebamo gledati. Svaki bod je vazan za Evropu, ali isto tako ce biti tesko doci do tih bodova. Nek se drugi bave kalkulacijama, a mi cemo igrati svoju igru i uvijek im puhati za vratom. Ne mogu oni podcjeniti Zelju, koliko mi mozemo prkositi.
Sutra nece biti nimalo lahko ko misli vara se, pobjeda od 1-0 bi bila odlicna.
ja sam siguran, potpuno siguran, 100% siguran - da struka i igrači ispravno razmišljaju i da će ispravno ući u utakmicu, kao i protiv olimpica i širokog. a to je uvijek bilo važnije od onoga kako navijači razmišljaju.
a navijači neka se malo i nalože, pa neka ih barem 700 više kupi kartu, i to je nešto.
Jednostavno moramo iskoristiti ove kikseve konkurenata, ovo se neće desiti svako kolo...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ne gledati nikoga,ne zanima nas, sve drzimo u svojim rukama u borbi za Evropu,ne dolazimo sutra zato sto su Olimpic i kitari kiksali vec iz mnogo vecih razloga. Kao prvo da damo podrsku ovim mladim momcima koji se bore i postizu super rezultate za razliku od nekih balerina i kao drugo kao klub se nalazimo na prelomnici,vode se odredjeni pregovori za sponzorstvima,investiranjima,moramo pokazati svima kolika smo institucija jer time povecavamo vrijednost svog kluba i stavljamo se u bolju poziciju. Moramo drzati bar ovaj prosjek koji smo postavili protiv Olimpica od 6 hiljada ljudi na stadionu,ja bih sutra bio licno zadovoljan da nas dodje 7 hiljada.
SLOBODA NAVIJAČIMA
Momčiluci kakvo je vrijeme u šeheru, i kakvo će biti sutra?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- champions1921
Danas ljepota a i sutra bi mogla biti..Virtu4l je napisao/la:Momčiluci kakvo je vrijeme u šeheru, i kakvo će biti sutra?
BUDI ŽELJO !!!
Danas je bilo preljepo, sunce izaslo, jeste malo hladnije ali je ljepo. Sutra malo vise oblacnosti.Virtu4l je napisao/la:Momčiluci kakvo je vrijeme u šeheru, i kakvo će biti sutra?

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Milina, sutra nadlijecemo Turkish Airlines! 

Biki ne prizivaj ih živ bio 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sutra ćemo uradit sve da ih nadletimo a isto tako će nam se samo kazati hoćemo li ih nadletitiBiki je napisao/la:Milina, sutra nadlijecemo Turkish Airlines!

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Ako je vjerovati ovim prognozama sutra ce temperatura varirati od minus dva prije podne do plus jedan poslije podneVirtu4l je napisao/la:Momčiluci kakvo je vrijeme u šeheru, i kakvo će biti sutra?

SLOBODA NAVIJAČIMA
- corleone87
- Kontakt:
Sutra ocekujem odlicnu atmosferu na tribinama i utakmicu sa nase strane.Vrijeme ce biti idealno bez padavina.. 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Trenutno korisnika/ca: bablaz1, Google Adsense [Bot], invincible1921, Laudrup, Levin i 50 gostiju.