Ja ti nisam ništa rekao novo, osim činjenice i realnosti, a ti što psuješ je odraz tvoje kulture i vaspitanjaSiouxLukavac je napisao/la:Covjek je upravu, nazalost.MCMXLVI je napisao/la:O majku li ti j,ebem.thomashasler je napisao/la:Hej moji "DIVOVI" da se jezikom osvajaju titule vi bi bili do sada tim sa vise titulaa od Reala i Bayerna skupa![]()
![]()
puna su vam usta hvale i klincenja, TEREN JE MJERILO DJABA PARE DJABA TURCI MALEZIJA....NEMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA TITULAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, NEMA TITULAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
thomashasler
- Kontakt:
Re: Odg: FK Sarajevo
Re: FK Sarajevo
Kako se bore igraci Velež,kao da je ovo neke druga ekipa,koja je igrala 3 kola u prvenstvu.
Mi nu europe necemo vidjet i raspali strumfovi ce biti ispred nas... Udri tamo gdje najvise boli dino, udri ih po dzepu majku im
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
DOK JE IBRAKOVIĆ KOJI DOVODI POLUAMATERE I PRODA IH NAMA NAVIJAČIMA KAO ZVIJEZDE U KLUBU NIKAD MI TITULE NEĆEMO VIDJET!!!!!!!!!
BOLEST 1946
sarajevo horde bog i čaršija!
- akisarajevo92
- Kontakt:
Poznavajuci kakav je Kodro gospodin, ne bi me iznenadilo da sam podnese ostavku poslije ovoga. A svi vi koji njega krivite i pljujete za ovo... 
Pola igraca doveli iz Leotara, Drine,Pazara, Rabotnickog itd. i ocekujete svaku utakmicu laganicu. Imate kvantitet ali ne i toliki kvalitet.
Pola igraca doveli iz Leotara, Drine,Pazara, Rabotnickog itd. i ocekujete svaku utakmicu laganicu. Imate kvantitet ali ne i toliki kvalitet.
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 21 mar 2015, 17:12, ukupno mijenjano 3 puta.
Don't believe the hype.
Nisu vazda treneri i sportsli direktori krivi, sto picke ne trce
Sve ide na to da se ponovi sezona 2009/2010.
Imam utisak da gledam 3x zaredom istu utakmicu, doslovno nam se sve svodi na lose centarsuteve
Ma igraci nekoga bojkotuju. Samo koga, pitanje je.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
- PeppermintSA
- Kontakt:
Kodro amater
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Oduzeti im svima po 2 plate MINIMUM zajedno sa tim kojeg lafo "bojkotuju"!uschtipak je napisao/la:Ma igraci nekoga bojkotuju. Samo koga, pitanje je.
Upravo tako, totalno bezopasno i bezidejno. Ali drago mi je, barem me Koševo neće vidjeti ove sezone, stoja u džepu više!Desole je napisao/la:Imam utisak da gledam 3x zaredom istu utakmicu, doslovno nam se sve svodi na lose centarsuteve
U novi boj ...
i ove horde zla nabijem na kur,ac!!! gdje god da odu neki belaji, i uvijek je neko drugi kriv nikad oni!!
JE,BO TI NAS ....
prestajem ic na utakmice dok iz kluba ne ode Ibraković koji dovodi zvijezde drine zvornik i radnika bjeljina..

JE,BO TI NAS ....
prestajem ic na utakmice dok iz kluba ne ode Ibraković koji dovodi zvijezde drine zvornik i radnika bjeljina..
BOLEST 1946
Sta je sad? Velez igra bunker? Ne valja teren?

Ma samo odbijati od plata dok ne dodju pameti vec jednom.
Ma samo odbijati od plata dok ne dodju pameti vec jednom.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- kupus army
- Kontakt:
E moj Husrefe,plakat cemo mi za tobom jos dugo.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Sta imaju bojkotovati, to im je posao za to primaju dobru platu i na vrijeme!! Svi sto su se osilili, osim par izuzetaka poslati u b tim, i nek se dino osevapi pa ih udari ih po dzepu... Nama vazda trener kriv, meho ima moju punu podrsku
Potpis, gdje god da odemo problem pravimo i vazda izgovore neke imamo, umjesto da budemo primjer drugima oni rade gluposti, totalno sam razocaran proljetnim dijelom, sramota.Mirso1197 je napisao/la:i ove horde zla nabijem na kur,ac!!! gdje god da odu neki belaji, i uvijek je neko drugi kriv nikad oni!!
JE,BO TI NAS ....
prestajem ic na utakmice dok iz kluba ne ode Ibraković koji dovodi zvijezde drine zvornik i radnika bjeljina..![]()
![]()
1946
Sve smo ovo mi krivi!! Sa furanjem kurcenjem i ostalim stvarima...Ibrakovicu mrs iz kluba!! Sve su ovo njegovi talovi retardi od igraca!!
Mi uvjek nekoga sabotiramo 
Jednostavno, ne zelimo pobjedu onoliko koliko je protivnik zeli...
Ovde treba reci STOP za Horde Zla... Yedino sto su donijeli, je bas to Zlo..
Mi kao navijaci smo krivi za ovu situaciju, jednostavno preveliki pritisak smo nabili igracima, a nasi se useru prije nego izadju na utakmicu...
Zali Boze dobre situacije u klubu
Jednostavno, ne zelimo pobjedu onoliko koliko je protivnik zeli...
Ovde treba reci STOP za Horde Zla... Yedino sto su donijeli, je bas to Zlo..
Mi kao navijaci smo krivi za ovu situaciju, jednostavno preveliki pritisak smo nabili igracima, a nasi se useru prije nego izadju na utakmicu...
Zali Boze dobre situacije u klubu
BordoArmy88 je napisao/la:Oduzeti im svima po 2 plate MINIMUM zajedno sa tim kojeg lafo "bojkotuju"!uschtipak je napisao/la:Ma igraci nekoga bojkotuju. Samo koga, pitanje je.
kakvo bolan bojkotovanje,jesi li normalan pa shvati da ljudi ne znaju bolje imamo 2-3 dobra igraca ovo ostalo je mrtvi prosjek,to sto mediji prodaju pricu o nakim skupim igracima to je suplja,mi samo imamo nagomilanih igraca koji su mrtvi prosjek,jos za ime boga ljudi ulaze u sezonu bez zamjene za dupovca gurati ovog malog momka odma a cilj je titula je neozbiljno,odbrane nema,bek dobar ne postoji kod nas,centralni vezni uz cimirota dobar ne postoji,ne postoji dobro krilo,a to su sve najznacajnije pozicije u timu,motoricke sposobnosti ekipe katastrofa pa vidjelo se i protiv borca da ne mogu nasa 3 da ufate stokica,duel jedan na jedan katastrofa to je zalosno ali istinito.
Trenutno korisnika/ca: 12345678922, Arhitekt, fanaticoszg, Ferroviere1987, Fudo, gh0stHZ, Google Adsense [Bot], HordasFks, JavierBosnia, JuricaSpindl, KarlMarx, Pantelija, sekac, skoJaa, Turo, zagorski i 180 gostiju.