RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Tosre
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Tosre » 21 mar 2015, 16:55

Majke mi moje te Bobic nije bolji od Neuer-a

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 21 mar 2015, 16:58

Ostaviti Dasu za trenera, a naci drugog trenera za golmane :D :salut:
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

Tosre
Kontakt:

Post Postao/la Tosre » 21 mar 2015, 17:07

Majke mi moje --->Bobic=Neuer :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 21 mar 2015, 17:08

Cestitam vam na zasluzenoj pobijedi!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Tosre
Kontakt:

Post Postao/la Tosre » 21 mar 2015, 17:13

MCMXLVI je napisao/la:Cestitam vam na zasluzenoj pobijedi!
Hvala brate, nije jos gotovo, puno srece u nastavku, nadam se da ce te se trznuti i uzeti titulu. Imate super igrace, ali su djelovali neborbeno.

Forza Velez!

Adma
Kontakt:

Post Postao/la Adma » 21 mar 2015, 17:29

A **** majku ovog Veleza dobize danas sarajevo a odigrase onako bezveze protiv kona ccccc

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 21 mar 2015, 17:31

Ubismo ih majkemi moje :clap: :clap:
Pa gdje je ova igra i borbenost bila prije tri dana :crazy:
Cestitke svima koji su danas ucestvovali u ovoj pobjedi,igracima,strucnom stabu ,RA i navijacima koji su vjerovali u ovaj tim

rodjeniiiiiii
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

salmy

Post Postao/la salmy » 21 mar 2015, 17:33

Čestitke Rodjenim i svim Mostarcima, odlicno, pozrtvovano do kraja, veliki uspjeh :clap: :clap: :clap: :clap: .

Iskreno bojao sam se Sarajeva, ali su ih danas Rodjeni u svakom pogledu nadigrali :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Idemo sad lagano na pauzu, pronaci do tada abd novog trenera, mada i Dizdarevic nije los, ali jbg nema licencu.

Izgleda da se moja kladionica i osjecaj brata Pastrmke poklopio i jako bitna i vazna pobjeda.

Samo mi je zao sto ovako pametno nismo igrali prije nekoliko dana protiv kona , ali sta je tu je, doci ce oni nama na zicer kad tad.

Forzaaaaaaaaaaaaaaaaaa Rodjeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 21 mar 2015, 17:34

Ovakva razlika u igri u samo 3 dana, pa da je ne znam koji trener došao, otišao, kakv god razlog da je bio u pitanju. Imalo je Sarajevo ekstra prilika, cak i da vodi na poluvremenu sa 2:0 , ali smo i mi bola napadali. Takticki smo iskljucili Anija iz igre jer su se opteretili sa njim sve ekipe, a onda sjevnu Janka i Haurdic. Blagojević je tata nogometa.

Ali meni ovdje samo smrdi malo nešto, neću da povjerujem u to.

Adma
Kontakt:

Post Postao/la Adma » 21 mar 2015, 17:37

Nismo briljirali ali smo iskoristili svoje sanse i borili se do kraja. Drago mi je i do nekle su nam se iskupili za onaj poraz. I ako je sarajevo kvalitetnije ovo je sto se trazi samo borba i do zadnjeg atoma snage.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 21 mar 2015, 17:38

Čestitke za pobjedu. Dva različita tima izašla na teren danas i u Srijedu. Znam da nije dozvoljeno pisati po ovim glavnim temama, al me interesuje ko je igrac sa brojem 23 i koju poziciju igra ? Pozdrav Rodjenim :thumbup:
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

BMV22
Kontakt:

Post Postao/la BMV22 » 21 mar 2015, 17:44

Bordo tim je minimalno poražen od Veleža...
Ovo sam morao izvaditi iako mislim da nema svrhe, nikad maloumnika od samoproglašenog novinara, slijepo zaljubljenog u svoj klub ne možeš natjerati da trezveno sagleda i napiše izvještaj.Treba biti žešči kreten, vrhunski cinik i bezobraznik i ovakvu rečenicu staviti na početku teksta.Poslije svih dešavanja u našem klubu od srijede, poslije jednog velikog tektonskog udara na klub, poslije ataka navijača na igrače ne sagledati realno stanje u FK Veležu pred ovu utakmicu je ogromna bezobraznost.FK Velež je bez trenera, naša realna vrijednost igrača je oko milion i po eura, Sarajevo hvala bogu da može vrijedi pa bar 10 puta više.Zato moj novinaru, poraz od 2:0 nije minimalan nego ogroman kao što je ogromna pobjeda FK Veleža u ovom trenutku od 2:0.Kani se ti ovog posla, hajde ti odakle si šljago, kani se ti pisanja, jami se lopate i krampe i via kopat kanale, jer nisi ni za šta drugo ušljo ušljavi.
Morao sam ovo napisat, nisam mogao odtrpiti, pozdrav svim normalnim navijačima, akao što sami navijači Sarajeva kažu ovi novinari stvarno znaju zasrati.
Pastrmka pohiti čekamo te :kafa: :kafa: :kafa:
Samo je jedna riba- Pastrmka!!!

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 21 mar 2015, 17:46

Minjore je napisao/la:Čestitke za pobjedu. Dva različita tima izašla na teren danas i u Srijedu. Znam da nije dozvoljeno pisati po ovim glavnim temama, al me interesuje ko je igrac sa brojem 23 i koju poziciju igra ? Pozdrav Rodjenim :thumbup:
Marko Nikolić, veznjak. Po meni onaj klasični kostolomac, ali se znao naći i u ulozi organizatora igre.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 21 mar 2015, 17:49

shaman7 je napisao/la:
Minjore je napisao/la:Čestitke za pobjedu. Dva različita tima izašla na teren danas i u Srijedu. Znam da nije dozvoljeno pisati po ovim glavnim temama, al me interesuje ko je igrac sa brojem 23 i koju poziciju igra ? Pozdrav Rodjenim :thumbup:
Marko Nikolić, veznjak. Po meni onaj klasični kostolomac, ali se znao naći i u ulozi organizatora igre.
Po meni odlican igrac. Upratio sam da je jedno 10 lopti presjekao na sredini terena. Hvala tebi prijatelju na odgovoru :thumbup: Pozdrav
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 21 mar 2015, 17:50

Lijepa utakmica, nije mi krivo što sam otišao. Mnogo više trke/želje i konkretnosti.
Simpatizeru Sarajeva što je sjedio nekoliko redova iznad mene poručujem da se kani gluparija kako se mi više trudimo protiv njih nego nego što ćemo protiv Širokog, šta li je on, vrać-pogađač?

Da su bili bolji, pobijedili bi danas. Najsmiješnije mi je kad se na taj fazon vade njihovi navijači, nešto slično Manijacima prošle sezone. Ili JOŠ GORE, kada vlastiti Veležov navijač ne želi da mu klub pobijedi danas, a i to su moje uši čule u par navrata :evil:

Bravo Dasa, bravo ROĐENI !

@Minjore, to je Nikolić, pravi destrkutivac, motor ekipe. Protiv Zrinjskog i ranije je imao lošije tekme, ali danas je bio onaj pravi kakvog ga znamo.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 21 mar 2015, 17:55

**** mu ko je otišo u srijedu a nije danas :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

virtuoz
Kontakt:

Post Postao/la virtuoz » 21 mar 2015, 18:04

Zna se u kolikom je qrcu država kad se poslije poraza (prošle godine manijaci,a ove pitari) ljudi žale što im Velež nije pustio. Pa Velež igra za sebe,ne igra za to da Zrinjski ili Široki ne budu prvaci.

Ovo jedino u BiH ima,da su ljuti na tebe i psuju ti sve živo jer im nisi pustio utakmicu :urnebes: :urnebes: :urnebes:

fowler
Kontakt:

Post Postao/la fowler » 21 mar 2015, 18:08

Čestitam vam na zasluženoj pobjedi. Pokazali ste da kritike mogu uroditi plodom, za razliku od ovih naših plaćenika (čast izuzecima). Opet Haurdić, ovaj put nas je ovjerio :D. Šteta što ovakav pristup niste imali i u srijedu jer bi te vaše komšinice samljeli k'o Minas :D. Sretno vam u nastavku prvenstva, a ove padobrance što pišu budalaštine nataknemo na spolovilo.

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 21 mar 2015, 18:08

Rodjeni svaka cast, na pobijedi,mada mi malo cudan pristup u srijedu i danas,al nebitno,odigrali ste muski i pobjeda je cista ko sunce. Nadam se da cete ovako igrati protiv svih,a nama ostaje da se dignemo iznad svega i to je to.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 21 mar 2015, 18:10

virtuoz je napisao/la:Zna se u kolikom je qrcu država kad se poslije poraza (prošle godine manijaci,a ove pitari) ljudi žale što im Velež nije pustio. Pa Velež igra za sebe,ne igra za to da Zrinjski ili Široki ne budu prvaci.

Ovo jedino u BiH ima,da su ljuti na tebe i psuju ti sve živo jer im nisi pustio utakmicu :urnebes: :urnebes: :urnebes:

P O T P I S !
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.