Ermin Bičakčić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ermin Bičakčić
Ermin u prvih 11 protiv Aalena u kup utakmici. Tekma počinje u 19:00h 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Danas protv Schalkea. Mogo bi sa Hoffenheimom izborit Evropu. 
Bicakcic ocekivano u prvih 11 protiv Hamburga.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Bico kao i uvjek u prvih 11. Sajo ni na klupi. Vrancic isto u prvih 11. Ako neko slucajno nade kakav HD link za ovu tekmu zamolio bih da ga postavi.
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Ermin Bičakčić
Steta, lose je procjenio situaciju totalno, nije smio ovako ici rizicno ici na igraca, a ima zuti karton.
Jest vala,dok vecina nasih BIH reprezentivaca iz BL nemaju problema i rizika ni za zuti karton. 
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
E vala mora se reci, ovdje ga bas imas pravo! Sto jes jes!harishp je napisao/la:Jest vala,dok vecina nasih BIH reprezentivaca iz BL nemaju problema i rizika ni za zuti karton.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Pa gdje ces na svog
Odnio ga je !!!
Zadnja izmjena: Husika, dana/u 21 mar 2015, 17:43, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Ja mozda jesam u pravu,ali ti ga imas pravo.Sto jes jesEffenberg je napisao/la:E vala mora se reci, ovdje ga bas imas pravo! Sto jes jes!harishp je napisao/la:Jest vala,dok vecina nasih BIH reprezentivaca iz BL nemaju problema i rizika ni za zuti karton.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Na žalost Bičakčić ponovno pliva kao i u većini utakmica koje je igrao za BIH repku,pa se mora reći da je da je nekako sirov i da je Šunjić ipak bolje rješenje
kuknjava kuknjava kuknjava

I tako plivajuci spasi dva cista gola
Drugo poluvrijeme majstorski
Drugo poluvrijeme majstorski
Dobar Bičo
, čini mi se da na štoperu nebi trebali imati problema do kraja kvalifikacija ... , pored Spahe tu mogu lijepo odigrati i Bičakčić , Šunjić , Zukanović , Kolašinac , pa i Vranješ i Cocalić ...
nekako pruža bolje partije u klubu, nego u repki
pozitivno je što Ogi ponovo igra u klubu, te što Šunjić postaje sve sigurniji
pozitivno je što Ogi ponovo igra u klubu, te što Šunjić postaje sve sigurniji
Drugo poluvrijeme je bio dosta bolji. Imam osjecaj da on jednostavno izgori od zelje da sto bolje odigra u reprezentaciji, tako mi izgleda i kad ima loptu u nogama bez pritiska protivnickog igraca.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Izgleda da je tata Sunjke u jeku posljednjih dogadjanja potkupio ekipu da na svakoj temi pljuju Bicakcica, a od Sunjica prave Maldinija.
Momak spasio dva cista gola u drugom poluvremenu i niko nista, al zato je bilo pljuvacina u prvom kod gola za koji nije jedini i direktni krivac.
Momak spasio dva cista gola u drugom poluvremenu i niko nista, al zato je bilo pljuvacina u prvom kod gola za koji nije jedini i direktni krivac.
Kod gola je zakasnio pokriti Janka al' treba spomenuti da je golu kumovao i Spahić pored kojeg igrač Austrije petom izbacio Janka u maltene 1 na 1 sa Begovićem.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
kao osoba strasan momak al kao half uzasan. velika rupa nase odbrane .ima strasnih problema u promjeni pravcu kretanja ...losa motorika i osjecaj za postavljanje .... puno golova smo primili zbog njega ... losa reakcija i protiv austrije
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
-
SjeverniVjetar
Nije krivac za gol !
Stoperi su ostavljeni na cjedilu citavo prvo poluvrijeme, Hadzic i Medunjanin bili su beskorisni, onda sva krivica ide na stopere. Ulaskom Besica se vidjelo gdje lezi problem.
Bicakcic je vise nego pristojan bundesligaski stoper, to se moze vidjeti svake sedmice. Doduse , nama je i Lulic do prije tri -cetiri dana, bio panj , kloc, Spahic je dugo bio rupa, sada je red na Pjanicu...
Stoperi su ostavljeni na cjedilu citavo prvo poluvrijeme, Hadzic i Medunjanin bili su beskorisni, onda sva krivica ide na stopere. Ulaskom Besica se vidjelo gdje lezi problem.
Bicakcic je vise nego pristojan bundesligaski stoper, to se moze vidjeti svake sedmice. Doduse , nama je i Lulic do prije tri -cetiri dana, bio panj , kloc, Spahic je dugo bio rupa, sada je red na Pjanicu...
nije krivac za goal njegova reakcija je bila .. sta bi dok ja stojim na petama i spavam .. a to se precesto desava .. puno je bolji na beku cini mi se.. ne zna se postaviti i uvjek pliva ..gubi ravnotezu... kazem osnovna motorika mu fali ... cesto proklizava
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.