NK Široki Brijeg

Dabar
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Dabar » 10 apr 2010, 18:59

Babilon je napisao/la:Tek u ovakvim utakmicama covjek vidi da je onaj Wagner pre napuhana roba,u rangu je naseg Zadre,dobro ste otvorili utakmicu al obrana vam je katastrofa,o penalu propustenom da i ne pricam,lose lose,nista od titule za jesenjskog sampiona,prvi put od kad se igra premier liga vi ste propustili da jesen potvrdite na proljece!
ma nije wagner prenapuhan,jest ove sezone dosta dobrih utakmica je on odigro,ali zasitio se čovjek više ove lige,ali naša uprava ga drži,ma nek ide u brazil pržiti kavu,ovde nema šta tražiti više,i za trenera mrš u **** materinu više,bgm ja se ovde živciram,a on mrtav -ladan stoji,obrana katastrofa ko uvijek,a eto bili smo ravnopravni ako ne i bolji,po ko zna koji put bolji a popušimo..

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 10 apr 2010, 21:21

Wagner je jedina prava klasa u momcadi, onaj tko prica da je prenapuhan veze nema o nogometu, a eventualni pristup, forma ili opcenito igra kompletne momcadi je druga stvar. Nazalost momcad u globalu djeluje lose i daleko ispod onoga sto bi morala pruzati i pruza cistu katastrofu u drugom dijelu, i to je neshvatljivo, nazalost i sve vise i vise odmice od vrha.

Dzaba i dominacija, dzaba kombinatorika eventualna kad su ostale ekipe zustrije, direktnije, zabiju gol, a mi ne, i jednostavno imaju i najmanje srece od ekipa u vrhu.

Dzaba i stativa, dzaba i precka, dzaba i penal, dzaba i taj nedosudjeni koliko cujem, to nisam vidio...
...Život za Široki...

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 10 apr 2010, 22:59

? " " ", " % се % $ са " &? $ $ нас је " за ? ? " $ је $ ". " ? он % " у "?
"" ПУТ ""

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 10 apr 2010, 23:23

Igra, dosta konstantno. Igrao je na desnom boku danas, po meni los izbor, tj. sasvim suvisno kad postoje bekovi za takve pozicije u nasoj ekipi, al to je vec do trenera koji je debelo debelo istrosio kredit i nema sta voditi ovakvu momcad. Medjutim, obrana nam je svakako kriticna i to je veliki nesrazmjer i razlog brojnih glupih golova, nerviranja i poraza vec duze vrijeme. Ukratko, Markic i Brekalo, iako je izgubio formu ili poziciju, su meni i daleko najbolji izbor dugorocno gledajuci pored raznih Topica i slicnih koje ne mogu gledati nikako u ekipi jer automatski znam da bilo gdje primamo gol, pa cak i na vlastitom terenu od normalne momcadi, a kredita imaju koliko hoces.
...Život za Široki...

homer
Kontakt:

Post Postao/la homer » 11 apr 2010, 16:24

NAJVECI PROBLEM JE RENATOOOOO!!!!! pa on je glup ko ****,po utakmici 40 lopti izgubi a zadnjeg igra to je najveci problem.pa kara majmune sta radis na treningu mrs s klupe! stavi danu bar se bori
ponosna moja je zemlja HERCEGOVINA!!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 11 apr 2010, 16:31

homer je napisao/la:NAJVECI PROBLEM JE RENATOOOOO!!!!! pa on je glup ko ****,po utakmici 40 lopti izgubi a zadnjeg igra to je najveci problem.pa kara majmune sta radis na treningu mrs s klupe! stavi danu bar se bori
sve ti je to isto..dane, martinovic i renato..ne zna se ko je gori..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 12 apr 2010, 10:02

ŠB_Fidelis je napisao/la:Igra, dosta konstantno. Igrao je na desnom boku danas, po meni los izbor, tj. sasvim suvisno kad postoje bekovi za takve pozicije u nasoj ekipi, al to je vec do trenera koji je debelo debelo istrosio kredit i nema sta voditi ovakvu momcad. Medjutim, obrana nam je svakako kriticna i to je veliki nesrazmjer i razlog brojnih glupih golova, nerviranja i poraza vec duze vrijeme. Ukratko, Markic i Brekalo, iako je izgubio formu ili poziciju, su meni i daleko najbolji izbor dugorocno gledajuci pored raznih Topica i slicnih koje ne mogu gledati nikako u ekipi jer automatski znam da bilo gdje primamo gol, pa cak i na vlastitom terenu od normalne momcadi, a kredita imaju koliko hoces.
Ne mogu da razumijem tu trenersku pamet, da stavlja markica na desnog bocnog. PA mali je stoper i to prvoklasni stoper, bolji od onog starijeg igraca sto vam sad igra na mjestu stopera. PA u Borcu koji ima jacu zadnju liniju za njega je tu bilo mjesta, a da ne govorim da moze i zadnjeg veznog odigrati.

Ovako karacic tusi jednog sjajnog fudbalera
TREĆI PUT ČASTIMO !

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 12 apr 2010, 14:42

Pa normalno da je bolji, pokazao je to i u ono kratko vrijeme dok je tu, a koliko vec domaci navijaci pate i frustriraju se radi zadnje linije Širokog Brijega, no eto, Topic ili 'mora' igrati ili jednostavno nitko ne shvaca da ne moze. Sreca pa se uvijek u kombinaciji pojavljuje netko mladji, tako da treba i njega i Cutuka izbaciti iz prve momcadi jer je prezalosno i smijesno kakve golove glupe primamo, a ofenzivni dio momcadi van forme trenutacno i ne moze takve kompenzirati.
...Život za Široki...

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 13 apr 2010, 22:01

Trener je nedorastao i to je primarni i najveci problem uz nikakvu obranu. Uprava je, sta god tko o njoj osobno mislio, bas suprotno vecini ostalih u ligi - vrlo sposobna i racionalna - mada u BH nogometu je uvijek za ocekivati 'necije igrace' i slicne menadzerske poslove, no brojni se samo ugledati i uciti od Širokog Brijega danas mogu.
Varea nije jedina klasa, Wagner je klasa iznad lige vec duze vrijeme, a osim toga vec sam postavljao seniorski kadar ŠB, gdje vecina upravo i jesu igraci iz Širokog, uze i sire okolice, te nesto iz HR te kao takvi cine vecinu u momcadi. Bez kvalitetnih igraca i osovine momcadi nema ni rezultata. S obzirom da Široki duze vrijeme ima rezultate koji ih plasiraju u gornji dio tablice, bojim se da mu nema sta tko osporavati ili preispitivati politiku kad ona i kao takva uglavnom pali, a i logicnije je dovoditi sa strane talente i igrace, pa makar Juznoamerikance, kad dizu konkurenciju u momcadi pored onih koji su vec tu, a na njima se konsekventno moze dosta zaraditi, a manje kostaju od nerijetko precijenjenih 'domacih' nogometasa iz okruzenja.
Vrlo jednostavno.
...Život za Široki...

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 13 apr 2010, 23:17

citajuci vas kod vas sve nekakve klase a ne mozete pobjediti nikoga

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 13 apr 2010, 23:38

Nitko nije ni rekao da momcad igra kako bi trebala. Ako ustvari citas kako kazes, vidjeti ces i brojne kritike i upravo neshvacanje svega toga, a ne velicanje neke klase koja ne moze nikoga pobijediti, kako kazes. Doduse, samim time sto se o tome raspravlja i sto se ljudi cude i ide u prilog padu forme.

Realno Široki Brijeg za BH ligu i ima najbolju momcad pojedinacno gledajuci, to je i nogometnom laiku jasno.

Evo, da obrazlozim : Prvo, Široki ima glavnu osovinu momcadi vec neko vrijeme na okupu unatoc redovito brojnim prinovama, znamo na koje igrace mislim (ali doduse nedostatan je u defanzivnom dijelu). Silic je proslogodisnji sluzbeno najkorisniji igrac prvenstva (rubrika asistencije+golovi), Wagner je duze vrijeme najbolji stranac u ligi i jedan od tri najbolja (ofenzivna) veznjaka, a po meni i ubjedljivo najbolji kad je u svom pravom elementu i pravoj poziciji, Varea je eto i ''sluzbeno'' po izboru ovog portala kao prvi stranac lige, a jasno je o kakvom se igracu radi svima, dok imena poput Hrgovica ili povratnika Karoglana posebno predstavljati ne treba. Ukratko, ima sve predispozicije da bude najbolji i ne moze nitko osporiti da to nisu klasna imena za ovu ligu.

Medjutim nogomet je kolektivni sport, i to nije dovoljno samo po sebi jer ti takvo sto ne garantira i najvise postolje iako ga je imao u jesenskom dijelu gdje su svi hvalili tu momcad, a realno je i zasluzila pohvale za taj dio prvenstva, isto kao sto Zeljeznicar i Borac zasluzuju u ovom drugom dijelu. Zato se nogomet i gleda, prati. Sve treba posloziti i imati malo srece (sto mi zaista nismo imali pogotovo u ovom dijelu, pored losije igre, pa eto dovoljno je uzeti za primjer samo zadnju utakmicu i promasene prilike, ili recimo efikasni Zeljeznicar naprema neefikasnom Širokom, gdje smo mi u prvom dijelu potpuno nadigrali Zeljeznicar na Grbavici, ali uspjeli izgubiti iz jedne prilike koju su stvorili, da bi konsekventno ovdje zasluzeno zabili svoje sanse iz kontri, to je puno prosutih bodova, ali i jako malo sportske srece) da bi napravio pravi boom, eto pogledaj samo koliko je npr. Borac (cast momcadi, naravno) imao srece kod svojih domacih susreta sa pobjedama u zadnjim minutama ili izbjegavanjem poraza jos jednom na Pecari (iako zasluzeno sto se mene tice, nebitna je taktika, bitno je sacuvati mrezu). Da smo samo kuci dobili sve sto smo morali, i dalje bi prvi bili. Ali, to tako u nogometu bas i ne ide.

Široki ima realni hendikep u odnosu na ostale momcadi u vrhu u vidu nedoraslog trenera koji je kompromitirao u drugom dijelu sve sto je dobro napravio u prvom, a nekako sam sve vise uvjeren da je i to bio plod kvalitetne pripreme prethodnika, kao i kondicijskog trenera. Sad zaostaju i fizicki, a forma je u evidentnom padu kod brojnih igraca, a oni koji su je i zadrzali, ne mogu sami. Drugi hendikep je losa obrana (tocnije inzistiranje na rijesenjima koja su se pokazala nedovoljnim pored mladjih i sposobnijih na klupi) i nesrazmjer iste sa napadom i dolazi do lose tranzicije iz obrane u napad gdje ne postoji igrac koji moze KVALIETNO iznijeti loptu, a ne napucati je do realno niskih igraca u napadu i samim time je i prodati sto je jako cest slucaj. Tada vec dolazi do situacije da se mora ili Wagner ili Silic vracati po loptu duboko u svoju polovicu i trositi samim time radeci posao jednog Martinovica, Renata ili kojeg god da vec zauzima DM mjesto u momcadi, a ne obavlja ga kako treba.

Tu utjece puno faktora, razlikovati treba momcad od pojedinaca, kao i 'uzdizanje' od realnog nezadovoljstva onoga sto pruza momcad koja ima prave uvjete i fin kadar.
...Život za Široki...

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 14 apr 2010, 00:00

Neprilagodjen je napisao/la:citajuci vas kod vas sve nekakve klase a ne mozete pobjediti nikoga

@neprilagodjen hahahaha ti si meni yakon, ti na svakoj temi jednu recenicu i njom bockas i to sve navijace svih klubova bey izuzetka :) obicno se nakace neki na tvoje bockanje, evo sad je sb fidelis napiso pravo dugacak post :)
TREĆI PUT ČASTIMO !

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 14 apr 2010, 00:12

ŠB_Fidelis je napisao/la:Nitko nije ni rekao da momcad igra kako bi trebala. Ako ustvari citas kako kazes, vidjeti ces i brojne kritike i upravo neshvacanje svega toga, a ne velicanje neke klase koja ne moze nikoga pobijediti, kako kazes. Doduse, samim time sto se o tome raspravlja i sto se ljudi cude i ide u prilog padu forme.

Realno Široki Brijeg za BH ligu i ima najbolju momcad pojedinacno gledajuci, to je i nogometnom laiku jasno.

Evo, da obrazlozim : Prvo, Široki ima glavnu osovinu momcadi vec neko vrijeme na okupu unatoc redovito brojnim prinovama, znamo na koje igrace mislim (ali doduse nedostatan je u defanzivnom dijelu). Silic je proslogodisnji sluzbeno najkorisniji igrac prvenstva (rubrika asistencije+golovi), Wagner je duze vrijeme najbolji stranac u ligi i jedan od tri najbolja (ofenzivna) veznjaka, a po meni i ubjedljivo najbolji kad je u svom pravom elementu i pravoj poziciji, Varea je eto i ''sluzbeno'' po izboru ovog portala kao prvi stranac lige, a jasno je o kakvom se igracu radi svima, dok imena poput Hrgovica ili povratnika Karoglana posebno predstavljati ne treba. Ukratko, ima sve predispozicije da bude najbolji i ne moze nitko osporiti da to nisu klasna imena za ovu ligu.

Medjutim nogomet je kolektivni sport, i to nije dovoljno samo po sebi jer ti takvo sto ne garantira i najvise postolje iako ga je imao u jesenskom dijelu gdje su svi hvalili tu momcad, a realno je i zasluzila pohvale za taj dio prvenstva, isto kao sto Zeljeznicar i Borac zasluzuju u ovom drugom dijelu. Zato se nogomet i gleda, prati. Sve treba posloziti i imati malo srece (sto mi zaista nismo imali pogotovo u ovom dijelu, pored losije igre, pa eto dovoljno je uzeti za primjer samo zadnju utakmicu i promasene prilike, ili recimo efikasni Zeljeznicar naprema neefikasnom Širokom, gdje smo mi u prvom dijelu potpuno nadigrali Zeljeznicar na Grbavici, ali uspjeli izgubiti iz jedne prilike koju su stvorili, da bi konsekventno ovdje zasluzeno zabili svoje sanse iz kontri, to je puno prosutih bodova, ali i jako malo sportske srece) da bi napravio pravi boom, eto pogledaj samo koliko je npr. Borac (cast momcadi, naravno) imao srece kod svojih domacih susreta sa pobjedama u zadnjim minutama ili izbjegavanjem poraza jos jednom na Pecari (iako zasluzeno sto se mene tice, nebitna je taktika, bitno je sacuvati mrezu). Da smo samo kuci dobili sve sto smo morali, i dalje bi prvi bili. Ali, to tako u nogometu bas i ne ide.

Široki ima realni hendikep u odnosu na ostale momcadi u vrhu u vidu nedoraslog trenera koji je kompromitirao u drugom dijelu sve sto je dobro napravio u prvom, a nekako sam sve vise uvjeren da je i to bio plod kvalitetne pripreme prethodnika, kao i kondicijskog trenera. Sad zaostaju i fizicki, a forma je u evidentnom padu kod brojnih igraca, a oni koji su je i zadrzali, ne mogu sami. Drugi hendikep je losa obrana (tocnije inzistiranje na rijesenjima koja su se pokazala nedovoljnim pored mladjih i sposobnijih na klupi) i nesrazmjer iste sa napadom i dolazi do lose tranzicije iz obrane u napad gdje ne postoji igrac koji moze KVALIETNO iznijeti loptu, a ne napucati je do realno niskih igraca u napadu i samim time je i prodati sto je jako cest slucaj. Tada vec dolazi do situacije da se mora ili Wagner ili Silic vracati po loptu duboko u svoju polovicu i trositi samim time radeci posao jednog Martinovica, Renata ili kojeg god da vec zauzima DM mjesto u momcadi, a ne obavlja ga kako treba.

Tu utjece puno faktora, razlikovati treba momcad od pojedinaca, kao i 'uzdizanje' od realnog nezadovoljstva onoga sto pruza momcad koja ima prave uvjete i fin kadar.
kratko jasno... :lol: :D
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

šampioni
Kontakt:

Post Postao/la šampioni » 14 apr 2010, 00:15

Ma nogomet je kod nas katastrofa trenutno, pa nije do trenera, pa zna se tko mora igrati..imaš 6-7 igrača koji moraju da igraju...pa kakave mi dovodimo igrače , pa to je žalosno. Čast miri katiću, bajanu i eto wagneru, ovo drugo ništa nije bolje od naših momaka...Mišić, barišić,topić,renato,diogo i da ne nabrajam dalje...Pa ljudi moji budimo realni to je smijurija od igrača.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 14 apr 2010, 00:19

šampioni je napisao/la:Ma nogomet je kod nas katastrofa trenutno, pa nije do trenera, pa zna se tko mora igrati..imaš 6-7 igrača koji moraju da igraju...pa kakave mi dovodimo igrače , pa to je žalosno. Čast miri katiću, bajanu i eto wagneru, ovo drugo ništa nije bolje od naših momaka...Mišić, barišić,topić,renato,diogo i da ne nabrajam dalje...Pa ljudi moji budimo realni to je smijurija od igrača.

kojih naših???

barem za klasu svi bolji.osim možda Topić - Brekalo-Renato..a volio bih radi takvih da jednom spanemo na naše pa da vidimo gdje bi igrali, koju Europu ili za koje mjesto bi se borili, odnosno se spašavali...

šampioni
Kontakt:

Post Postao/la šampioni » 14 apr 2010, 00:27

RADI TAKVIH??? E jesi moćan nema šta...pa ajde reci mi po čemu je tiogo bolji od malog ćorića, mišić od glavine, barišić od hrkaća, peraica od pinjuha, dane od martinovića...Ni po čemu nisu bolji, znam ja o čemu ja pričam, dugo sam ja u nogometu...I uvijek sam ZA prave igrače, ali ovi polovnjaci nisu ništa bolji od naših VJERUJ MI MAJSTORE!!!! Samo im daj par utakmica u kontinuitetu, i nek igraju s wagnerom, vareom,šilčićem, NIŠTA LOŠIJI NEĆE BITI!!!!

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 14 apr 2010, 00:48

šampioni je napisao/la:RADI TAKVIH??? E jesi moćan nema šta...pa ajde reci mi po čemu je tiogo bolji od malog ćorića, mišić od glavine, barišić od hrkaća, peraica od pinjuha, dane od martinovića...Ni po čemu nisu bolji, znam ja o čemu ja pričam, dugo sam ja u nogometu...I uvijek sam ZA prave igrače, ali ovi polovnjaci nisu ništa bolji od naših VJERUJ MI MAJSTORE!!!! Samo im daj par utakmica u kontinuitetu, i nek igraju s wagnerom, vareom,šilčićem, NIŠTA LOŠIJI NEĆE BITI!!!!
za sve ove sto si ih naveo su ovo igracine a pogotovo diogo za ćorića, barišić(onakav kakav jest) za hrkaća i peraica(među najlosijim igracima u širokom) od pinjuha... dani i glavini dajem da jos mogu dosta toga dati širokom... Ja bih samo volio da jedne godine igraju "nasa dica" pa da vidimo rezultate...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 14 apr 2010, 08:27

Barney Stinson je napisao/la:
šampioni je napisao/la:RADI TAKVIH??? E jesi moćan nema šta...pa ajde reci mi po čemu je tiogo bolji od malog ćorića, mišić od glavine, barišić od hrkaća, peraica od pinjuha, dane od martinovića...Ni po čemu nisu bolji, znam ja o čemu ja pričam, dugo sam ja u nogometu...I uvijek sam ZA prave igrače, ali ovi polovnjaci nisu ništa bolji od naših VJERUJ MI MAJSTORE!!!! Samo im daj par utakmica u kontinuitetu, i nek igraju s wagnerom, vareom,šilčićem, NIŠTA LOŠIJI NEĆE BITI!!!!
za sve ove sto si ih naveo su ovo igracine a pogotovo diogo za ćorića, barišić(onakav kakav jest) za hrkaća i peraica(među najlosijim igracima u širokom) od pinjuha... dani i glavini dajem da jos mogu dosta toga dati širokom... Ja bih samo volio da jedne godine igraju "nasa dica" pa da vidimo rezultate...
slažem se u potpunosti...

iako meni peraica **** od igrača..ali ni Pinjuh mi ne upada nikako, imao je šanse igrao je i jednostavno nemože još...

nemojte me pogrešno shvatiti, ne kažem ja da oni nekad neće moći igrat ali sad, odmah iz juniora, po meni mučno..

jedini koji mi se svidio je Glavina, a i mali Ćorić..ali pazi..Glavina je prošao prvu ligu sa Čapljinom i uvijek bio među boljima i to se vidi, dok Ćorić nije, nije se u Posušju treniralo, slabo se igralo i osjeti se..

ta znam ih sve, nemam ništa protiv njih, ali realno govorim...još nemaju kvalitet za Široki..

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 18 apr 2010, 12:30

danas se mora pobjediti olimpik! ocekujem bar 2-0 ako bog da :D

znalac
Kontakt:

Post Postao/la znalac » 18 apr 2010, 17:28

york je napisao/la:danas se mora pobjediti olimpik! ocekujem bar 2-0 ako bog da :D
pa do kad više ovako majke ti 1:1 pa se cude zasto 500 ljudi
ne pobjede li ovu pravit čistku veliku počevši od kare ajmo još 45 minuta :x :x 'oćemo pobijedu

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Anpa, Turo i 14 gostiju.