FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
nisam zvao vidovitu dzemilu nego sam cuo od nekih ljudi al daj boze da se obestini jedan novinar mi je rekao da ce zeljo biti prvak ove godine nije me zajebavao
hahah zovite me buhtla jbg pogrijesio sam pri pisanju 
<3FKS<3 do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo
Ratko Varda,Goran Ikonic,Lance Wiliams,Alen Skoro,Zvjezdan Misimovic!

stvarno je taj novinar objektivan, a ustalom mi imamo Nijaza eee.buhlta je napisao/la:nisam zvao vidovitu dzemilu nego sam cuo od nekih ljudi al daj boze da se obestini jedan novinar mi je rekao da ce zeljo biti prvak ove godine nije me zajebavao

- Mirza_Hordas
- Kontakt:
zasluzena pobjeda bordo tima od 3:0....rezultatom sam zadovoljan sa obzirom koliko nam je igraca falilo a igrom bas i nisam jer je moglo biti puno bolje
sjever je kao i uvijek bio odlican, posebno je bilo odlicno navijanje u drugom poluvremenu
spicaaaa
nakon sto je zavrsena utakmica osjecao sam da stvari idu nabolje
jos kad dodje 22. april ocekujem da ce se sve posloziti na svoje mjesto
alen skoro 11 golova
sjever je kao i uvijek bio odlican, posebno je bilo odlicno navijanje u drugom poluvremenu

nakon sto je zavrsena utakmica osjecao sam da stvari idu nabolje

alen skoro 11 golova

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jos da taj isti skoro hoce zabiti na gostovanju...
jel istina da je i danas dobio karton?
jel istina da je i danas dobio karton?
bog te vidio razmisljas ko i jaMirza_Hordas je napisao/la:zasluzena pobjeda bordo tima od 3:0....rezultatom sam zadovoljan sa obzirom koliko nam je igraca falilo a igrom bas i nisam jer je moglo biti puno bolje
sjever je kao i uvijek bio odlican, posebno je bilo odlicno navijanje u drugom poluvremenuspicaaaa
nakon sto je zavrsena utakmica osjecao sam da stvari idu naboljejos kad dodje 22. april ocekujem da ce se sve posloziti na svoje mjesto
alen skoro 11 golova

hahah zovite me buhtla jbg pogrijesio sam pri pisanju 

-
- Kontakt:
treba se boriti za titulu dok ima nade,sad ako pobijedim u zenici a na sugavici odigraju nerijeseno eto nas na 5 bodova prvoplasiranim ekipama od kojih smo bolji i dobicemo ih sigurno u medjusobnim susretima...al bice tesko ta gostovanja posteno odraditi,treba pocet kupovat utakmice ili sudije ,mada smo mozda malo zakasnili
nisam htio bas da te citiram mirza al bas ja nisam tako optimisticno napustio AFH danas al da da malo opisem ono sto su moje oci vidjele
prvo tako je ruzno vrijeme bilo da sam se zadnjih 15 minuta ono smrzo bas ko p.... ,onakva igra meni bar ne daje puno optimizma jednostavno nemoguda prepoznam ekipu sa kraja prvog dijela sezone a da ne govorim o evropi kad se jednostavno grizli teren e sad sta je u pitanju jel fizicka sprema il motivacija to neznam ali nije dobro nikako jednostavno pobijedili smo ekipu koja vec godinama dolazi na AFH bez ikakvih ambicija da napadne a kamoli sta vise tako da su ovakve utakmice vec upisane 3 bobe i prije sto pocne,sto se tice navijanja to obicno ne komentarisem al sjever ipak standardan mada malo slabije 1 poluvrijeme ,a ovim sto govore o tituli ipak ljudi malo realnosti nebi skodilo titula je vec davno izgubljena vec treba ganjat evropu sreca pa ni konkurenti nisu nesto posebno u formi (zri,listica,velez ) ono standardno kuci sigurni a u gostima nista tako da ce evropu vidjet ona ekipa koja bude sta donijela sa strane 

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Neće, nije on u tolikoj dubiozi.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
svi ispod njih,izuzev laktasa imaju gostovanje u modrici,tako da olimpik postaje glavni kandidat za ispadanje,uz laktasečamac je napisao/la:Neće, nije on u tolikoj dubiozi.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
za sljedecu tekmu sa celikom u zenici vracaju se svi igraci koji nisu nastupali protiv leotara
tako da su nam bolje sanse da osvojimo bod(ove) jer ce biti odmorni i spremni

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
U svemu losem sto nas je zadesilo dobro je to pa su na leotaru ocistili se.Treba nastaviti utakmicu po utakmicu do kraja,bez opterecenja igrati.Mislim da cemo u narednom periodu koji slijedi poboljsavati formu.I pokazati svoje pravo "lice".Jucer bodove pisi igru........FCS.Mirza_Hordas je napisao/la:za sljedecu tekmu sa celikom u zenici vracaju se svi igraci koji nisu nastupali protiv leotaratako da su nam bolje sanse da osvojimo bod(ove) jer ce biti odmorni i spremni
Je li uspjela ta akcija? Je li sjever bio pun? Ima li kakvih slika?
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
- Marseille84
- Kontakt:
Ma nije u potpunostičamac je napisao/la:Je li uspjela ta akcija? Je li sjever bio pun? Ima li kakvih slika?

-
- Kontakt:
nije to akcija za pun sjever nego da se ujedinimo i da isto djelujemo pred ove vazne dogadjaje u nasem klubu bez obzira na kojoj tribini biličamac je napisao/la:Je li uspjela ta akcija? Je li sjever bio pun? Ima li kakvih slika?
Čestitam vam pitari na pobjedi i tri osvojena boda. Nadam se da je ovo vaš popvratak u pobjednički mentalitet. Imate li informacije kakav je rezultat na utakmici vašeg "B" tima protiv Čelika?
A đe da znam?!
- ultra_CImanija
hahahahahha jesi smijesan, kakva bolan titula i sarajevo, prvo celik ce vas dobit sigurno, drugo ja ne znam cemu se vi nadate na grbavici da ce zeljo kiksat.... BUDITE MALO REALNIJI i molite boga da zeljo i borac udju u finale kupa pa da vam se otvori i to 4. mjesto za evropu, inace vi evrope ocima vidjet necete.... iskreno ali je tako....burek pita je napisao/la:treba se boriti za titulu dok ima nade,sad ako pobijedim u zenici a na sugavici odigraju nerijeseno eto nas na 5 bodova prvoplasiranim ekipama od kojih smo bolji i dobicemo ih sigurno u medjusobnim susretima...al bice tesko ta gostovanja posteno odraditi,treba pocet kupovat utakmice ili sudije ,mada smo mozda malo zakasnili

SUPERKUP 1999/2000, 1997/1998
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....
Haj ne valjaj gluposti ba.Raz_ba je napisao/la:Čestitam vam pitari na pobjedi i tri osvojena boda. Nadam se da je ovo vaš popvratak u pobjednički mentalitet. Imate li informacije kakav je rezultat na utakmici vašeg "B" tima protiv Čelika?
To ti reko Milan Tarot ?ultra_CImanija je napisao/la:hahahahahha jesi smijesan, kakva bolan titula i sarajevo, prvo celik ce vas dobit sigurno, drugo ja ne znam cemu se vi nadate na grbavici da ce zeljo kiksat.... BUDITE MALO REALNIJI i molite boga da zeljo i borac udju u finale kupa pa da vam se otvori i to 4. mjesto za evropu, inace vi evrope ocima vidjet necete.... iskreno ali je tako....burek pita je napisao/la:treba se boriti za titulu dok ima nade,sad ako pobijedim u zenici a na sugavici odigraju nerijeseno eto nas na 5 bodova prvoplasiranim ekipama od kojih smo bolji i dobicemo ih sigurno u medjusobnim susretima...al bice tesko ta gostovanja posteno odraditi,treba pocet kupovat utakmice ili sudije ,mada smo mozda malo zakasnili

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- ultra_CImanija
ni sve hodze ovoga svijeta vam ne mogu pomoc da se ukljucite za titulu pa imateli oci da vidite tabelu i raspored ( i formu zelje usput), nista ja lose nisam rekao niti pogadjao neke rezultate, samo govorim realno a ako sam vas probudio iz vasih "snova" i "maste" ja se izvinjavam... iskreno daleko je titula od koseva u ovom trenutku pa vi to protumacite kako god hocete....Zagor je napisao/la:To ti reko Milan Tarot ?ultra_CImanija je napisao/la:hahahahahha jesi smijesan, kakva bolan titula i sarajevo, prvo celik ce vas dobit sigurno, drugo ja ne znam cemu se vi nadate na grbavici da ce zeljo kiksat.... BUDITE MALO REALNIJI i molite boga da zeljo i borac udju u finale kupa pa da vam se otvori i to 4. mjesto za evropu, inace vi evrope ocima vidjet necete.... iskreno ali je tako....burek pita je napisao/la:treba se boriti za titulu dok ima nade,sad ako pobijedim u zenici a na sugavici odigraju nerijeseno eto nas na 5 bodova prvoplasiranim ekipama od kojih smo bolji i dobicemo ih sigurno u medjusobnim susretima...al bice tesko ta gostovanja posteno odraditi,treba pocet kupovat utakmice ili sudije ,mada smo mozda malo zakasnili

SUPERKUP 1999/2000, 1997/1998
PRVAK 2011/2012....
PRVAK 2011/2012....
hahahhahahaahhah šta ovaj napisa hahahahahahaaburek pita je napisao/la:treba se boriti za titulu dok ima nade,sad ako pobijedim u zenici a na sugavici odigraju nerijeseno eto nas na 5 bodova prvoplasiranim ekipama od kojih smo bolji i dobicemo ih sigurno u medjusobnim susretima...al bice tesko ta gostovanja posteno odraditi,treba pocet kupovat utakmice ili sudije ,mada smo mozda malo zakasnili
Trenutno korisnika/ca: boki86, GangEvil, pierce, rimljanin90, tutankamon1905 i 37 gostiju.