Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Arsenal
Ja bih volio da u jednoj tekmi vidimo ovo:
Coq
Rams-Jack
Mislim da je ovo najborbeniji vezni red koji Arsenal moze ponuditi. Naravno bez gluposti tipa Ozil krilo, ili Cazorla.
Coq
Rams-Jack
Mislim da je ovo najborbeniji vezni red koji Arsenal moze ponuditi. Naravno bez gluposti tipa Ozil krilo, ili Cazorla.
Celik!3,2,2.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
AllGunsBlazing je napisao/la:Ja bih volio da u jednoj tekmi vidimo ovo:
Coq
Rams-Jack

To je taj tim. Trebaju nam borbeni igraci, a ne mutavci Cazorla i Ozil. 

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Zar nije Debushy i prije te povrede protiv Sokea imao još jednu povredu ?Artetitis je napisao/la:Šta fali napadu? Walcott, Giroud, Welbeck i Alexis mogu zabiti golova koliko hoćeš. Chelsea će biti prvak sa Diegom Costom, sporadično korištenim Remyjem i Drogbom u fazi poluraspada.Hahaha Scneiderlina treba dovesti ali to da ces samo sa njim napasti sve trofeje je nebulozno pa pogledaj ti taj napad i smijuriju? Ti ces sa takvim napadom da ides na trofeje![]()
![]()
Pa sa njima ne mozes pobjediti Monaco, ne mozes zavrsiti prvi u grupi LP pored nikad losije Borussije i oni ce trofeje da osvajaju
Giroud je ove sezone dao 15 golova u 25 utakmica, dao je golove u skoro svim velikim utakmicama, imao je "blip" protiv Monaca u prvoj utakmici, a sve ostalo je bilo sasvim OK. Spomenuti Diego Costa je dao četiri gola više od njega, a Giroud je 3 mjeseca bio u autu zbog ozljede.
DebuChy nije igrač sklon ozljedama nego ga je onaj mamlaz Arnautović poslao van terena 3 mjeseca krkanskim potezom za koji nije dobio nikakav karton.Debushy ne može sastaviti 3 utakmice kako treba, ostali su neiskusni, a i spominje se prodaja Jenkinsona. Gibbs malo jači duel i nema ga po 3 sedmice, Monreal je sad u formi i odlično igra ali je na početku sezone bio kritičan. O Arteti neću ništa da pišem zbog bege. Wilshere ništa posebno, a kako je krenuo postat će novi Diaby. Cazorla - peglator
,na Rosickog izgleda da Wenger i ne računa. O Walcottu ne smijem ništa ni napisati
, Gnarbya koliko dugo nisam vidio zaboravio sam kakav je igrač. Campbell po meni nije ništa posebno, Giroud -panj
, Danny ne može pogoditi prazan gol, za Apkoma je još rano.
Monreal je počeo igrati kako treba onog momenta kad je na lijevo krilo dobio igrača koji pravi pritisak na suparničkog beka. Dok su na lijevom krilu igrali Özil, Cazorla, Wilshere ili, ned'o Bog, Podolski, Monreal je redovno ostavljen na milost i nemilost suparničkom desnom beku i krilu (npr. u onoj utakmici kad nas je Everton razbio prošle godine ili u prvom poluvremenu ovosezonskog gostovanja na Goodison Parku). Monreal je bolji bek od Gibbsa iz prostog razloga što je Nacho prošao špansku fudbalsku školu, a Gibbs englesku u kojoj ni abeceda nije potpuna.
Dovođenje Schneiderlina bi približilo Artetu zasluženoj penziji, spomenuo sam ga jer je dobio novi ugovor. Povremeno bi Arteta mogao ući da odmori Schneiderlina ili Coquelina u manje bitnim utakmicama.
Pitaj navijače West Hama šta misle o Jenkinsonu. Dečko je bio odličan ove sezone.A tek sam sad vidio da decko racuna i na drvo Jenkinsona haha pa ne mogu da vjerujem bukva koja nije naucila da vodi pravolinijski loptu klasicna stara Egnelska skola igraca kojem su rekli da je dobar fudbaler samo zato sto bezglavo trci i zna nabiti loptu u sesnesterac takvi igraci su prolazili ali u proslom vijeku...
Kvalitetne pripreme bez dosadnih reprezentativnih takmičenja, zadržavanje svih bitnih igrača i makar smanjenje ozljeda = titula se vraća gdje joj je i mjesto.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Onaj ko kaze da je Jenkinson bukva i da nista ne valja zasluzuje sav prezir i da ga Viera lupa po celu! 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- Schneiderlin
- Kontakt:
Rams-Jack
s ovim dvojcem možemo dobiti samo gušenje jednoga drugoga i sudaranje po terenu
s ovim dvojcem možemo dobiti samo gušenje jednoga drugoga i sudaranje po terenu

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pretjerujes, posebno za Okonju. Nije ni Cazorla los igrac, on samo lose igra.Greivis je napisao/la:To je taj tim. Trebaju nam borbeni igraci, a ne mutavci Cazorla i Ozil.
Recimo, da se ja pitam oni bi igrali protiv Chelsea, gdje je ipak malo bitniji rad, trka i borba, od tehnike. I na tezim gostovanjima. A gdje nije toliko bitno i gdje nece biti takvog presinga i pritiska staviti Ozila da razbija protivnike.
Mada svaki igrac u ekipi ima svoje mjesto i svoje utakmice. I na kraju sezone svi oni mogu odigrati 40-50 utakmica i biti zadovoljni. Samo treba dozirati nastupe.
Celik!3,2,2.
-
- Kontakt:
Gledao si ispadanje Arsenala od Monaca eto sta si gledao...AllGunsBlazing je napisao/la:Ne mozes Monaco pobjedit? Sta li sam ja gledao u utorak?
Izvinjavam se sto sam se pogresno izrazio pa sam umjesto ne moze proci Monaca napisao ne moze pobjediti vidim da neki to nisu shvatili pa su odma kako je Wenger zapovjedio nakon utakmice izvukli pozitivno eto pobjedili smo Monaca nema veze sto smo ispali

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Cazorla je najbolji igrač Arsenala od decembra pa na ovamo, a Wilshere, i kad je zdrav, od "desetke" ima samo broj na dresu. Sa Ramseyem i Wilshereom u isto vrijeme na terenu imaš samo sudaranje, što neko napisa, i izloženost odbrane kontrama (Le Coq ne bi prošao bez crvenog kartona tokom začepljanja rupa).AllGunsBlazing je napisao/la:Ja bih volio da u jednoj tekmi vidimo ovo:
Coq
Rams-Jack
Coquelin-Cazorla, Ramsey/Özil/Rosicky je najbolje što možemo poslati u sredinu terena. Bitno je samo da, kao što si rekao, na krilo ne idu Özil ili Cazorla nego da tu igraju Alexis ili Welbeck, igrači koji ne daju suparničkom beku da pomaže svom krilu u napadu.
DebuChy je imao tromjesečnu ozljedu pokupljenu protiv Cityja, također posljedica nekoliko grubljih startova koji su uredno prolazili bez kartona. Čovjek je u Newcastleu u dvije sezone propustio ukupno osam utakmica zbog ozljeda, kod nas već četiri puta toliko (and counting).Zar nije Debushy i prije te povrede protiv Sokea imao još jednu povredu ?
Ramey i Wilshere su igrači veoma sličnih pozicija sa drugačijim stilom igranja. Nije baš pametno obojicu imat na terenu.
Što se tiče Cazorle ispuhao se već i treba ga na klupu, glupo je što trpa i Ozila i Cazorlu u istu ekipu samo da bi igrali obojica. Klupa brate.
A što se tiče Ozila.

Što se tiče Cazorle ispuhao se već i treba ga na klupu, glupo je što trpa i Ozila i Cazorlu u istu ekipu samo da bi igrali obojica. Klupa brate.
A što se tiče Ozila.

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Paja, Paja, meni je tebe zao. Ti vise ne znas ni sta pises. Kazes ne mogu pobjedit Monaco, oni pobjedili Monaco. Nisi ti napisao ne mogu proci.
Celik!3,2,2.
Da hoce City sad izgubiti da ih prestignemo 

Na dobrom su putuVGS je napisao/la:Da hoce City sad izgubiti da ih prestignemo

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
#Arsenal team to play @NUFC: Ospina, Chambers, Gabriel, Koscielny, Monreal, Coquelin, Ramsey, Alexis, Cazorla, Welbeck, Giroud #NUFCvAFC ć
Ozila nema ni na klupi :S
Edit : .@MesutOzil1088 misses today’s game through illness #NUFCvAFC
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Od jutra sve mi miriše na kiks 

Dobar tim. Lagana pobjeda bi trebala biti.anell je napisao/la:#Arsenal team to play @NUFC: Ospina, Chambers, Gabriel, Koscielny, Monreal, Coquelin, Ramsey, Alexis, Cazorla, Welbeck, Giroud #NUFCvAFC ć
Ozil malo kaslje pa ne moze igrati.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
jel danas panj il najbolji napadac na svijetu? 

Giroud je mašina. 

-
- Kontakt:
Pa sta hoces napisao sam ti pogresno sam napisao, mada nije to neka greska jer i ispodprosjecno inteligentna osoba je mogla zakljuciti sta sam mislio ali dobro ispravio sam se za one sto se prave da nisu skontali.AllGunsBlazing je napisao/la:Paja, Paja, meni je tebe zao. Ti vise ne znas ni sta pises. Kazes ne mogu pobjedit Monaco, oni pobjedili Monaco. Nisi ti napisao ne mogu proci.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
BBB pohvali slobodno Girouda danas
**** te život forum sporiji od Per Mertesackera

**** te život forum sporiji od Per Mertesackera
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.