Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

AllGunsBlazing
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la AllGunsBlazing » 20 mar 2015, 23:20

Ja bih volio da u jednoj tekmi vidimo ovo:

Coq
Rams-Jack

Mislim da je ovo najborbeniji vezni red koji Arsenal moze ponuditi. Naravno bez gluposti tipa Ozil krilo, ili Cazorla.
Celik!3,2,2.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 20 mar 2015, 23:34

AllGunsBlazing je napisao/la:Ja bih volio da u jednoj tekmi vidimo ovo:

Coq
Rams-Jack

Mislim da je ovo najborbeniji vezni red koji Arsenal moze ponuditi. Naravno bez gluposti tipa Ozil krilo, ili Cazorla.
:thumbup:

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 20 mar 2015, 23:35

To je taj tim. Trebaju nam borbeni igraci, a ne mutavci Cazorla i Ozil. :thumbup:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 20 mar 2015, 23:37

Artetitis je napisao/la:
Hahaha Scneiderlina treba dovesti ali to da ces samo sa njim napasti sve trofeje je nebulozno pa pogledaj ti taj napad i smijuriju? Ti ces sa takvim napadom da ides na trofeje :lol: :lol: :lol: Pa sa njima ne mozes pobjediti Monaco, ne mozes zavrsiti prvi u grupi LP pored nikad losije Borussije i oni ce trofeje da osvajaju :mrgreen:
Šta fali napadu? Walcott, Giroud, Welbeck i Alexis mogu zabiti golova koliko hoćeš. Chelsea će biti prvak sa Diegom Costom, sporadično korištenim Remyjem i Drogbom u fazi poluraspada.

Giroud je ove sezone dao 15 golova u 25 utakmica, dao je golove u skoro svim velikim utakmicama, imao je "blip" protiv Monaca u prvoj utakmici, a sve ostalo je bilo sasvim OK. Spomenuti Diego Costa je dao četiri gola više od njega, a Giroud je 3 mjeseca bio u autu zbog ozljede.
Debushy ne može sastaviti 3 utakmice kako treba, ostali su neiskusni, a i spominje se prodaja Jenkinsona. Gibbs malo jači duel i nema ga po 3 sedmice, Monreal je sad u formi i odlično igra ali je na početku sezone bio kritičan. O Arteti neću ništa da pišem zbog bege :D. Wilshere ništa posebno, a kako je krenuo postat će novi Diaby. Cazorla - peglator :mrgreen:,na Rosickog izgleda da Wenger i ne računa. O Walcottu ne smijem ništa ni napisati :mrgreen:, Gnarbya koliko dugo nisam vidio zaboravio sam kakav je igrač. Campbell po meni nije ništa posebno, Giroud -panj :mrgreen: , Danny ne može pogoditi prazan gol, za Apkoma je još rano.
DebuChy nije igrač sklon ozljedama nego ga je onaj mamlaz Arnautović poslao van terena 3 mjeseca krkanskim potezom za koji nije dobio nikakav karton.

Monreal je počeo igrati kako treba onog momenta kad je na lijevo krilo dobio igrača koji pravi pritisak na suparničkog beka. Dok su na lijevom krilu igrali Özil, Cazorla, Wilshere ili, ned'o Bog, Podolski, Monreal je redovno ostavljen na milost i nemilost suparničkom desnom beku i krilu (npr. u onoj utakmici kad nas je Everton razbio prošle godine ili u prvom poluvremenu ovosezonskog gostovanja na Goodison Parku). Monreal je bolji bek od Gibbsa iz prostog razloga što je Nacho prošao špansku fudbalsku školu, a Gibbs englesku u kojoj ni abeceda nije potpuna.

Dovođenje Schneiderlina bi približilo Artetu zasluženoj penziji, spomenuo sam ga jer je dobio novi ugovor. Povremeno bi Arteta mogao ući da odmori Schneiderlina ili Coquelina u manje bitnim utakmicama.
A tek sam sad vidio da decko racuna i na drvo Jenkinsona haha pa ne mogu da vjerujem bukva koja nije naucila da vodi pravolinijski loptu klasicna stara Egnelska skola igraca kojem su rekli da je dobar fudbaler samo zato sto bezglavo trci i zna nabiti loptu u sesnesterac takvi igraci su prolazili ali u proslom vijeku...
Pitaj navijače West Hama šta misle o Jenkinsonu. Dečko je bio odličan ove sezone.

Kvalitetne pripreme bez dosadnih reprezentativnih takmičenja, zadržavanje svih bitnih igrača i makar smanjenje ozljeda = titula se vraća gdje joj je i mjesto. :)
Zar nije Debushy i prije te povrede protiv Sokea imao još jednu povredu ?
Pld W D L
38 26 12 0

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 20 mar 2015, 23:45

Onaj ko kaze da je Jenkinson bukva i da nista ne valja zasluzuje sav prezir i da ga Viera lupa po celu! :angry:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Schneiderlin
Kontakt:

Post Postao/la Schneiderlin » 20 mar 2015, 23:53

Rams-Jack

s ovim dvojcem možemo dobiti samo gušenje jednoga drugoga i sudaranje po terenu :lol:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 21 mar 2015, 00:03

Greivis je napisao/la:To je taj tim. Trebaju nam borbeni igraci, a ne mutavci Cazorla i Ozil. :thumbup:
Pretjerujes, posebno za Okonju. Nije ni Cazorla los igrac, on samo lose igra.

Recimo, da se ja pitam oni bi igrali protiv Chelsea, gdje je ipak malo bitniji rad, trka i borba, od tehnike. I na tezim gostovanjima. A gdje nije toliko bitno i gdje nece biti takvog presinga i pritiska staviti Ozila da razbija protivnike.

Mada svaki igrac u ekipi ima svoje mjesto i svoje utakmice. I na kraju sezone svi oni mogu odigrati 40-50 utakmica i biti zadovoljni. Samo treba dozirati nastupe.
Celik!3,2,2.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 21 mar 2015, 00:43

AllGunsBlazing je napisao/la:Ne mozes Monaco pobjedit? Sta li sam ja gledao u utorak?
Gledao si ispadanje Arsenala od Monaca eto sta si gledao...

Izvinjavam se sto sam se pogresno izrazio pa sam umjesto ne moze proci Monaca napisao ne moze pobjediti vidim da neki to nisu shvatili pa su odma kako je Wenger zapovjedio nakon utakmice izvukli pozitivno eto pobjedili smo Monaca nema veze sto smo ispali :mrgreen: Takodjer i onaj Kondogbia bi trebao na klupu u Monacu kako je samo dopustio da jedan Arsenal pobjedi strasni Monaco ovo je veliki neuspjeh i bruka za knezeve ej prosli Arsenala tek na gol razliku :lol: :lol:
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 21 mar 2015, 10:23

AllGunsBlazing je napisao/la:Ja bih volio da u jednoj tekmi vidimo ovo:
Coq
Rams-Jack
Cazorla je najbolji igrač Arsenala od decembra pa na ovamo, a Wilshere, i kad je zdrav, od "desetke" ima samo broj na dresu. Sa Ramseyem i Wilshereom u isto vrijeme na terenu imaš samo sudaranje, što neko napisa, i izloženost odbrane kontrama (Le Coq ne bi prošao bez crvenog kartona tokom začepljanja rupa).

Coquelin-Cazorla, Ramsey/Özil/Rosicky je najbolje što možemo poslati u sredinu terena. Bitno je samo da, kao što si rekao, na krilo ne idu Özil ili Cazorla nego da tu igraju Alexis ili Welbeck, igrači koji ne daju suparničkom beku da pomaže svom krilu u napadu.
Zar nije Debushy i prije te povrede protiv Sokea imao još jednu povredu ?
DebuChy je imao tromjesečnu ozljedu pokupljenu protiv Cityja, također posljedica nekoliko grubljih startova koji su uredno prolazili bez kartona. Čovjek je u Newcastleu u dvije sezone propustio ukupno osam utakmica zbog ozljeda, kod nas već četiri puta toliko (and counting).

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 21 mar 2015, 12:56

Ramey i Wilshere su igrači veoma sličnih pozicija sa drugačijim stilom igranja. Nije baš pametno obojicu imat na terenu.
Što se tiče Cazorle ispuhao se već i treba ga na klupu, glupo je što trpa i Ozila i Cazorlu u istu ekipu samo da bi igrali obojica. Klupa brate.

A što se tiče Ozila.
:geek:
slika
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 21 mar 2015, 13:32

Paja, Paja, meni je tebe zao. Ti vise ne znas ni sta pises. Kazes ne mogu pobjedit Monaco, oni pobjedili Monaco. Nisi ti napisao ne mogu proci.
Celik!3,2,2.

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 21 mar 2015, 13:38

Da hoce City sad izgubiti da ih prestignemo :mrgreen:

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 21 mar 2015, 14:51

VGS je napisao/la:Da hoce City sad izgubiti da ih prestignemo :mrgreen:
Na dobrom su putu :mrgreen:
Pld W D L
38 26 12 0

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 21 mar 2015, 15:01

#Arsenal team to play @NUFC: Ospina, Chambers, Gabriel, Koscielny, Monreal, Coquelin, Ramsey, Alexis, Cazorla, Welbeck, Giroud #NUFCvAFC ć

Ozila nema ni na klupi :S

Edit : .@MesutOzil1088 misses today’s game through illness #NUFCvAFC
Pld W D L
38 26 12 0

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 21 mar 2015, 15:07

Od jutra sve mi miriše na kiks :?

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 21 mar 2015, 15:12

anell je napisao/la:#Arsenal team to play @NUFC: Ospina, Chambers, Gabriel, Koscielny, Monreal, Coquelin, Ramsey, Alexis, Cazorla, Welbeck, Giroud #NUFCvAFC ć

Ozila nema ni na klupi :S

Edit : .@MesutOzil1088 misses today’s game through illness #NUFCvAFC
Dobar tim. Lagana pobjeda bi trebala biti.

Ozil malo kaslje pa ne moze igrati.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 21 mar 2015, 16:29

jel danas panj il najbolji napadac na svijetu? :D

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 21 mar 2015, 16:51

Giroud je mašina. :)

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 21 mar 2015, 18:30

AllGunsBlazing je napisao/la:Paja, Paja, meni je tebe zao. Ti vise ne znas ni sta pises. Kazes ne mogu pobjedit Monaco, oni pobjedili Monaco. Nisi ti napisao ne mogu proci.
Pa sta hoces napisao sam ti pogresno sam napisao, mada nije to neka greska jer i ispodprosjecno inteligentna osoba je mogla zakljuciti sta sam mislio ali dobro ispravio sam se za one sto se prave da nisu skontali.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 21 mar 2015, 18:32

BBB pohvali slobodno Girouda danas :mrgreen:

**** te život forum sporiji od Per Mertesackera
Pld W D L
38 26 12 0

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.